24.5.-25.5.2019

Get Together

Tapahtuma

Get Together 2019

Uskalla ajatella isosti!

Tervetuloa vuoden isoimpaan ja räiskyvimpään nuorten yrittäjien tapahtumaan, jota pääset viettämään Suomen parhaassa vapaa-ajankeskus PowerParkissa 24.-25.5.2019.

Get Together -tapahtuma tunnetaan rennosta ilmapiiristään ja siitä, että turha pönötys on unohdettu - meidän kanssa pääset panostamaan siihen mihin pitääkin, hauskanpitoon ja bisneksen tekemiseen!

Mistä kumpuaa rohkeus ajatella ja tehdä isosti? Miten rikkoa henkinen lasikatto, joka sinua mahdollisesti pidättelee? Mitä tehdä, kun asiat menevät pieleen? Tapahtuma lupaa haastaa sinut vapauttamaan ajatuksesi, tutustumaan uusiin ihmisiin ja kehittämään bisnestäsi ennakkoluulottomalla otteella. 

 

Asiasisällön, yrittäjätarinoiden ja PowerParkin tarjoamien elämyksien lisäksi sinulla on mahdollisuus sopia tapaamisia muiden yrittäjien kanssa ja verkostoitua toden teolla. PowerParkissa pääset myös bilettämään tuplasti, sillä perjantai-illan kruunaa Pool Party Barbeque ja lauantaina juhlistetaan Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun voittajaa hyvän ruoan, seuran ja erinomaisen bilebändin kera. Olemme myös järjestäneet lastenhoitomahdollisuuden molemmille päiville asiaohjelman ajaksi. 

 

Ohjelma

24.5.- 25.5.2019

Liput
Liput ja ilmoittautuminen

Kahden päivän paketti (pe—la) etuhintaan Suomen Yrittäjien jäsenille! 

Koko paketti sisältää lounaat, illalliset, seminaariohjelman perjantaina ja lauantaina sekä perjantain pool party barbequen ja lauantain Yrittäjägaalan. 

 

Koko paketti (pe-la)
Jäsenhinta
185 €
ALV 0%
Perjantai 24.5.
Jäsenhinta
110 €
ALV 0%
Lauantai 25.5.
Jäsenhinta
125 €
ALV 0%
Koko paketti (pe-la)
Ei-jäsen
205 €
ALV 0%
Perjantai 24.5.
Ei-jäsen
130 €
ALV 0%
Lauantai 25.5.
Ei-jäsen
145 €
ALV 0%
Majoitus

PowerPark ja Härmän Kylpylä

PowerParkin alue tarjoaa lukuisia majoitusmahdollisuuksia jokaisen makuun. Majoitus varataan itse, eikä se kuulu lipun hintaan. 

PowerPark

Kaikkien majoittujien (hotelli-, huoneisto-, mökki- ja campingasiakkaat) sisään- ja uloskirjautuminen on Park Hotel Härmän vastaanotossa. 

Hotellit ja huoneistohotellit

Park Hotel Härmä

Mannermaisessa Park Hotel Härmässä on kelohonkaa, italialaisia maisemamaalauksia ja vanhan ajan loistoristeilijän tunnelmaa. Park Hotel Härmässä on 20 kahden hengen huonetta, joissa on erilleen saatava parivuode, minibar ja ilmastointi. Hintoihin sisältyy aamiainen ja iltasaunat yleisillä saunavuoroilla.

 • 94 €/huone/vrk

San Marino ja Monza

San Marinossa on 1 x 1hh, 2 x 2hh parivuoteella, 3 x 2hh kerrossängyllä. Monzassa on 4 x 2hh ja 4x 4hh. Hintoihin sisältyy aamiainen ja iltasaunat yleisillä saunavuoroilla.

 • 1hh/ 94 €/huone/vrk
 • 2hh/ 94 €/huone/vrk
 • 3hh/125 € /huone/vrk
 • 4hh/165 €/huone/vrk

Mökit ja vankkurit

Houkutteleeko oma rauha tai mökkeily isommalla porukalla? PowerPark tarjoaa myös mökki ja vankkurimajoitusta. Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. Hotelliaamiainen on mahdollista ostaa hintaan 11€/hlö (alle 12v. 5,50€/hlö, alle 4v. veloituksetta).

Future-mökit 4 henkilölle (2kpl)
Mökissä on parvella kaksi vuodetta ja oleskelutilassa on levitettävä vuodesohva, josta vuoteet 2 henkilölle. Future-mökissä on myös pieni keittiö, oleskelutila, wc sekä suihku- ja saunatila.

 • Future-mökki 140 €/mökki/vrk (aamiainen ei sisälly hintaan)

Fisherman mökit 4 henkilölle (2kpl) 
Mökissä on kahden hengen makuuhuone ja oleskelutilassa vuodesohva, josta saa vuoteet 2 henkilölle. Mökissä on keittiö, oleskelutila, wc, suihku ja sauna.

 • 160 €/mökki/vrk (aamiainen ei sisälly hintaan)

Treehouse 4 henkilölle (1kpl)
Mökissä on kerrosvuoteet 4 henkilölle sekä wc. Ei keittiötä eikä suihkua. Peseytymistilat ovat käytettävissä läheisessä Campingcenterissä.

 • 170 €/vrk (Huom! hintaan sisältyy aamiaiset)

Vankkurit 4 henkilölle (4 kpl)
Vankkureissa on kerrossängyt neljälle henkilölle sekä pieni pöytäryhmä. Ei vessaa tai suihkua, eikä keittiötä. Peseytymismahdollisuus läheisessä CampingCenterin tiloissa.

