Vihreä siirtymä kuntien ja yritysten elinvoiman sekä kilpailukyvyn vauhdittajana


Kunnallisjohdon seminaari Lahdessa 24.–25. toukokuuta avaa suomalaisten yritysten ja kuntien näkymää vihreään siirtymään. Vihreä siirtymä nähdään usein yritysten liiketoiminnan ekologisena rakennemuutoksena, mutta mitä tämä tarkoittaa juuri nyt kunnille?

Ensimmäisen seminaaripäivän huipentaa uuden Yrittäjien elinvoimabarometrin julkistus. Elinvoimabarometri keskittyy laajempiin alueellisiin kysymyksiin, mm. johtaminen ja poliittinen päätöksenteko, työvoiman saanti, yrityspalvelut ja verkostoituminen.

Toisen päivän ajankohtaisissa teemaseminaareissa puhutaan mm. julkisista hankinnoista, elinvoimakunnista, energiasta, liikenteestä, maankäytöstä sekä omistajanvaihdoksista.

Koko ohjelma julkaistaan viimeistään helmikuun aikana.

Kunnallisjohdon seminaari kokoaa vuosittain yhteen yli 1000 kuntapäättäjää, asiantuntijaa ja yrittäjää verkostoitumaan sekä keskustelemaan ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista.

Tapahtumassa osallistujat pääsevät keskenään pohtimaan kunnan ja yritysten välistä yhteistyötä eri näkökulmista. Kunnallisjohdon seminaari tarjoaa tuoretta tietoa, uusia näkökulmia ja painavia puheenvuoroja rentoa yhdessäoloa unohtamatta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Regular Suomen Yrittäjien jäsen

Hinta voimassa 31.3.2023 asti

365 €

+ alv 24 %

Osta lippu

Regular julkinen sektori

Hinta voimassa 31.3.2023 asti

465 €

+ alv 24 %

Osta lippu

Regular yksityinen sektori

Hinta voimassa 31.3.2023 asti

495 €

+ alv 24 %

Osta lippu

OHJELMA 24.5.2023

Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautumispisteen löydät Sibeliustalon aulasta. Pisteeltä saat osallistujapassisi, joka toimii tunnisteena koko tapahtuman ajan. Pidäthän sen siis mukanasi!

Aluetapaamiset pidetään Sibeliustalolla ja sen välittämässä läheisyydessä sijaitsevassa Kokassa.

OHJELMA 25.5.2023

TAPAHTUMAPAIKKA

Sibeliustalo, Ankkurikatu 7, Lahti

Sibeliustalo, Ankkurikatu 7, Lahti

Lahden Sibeliustalo on ainutlaatuiset konsertti- ja kokouspuitteet omaava tapahtumatalo, joka tarjoaa monipuolisia palveluja sekä kuluttaja-asiakkaille että yrityksille. Vuonna 2000 vanhan tehdasrakennuksen yhteyteen valmistuneessa rakennuksessa puuarkkitehtuuri yhdistyy näin vanhaan lahtelaiseen teollisuushistoriaan. Uuden ja vanhan rakentamisen yhdistelmästä sekä rakennuksesta avautuvasta Vesijärvinäkymästä on syntynyt ainutlaatuinen vuoropuhelu.

USEIN KYSYTTYÄ

Osallistuminen Kunnallisjohdon seminaariin 2023 voidaan perua kuluitta 31.1.2023 saakka. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme peruutuksesta 50 % rekisteröintimaksusta. 31.3.2023 jälkeen tehdyistä peruutuksista tai paikalle saapumatta jättämisestä veloitamme 100 % lipun hinnasta.

Osallistumisen voi siirtää kuluitta toiselle henkilölle 30.4.2023 saakka. Tämän jälkeen tehdyistä nimenvaihdoksista veloitamme 25 € käsittelykuluina.

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi, pyydämme toimittamaan sairaslomatodistuksen seitsemän vuorokauden kuluessa tapahtuman alkamisesta.

Peruutukset ja osallistujien muutokset pyydämme tekemään kirjallisesti osoitteeseen kunnallisjohto@yrittajat.fi

Lippu ei sisällä majoitusta, joten muistathan varata majoituksesi itse. Olemme varanneet kiintiöt Lahden seudun hotelleihin. Majoitustietoja löydät täältä.

