JYTAKSI – LÄHELLÄ SINUA

Hyvät Keski-Suomen yrittäjät, on ilo olla mukana yrittäjäjuhlan yhteistyökumppanina.

Jyväskylän Aluetaksi on vuonna 1992 perustettu henkilöliikenteen tilauskeskus- ja markkinointiyhtiö, ja olemme palvelleet asiakkaitamme paikallisesti jo 30 vuoden ajan. Jytaksi-markkinointinimi otettiin käyttöön vuonna 2015, ja tällöin katukuvaan ilmestyivät pinkeillä Jytaksi teippauksilla varustetut autot.

Jyväskylän Aluetaksin omistaa 100 % Jyväskylän ja Muuramen taksiyrittäjät. Palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Välityskeskuksemme välittää vuodessa 1,5 miljoonaa matkaa noin 1000 sopimusautoilijalle, ja toiminta-alueemme kattaa Keski-Suomen lisäksi myös Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Savon alueet.

Kuluttaja-asiakkaiden lisäksi tuotamme myös sote-henkilökuljetuspalveluita sekä Kelan kuljetuspalveluita.

Meille tärkeää on tuottaa aina paikallista ja luotettavaa palvelua siellä, missä toimimme.

Yrittäjä – tutustu tarjontaamme

Meiltä löytyy monipuoliset palvelut myös yritysten käyttöön. Aina Jytaksi VIP palveluista sopimusasiakkuuksiin, ja pakettikuljetuksista taksirahakortteihin.

Räätälöimme palvelumme asiakkaalle sopivaksi, ja olemme joustava yhteistyökumppani kuljetustarpeisiinne.

Lisätietoa yrityspalveluistamme löydät osoitteesta www.jytaksi.fi/yrityksille.

Voit olla meihin myös suoraan yhteydessä sähköpostilla myynti@jytaksi.fi.

Ennakkotilaajan tarjous yrittäjäjuhlille

Meidän kauttamme voit tilata kuljetuksen juhlaan kätevästi ennakkoon nettisivuiltamme löytyvän ennakkotilauslomakkeen kautta. Tilaamalla kuljetuksen lomakkeen kautta viimeistään 27.1. klo 15:00 varmistat auton saatavuuden ilman ennakkotilausmaksua.

Juhlista jatkoille pääset myös meidän kauttamme. Olemme mukana yrittäjäjuhlassa, ja henkilökuntamme palvelee teitä kaikissa mahdollisissa asioissa tilauksiin liittyen.

Toivotamme teille kaikille antoisaa ja ilontäyteistä yrittäjäjuhlaa!