Valtakunnallisten yrittäjäpäivien juontajat
Perjantai 19.10.2018 
Lauantai 20.10.2018

Juontajat

Juontajat
Kati Vasell ja Tuuli-Elina Ruuskanen

 

Kati ja Tuuli-Elina toimivat tahoillaan vuosia juontajina, kunnes molempia alkoi kiehtoa ajatus laajemmasta yritystoiminnasta ja yrittämisestä yhdessä. Naiset löivätkin hynttyyt yhteen viitisen vuotta sitten ja tuloksena syntyi luottojuontajia välittävä yritys MAIKKI Crew. Tuuli-Elinan innovaatiivinen ote ja Katin rautainen varmuus toimivat hyvin yhteen niin yrityksen kehittämisessä kuin lavallakin ja tämä hersyvä duo jättää harvemmin ketään kylmäksi.  

 

MAIKKI on vakiinnuttanut asemansa ammattitaitoisten juontajien välittäjänä ja se työllistää omistajien lisäksi tusinan muita juontajia. "Sanavalmiiden MAIKKILAISTEN vahvuuksia ovat ehdottomasti aurinkoinen ja energinen olemus sekä rohkea asenne heittäytyä eri tilanteisiin. Siinä missä näiden naisten toiminta on hauskaa ja pelotonta, näkyy ammattitaito sekä valmistautuminen joka tilanteessa."  Keikkojen lisäksi tätä hulvatonta energiaa on nähtävissä myös MAIKIN FB-liveissä aina vaihtuvin ja mielenkiintoisin teemoin! 

 

 

Jatkuva kehitys ja kehittyminen on molemmille intohimon kohde ja siksi naiset suunnittelevat koko ajan uusia juontokonsepteja kävijöiden viihtyvyyden takaamiseksi ja koko alan eteenpäin viemiseksi. Siinä missä juontoalan kehittäminen kiinnostaa, molemmilta löytyy taskusta lisäksi yrittäjyyden ja liiketalouden YAMK-tutkinto, joten he ymmärtävät tapahtumien arvon myös asiakkaan näkökulmasta. Pääasiassa Kati ja Tuuli-Elina keikkailevat juontajina, mutta kysynnän vuoksi naiset aloittivat myös avoimet juontajakoulutukset ja tulevaisuudessa siintää ajatus esiintymiskoulutusten viemisestä myös oppilaitoksiin. "On mahtavaa nähdä ihmisten onnistuminen ja inspiroida heitä esiintymään ja ylittämään omat pelkonsa", sanovat naiset yhdestä suusta.