28.5.-30.5.2021

Get Together

Tapahtuma

Get Together 2021

Valtakunnallinen nuorten yrittäjien tapahtuma, Get Together, pidetään 28.-30.5.2021 Rantasalmella Järvisydämessä. Luvassa on yhteistä hyvinvointia, verkostoitumista ja toisilta oppimista. Viikonlopun teemana on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja aiheeseen sukelletaan erilaisten työpajojen ja puheenvuorojen kautta. Get Together on tunnettu rennosta otteestaan ja siitä, että turha pönötys on unohdettu. Tule mukaan muiden yrittäjien joukkoon ja vietä ikimuistoinen viikonloppu Rantasalmella. 

 

 

 

 

 

Ohjelma
11.30
Lounas

Get Together starttaa yhteisellä lounaalla.

12.30
Tervetuloa Järvisydämeen!
Markus Heiskanen

Markus Heiskanen on yrittäjä ja Järvisydämen omistaja, joka toimii jo kymmenennessä sukupolvessa "baarin" pitäjänä. 

12.45
Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun finalistien paneeli

Kuka kolmesta finalistista voittaa Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun ja nappaa 20 000 euron rahapalkinnon? Keitä nämä kolme finalistia ovat ja mitkä ovat heidän taustansa yritystenn takana? Paneelin aikana sukelletaan pintaa syvemmälle yrittäjien tarinoihin. 

13.15
Näin Mimmit sijoittaa Oy sai alkunsa
Pia-Maria Nickström ja Hanna Nikander

Miten blogista mimmeille, jotka puhuu rahasta, sijoittamisesta ja säästämisestä syntyi toimiva osakeyhtiö?

13.45
Irti stressistä rakkaushermon avulla
Emilia Vuorisalmi

Emilia Vuorisalmi puhuu hyvinvoinnista niin rakkaustieteen, aivojen, suoliston kuin ravinnon näkökulmista. Hän yhdistää sujuvasti tiedettä, kliinistä kokemusta sekä mielenkiintoisia esimerkkejä omasta elämästään. puhujana Emilia laittaa itsensä aina täysillä likoon ja avaa yleisön silmät ja sydämet.

 

14.15
Herkutteluhetki

Pientä suolaista ja makeaa tarjolla.

15.00
Työpajat starttaavat!

Get Togetherin aikana sinut haastetaan osallistumaan erilaisiin kehoa ja mieltä kehittäviin työpajoihin, joiden kautta opit uutta itsestäsi ja muista. Hyvinvoivalla yrittäjällä jää enemmän viivan alle. Perjantain ja lauantain työpajojen suorittamisen jälkeen sinut palkitaan pääsyllä Järvikylpylään ja Saunamaailmaan. 

18.00
Tauko ja vapaata aikaa
20.00
Illanvietto

Luvassa hyvää ruokaa, juomaa, viihdettä ja verkostoitumista aina klo 1.30 asti. 

8.00
Aamiainen

Järvisydämestä majoituksen varanneille on tarjolla aamiaista klo 10 asti. 

10.00
Verkostoituminen vesillä

Hyppää kirkkoveneen kyytiin ja souda tiimisi kanssa saarelle, jossa teitä odottaa inspiroivat puheenvuorot ja makoisa kenttälounas. 

12.30
Yrittäjä - muista huolehtia itsestäsi!
Janni Hussi

Liikunnan ja ravitsemuksen merkitys kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille — ja yrittämiselle. 

13.00
Miten tehdä vääriä päätöksiä lähes koko elämä mutta silti onnistua?
Tomi Kaukinen

Valtakunnan virallinen epäonnistuja jakaa tarinansa siitä, miten väärät päätökset voivat johtaa oikeisiin lopputulemiin. 

15.00
Paluu Järvisydämeen ja herkutteluhetki

Get Together jatkuu Järvisydämen tiloissa, jossa sinua odottaa makoisa välipala. 

15.30
Järvikylpylä ja Saunamaailma

Tervetuloa rentoutumaan kylpylän ja erilaisten saunojen hellivään huomaan. Mikäli suoritit Get Togetherin työpajat odottaa sinua vapaa pääsy rentoutumaan. 

