LähiTapiola Keski-Suomi – Kanssasi samalla puolella

Yrittäjä, olemme jälleen ilolla mukana Yrittäjäjuhlassa juhlimassa sinua ja työtäsi. Meille, niin kuin sinullekin, on tärkeää, että alueemme kukoistaa. Olemme samalla puolella kanssasi rakentamassa paikallista elinvoimaa sekä luomassa yrityksellesi turvaa, jonka avulla huolehdit henkilöstösi hyvinvoinnista ja varaudut ennaltaehkäisevästi liiketoimintasi riskeihin.

Kanssasi samalla puolella oleminen tarkoittaa meille myös sitä, että LähiTapiola Keski-Suomessa sinua palvelee osaava ja paikallinen yritystiimimme. Haluamme rohkeasti löytää kanssasi ratkaisut, jotka helpottavat työtäsi ja tuovat arkeesi mielenrauhaa myös yllättävien tilanteiden sattuessa. Vuonna 2023 tulemme panostamaan entistäkin enemmän yritystiimimme kehittämiseen ja kouluttamiseen, jotta voimme edelleenkin tarjota sinulle ensiluokkaisesti parhainta paikallista palvelua.

Vuosi 2023 on meille kaikille vielä tuntematon, ja viime aikojen käänteistä tiedämme, että tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa. Meidän tehtävämme on auttaa sinua luomaan liiketoiminnallesi turvalliset perustukset, jotka pitävät pystyssä myös silloin kun maailmalla myllertää.

Hyvää Yrittäjäjuhlaa keskisuomalaiset yrittäjät!

Lämpimin terveisin,
Teemu Pinomäki
yritys- ja verkkoliiketoimintajohtaja
LähiTapiola Keski-Suomi

Voit ottaa yhteyttä LähiTapiola Keski-Suomen yritystiimin tästä linkistä: https://www.lahitapiola.fi/yritys/asiakaspalvelu/yhteystiedot/keski-suomi/jyvaskyla/toimiston-tiedot