Auta pientä!

Yrittäjät tarvitsevat apuasi

Miksi pienyrittäjät ovat pulassa?

Kevät on ollut pienyrittäjille todella vaikea. Koronakriisi on vienyt monilta asiakkaat ja mahdollisuuden toimeentuloon. Nyt palailemme hiljalleen normaaliin, mutta apuasi tarvitaan yhä!

Mitä voit tehdä?

Muista kotimaiset pk-yrittäjät ostopäätöksissäsi, käytä lähiyrittäjäsi palveluita ja matkaile turvallisesti kotimaassa. Jokainen ostopäätös on mahdollisuus auttaa suomalaista yhteiskuntaa ja tukea paikallisia yrittäjiä. Yhdessä selviämme!

P.S. Synergia-hakupalvelusta löydät oman alueesi yritysten palveluita. 

Palveluita kokoavia sivustoja

Kotonakotimaista.fi

Kotonakotimaista.fi on koko Suomen kattava sivusto, josta kuluttaja voi etsiä alueensa yrittäjän palveluita.

Pääset sivustolle klikkaamalla tästä.

Sisumarket

Sisumarketin tarkoitus on luoda toivoa ja antaa mahdollisuus yrittäjille pyytää apua ja auttajille keino auttaa. Se tutustuttaa uusia pienyrittäjiä verkkoympäristöön ja tarjoaa heille mahdollisuuden palveluiden ja liiketoiminnan kehitykselle yhteisössä ja yhteistyössä muiden yrittäjien ja ammattilaisten kanssa. Tarjolla on siis myös konkreettisia ja liiketoiminnallisia neuvoja tilanteeseen, jossa yrittäjät nyt ovat.

Pääset sivustolle klikkaamalla tästä.

Tueyrittajaa.fi

Sivusto haluaa tarjota yrityksille näkyvyyttä ilmaiseksi ja kuluttajille lisäarvoa hyötytiedon muodossa.

Pääset sivustolle klikkaamalla tästä.

Karanteenissa.fi

Viiden opiskelijan projekti, jolla he haluavat auttaa yrityksiä ja ihmisiä koronakriisissä. Palveluntarjoajista kaikki eivät ole suomalaisia, vaan kuluttaja näkee, mitä palveluita ylipäätään on tarjolla. Niitä löytyy terveydenhuoltopalveluista kuljetuksiin, viihteeseen ja siivoukseen.

Pääset sivustolle klikkaamalla tästä.

Turvataantulevaisuus.fi

Viiden ihmisen perustama sivusto, jonka tarkoitus on niin ikään yhdistää tiukan paikan edessä olevat pien- ja mikroyrittäjien tarjoamat palvelut, työkalut ja tuotteet.

Pääset sivustolle klikkaamalla tästä.

Pelastetaanpalvelut.fi

Sivusto julkaisee yrittäjien tarinoita koronaviruksen vaikutuksista heidän liiketoimintaansa sekä yrittäjien toiveita, kuinka kuluttajat voivat tukea heitä. Alusta lupaa näkyvyyttä yrityksille myös sosiaalisen median kanavissaan.

Pääset sivustolle klikkaamalla tästä.

Muut palvelut

Löydät lisää yrittäjien palveluita kokoavia sivustoja ja alustoja klikkaamalla tästä.

Tilaa Yrittäjien #autapientä-puuvillakassi

Auta pientä! -kassi muistuttaa, että meistä jokainen voi vaikuttaa. Ohjaamalla ostoksiasi nyt pienyrittäjille olet tärkeänä osana säilyttämässä kotimaan työpaikkoja. Hinta 10,90 €. Postimaksu 0 €.

Oletko yrittäjä?

Kaikki koronasta yrittäjälle -sivustolta löydät tuoreimmat uutiset ja asiantuntijoidemme neuvot. Lakineuvontamme palvelee jäseniämme myös puhelimitse. Neuvoja ja apua on saatavilla.

Tätä on Suomen Yrittäjät

Jäsenilleen yrittäjäjärjestö tarjoaa vaikutuskanavan kunnalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen sekä toimialakohtaiseen päätöksentekoon ja vaikuttamiseen.

Tämän lisäksi yrittäjäjäsenten käytössä ovat monipuoliset jäsenpalvelut.

» Lue lisää toiminnastamme

 

Suomen Yrittäjien tietosuojaselosteen löydät täältä >>.