Fennia – olemme yrittämistä ja elämää varten

Fennia on yrittämistä ja elämää varten perustettu asiakkaidensa omistama vahinkovakuutusyhtiö, joka on huolehtinut yrittäjien turvasta jo yli 140 vuoden ajan. Me Fennialla varmistamme, että voit epäröimättä uskaltaa, kokeilla ja yrittää, sillä odottamattomissa paikoissa olemme nopeasti tukena sinulle ja ihmisille lähelläsi. Jaamme kanssasi riskit, mutta ennen kaikkea, jaamme mahdollisuudet. Vakuutus tarkoittaa valmistautumista kaikkiin tulevaisuutesi mahdollisuuksiin.

Olemme Suomen Yrittäjien pitkäaikaisia kumppaneita. Pitkä kokemuksemme yritysvakuuttamisesta ja riskienhallinnasta sekä vahva fokuksemme yrittäjyyteen takaavat sen, että saat käyttöösi parhaat yritysvakuuttamisen asiantuntijat ja kokonaisvaltaiset edut.

Keski-Suomen yrittäjäjuhlassa juhlitaan tänä vuonna teemalla #elinvoimaa. Tähän tiivistyy yrittäjyyden perimmäinen tarkoitus; luoda elinvoimaa koko Suomelle. Yrittäjäpalkinto on saanut alkunsa vuonna 1968, jolloin Fennia yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa halusi korostaa yrittäjien merkitystä suomalaiselle talouselämälle. Se on kunnianosoitus yrittäjälle ja hänen toiminnalleen, yrityksen henkilökunnalle ja koko yrittäjäyhteisölle elinvoiman edistämisestä.

Nyt on aika juhlia yrittäjyyttä ja palkita jälleen upeita paikallisia yrityksiä. Mahtavaa yrittäjäjuhlaa ja menestystä tulevaan!

Esa Ikonen
johtaja, yrittäjäpalvelut

Ota yhteyttä ja hyödynnä Suomen Yrittäjien jäsenetusi. Paikallisesti apunasi,
Piritta Hämäläinen
Asiakaspäällikkö
puh. 040 7391 905
piritta.hamalainen@fennia.fi

https://www.youtube.com/watch?v=-EcwbnyIfKU