28.5.2021

Get Together

Tapahtuma

Get Together 2021

Valtakunnallinen yrittäjien tapahtuma, Get Together, pidetään 28.5.2021 virtuaalisesti klo 12.00-16.30. Get Togetherin juontaa Veera Ullah. 

Päivän teemana on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja aiheeseen sukelletaan erilaisten puheenvuorojen ja työpajatyöskentelyn kautta. Tapahtuman lopussa on mahdollista verkostoitua BusinessMaker -palvelun kautta. Get Together on tunnettu rennosta otteestaan ja siitä, että turha pönötys on unohdettu. Tule mukaan muiden yrittäjien ja yrittäjähenkisten joukkoon ja vietetään ikimuistoinen virtuaalinen iltapäivä yhdessä!

 

 

Ohjelma

28.5.2021

Get Together toteutetaan virtuaalitapahtumana. 

12.00
Tervetuloa
Veera Ullah

Veera starttaa Get Togetherin. Tervetuloa!

12.10
Irti stressistä rakkaushormonin avulla
Emilia Vuorisalmi

Lääkäri Emilia Vuorisalmi alkoi pohtia rakkaushormonien merkitystä hyvinvoinnille koettuaan tunneburnoutin. Emilia on syventynyt ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja sairauksien ennaltaehkäisemiseen. Nappaa puheenvuorosta rakkauslääkärin opit dopamiinin, serotoniinin ja oksitosiinin kestävään tasapainoon ja terveeseen elämään.

12.40
Raha ja hyvinvointi
Pia-Maria Nickström ja Hanna Nikander

Pia-Maria ja Hanna kertovat tarinansa yhteisen yrityksen perustamisesta ja johdattelevat yleisön rahan ja hyvinvoinnin maailmaan. Kaksikon "Mimmit sijoittaa" on yhteisö, jossa puhutaan rahasta, sijoittamisesta ja säästämisestä rennoissa merkeissä.

13.10
Mitä odottaa, kun ei tiedä mitä odottaa?
Noora Poussu, Päivi Pärkkä ja Mikko Huhto

Työelämä on muuttunut viimeisen vuoden aikana enemmän kuin koskaan. Moni yrittäjä jo haaveilee paluusta normaaliin, mutta mitä tuleva normaali on? Miten varautua tulevaan, kun ei tiedä mitä odottaa? Poimi Nooran, Päivin ja Mikon energisoivasta esityksestä parhaat käytännön vinkit varautumiseen, yrittäjän voimavarojen vahvistamiseen ja johtamiseen, niin olet parhaassa iskussa myös tulevaisuudessa!

13.55
Moka on lahja
Tomi Kaukinen

Vakavan loppuunpalamisen jälkeen Tomi on alkanut puhumaan kokemuksistaan yrittäjyydestä, burnoutista ja masennuksesta. Tomi jakaa yleisölle miten pahimmatkin epäonnistumiset ja vastoinkäymiset voivat tuottaa jotain hyvää. 

14.25
Järvisydämen tarina
Markus Heiskanen

Savolainen hulluus on sekä Jari Heiskasta että hänen poikaansa Markus Heiskasta yhdistävä voima. Heidän ansiostaan Etelä-Savon Rantasalmelle on kohonnut Järvisydän-niminen lomakylä, jota tullaan ihailemaan läheltä ja kaukaa. Markus jakaa uskomattoman yrittäjätarinansa villeimmät opit.

Alunperin Get Together -tapahtuma ol tarkoitus järjestää Järvisydämen tiloissa. 

14.35
Tauko
14.50
Verkostoituminen BusinessMakerin avulla

BusinessMaker Solutions Oy on tapahtumatuotantoyhtiö, joka auttaa yrittäjiä laajentamaan verkostojaan tuettujen kohtaamistapahtumien kautta. Get Togetherin osallistujilla on mahdollisuus sopia lyhyitä yritystreffejä toisten yrittäjien kanssa tapahtuman loppupuolella. Ohjeet yritystreffien sopimiseen jaetaan erikseen. 

16.30
Tilaisuus päättyy

Tilaisuus päättyy. Kiitos!

Esiintyjät

Puhujat

Get Togetheriä vietetään inspiroivien ja herättelevien puhujien seurassa!

Pia-Maria Nickström ja Hanna Nikander

Mimmi sijoittaa -perustajat

Mimmit sijoittaa on yhteisö jossa puhutaan rahasta, sijoittamisesta ja säästämisestä rennoissa merkeissä. Sijoitusblogista lähtenyt projekti on kasvanut vuodessa yli 20 000 henkilön verkostoksi, suosituiksi sijoitustapahtumiksi ja podcastiksi. Yhteisö pyrkii levittämään tietoa sijoittamisen aloittamisesta ja tähtää kasvattamaan erityisesti nuorten naissijoittajien määrää Helsingin pörssissä. 

Tomi Kaukinen

Juontaja, yrittäjä

Ruotsinsuomalainen Tomi Kaukinen on energinen, innovatiivinen ja suorasanainen pitkän ajan yrittäjä joka ei pelkää päättömiäkään haasteita. Hän on elämänsä aikana tehnyt enemmän virheitä kuin moni on edes yrittänyt. Tomin matka alkoi Ruotsin Södertäljen lähiöstä ja vei hänet oman yrityksensä kautta maailman suurimpien urheiluseurojen yhteistyökumppaniksi. Vaikka yrittäjyys toteutti hänen suurimmat unelmans, hän paloi kovien vuosien jälkeen loppuun, jäi sairaslomalle ja lopetti omassa yrityksessään. Nykyään hän inspiroi nuoria yrittäjyyteen, sekä puhuu avoimesti uupumuksestaan.

Emilia Vuorisalmi

Lääkäri, mediapersoona

Emilia Vuorisalmi on lääkäri, yrittäjä ja mediapersoona. Emilia on tullut tutuksi monelle TV:stä ja hänen esikoiskirjansa Sekaisin LOVESta teki hänestä koko kansan Rakkaustohtorin. Emilialla on kyky pukea tiede helposti ymmärrettävään ja viihdyttävään muotoon. 
“Rakkaustieteeseen perehtyminen auttoi minua tervehtymään tunnestressin aiheuttamista fyysisistä oireista sekä nousemaan hankalasta elämänvaiheesta entistä vahvempana. Siitä lähtien olen keskittynyt auttamaan ihmisiä löytämään oman yksilöllisen reseptinsä terveeseen elämään.” 

Markus Heiskanen

Yrittäjä & omistaja, Järvisydän

Noora Poussu, Päivi Pärkkä ja Mikko Huhto

Elon kehittämispäälliköt ja Fennian aluejohtaja

Elon työkykyjohtamisen kehittämispäälliköt Noora ja Päivi auttavat yritysjohtoa työkyvyttömyysriskien hallinnassa ja työkykyjohtamisessa, jotta ihminen ja työ kohtaisivat kaikille parhaalla tavalla. Mikko operoi Fennian aluejohtajana myynnin ja johtamisen parissa. Yhdessä nämä kolme rakentavat setin, joka on täynnä energiaa, asiaa, iloa ja konkretiaa. 

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Get Togetheriin liittyvissä asioissa.

 

Etelä-Savon Yrittäjät, Saara Vauhkonen, 040 500 9074, saara@vauhko.com
Suomen Yrittäjät, Aicha Manai, 044 555 3220, aicha.manai(a)yrittajat.fi

Mediayhteydet:

Suomen Yrittäjät, Eeva Ketvel, 050 320 4849, eeva.ketvel(a)yrittajat.fi