 • 120 €/vankkuri/vrk (Huom! hintaan sisältyy aamiaiset)

Tirol-mökit 5 henkilölle (8kpl)
Mökissä on yksi kahden hengen makuuhuone ja lisäksi parvella vuoteet 3 henkilölle. Mökistä löytyy myös keittiö, oleskelutila, wc, suihku sekä sauna.

 • 190 €/mökki/vrk (hintaan ei sisälly aamiaiset)

Silverstone mökit 6 henkilölle (4 klp)
Silverstone mökeissä on kaksi 2 hengen makuuhuonetta ja parvella on kaksi vuodetta. Oleskelutilassa on vuodesohva, josta saa lisävuoteet max 2 henkilölle. Mökissä on oleskelutila, keittiö, wc ja suihku (lisäksi 2 mökissä sauna).

 • Silverstone mökki saunalla 210 €/mökki/vrk (hintaan ei sisälly aamiaiset)
 • Silverstone mökki ilman saunaa 190 €/mökki/vrk (hintaan ei sisälly aamiaiset)
 • lisävuode (vuodesohva) 25 €/hlö/vrk (hintaan ei sisälly aamiaiset)

Casa Rosina huvila 12 henkilölle (1kpl). 
Casa Rosinassa on 6 kpl 2 hengen makuuhuoneita, 4 x wc, suihku-& saunatila, iso tupakeittiö.

 • 510 €/vrk (hintaan ei sisälly aamiaiset)

Leirintäalueet

Lähdetkö matkaan kenties matkailuautolla? PowerPark tarjoaa majoitusmahdollisuuksia myös Rio Grande Camping  leirintäalueella. Leirintäalueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai -vaunussa, telttailu ei ole alueella mahdollista. Lue lisää varauksesta ja sisäänkirjautumisesta PowerParkin verkkosivuilta!

 • alk. 25€/yö (hintaan ei sisälly aamiaiset)

Varaus

Varauskoodi: getto2019

>>Tee majoitusvaraus tästä

Mikäli haluat varata kahden hengen huoneen kolmelle henkilölle, laita henkilömääräksi kaksi ja varaa lisävuode soittamalla PowerParkin myyntipalveluun 010 3477 600 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@powerpark.fi.

www.powerpark.fi/majoitus

 

Härmän Kylpylä

Sijaitsee 12 km päässä PowerParkista.

Kahden hengen huoneita  91 kpl
Minisuiteja (makuuhuone, olohuone, parveke ja kylpyhuone = 4 vuodetta) 32 kpl

 • Majoitus kahden hengen huoneessa 65 €/vrk/henkilö
 • Majoitus yhden hengen huoneessa 100 €/vrk
 • Minisuiteissa voi yöpyä  4 aikuista. Jos minisuitessa yöpyy 3-4 aikuista , on majoituksen vuorokausihinta  65€/ henkilö
 • Jos minisuitessa yöpyy  2 henkilöä, on  majoituksen vuorokausihinta 80 €/ henkilö
 • Lisämaksu yhden hengen huoneesta minisuitessa on 50 €/ vrk

Varaus

Varauskoodi: getto2019

Majoitusvaraukset tehdään suoraan Härmän Kylpylän myyntipalveluun puh. 06-4831 600 tai myynti@harmankuntokeskus.fi

www.harmankylpyla.fi

Saapuminen

Saapuminen PowerParkiin

PowerParkiin voi saapua joko omalla autolla tai julkisilla.

Yhteiskuljetus

Lisää tietoa tulossa myöhemmin.

Autolla

PowerParkin alueelle johtava tie on suhteellisen uusi, eikä se näy kaikkien navigaattoreiden kartalla. Puistotie 3:n, joka on PowerParkin virallinen osoite, tilalla kannattaa käyttää osoitetta Jorma Lillbackantie 1.

Pysäköinti

Valtatieltä 19 käännyttäessä nurmialueelta, pienen kävelymatkan päässä huvipuistosta, löytyvät maksuttomat pysäköintialueet.

Power Palace -sisäkartinghallin ja MSC -ulkokartingradan A-katsomon viereiset pysäköintialueet ovat maksullisia. Inva-merkillä pysäköinti on maksutonta. Linja-autoille on varattu omat pysäköintipaikat. Asuntoautoille  ja -vaunuille on oma päiväpysäköintipaikka. Majoittujat saavat maksuttoman pysäköintiluvan infopisteeltä. Tapahtumien aikaan pysäköinti on maksullista kaikilla parkkialueilla. 

Julkisilla

Junalla

Lähin juna-asema on Kauhavan keskustassa noin 25 kilometrin päässä PowerParkista.

Bussilla

Bussiaikataulut löydät osoitteesta www.matkahuolto.fi. Otathan huomioon että bussit eivät pysähdy PowerParkin alueella, vaan ainoastaan Alahärmän keskustassa 2-3 kilometrin päässä PowerParkista.

Tapahtumapaikka

PowerPark

Puistotie 3, 62300 Kauhava

Pohjanmaan Alahärmässä keskellä tarunhohtoisia lakeuksia kohoaa Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajankeskus PowerPark. 160 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. PowerParkin sydän on mielikuvituksellinen huvipuisto, jonka lisäksi tarjolla roppakaupalla muuta hauskaa tekemistä, kokemista, majoitusvaihtoehtoja, tapahtumia ja ostosmahdollisuuksia.

www.powerpark.fi

Kuva: Powerpark

Fiilistelyä

Get Together on jo traditio!