18.00
Tauko ja vapaata aikaa
20.00
Iltagaala

Get Together huipentuu lauantai-iltana pidettävään gaalaan, jossa palkitaan Vuoden nuori yrittäjä, syödään ja juodaan hyvin sekä nautitaan laatuviihteestä. Gaalailta jatkuu klo 1.30 asti. 

8.00
Aamianen ja kotiinlähtö
Liput
Liput ja ilmoittautuminen

Get Together järjestetään 28.5..-30.5.2021. Voit ostaa lipun perjantaille ja lauantaille tai jommalle kummalle päivälle. Lipun hintaan kuuluu sen päivän ohjelma, työpajat, iltajuhla sekä ruoka-ja juomatarjoilut. Lipun oston yhteydessä voit samalla varata majoituksen, halutessasi voit myös varata majoituksen myöhemmässä vaiheessa täältä. Majoitukseen sisältyy aamupala. HUOM: majoitusta ei siis varata Järvisydämen sivuilta vaan TÄÄLTÄ. 

Get Together -lipun voi myös ostaa laskulla. Lähetä osoitteeseen jarvisydan@saimaaholiday.net sähköpostia, jossa ilmoitat lippujen määrän ja ainakin yhden henkilön tiedot (nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero, yritys, aluejärjestö), mikäli tiedät kenelle liput ovat menossa, niin ilmoita ystävällisesti kaikkien tiedot samalla tai kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. 

 

 

 

 

28.5.-30.5.2021
180 + ALV
28.5.2021
110 + ALV
29.5.2021
125 + ALV
Majoitus

Majapaikka

Järvisydämestä löydät sopivan yösijan lyhyempään majoitukseen tai pidemmälle lomallesi. Kaikki majoitustilat sijaitsevat ravintolan välittömässä läheisyydessä. Uusi Elämyshotelli valmistui kesäkuussa 2015 päärakennuksen yhteyteen, Rinne- ja Kelohuvilat löytyvät pihapiiristä kävelyetäisyyden päästä päärakennuksesta. Rantahuvilat lepäävät mukavasti omalla rannalla, mutta myös kävelyetäisyyden päästä pihapiiristä. Järvisydän hoitaa sinulle majoituksen ilmoittautumisen yhteydessä. 

Huomaathan, että majoituksen voit varata lipun oston yhteydessä täältä. 

 

Saapuminen

Saapuminen Järvisydämeen

Yhteiskuljetus

- Lisätietoa tulossa myöhemmin

Autolla

Savonlinna 55 km/45 min, Varkaus 38 km/35 min, Mikkeli 90 km/1 h 20 min, Helsinki 320 km/3 h 30 min, Jyväskylä 170 km/2 h 15 min, Kuopio 110 km/1 h, Savonlinnan lentoasema 67 km - 1 h, Kuopion lentoasema 114 km - 1,5 h

Junalla

- Savonlinnaan tai Varkauteen, josta Järvisydän järjestää taksikuljetuksen edelleen Järvisydämeen. 29,90 €/hlö/suunta (min. laskutus 3 hlöä).

Lentäen

- Savonlinnaan tai Kuopioon, josta Järvisydän järjestää taksikuljetuksen edelleen Järvisydämeen. 29,90 €/hlö/suunta/Savonlinna (min. laskutus 3 hlöä), 59,90 €/hlö/suunta/Kuopio (min. laskutus 3 hlöä).

Bussilla

- Lähin pysäkki on noin 3 km päässä Järvisydämestä, Rantasalmen bussiasema 10 km ja lähin bussipysäkki Helsingin suunnasta Hiismäen pysäkki (Helsinki-Savonlinna) 20 km. Ilmoitathan jos tarvitset kyytiä loppumatkalle - Järvisydän järjestää tarvittaessa taksikyydin puolestasi! 24,90 €/hlö/suunta (min. laskutus 3 hlöä).

