24.5.-25.5.2018

Get Together 2019

Tervetuloa Get Togetheriin!

Vuoden räiskyvin nuorten yrittäjien Get Together -tapahtuma rantautuu Kauhavan PowerParkiin 24.-25.5.2019! Get Together tunnetaan rennosta ilmapiiristä ja siitä, että turha pönötys on unohdettu - nuoret panostavat siihen mihin pitääkin, hauskanpitoon ja bisneksen tekemiseen. Mistä kumpuaa rohkeus ajatella ja tehdä isosti? Miten rikkoa henkiset lasikatot, joita jokaisella meistä varmasti on? Tähän teemaan johdattaa muun muassa Kyrö Distilleryn Miika Lipiäinen. Tapahtuma haastaa

sinut vapauttamaan ajatuksesi, tutustumaan uusiin ihmisiin ja kehittämään bisnestäsi ennakkoluulottomalla otteella! Asiasisällön, yrittäjätarinoiden ja PowerParkin tarjoamien elämyksien lisäksi sinulla on mahdollisuus sopia tapaamisia muiden yrittäjien kanssa ja verkostoitua. PowerParkissa pääset bilettämään tuplasti, sillä perjantai-illan kruunaa Pool Party Barbeque ja lauantaina juhlistetaan Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun voittajaa hyvän ruoan, seuran ja erinomaisen bilebändin kanssa.


 

 

Tapahtumapaikka & saapuminen

Tapahtumapaikka & saapuminen

GPS

PowerParkin alueelle johtava tie on suhteellisen uusi, eikä se näy kaikkien navigaattoreiden kartalla.  Puistotie 3:n, joka on PowerParkin virallinen osoite, tilalla kannattaa käyttää osoitetta Jorma Lillbackantie 1. Alahärmä kuuluu Kauhavan kaupunkiin.

JUNALLA:

Lähin rautatieasema sijaitsee Härmässä noin 1,5 kilometrin päässä PowerParkin huvipuistosta. Osa etelän ja pohjoisen junista pysähtyy Härmän asemalla kesäaikaan, alkaen 18.6.2018. Härmän asemalta on ilmainen bussikuljetus huvipuistoon kaikilta asemalla pysähtyviltä junavuoroilta. Kesäkauden ulkopuolella lähin asema on Kauhavan keskustassa noin 25 kilometrin päässä PowerParkista. Tarkemmat junaliikenteen aikataulut löytyy täältä sekä VR:n sivuilta.

BUSSILLA:

Bussiaikataulut löydät osoitteesta www.matkahuolto.fi. Otathan huomioon että bussit eivät pysähdy PowerParkin alueella, vaan ainoastaan Alahärmän keskustassa 2-3 kilometrin päässä PowerParkista.

PYSÄKÖINTI

Valtatieltä 19 käännyttäessä nurmialueelta, pienen kävelymatkan päässä huvipuistosta, löytyvät maksuttomat pysäköintialueet. Power Palace -sisäkartinghallin ja MSC -ulkokartingradan A-katsomon viereiset pysäköintialueet ovat maksullisia.

Inva-merkillä pysäköinti on maksutonta. Linja-autoille on varattu omat pysäköintipaikat.

Asuntoautoille  ja -vaunuille on oma päiväpysäköintipaikka.

Majoittujat saavat maksuttoman pysäköintiluvan infopisteeltä.

Tapahtumien aikaan pysäköinti on maksullista kaikilla parkkialueilla.

MAJOITTUJIEN SISÄÄN- JA ULOSKIRJAUS

Talviaikaan kaikkien majoittujien (hotelli-, huoneisto-, mökki- ja campingasiakkaat) sisään- ja uloskirjautuminen on Park Hotel Härmän vastaanotossa.