Yrittäjä, haluatko uudistaa yritystäsi? Oletko kehittämishaluinen?

Astu uudistumispolulle

Mistä on kyse?

Varsinais-Suomen Yrittäjien toukokuussa 2020 käynnistynyt uudistumispolku on avoin kaikille Varsinais-Suomen alueella toimiville pk-yrityksille.

Herättikö koronakriisi sinut muutoksen tarpeeseen? Pakottiko sen siihen? Haluatko uudistaa ja kehittää liiketoimintaasi, löytää uusia yhteistyökumppaneita tai kokeilla uusia kehittämisen työvälineitä? Haluatko oppia lisää markkinoinnista, myynnistä, yrityksen talouden seurannasta, tuotekehityksestä, liiketoiminnan digitalisoimisesta?

Koronakriisi laittoi monen pk-yrityksen arjen uusiksi. Tarjoamme mahdollisuuden astua kanssamme uudistumispolulle. Ilmoittaudu mukaan uudistumaan ja löydä tapahtumistamme asiantuntijoiden opastamana juuri sinulle sopivat työkalut ja väylä yrityksesi uudistamisen tueksi.

Kuka?

Varsinais-Suomen Yrittäjät kumppaneineen yhdistää uudistumispolulla yrittäjiä eri alueilta, taustoilta ja toimialueilta.

Miten?

Järjestämme uudistumispolun aikana yhdessä kumppaniemme kanssa teemakohtaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Tilaisuuksissa kokeillaan, kehitetään ja uudistutaan. Olet tervetullut yhteen, useampaan tai vaikka kaikkiin matalan kynnyksen tapahtumiin. Kaikki tilaisuutemme ovat osallistujille maksuttomia. Tilaisuudet järjestetään pääasiassa etävalmennuksina.

Mitä saat?

Lupaamme ainakin vertaistukea, uusia kontakteja liiketoimintaan sekä konkreettista tukea liiketoimintasi uudistamiseen.

Ilmoittaudu mukaan

Astu uudistumispolulle ja ilmoittaudu mukaan nyt!

Kevään tapahtumat

Varsinais-Suomen Yrittäjien Uudistumispolku käynnistyi 24.6. järjestetyllä innostuswebinaarilla. Varsinaiset valmennukset käynnistyvät syksyllä. Syyskuun ensimmäisellä viikolla vierailemme viidessä Varsinais-Suomen kunnassa Road tripin muodossa. Kiertueemme aiheena on yritystoiminnan uudistaminen ja Yrittäjän päivän juhliminen. Kiertueen jälkeen käynnistyvät sekä yrittäjän että yrityksen uudistumiseen tähtäävät valmennuksemme.

SYKSYN 2020 VALMENNUKSET

Valmennus I: Itsensä johtaminen ja henkilökohtaisen muutoksen aikaansaaminen

1. Itsensä johtaminen (15.9.2020 klo 8.30-10)

2. Muutoskyvykkyys (6.10.2020 klo 8.30-10)

3. Tavoitteen hallinta (20.10.2020 klo 8.30-10)

4. Itseluottamus muutostilanteessa (10.11.2020 klo 8.30-10)

5. Toimeenpanon taito (1.12.2020 klo 8.30-10)

Valmentajana toimii LMI Finlandin Johtajuuskehittäjä Anja Saine

Valmennus II: Tulevaisuuskuntoisuus – konkreettisia työkaluja yrittäjille liiketoiminnan uudistamiseen

1. Tulevaisuuskuntoisuuden työkalut osa 1 (22.9. klo 8.30-9.30)

2. Tulevaisuuskuntoisuuden työkalut - klinikka 1 (1.10. klo 8.30-9.30)

3. Tulevaisuuskuntoisuuden työkalut osa 2 (13.10. klo 8.30-9.30)

4. Tulevaisuuskuntoisuuden työkalut - klinikka 2 (22.10. klo 8.30-9.30)

5. Tulevaisuuskuntoisuuden työkalut osa 3 (3.11. klo 8.30-9.30)

6. Tulevaisuuskuntoisuuden työkalut - klinikka 3 (12.11. klo 8.30-9.30)

Tulevaisuuskuntoisuus-valmennukset toteuttaa Great Minds

KAIKKI VALMENNUKSET TOTEUTETAAN VERKKOVALMENNUKSINA.

Ilmoittaudu mukaan uudistumispolulle.

Tilaa myös Suomen Yrittäjien uutiskirje ja saat sähköpostiisi uusimmat yrittäjiä koskevat uutiset ja tiedotteet.

Uudistumiskumppanit

Varsinais-Suomen Yrittäjät

Olemme yrittäjän edunvalvoja, puolenpitäjä ja kumppani. Tällä hetkellä meillä on Varsinais-Suomessa jäsenyrityksiä n. 8000 kpl. Mitä enemmän meitä on, sitä vaikuttavammin voimme edistää yrittäjien asiaa. Olemme mukana Uudistumispolulla, koska haluamme tukea mikro- ja pk-yrityksiä uudistamaan, innovoimaan ja kehittämään toimintaansa.

www.yrittajat.fi/varsinaissuomi

Varsinais-Suomen Yrityskummit

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.

HUB Turku ry

HUB Turku on Turun keskustassa toimiva yhteistyöskentelytila ja kohtaamispaikka. Hub Turku ry tukee yrittäjyyttä ja ammatillista kasvua innovatiivisessa ja välittävässä yhteisössä, jossa yrittäjät, freelancerit, opiskelijat ja yhteisöt voivat työskennellä ja verkostoitua. Voittoa tavoittelematon yhdistys haluaa luoda ja ylläpitää eri alojen toimijoiden yhteistä kohtaus- ja työskentelypaikkaa ja näin edistää myös poikkialaista työkulttuuria. Yhteisö ja yhteisöllisyys on suurin lisäarvo, jonka yhdistyksen jäsenet ovat tunnistaneet Hubin toiminnassa. Haluamme olla mukana kasvattamassa ja kehittämässä yhteisöllisyyttä kuntien ja eri alojen yrittäjien kesken.

Juhani Koivuviita
HUB Turku ry
juhani(at)hubturku.com

Valonia

Valonia on Varsinais-Suomen kuntien yhteinen puolueeton kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio. Valonia on vastuullisen Varsinais-Suomen suunnannäyttäjä, joka auttaa kuntia, yhteisöjä sekä asukkaita toimimaan ympäristön ja ilmaston paremman tilan puolesta.

Tahdo uudistua

Tahdo uudistua on maksuton liiketoiminnan uudistamiseen keskittyvä ohjelma pk-yrityksille. Tahdo uudistua -ohjelman tavoitteena on innostaa yrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa sekä tarjota uutta puhtia yrittämiseen.

Osallistumalla Tahdo uudistua -ohjelmaan pääset käsiksi koko Suomen laajuiseen kanssayrittäjien ja asiantuntijoiden verkostoon sekä saat hyödyllisiä työkaluja liiketoimintasi kehittämiseen.

Heräsikö kysyttävää?

Varsinais-Suomen Yrittäjät

Johanna Vainio, koulutus- ja osaamisasioiden päällikkö, puh. 050 358 8409

Facebook: facebook.com/varsinaissuomenyrittajat
Twitter: @VSyrittajat

Uudistumispolun toteuttaa KRIISISTÄ UUDISTUMISPOLULLE - Rohkeutta ja muutosvalmiuksia yrittäjille Varsinais-Suomeen -hanke. Hankkeen toteuttamiseen on saatu Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen -rahoitusta Varsinais-Suomen liitolta.