Veneellä tai laivalla

- Jopa Suomenlahdelta saakka, Saimaan kanavaa pitkin Saimaalle, josta edelleen Savonlinnaan ja laivaväylää pitkin kohti Varkautta.

 

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Get Togetheriin liittyvissä asioissa.

Tapahtuman järjestelyt:

Etelä-Savon Yrittäjät, Saara Vauhkonen, 040 500 9074, saara.vauhkonen(a)yrittajat.fi
Suomen Yrittäjät, Aicha Manai, 044 555 3220, aicha.manai(a)yrittajat.fi

Tapahtuman kumppanuudet:

Etelä-Savon Yrittäjät, Saara Vauhkonen, 040 500 9074, saara.vauhkonen(a)yrittajat.fi
Suomen Yrittäjät, Aicha Manai, 044 555 3220, aicha.manai(a)yrittajat.fi

Mediayhteydet:

Suomen Yrittäjät, Eeva Ketvel, 050 320 4849, eeva.ketvel(a)yrittajat.fi

Paikka

Järvisydän

Hotel & Spa Resort Järvisydän
Porosalmentie 313
58900 Rantasalmi

Get Togetherin mahdollistavat

 

 

 

 

Esiintyjät

Puhujat

Get Togetheriä vietetään inspiroivien ja herättelevien puhujien seurassa!

Pia-Maria Nickström ja Hanna Nikander

Mimmi sijoittaa -perustajat

Mimmit sijoittaa on yhteisö jossa puhutaan rahasta, sijoittamisesta ja säästämisestä rennoissa merkeissä. Sijoitusblogista lähtenyt projekti on kasvanut vuodessa yli 20 000 henkilön verkostoksi, suosituiksi sijoitustapahtumiksi ja podcastiksi. Yhteisö pyrkii levittämään tietoa sijoittamisen aloittamisesta ja tähtää kasvattamaan erityisesti nuorten naissijoittajien määrää Helsingin pörssissä. 

Tomi Kaukinen

Juontaja, yrittäjä

Ruotsinsuomalainen Tomi Kaukinen on energinen, innovatiivinen ja suorasanainen pitkän ajan yrittäjä joka ei pelkää päättömiäkään haasteita. Hän on elämänsä aikana tehnyt enemmän virheitä kuin moni on edes yrittänyt. Tomin matka alkoi Ruotsin Södertäljen lähiöstä ja vei hänet oman yrityksensä kautta maailman suurimpien urheiluseurojen yhteistyökumppaniksi. Vaikka yrittäjyys toteutti hänen suurimmat unelmans, hän paloi kovien vuosien jälkeen loppuun, jäi sairaslomalle ja lopetti omassa yrityksessään. Nykyään hän inspiroi nuoria yrittäjyyteen, sekä puhuu avoimesti uupumuksestaan.

Janni Hussi

Yrittäjä

Janni Hussi inspiroi ja viihdyttää viikottain satoja tuhansia Suomalaisia TV:n ja radion välityksellä, sekä hänen omien somekanavien kautta. Hänet tunnetaan helposti lähestyttävänä hurjapäänä, joka ei pelkää heittäytyä täysillä mukaan hurjimmissakin tilanteissa, oli sitten kyse uhkarohkeista stunt- tempuista tai itselleen nauramisesta.  

Emilia Vuorisalmi

Lääkäri, mediapersoona

Emilia Vuorisalmi on lääkäri, yrittäjä ja mediapersoona. Emilia on tullut tutuksi monelle TV:stä ja hänen esikoiskirjansa Sekaisin LOVESta teki hänestä koko kansan Rakkaustohtorin. Emilialla on kyky pukea tiede helposti ymmärrettävään ja viihdyttävään muotoon. 
“Rakkaustieteeseen perehtyminen auttoi minua tervehtymään tunnestressin aiheuttamista fyysisistä oireista sekä nousemaan hankalasta elämänvaiheesta entistä vahvempana. Siitä lähtien olen keskittynyt auttamaan ihmisiä löytämään oman yksilöllisen reseptinsä terveeseen elämään.”