18.-19.5.2022 | Vaasa

Kunnallisjohdon seminaari

Tapahtuma

Tervetuloa Vaasaan!

Kunnallisjohdon seminaari on Suomen suurimpia kunta-, alue- ja elinkeinopolitiikan vaikuttajatapaamisia. Kunnallisjohdon seminaariin osallistuu vuosittain yli tuhat kunnanjohtajaa, elinkeinojohtajaa, kunnanvaltuutettua, yrittäjävaikuttajaa, maakuntapäättäjää ja muita alan huippuasiantuntijoita. Tapahtumassa osallistujat pääsevät keskenään pohtimaan kunnan ja yritysten välistä yhteistyötä eri näkökulmista. Seminaari tarjoaa tuoretta tietoa, uusia näkökulmia ja painavia puheenvuoroja rentoa yhdessäoloa unohtamatta.

Vuoden 2022 Kunnallisjohdon seminaari järjestetään Vaasa Sähkö Areenalla. Vaasan seudun tarjonta on uskomattoman monipuolinen ja täynnä elämyksiä jotka saavat palaamaan. Liplattele pinnalla tai sukella syvemmälle - koe Vaasan seutu omalla tyylilläsi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Liput
Ilmoittaudu mukaan edullisemmalla hinnalla!

Lippu sisältää ohjelman, lounaat molempina päivinä ja iltatilaisuuden keskiviikkona.

Very Early Bird
31.12.2021 asti
275 €
+ alv 24 %
Usein kysyttyä
Voinko perua osallistumiseni? Mikä on tapahtuman peruutusehto?

Osallistuminen Kunnallisjohdon semiminaariin 2022 voidaan perua kuluitta 31.12.2021 saakka. Tämän jälkeen veloitamme peruutuksesta 25 euron toimisto- ja käsittelykulun. 28.2.2022 jälkeen ilmoittautumista ei voi enää perua. Mikäli henkilö jättää saapumatta paikalle, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Osallistumisen voi siirtää kuluitta toiselle henkilölle 1.4.2022 saakka.

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi, pyydämme toimittamaan sairaslomatodistuksen seitsemän vuorokauden kuluessa tapahtuman alkamisesta.

Peruutukset ja osallistujien muutokset pyydämme tekemään kirjallisesti osoitteeseen tapahtumat@yrittajat.fi

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Kunnallisjohdon seminaariin liittyvissä asioissa.

kunnallisjohto(at)yrittajat.fi