Lahjakortti 

Kampanja-aikana 9.4.-17.5. Pirkanmaan Yrittäjien jäseneksi liittyneet saavat liittymislahjaksi 35 euron arvoisen Elisa-lahjakortin. Lahjakortti käy maksuvälineenä Elisan myymälöissä laitteisiin, lisätarvikkeisiin ja muihin fyysisiin tuotteisiin. Kortti on voimassa 12kk.

Muista kirjoittaa kampanjakoodi OLENMUKANA nettiliittymislomakkeen jäsenhankintakoodikenttään (lomakkeen alareunaan). Toimitamme edun hyödynnettäväksi jäsenmaksusi suorituksen tultua perille. Etu on voimassa 9.4.2019 alkaen 17.5.2019 saakka. Etu on yrityskohtainen, sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Tutustu Elisan jäsenetuihin täällä.

BannerietuKampanjan aikana liittyneille on myös tarjolla lisäetu Radio SUN tai FUN Tampereen kotisivuilla. Saat yrityksesi mainosbannerin valitsemasi kanavan verkkosivuille viikon ajaksi veloituksetta.

Muista lisätä liittymislomakkeelle jäsenhankintakoodiin sana FUN tai SUN.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät tarkentavia ohjeita etujen hyödyntämiseen

Olen sekaisin. Mitä koodeja kirjaan lomakkeelle?

Lomakkeelle kirjataan ne jäsenhankintakoodit, jotka haluat hyödyntää. Koodit ovat: OLENMUKANA, SUN tai FUN ja RISTEILY. Jos siis haluat hyödyntää esimerkiksi kaikki edut merkitset liittymislomakkeen kohtaan Jäsenhankintakoodi: OLENMUKANA, SUN, RISTEILY.

Voinko hyödyntää Elisan lahjakorttia puhelimen hankintaan?

Kyllä voit. Huomioithan, että korttia voi hyödyntää vain käteiskaupan yhteydessä. Et siis voi käyttää sitä puhelimen hankinnan osamaksujen maksamiseen.

Voinko maksaa Elisan lahjakortilla yritykseni nettiliittymän kuukausimaksuja?

Valitettavasti et voi. Edun voi hyödyntää vain käteiskaupassa (ei siis yrityksen laskulle) maksuvälineenä Elisan myymälöissä laitteisiin, lisätarvikkeisiin ja muihin fyysisiin tuotteisiin.

Saanko radioetua hyödyntämällä mainoksen molempien kanavien sivuille?

Mainosbannerin saat vain yhden radiokanavan sivulle. Merkitse koodiksi SUN tai FUN, riipppuen siitä, kumman kanavan sivulle haluat näkyvyyden.

Millaisen bannerin toimitan radiokanavan sivuille?

Kun olemme saaneet tiedon, että haluat hyödyntää edun, radiokanavan yhteyshenkilö lähettää sinulle tarkemmat ohjeet. Mainosten bannerikoot ovat FUN Tampere: 140 x 350 px ja Radio SUN: 250 x 350 px.