Yrittäjä, haluatko uudistaa yritystäsi? Oletko kehittämishaluinen?

Astu uudistumispolulle

Mistä on kyse?

Varsinais-Suomen Yrittäjien Uudistumispolku on avoin kaikille Varsinais-Suomen alueella toimiville pk-yrityksille.

Herättikö koronakriisi sinut muutoksen tarpeeseen? Pakottiko sen siihen? Haluatko uudistaa ja kehittää liiketoimintaasi, löytää uusia yhteistyökumppaneita tai kokeilla uusia kehittämisen työvälineitä? Haluatko oppia lisää markkinoinnista, myynnistä, yrityksen talouden seurannasta, tuotekehityksestä tai liiketoiminnan digitalisoimisesta?

Koronakriisi on laittanut monen pk-yrityksen arjen uusiksi. Tarjoamme nyt mahdollisuuden astua kanssamme Uudistumispolulle. Lähde mukaan uudistumaan  ja löydä asiantuntijoiden avulla juuri sinun yrityksellesi sopivat työkalut ja tiekartta yrityksesi uudistamiseen.

Mitä saat?

Lupaamme valmennuksistamme ja virtuaali- ja live-tapahtumistamme työkaluja, vertaistukea, uusia kontakteja liiketoimintaan sekä konkreettista tukea liiketoimintasi uudistamiseen.

 

Valmennukset

Valmennukset

Valmennussarja: Asiakas on kingi! – yrittäjäkeskeistä valmennusta palvelumuotoilun, markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen

3-osainen verkkovalmennussarja tammi-helmikuussa 2021 yrityksen myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Jokainen valmennus on 1,5 tunnin mittainen, joissa on sopivassa suhteessa koulutusta ja käytännön työkaluja toiminnan kehittämiseen, sekä ohjattua oman yrityksen toiminnan kehittämistä osaavien valmentajien johdolla.

Klikkaa ja katso aikataulut sekä ilmoittaudu mukaan täällä >>

Löydä eKollega! Vertaismentorointiohjelma yksinyrittäjille

Yksinyrittäjille suunnattut eKollega-vertaismentorointitapaamiset pidetään tammikuu-toukokuussa 2021 ja ohjelma on osallistujalle maksuton.
Katso lisää ja ilmoittaudu >>

Virtual Hub

Mikä?

Osana Uudistumispolkua on avattu HUB Turun perustama ja koordinoima Virtual Hub -alusta.

Virtual HUB toimii alueellisena, eri alojen yrittäjien ja yritystoimintaa tukevien yhteisöjen virtuaalisena kohtaamispaikkana ja yhteisöllisenä työtilana. Virtual Hubia kokeillaan osana Uudistumispolku-hankettamme. Alusta mahdollistaa kohtaamisen, keskustelun ja verkostoitumisen verkossa.

Katso Virtual HUB -alustalla järjestettävät yrittäjäkahvit ja muut tapahtumat täältä >>

Yhteistyössä

Uudistumiskumppanit

Varsinais-Suomen Yrittäjät

Olemme yrittäjän edunvalvoja, puolenpitäjä ja kumppani. Tällä hetkellä meillä on Varsinais-Suomessa jäsenyrityksiä n. 8000 kpl. Mitä enemmän meitä on, sitä vaikuttavammin voimme edistää yrittäjien asiaa. Olemme mukana Uudistumispolulla, koska haluamme tukea mikro- ja pk-yrityksiä uudistamaan, innovoimaan ja kehittämään toimintaansa.

www.yrittajat.fi/varsinaissuomi 

Varsinais-Suomen Yrityskummit

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. 

http://www.yrityskummit.fi 

HUB Turku ry

HUB Turku on Turun keskustassa toimiva yhteistyöskentelytila ja kohtaamispaikka. Hub Turku ry tukee yrittäjyyttä ja ammatillista kasvua innovatiivisessa ja välittävässä yhteisössä, jossa yrittäjät, freelancerit, opiskelijat ja yhteisöt voivat työskennellä ja verkostoitua. Voittoa tavoittelematon yhdistys haluaa luoda ja ylläpitää eri alojen toimijoiden yhteistä kohtaus- ja työskentelypaikkaa ja näin edistää myös poikkialaista työkulttuuria. Yhteisö ja yhteisöllisyys on suurin lisäarvo, jonka yhdistyksen jäsenet ovat tunnistaneet Hubin toiminnassa. Haluamme olla mukana kasvattamassa ja kehittämässä yhteisöllisyyttä kuntien ja eri alojen yrittäjien kesken.

http://hubturku.com 

Juhani Koivuviita
Puheenjohtaja
HUB Turku ry
044 0644 755
juhani(at)hubturku.com

Valonia

Valonia on Varsinais-Suomen kuntien yhteinen puolueeton kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio. Valonia on vastuullisen Varsinais-Suomen suunnannäyttäjä, joka auttaa kuntia, yhteisöjä sekä asukkaita toimimaan ympäristön ja ilmaston paremman tilan puolesta. 

https://www.valonia.fi 

Kuntakumppanit

Laitila
Kaarina
Raisio
Parainen
Somero

Ota yhteyttä

Heräsikö kysyttävää?

Varsinais-Suomen Yrittäjät

Johanna Vainio, koulutus- ja osaamisasioiden päällikkö, puh. 050 358 8409

Facebook: facebook.com/varsinaissuomenyrittajat
Twitter: @VSyrittajat

 

Uudistumispolun toteuttaa KRIISISTÄ UUDISTUMISPOLULLE - Rohkeutta ja muutosvalmiuksia yrittäjille Varsinais-Suomeen -hanke. Hankkeen toteuttamiseen on saatu Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen -rahoitusta Varsinais-Suomen liitolta.