Aluetilaisuudet ovat Yrittäjien aluejärjestöjen järjestämiä tapaamisia, joissa kuulet ajankohtaisia asioita omalta alueeltasi ja tapaat alueesi muita osallistujia. Suosittelemme lämpimästi osallistumaan!

MAJOITUSTARJONTA

Ohjelmalippu ei sisällä majoitusta. Jokainen huolehtii itse omista majoitusvarauksistaan.

Puuttuvat hinnat ja ohjeet majoitusten varaamiseen pyritään lisäämään sivuille viimeistään 3.2.2023.

Forenom Lahdessa

Forenom Aparthotel Lahti

Rauhankatu 14, Lahti

Forenom Aparthotel Lahti on budget-tason huoneistohotelli erinomaisella sijainnilla Lahden ydinkeskustassa kauppatorin laidalla. Aparthotel tarjoaa majoitusta omalla kylpyhuoneella varustetuissa 1-4 hengen huoneissa.

GreenStar Lahti huone

GreenStar Hotel Lahti

Vesijärvenkatu 1, Lahti

Hinnat: 1hh alk. 144 € / vrk, 2hh alk. 154 € / vrk. Varaukset puhelimitse +358 10 423 9392 tai sähköpostitse lahti@greenstar.fi, mainitse varauksen yhteydessä koodi Kunnallisjohdon seminaari. Varaukset 11.4.2023 mennessä.

GreenStar Hotel Lahti sijaitsee vastapäätä Lahden Matkakeskusta. Hotellilta on noin 10 minuutin ajomatka tapahtumapaikalle. Hotellin pihalla on maksullinen pysäköintialue.

GreenStar Hotels Oy on ympäristöystävällistä, edullista ja mutkatonta majoittumista
tarjoava hotellialan yritys, jonka visiona on tarjota vieraillemme helppo ja ekologinen majoitusvaihtoehto työ- ja vapaa-ajanmatkustukseen. GreenStar Hotels Oy on Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju.

Hotelli Fennada Vierumäellä

Hotelli Fennada

Pihkalantie 3, Vierumäki

Majoitusvaraukset hotellin verkkosivuilta vierumaki.fi/fennada Etukoodilla KUJO15 saa verkkosivuilla -15 % alennuksen päivän hinnasta. Etukoodi on voimassa 23.-25.5.2023 varauksiin.

Vuonna 2021 uudistetun hotellien monipuoliset, ilmastoidut huoneet ja muuntuvat tilaratkaisut mahdollistavat tasokkaan yöpymisen kaikkiin tarpeisiin. Hotelli Fennada on moderni ja laadukas hotelli keskeisellä paikalla, ravintola- ja liikuntapalveluiden ytimessä. Autolla ajaa 25 minuutissa Vierumäeltä Sibeliustalolle.

Hotelli Pihkala Vierumäki

Hotelli Pihkala

Pihkalantie 3, Vierumäki

Majoitusvaraukset hotellin verkkosivuilta vierumaki.fi/pihkala Etukoodilla KUJO15 saa verkkosivuilla -15 % alennuksen päivän hinnasta. Etukoodi on voimassa 23.-25.5.2023 varauksiin.

Vuonna 2021 uudistetun hotellin monipuoliset, ilmastoidut huoneet ja muuntuvat tilaratkaisut mahdollistavat tasokkaan yöpymisen kaikkiin tarpeisiin. Liikunallisuus huokuu Sporttihotelli Pihkalan käytävillä ja hotellin uudistuneet huoneet ovat tyylikkään rennot ja raikkaat. Autolla ajaa 25 minuutissa Vierumäeltä Sibeliustalolle.

Kauppahotelli Grand huonekuva

Kauppahotelli Grand

Hämeenkatu 4, Lahti

Huoneet ja hinnat: 1hh 75 €/vrk/huone, superior 1hh 84 €/vrk/huone, 2hh 95 €/vrk/huone, 3hh 135 €/vrk/huone, 4hh 154 €/vrk/huone (hinnat sis. aamiainen). Huoneet ovat varattavissa 23.-25.5.2023. Varaukset puhelimitse 03 54 400 tai sähköpostilla info@kauppahotelli.fi. Varaustunnus: Kunnallisjohdon seminaari.

