Elina Koivumäki

Puhuja
Yrittäjä, juristi ja sijoittaja

Suomen Asianajajaliitto on tituleerannut tämän naisen ”juristien somekuningattareksi”, hän on ravistellut konservatiivisena pidettyä juristialaa näkyvällä toiminnallaan. Elinan missio on tehdä juridiikkaa ja juristeja helpommin lähestyttäviksi ja ymmärrettävämmiksi. 
 
Elina työskenteli asianajoalalla liikejuridiikan parissa vuodesta 2000 vuoden 2016 syksyyn, kunnes hän teki suuren muutoksen, irtisanoutui ja luopui osakkuudesta yhdessä Suomen suurimmista asianajotoimistoista (Eversheds Sutherland) sekä perusti oman Lexperience-yhtiönsä. Samaan aikaan Elina alkoi laajentaa tekemistään juridiikasta mm. asiakaskokemuksen ja henkilöbrändäyksen sekä mentoroinnin aloille. 

Elina on päivätyönsä rinnalla osakkaana mm. Kyrö Distillery Companyssä, Tapahtumahotelli Huone -konsernissa, Klever Oy:ssä sekä Taiga Chocolate Oy:ssä ja advisory board -jäsenenä Suomen suurimmassa yksityisessä päiväkotiketjussa Touhulassa. 
 
Elinan puheenvuoro sopii yrittäjäuransa alkuvaiheessa olevista senioriosaajiin, koskaan ei ole liian myöhäistä ymmärtää omia vahvuuksia ja oppia, kuinka niitä kannattaa tuoda esiin nykyaikaisin keinoin. 
 
Kuten Elinan yhtiölle rekisteröity tavaramerkki sanoo: It’s all about people! 
 
Lisätietoja Elinasta: www.elinakoivumaki.com

Takaisin esiintyjiin >>