Yhdessä yli kaikkien aikojen

OP Keski-Suomi on kohta jo 120 vuoden ajan tukenut keskisuomalaisten vaurastumista ja hyvinvointia sekä rakentanut kestävää tulevaisuutta maakuntaan. Ajat ovat olleet viime aikoina haastavia mm. koronapandemian, Ukrainan kriisin ja voimakkaan inflaation johdosta. Mutta niin ovat olleet myös useasti aiemminkin. Yhdessä keskisuomalaisten yritysten kanssa olemme selvinneet aiemmistakin haasteista ja varmistaneet, että maakunta säilyy elinvoimaisena.

OP Keski- Suomi on yrittäjän pankki. Palvelemme yritysasiakkaitamme 25 henkilön voimin ja haluamme olla asiakkaiden paras kumppani yli kaikkien aikojen. Toimintamme perustuu vahvasti OP Ryhmän arvoille, jotka ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä tekeminen. Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä,
turvallisuutta ja hyvinvointia. Toivomme, että saamme jatkossa olla yhä useamman yrittäjän yhteistyökumppani Keski-Suomessa!

Olemme ilolla mukana juhlimassa keskisuomalaista yrittäjyyttä yhtenä tapahtuman yhteistyökumppaneista. Hyvää Yrittäjäjuhlaa kaikille maakunnan yrittäjille!