Yrittäjä, haluatko uudistaa yritystäsi? Oletko kehittämishaluinen?

Astu uudistumispolulle

Mistä on kyse?

Vuoden 2020 kestävä uudistumispolku Kaarinan, Raision, Paraisten, Someron ja Laitilan alueen pk-yrityksille.

Tarttis tehdä jotain?

Yrittäjä, toimitko Kaarinan, Raision, Paraisten, Someron tai Laitilan alueella? Haluatko uudistaa ja kehittää liiketoimintaasi, löytää uusia yhteistyökumppaneita, kokeilla uusia kehittämisen työvälineitä? Haluatko oppia lisää markkinoinnista, myynnistä, yrityksen talouden seurannasta, tuotekehityksestä, liiketoiminnan digitalisoimisesta?

Ilmoittaudu mukaan uudistumaan ja löydä vuoden 2020 aikana tapahtumistamme asiantuntijoiden opastamana juuri sinulle sopivat työkalut ja väylä yrityksesi uudistamisen tueksi.

Kuka?

Varsinais-Suomen Yrittäjät kumppaneineen yhdistää vuoden 2020 aikana yrittäjiä eri alueilta, taustoilta ja toimialueilta.

Miten?

Järjestämme vuoden 2020 aikana yhdessä kumppaniemme kanssa teemakohtaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Tilaisuuksissa kokeillaan, kehitetään ja uudistutaan. Olet tervetullut yhteen, useampaan tai vaikka kaikkiin matalan kynnyksen tapahtumiin viiden kunnan alueella. Kaikki tilaisuutemme ovat osallistujille maksuttomia.

Mitä saat?

Lupaamme ainakin vertaistukea, uusia kontakteja liiketoimintaan sekä konkreettista tukea liiketoimintasi uudistamiseen.

Ilmoittaudu mukaan

Astu uudistumispolulle ja ilmoittaudu mukaan nyt!

Tahdo uudistua -starttitilaisuus 4.3.2020 Turku

Tahdo uudistua -starttitapahtuma järjestetään Turussa 4.3. Ohjelmassa verkostoitumiskahvit, Bo LKV:n Tuomas Mäkelä kertomassa yrityksen uudistumistarinan sekä työskentelyä yhdessä asiantuntijoiden ja vertaisyrittäjien kanssa eri teemojen ympärillä. Lue lisää ja ilmoittaudu >>

Mukana uudistamassa

Kuntakumppanit uudistumispolulla

Kaarina

Kaarinan kehitys

Laitila

Laitilan kaupunki

Parainen

Paraisten kaupunki

Raisio

Raision kaupunki

Somero

Someron kaupunki

Uudistumiskumppanit

Varsinais-Suomen Yrittäjät

Olemme yrittäjän edunvalvoja, puolenpitäjä ja kumppani. Tällä hetkellä meillä on Varsinais-Suomessa jäsenyrityksiä n. 8000 kpl. Mitä enemmän meitä on, sitä vaikuttavammin voimme edistää yrittäjien asiaa. Olemme mukana Uudistumispolulla, koska haluamme tukea mikro- ja pk-yrityksiä uudistamaan, innovoimaan ja kehittämään toimintaansa.

www.yrittajat.fi/varsinaissuomi

Varsinais-Suomen Yrityskummit

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.

HUB Turku ry

HUB Turku on Turun keskustassa toimiva yhteistyöskentelytila ja kohtaamispaikka. Hub Turku ry tukee yrittäjyyttä ja ammatillista kasvua innovatiivisessa ja välittävässä yhteisössä, jossa yrittäjät, freelancerit, opiskelijat ja yhteisöt voivat työskennellä ja verkostoitua. Voittoa tavoittelematon yhdistys haluaa luoda ja ylläpitää eri alojen toimijoiden yhteistä kohtaus- ja työskentelypaikkaa ja näin edistää myös poikkialaista työkulttuuria. Yhteisö ja yhteisöllisyys on suurin lisäarvo, jonka yhdistyksen jäsenet ovat tunnistaneet Hubin toiminnassa. Haluamme olla mukana kasvattamassa ja kehittämässä yhteisöllisyyttä kuntien ja eri alojen yrittäjien kesken.

Valonia

Valonia on Varsinais-Suomen kuntien yhteinen puolueeton kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio. Valonia on vastuullisen Varsinais-Suomen suunnannäyttäjä, joka auttaa kuntia, yhteisöjä sekä asukkaita toimimaan ympäristön ja ilmaston paremman tilan puolesta.

Tahdo uudistua

Tahdo uudistua on maksuton liiketoiminnan uudistamiseen keskittyvä ohjelma pk-yrityksille. Tahdo uudistua -ohjelman tavoitteena on innostaa yrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa sekä tarjota uutta puhtia yrittämiseen.

Osallistumalla Tahdo uudistua -ohjelmaan pääset käsiksi koko Suomen laajuiseen kanssayrittäjien ja asiantuntijoiden verkostoon sekä saat hyödyllisiä työkaluja liiketoimintasi kehittämiseen.

Heräsikö kysyttävää?

Sinua auttaa: