24.5.-25.5.2019

Get Together

Tapahtuma

Get Together 2019

Uskalla ajatella isosti!

Tervetuloa nuorten yrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden megatapahtumaan PowerParkiin 24.-25.5.2019.

Get Together tunnetaan rennosta ilmapiiristä ja siitä, että turha pönötys on unohdettu - meidän kanssa pääset panostamaan siihen mihin pitääkin, hauskanpitoon ja bisneksen tekemiseen!

Mistä kumpuaa rohkeus ajatella ja tehdä isosti? Miten rikkoa henkiset lasikatot? Miltä näyttää yrittämisen tulevaisuus? Tapahtuma haastaa sinut vapauttamaan ajatuksesi, tutustumaan uusiin ihmisiin ja kehittämään bisnestäsi uudella otteella. Asiasisällön, yrittäjätarinoiden ja PowerParkin tarjoamien elämyksien lisäksi pääset tapaamaan muita yriittäjiä ja verkostoitumaan toden teolla. Get Togetherissä myös juhlitaan tuplasti, sillä perjantai-illan kruunaa Pool Party Barbeque ja lauantaina juhlistetaan Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun voittajaa hyvän ruoan, seuran ja bändin parissa. 

 

Ohjelma

24.5.- 25.5.2019

Huvivaltio PowerPark, Puistotie 3, 62300 Härmä

Alla olevan ohjelman lisäksi Get Togetherissä on Yrittäjävarikko, jossa kierrät erilaisia tehtävärasteja. Tapahtumassa on lapsiparkki, mikäli olet tulossa paikalle perheen pienempien kanssa. Lauantain iltagaalassa voit halutessasi illastaa sinkkupöydässä. Lapsiparkkiin ja/tai sinkkupöytään ilmoittaudutaan erikseen ilmoittautumislomakkeessa. Lämpimästi tervetuloa! 

11.0012.30
Yhteinen lounas

Nauti lämpimästä lounaasta, verkostoidu ja innostu alkavasta Get Togetherista.

12.3013.15
Kun tarina on tuote
Miko Heinilä

Kyrö Distilleryn liiketoiminta käynnistyi vuonna 2014. Ensimmäiset pullot myytiin toimitusjohtaja Miika Lipiäisen auton takakontista. Alkujaan kolmen ihmisen yritys kasvoi noin neljässä ja puolessa vuodessa 30 hengen kansainvälistä liiketoimintaa pyörittäväksi tislaamoksi. Miten kaveriporukan saunaillasta päädyttiin megaluokan bisnekseen? 

13.1514.00
Puukko vei sydämen
Jarkko Haukkala

Iisakki Järvenpään Puukkotehdas on yli 130 vuotta vanha perheyritys, joka myytiin tappiollisessa vaiheessa kahdelle rohkealle yrittäjälle. Jarkko Haukkala kertoo rehellisen tarinan siitä, miten yritys voidaan kääntää kohti uutta nousua. 

14.0014.30
Facebookin keynote
Anna Klaile

TBA

 

14.3015.00
The fake side of success
CEO Dmitri Sarle

Dmitri is the CEO of Arctic Startup and has built one of the biggest networking events, Arctis15, in Finland and leads a community that encourages entrepreneurship aiming to change the world and make it a better place for future generations. 

15.0015.30
Tauko

Kahvia, teetä ja pientä makeaa. 

15.3016.15
Saako epäonnistumisesta puhua?
Henna Rintamäki

Epäonnistuminen on tabu, joka pitää rikkoa. Tarina konkurssista ja elämästä sen jälkeen. 

16.1517.00
When it’s too late to be afraid and you just have to do it!
Kamilla Sultanova

Wherever and whoever you are you must try to “run your own shop” daring against all odds, giving it a try and keeping at it. Give yourself a chance to experience a truly liberating and transformative journey! Before starting my own consulting company, I never felt ready and fears of losing myself and not having a perfect LinkedIn profile overwhelmed me. The future of work is changing employment  so I took entrepreneurship as a challenge to go my own way and dream big. I already moved to Finland, built a network and what's more scary than starting from zero in Finland?
 

17.0019.00
Tauko

Vapaata aikaa tutustua PowerParkin tarjontaan ja valmistautua illan juhlaan.

19.0023.00
Crocodile Pool Bar Barbeque Buffet
Duo Moisio&Teirikangas

Ilta lähtee käyntiin allasbileiden, hyvän grilliruoan ja loistavan bändin tahdissa.

23.002.00
Disko Pitlane Cafe

Bileet jatkuu ja DJ ottaa lavan haltuun.

9.0010.00
Aamuvirkkujen ilottelua

TBA

10.1511.00
Huomisen maailma yrittäjän silmin
Perttu Pölönen

Keksijä ja futristi Perttu Pölönen maalaa tulevaisuuden kuvaa yrittäjän näkövinkkelistä. 

11.0012.00
Tulevaisuuspaneeli
Tiina Latikka , Perttu Pölönen, Tuuli-Elina Ruuskanen

Miten tukea yrittäjän hyvinvointia ja kasvua muuttuvassa maailmassa? Mistä löytää rohkeus ottaa riskejä epävarmoina aikoina? Avointa ja rehellistä keskustelua yrittämisen tulevaisuudesta. Tämä ei ole mikä tahansa paneeli, vaan sellainen, jossa sinä olet halutessasi mukana! 

12.00
Yllätyspuhuja
13.0014.30
Yhteinen lounas
14.3019.00
Vapaa-aikaa ja huvittelua

Mahdollisuus tehdä mitä tahansa, PowerParkissa riittää puuhaa! 

19.001.30
Gaala Roadhouse

Lähiruokaa pöytiin tarjoiltuna, Bilejuna-bändin musiikkia, Vuoden nuori yrittäjä -palkitseminen. 

8.0010.00
Aamianen ja kotiinlähtö
Esiintyjät

Tapahtuman esiintyjät

Get Together tarjoaa inspiroivat ja herättelevät puhujat molemmille päiville!

Anna Klaile

Partner Manager, Global Business Group at Facebook Nordics

 

 

Tuuli-Elina Ruuskanen

Juontaja

”Ihmisten innostaminen on punainen lanka elämässäni ja ehkä siksi ajauduin tämän ammatin lisäksi myös kilpacheerleadingin pariin. Fyysinen ja rankka laji tuo myös mukavaa vastapainoa puhumistyölle …jos siis olen joskus mustelmilla niin se on lajin tuoma lisämauste ;) En pelkää mustelmia muutenkaan elämässä vaan mitä villimpi idea sitä varmemmin olen mukana.

CEO Dmitri Sarle

Arctic Startup

Dima is advocating true entrepreneurship and global unity through personal growth. Not a corporate “robot” nor a “startup hippie”. To that end he has co-founded 5 companies, started the Arctic15 Conference, ArcticStartup Media, #EUTechWriters Commission and serves as an advisor to Startup Europe and many startups.

Perttu Pölönen

Futuristi, keksijä ja yrittäjä

Perttu Pölönen on keksijä, futuristi, säveltäjä ja startup-yrittäjä, joka on voittanut Euroopan suurimman nuorille suunnatun tutkimuskilpailun (EUCYS) ja valmistunut Singularity University -tulevaisuusyliopistosta, joka sijaitsee NASAn tutkimuskeskuksessa Kaliforniassa. 

Jarkko Haukkala

Hallituksen puheenjohtaja, Iisakki Järvenpää Oy

Mies, jolta puukko vei sydämen. Jarkko Haukkala yhdessä Hannu Pennalan kanssa synnytti konkurssikypsän puukkotehtaan uuteen eloon. 

Henna Rintamäki

Omistaja, Johan Oy

 Henna Rintamäki on menettänyt paljon, mutta onnistunut aloittamaan alusta ja ajattelemaan isosti konkurssinkin jälkeen. Get Together lavalla Henna kertoo tarinansa ja mitä on siitä oppinut. 

Tiina Latikka

Toimitusjohtaja, Bridge Between People

Amatticoach ja mindcoach, joka auttaa ihmisiä johtamaan itseään kohti todellista intohimoa, unelmia, tavoitteita ja ottamaan käyttöön täysi potentiaali niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Motivaatio ei yksin riitä päämäärän saavuttamiseen, vaan tarvitaan syvempi ymmärrys lainalaisuuksista, jotka ohjaavat ajatteluamme ja vaikuttavat toimintaamme. Koskaan ei pidä tyytyä keskinkertaiseen - tarvitaan voittajan asennetta. Latikka on työskennellyt coachina lähes kymmenen vuoden ajan.

Miko Heinilä

Yksi perustajista, Kyrö Distillery Company

Maalaispoika, jonka sydän lyö Isollekyrölle. Huolehtii kasvavasta ruisperheestä ja katsoo laajennusten perään

Kamilla Sultanova

Entrepreneur & speaker

Kamilla is a highly-networked, diversely-skilled communications professional, TEDx speaker and independent consultant at ConnectUz. Born in Uzbekistan, Kamilla has lived and worked in Denmark for 12 years before moving to Finland navigating across cultures, industries and change. 

Liput
Liput ja ilmoittautuminen

Kahden päivän paketti (pe—la) etuhintaan Suomen Yrittäjien jäsenille! 

Koko paketti sisältää lounaat, illalliset, seminaariohjelman perjantaina ja lauantaina sekä perjantain pool party barbequen ja lauantain Yrittäjägaalan. 

 

Koko paketti (pe-la)
Jäsenhinta
185 €
ALV 0%
Perjantai 24.5.
Jäsenhinta
110 €
ALV 0%
Lauantai 25.5.
Jäsenhinta
125 €
ALV 0%
Koko paketti (pe-la)
Ei-jäsen
205 €
ALV 0%
Perjantai 24.5.
Ei-jäsen
130 €
ALV 0%
Lauantai 25.5.
Ei-jäsen
145 €
ALV 0%
Majoitus

PowerPark ja Härmän Kylpylä

PowerParkin alue tarjoaa lukuisia majoitusmahdollisuuksia jokaisen makuun. Majoitus varataan itse, eikä se kuulu lipun hintaan. 

PowerPark

Kaikkien majoittujien (hotelli-, huoneisto-, mökki- ja campingasiakkaat) sisään- ja uloskirjautuminen on Park Hotel Härmän vastaanotossa.

Kaikki varaukset tehdään joko soittamalla numeroon +358 10 3477 600 tai sähköpostilla info@powerpark.fi

Hotellit ja huoneistohotellit

Park Hotel Härmä

Mannermaisessa Park Hotel Härmässä on kelohonkaa, italialaisia maisemamaalauksia ja vanhan ajan loistoristeilijän tunnelmaa. Park Hotel Härmässä on 20 kahden hengen huonetta, joissa on erilleen saatava parivuode, minibar ja ilmastointi. Hintoihin sisältyy aamiainen ja iltasaunat yleisillä saunavuoroilla.

 • 94 €/huone/vrk

San Marino ja Monza

San Marinossa on 1 x 1hh, 2 x 2hh parivuoteella, 3 x 2hh kerrossängyllä. Monzassa on 4 x 2hh ja 4x 4hh. Hintoihin sisältyy aamiainen ja iltasaunat yleisillä saunavuoroilla.

 • 1hh/ 94 €/huone/vrk
 • 2hh/ 94 €/huone/vrk
 • 3hh/125 € /huone/vrk
 • 4hh/165 €/huone/vrk

Mökit ja vankkurit

Houkutteleeko oma rauha tai mökkeily isommalla porukalla? PowerPark tarjoaa myös mökki ja vankkurimajoitusta. Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. Hotelliaamiainen on mahdollista ostaa hintaan 11€/hlö (alle 12v. 5,50€/hlö, alle 4v. veloituksetta).

Future-mökit 4 henkilölle (2kpl)
Mökissä on parvella kaksi vuodetta ja oleskelutilassa on levitettävä vuodesohva, josta vuoteet 2 henkilölle. Future-mökissä on myös pieni keittiö, oleskelutila, wc sekä suihku- ja saunatila.

 • Future-mökki 140 €/mökki/vrk (aamiainen ei sisälly hintaan)

Fisherman mökit 4 henkilölle (2kpl) 
Mökissä on kahden hengen makuuhuone ja oleskelutilassa vuodesohva, josta saa vuoteet 2 henkilölle. Mökissä on keittiö, oleskelutila, wc, suihku ja sauna.

 • 160 €/mökki/vrk (aamiainen ei sisälly hintaan)

Treehouse 4 henkilölle (1kpl)
Mökissä on kerrosvuoteet 4 henkilölle sekä wc. Ei keittiötä eikä suihkua. Peseytymistilat ovat käytettävissä läheisessä Campingcenterissä.

 • 170 €/vrk (Huom! hintaan sisältyy aamiaiset)

Vankkurit 4 henkilölle (4 kpl)
Vankkureissa on kerrossängyt neljälle henkilölle sekä pieni pöytäryhmä. Ei vessaa tai suihkua, eikä keittiötä. Peseytymismahdollisuus läheisessä CampingCenterin tiloissa.

 • 120 €/vankkuri/vrk (Huom! hintaan sisältyy aamiaiset)

Tirol-mökit 5 henkilölle (8kpl)
Mökissä on yksi kahden hengen makuuhuone ja lisäksi parvella vuoteet 3 henkilölle. Mökistä löytyy myös keittiö, oleskelutila, wc, suihku sekä sauna.

 • 190 €/mökki/vrk (hintaan ei sisälly aamiaiset)

Silverstone mökit 6 henkilölle (4 klp)
Silverstone mökeissä on kaksi 2 hengen makuuhuonetta ja parvella on kaksi vuodetta. Oleskelutilassa on vuodesohva, josta saa lisävuoteet max 2 henkilölle. Mökissä on oleskelutila, keittiö, wc ja suihku (lisäksi 2 mökissä sauna).

 • Silverstone mökki saunalla 210 €/mökki/vrk (hintaan ei sisälly aamiaiset)
 • Silverstone mökki ilman saunaa 190 €/mökki/vrk (hintaan ei sisälly aamiaiset)
 • lisävuode (vuodesohva) 25 €/hlö/vrk (hintaan ei sisälly aamiaiset)

Casa Rosina huvila 12 henkilölle (1kpl). 
Casa Rosinassa on 6 kpl 2 hengen makuuhuoneita, 4 x wc, suihku-& saunatila, iso tupakeittiö.

 • 510 €/vrk (hintaan ei sisälly aamiaiset)

Leirintäalueet

Lähdetkö matkaan kenties matkailuautolla? PowerPark tarjoaa majoitusmahdollisuuksia myös Rio Grande Camping  leirintäalueella. Leirintäalueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai -vaunussa, telttailu ei ole alueella mahdollista. Lue lisää varauksesta ja sisäänkirjautumisesta PowerParkin verkkossivuilta. 

 • alk. 25€/yö (hintaan ei sisälly aamiaiset)

Varaus

Varauskoodi: getto2019

Mikäli haluat varata kahden hengen huoneen kolmelle henkilölle, laita henkilömääräksi kaksi ja varaa lisävuode soittamalla PowerParkin myyntipalveluun 010 3477 600 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@powerpark.fi.

www.powerpark.fi/majoitus

 

Härmän Kylpylä

Sijaitsee 12 km päässä PowerParkista.

