Yrittäjä, haluatko uudistaa yritystäsi? Oletko kehittämishaluinen?

Astu uudistumispolulle

Mistä on kyse?

Varsinais-Suomen Yrittäjien Uudistumispolku on avoin kaikille Varsinais-Suomen alueella toimiville pk-yrityksille.

Herättikö koronakriisi sinut muutoksen tarpeeseen? Pakottiko sen siihen? Haluatko uudistaa ja kehittää liiketoimintaasi, löytää uusia yhteistyökumppaneita tai kokeilla uusia kehittämisen työvälineitä? Haluatko oppia lisää markkinoinnista, myynnistä, yrityksen talouden seurannasta, tuotekehityksestä tai liiketoiminnan digitalisoimisesta?

Koronakriisi on laittanut monen pk-yrityksen arjen uusiksi. Tarjoamme nyt mahdollisuuden astua kanssamme Uudistumispolulle. Lähde mukaan uudistumaan  ja löydä asiantuntijoiden avulla juuri sinun yrityksellesi sopivat työkalut ja tiekartta yrityksesi uudistamiseen.

Mitä saat?

Lupaamme valmennuksistamme ja virtuaali- ja live-tapahtumistamme työkaluja, vertaistukea, uusia kontakteja liiketoimintaan sekä konkreettista tukea liiketoimintasi uudistamiseen.

Valmennukset

Syksyn 2020 valmennukset

Valmennussarja: itsensä johtaminen ja muutoksen aikaansaaminen

Osana Uudistumispolkua tarjoamme yrittäjille maksutta viiden valmennuksen sarjan itsensä johtamisesta.

Menestymisen kannalta on välttämätöntä, että tunnet itsesi, tiedät mitä yrittäjänä haluat ja millä osa-alueilla sinun tulee kehittyä saavuttaaksesi tavoitteesi. Tarvitaan kykyä johtaa itseään ja uudistua jatkuvasti, koska tekemällä kuten ennenkin saat korkeintaan sen mitä olet ennenkin saanut. Tämä valmennussarja on kokonaisuus, jossa paneudutaan kehittymisen eri osa-alueisiin ja sinun onnistumiseesi muutoksessa. Itsensä johtamisen lisäksi käsitellään muutoskyvykkyyttä, tavoitteiden hallintaa, itseluottamusta sekä toimeenpanon taitoa.

Klikkaa ja katso päivämäärät ja ilmoittaudu mukaan täällä >>

Valmennussarja: konkreettisia työkaluja liiketoiminnan uudistamiseen

Osana Uudistumispolkua tarjoamme yrittäjille 3-osaisen maksuttoman verkkovalmennussarjan yrityksen tulevaisuuteen varautumisesta. Jokaiseen valmennukseen kuuluu 1,5 tunnin katsaus aiheeseen sekä klinikkaosuus, johon valmistaudutaan valmennuksesta saadulla kotitehtävällä.

Klikkaa ja katso aikataulut sekä ilmoittaudu mukaan täällä >>

Vuonna 2021: Yksinyrittäjien työhyvinvoinnin kehittäminen verkkomentoroinnilla

Alkuvuonna 2021 järjestetään verkkokoulutuksia, joiden teemana on yksinyrittäjien työhyvinvointi. Lisätietoja tulossa myöhemmin!

Virtual Hub

Mikä?

Osana Uudistumispolkua on valmistelussa HUB Turun perustama ja koordinoima Virtual Hub -alusta. Se toimii alueellisena, eri alojen yrittäjien ja yritystoimintaa tukevien yhteisöjen virtuaalisena kohtaamispaikkana ja yhteisöllisenä työtilana. Virtual Hubia kokeillaan osana Uudistumispolku-hankettamme. Virtual Hub mahdollistaa kohtaamisen, keskustelun ja verkostoitumisen verkossa.

Uudistumiskumppanit

Varsinais-Suomen Yrittäjät

Olemme yrittäjän edunvalvoja, puolenpitäjä ja kumppani. Tällä hetkellä meillä on Varsinais-Suomessa jäsenyrityksiä n. 8000 kpl. Mitä enemmän meitä on, sitä vaikuttavammin voimme edistää yrittäjien asiaa. Olemme mukana Uudistumispolulla, koska haluamme tukea mikro- ja pk-yrityksiä uudistamaan, innovoimaan ja kehittämään toimintaansa.

www.yrittajat.fi/varsinaissuomi

Varsinais-Suomen Yrityskummit

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.

HUB Turku ry

HUB Turku on Turun keskustassa toimiva yhteistyöskentelytila ja kohtaamispaikka. Hub Turku ry tukee yrittäjyyttä ja ammatillista kasvua innovatiivisessa ja välittävässä yhteisössä, jossa yrittäjät, freelancerit, opiskelijat ja yhteisöt voivat työskennellä ja verkostoitua. Voittoa tavoittelematon yhdistys haluaa luoda ja ylläpitää eri alojen toimijoiden yhteistä kohtaus- ja työskentelypaikkaa ja näin edistää myös poikkialaista työkulttuuria. Yhteisö ja yhteisöllisyys on suurin lisäarvo, jonka yhdistyksen jäsenet ovat tunnistaneet Hubin toiminnassa. Haluamme olla mukana kasvattamassa ja kehittämässä yhteisöllisyyttä kuntien ja eri alojen yrittäjien kesken.

Juhani Koivuviita
HUB Turku ry
juhani(at)hubturku.com

Valonia

Valonia on Varsinais-Suomen kuntien yhteinen puolueeton kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio. Valonia on vastuullisen Varsinais-Suomen suunnannäyttäjä, joka auttaa kuntia, yhteisöjä sekä asukkaita toimimaan ympäristön ja ilmaston paremman tilan puolesta.

Kuntakumppanit

Laitila
Kaarina
Raisio
Parainen
Somero

Heräsikö kysyttävää?

Varsinais-Suomen Yrittäjät

Johanna Vainio, koulutus- ja osaamisasioiden päällikkö, puh. 050 358 8409

Facebook: facebook.com/varsinaissuomenyrittajat
Twitter: @VSyrittajat

Uudistumispolun toteuttaa KRIISISTÄ UUDISTUMISPOLULLE - Rohkeutta ja muutosvalmiuksia yrittäjille Varsinais-Suomeen -hanke. Hankkeen toteuttamiseen on saatu Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen -rahoitusta Varsinais-Suomen liitolta.