Äänekoski – Tulevaisuus asuu täällä

Äänekosken kaupunki toivottaa kaikki yrittäjät ja yhteistyökumppanit tervetulleiksi Keski-Suomen Yrittäjäjuhlaan 2023. Onnittelut, te olette juhlanne ansainneet!

Reilun 18 000 asukkaan Äänekoski on moderni ja vireä teollisuuskaupunki Keiteleen eteläpäässä, melkein kivenheiton päässä Jyväskylästä. Kattavat palvelut, monipuolinen kulttuuri- ja urheilutoiminta, toimiva kouluverkosto sekä sujuvat liikenneyhteydet tekevät kaupungista vetovoimaisen ja tarjoavat mahdollisuuden hyvään elämään. Vesistöjen läheisyys antaa omaleimaisen tunnelman ja järviluonto onkin tärkeä osa kaupungin identiteettiä.

Me Äänekoskella mahdollistamme kansainvälisen biokiertotalouden ekosysteemin älykkään liiketoiminnan ja yrittäjyyden kehittymisen. Olemme edelläkävijä lasten ja nuorten yrittäjyyskasvatuksessa. Tavoitteena on, että olemme Suomen tuottavin ja vaikuttavin kaupunki asukasmäärään suhteutettuna.

Äänekosken elinkeinoyksikkö Business Äänekoski auttaa palveluillaan yrityksiä elinkaaren eri vaiheiden tarpeissa. Halusitpa verkostoitua, kasvaa, kehittää tai sijoittua, me autamme.

Palvelumme yrittäjille:
www.businessaanekoski.fi
www.aanekoski.fi

Instagram: @aanekoskenkaupunki
Facebook: @Äänekosken kaupunki – City of Äänekoski