Kahden hengen huoneita  91 kpl
Minisuiteja (makuuhuone, olohuone, parveke ja kylpyhuone = 4 vuodetta) 32 kpl

 • Majoitus kahden hengen huoneessa 65 €/vrk/henkilö
 • Majoitus yhden hengen huoneessa 100 €/vrk
 • Minisuiteissa voi yöpyä  4 aikuista. Jos minisuitessa yöpyy 3-4 aikuista , on majoituksen vuorokausihinta  65€/ henkilö
 • Jos minisuitessa yöpyy  2 henkilöä, on  majoituksen vuorokausihinta 80 €/ henkilö
 • Lisämaksu yhden hengen huoneesta minisuitessa on 50 €/ vrk

Varaus

Varauskoodi: getto2019

Majoitusvaraukset tehdään suoraan Härmän Kylpylän myyntipalveluun puh. 06-4831 600 tai myynti@harmankuntokeskus.fi

www.harmankylpyla.fi

Saapuminen

Saapuminen PowerParkiin

PowerParkiin voi saapua joko omalla autolla tai julkisilla.

Yhteiskuljetus

Lisätietoa tulossa myöhemmin.

Autolla

PowerParkin alueelle johtava tie on suhteellisen uusi, eikä se näy kaikkien navigaattoreiden kartalla. Puistotie 3:n, joka on PowerParkin virallinen osoite, tilalla kannattaa käyttää osoitetta Jorma Lillbackantie 1.

Pysäköinti

Valtatieltä 19 käännyttäessä nurmialueelta, pienen kävelymatkan päässä huvipuistosta, löytyvät maksuttomat pysäköintialueet.

Power Palace -sisäkartinghallin ja MSC -ulkokartingradan A-katsomon viereiset pysäköintialueet ovat maksullisia. Inva-merkillä pysäköinti on maksutonta. Linja-autoille on varattu omat pysäköintipaikat. Asuntoautoille  ja -vaunuille on oma päiväpysäköintipaikka. Majoittujat saavat maksuttoman pysäköintiluvan infopisteeltä. Tapahtumien aikaan pysäköinti on maksullista kaikilla parkkialueilla. 

Julkisilla

Junalla

Lähin juna-asema on Kauhavan keskustassa noin 25 kilometrin päässä PowerParkista.

Bussilla

Bussiaikataulut löydät osoitteesta www.matkahuolto.fi. Otathan huomioon että bussit eivät pysähdy PowerParkin alueella, vaan ainoastaan Alahärmän keskustassa 2-3 kilometrin päässä PowerParkista. PowerParkilla on myös oma bussikuljetus Seinäjoen asemalta huvipuistoon. Aikataulut löydät täältä myöhemmin. 

PowerPark

PowerPark

Puistotie 3, 62300 Kauhava

Pohjanmaan Alahärmässä keskellä tarunhohtoisia lakeuksia kohoaa Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajankeskus PowerPark. 160 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. PowerParkin sydän on mielikuvituksellinen huvipuisto, jonka lisäksi tarjolla roppakaupalla muuta hauskaa tekemistä, kokemista, majoitusvaihtoehtoja, tapahtumia ja ostosmahdollisuuksia.

www.powerpark.fi

Kuva: Powerpark

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Get Togetheriin liittyvissä asioissa.

Tapahtuman järjestelyt:
Suomen Yrittäjät, Aicha Manai, 044 555 3220, aicha.manai(a)yrittajat.fi

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, 050 4685 011 carita.pankala(a)yrittajat.fi

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, 050 437 7156, noora.mykkanen(a)yrittajat.fi

Tapahtuman kumppanuudet:
Suomen Yrittäjät, Aicha Manai, 044 555 3220, aicha.manai(a)yrittajat.fi

Mediayhteydet:
Suomen Yrittäjät, Eeva Ketvel, 050 320 4849, eeva.ketvel(a)yrittajat.fi