Muurame ymmärtää yrittäjää

Muuramen kunnan strategiaan kirjattu tulevaisuudenvisio kuuluu “maailman onnellisin Muurame”. Me uskomme, että elinkeinoelämän kehittäminen on avain strategian toteutumiseen. Kunnan ja yritysten tiivis yhteistyö lähtee perustuksista ja nousee harjaan asti. Ei tarvita taikatemppuja, vaan yhteistä arkea: Pidämme yhteyksiä viranhaltijoiden ja yrittäjien kuukausittaisilla aamukahvituokioilla. Muurame on ihmisen kokoinen paikka, ja kaikki lähtee siitä, että tunnemme toisemme.

Tuo luottamus synnyttää hedelmiä: nyt rakennamme Sillanniityn uutta yritysaluetta monien jo olemassa olevien yritysalueidemme jatkoksi. Ysitien laidassa oleva näköalapaikka on houkutellut monia uusiakin tekijöitä yrittämään Muuramessa.

Keski-Suomen elinvoimalupauksen mukaan maakuntamme on seuraavassa elinvoimabarometrissa Suomen viiden elinvoimaisimman joukossa. Kunnilla on tässä tärkeä rooli ja me Muuramessa haluamme johtaa esimerkillä.

Muurame on WSP Finlandin tuoreimman elinvoimabarometrin mukaan maakunnan elinvoimaisin ja koko maassa sijalla 13. Nyt yhdessä ylöspäin!

Onnittelemme lämpimästi kaikkia keskisuomalaisia Yrittäjiä sekä toivotamme upeaa, arvokasta ja ikimuistoista Yrittäjäjuhlaa 2024.

Muuramen kunnan ajankohtaisasioita @Facebook
Muuramen kunta – Municipality of Muurame @LinkedIn

Muuramen kunta toivottaa menestystä kaikille keskisuomalaisille yrittäjille ja yhteistyökumppaneillemme.