Ajankohtaisveropäivä

Tapahtuma

Ajankohtaiset asiat verotuksesta tiiviissä paketissa!

Seminaarin teemoina ovat arvonlisäverotuksen ajankohtaiset asiat, yrittäjien ja omistajien verotuksen ajankohtaiset asiat, tulevat verolainsäädännön muutokset ja muut Verohallinnon ajankohtaiset sekä tilinpäätöksen ja kirjanpitolain ajankohtaiset asiat. Seminaari on tarkoitettu yrittäjille ja taloushallinnon ammattilaisille. Puhujina verotuksen huippuasiantuntijoita!

Covid 19 -tilanteesta johtuen emme järjestä Ajankohtaisveropäivää fyysisenä tapahtumana tänä vuonna. Järjestämme seminaarin teemoista etäkoulutuksia pitkin syksyä, löydät ne koulutuskalenteristamme.

Yhteystiedot

Autamme mielellämme kaikissa seminaariin liittyvissä asioissa. Voit olla yhteydessä koulutuspäällikkö Heidi Jänttiin sähköpostitse heidi.jantti[at]yrittajat.fi tai puhelimitse 050 512 8909.