Hotelli sijaitsee rauhallisella sivukadulla, kävelyetäisyydellä Lahden ydinkeskustasta. Hotellista on vajaan 10 minuutin ajomatka tapahtumapaikalle. Auton pysäköinti veloituksetta hotellin autotallissa tai sisäpihalla. Paikkoja on rajoitetusti eikä niitä voi varata etukäteen.

Liikuntakeskus Pajulahti huoneet

Liikuntakeskus Pajulahti

Pajulahdentie 167, Nastola

Hinnat: 1 hh 103 €/yö ja 2hh 73 €/hlö/yö (hinnat sis. aamupala). Varaukset sähköpostitse osoitteella varaukset@pajulahti.com. Mainitse varausta tehdessäsi, että kyse on Kunnallisjohdon seminaarin majoituksesta.

Pajulahdessa voit majoittua laadukkaasti hotellitason huoneissa, joissa on runsaat varustelut eikä mukavuuksista ole tingitty.

Lomakeskus Lepola rivitalohuone

Lomakeskus Lepola

Sipurantie 32, Lahti

Lomakeskus Lepola sijaitsee Alasenjärven rannalla, Lahdessa. Lepola tarjoaa ympärivuotista, edullista ja luonnonläheistä rivitalomajoitusta. Lomakeskuksesta on 15 minuutin ajomatka tapahtumapaikalle.

Messilä huone

Messilä

Messiläntie 308, Messilä

Hinnat: Hotellihuoneet 1hh 100€/vrk, 2hh 110€/vrk. Aittahuoneet 1hh 100€/vrk, 2hh 110 €/vrk, 2hh + lisävuode 130 €/vrk, 3hh 130€/vrk, 4hh 150€/vrk, 4hh + lisävuode 180€/vrk, 5hh 180€/vrk, 6hh 200€/vrk. Aittamökki 3hh 150€/vrk (lisävuode mahdollinen). Hirsimökki 6hh 250€/vrk. Varaukset sähköpostitse messila@messila.fi tai puhelimitse 03 860 11. Mainitse varausta tehdessä varauskoodi KUJO.

Messilässä on tunnelmallista majoittua päärakennuksen hotellissa sekä hotellitasoisissa aittamökeissä tai aittahuoneissa. Ajoaika Messilästä Sibeliustalolle on 15 minuuttia.

Opiston kunkku

Opiston kunkku

Harjukatu 46, Lahti

Hinnat hostellihuoneet: 1hh 62€/vrk, 2hh 79€/vrk. Hinnat hotellihuoneet: 1hh 89€/vrk, 2 hh 99€/vrk. Hinnat sis. aamiaiset. Varaukset sähköpostilla ok@kunkku.com

Autopaikka 10 €/vrk, ilmoita rekisterinumero varausta tehdessä.

Majoitusta tarjolla keskellä kaupunkia sekä hotelli- että hostellihuoneissa. Opiston Kunkku sijaitsee 5 min kävelymatkan päässä Lahden Matkakeskuksesta. Sibeliustalolle täältä pääsee myös vajaassa 10 minuutissa autolla.

Scandic City Lahti

Scandic Lahti City

Kauppakatu 10, Lahti

Hinnat: 1hh alk. 139 €/vrk. Varaukset plus-painiketta klikkaamalla löytyvän Varaa huone -linkin kautta. Varaukset voi tehdä myös varaustunnuksella BKUN240523 puhelimitse +358 3 41081624 tai sähköpostilla lahticity@scandichotels.com.

Scandic Lahti City on viihtyisä hotelli kaupungin ydinkeskustassa, suositun Trio kauppakeskuksen yhteydessä. Hotellilta on vajaan 10 minuutin ajomatka tapahtumapaikalle. Hotellissa on maksullinen parkkihalli.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Aleksanterinkatu 14, Lahti

Hinnat: 1hh 122 eur/vrk. Varaus tehdään suoraan hotelliin varaustunnuksella BKUJO, Kuntajohdon seminaari puhelimitse 020 1234 655 tai sähköpostilla seurahuone.lahti@sokoshotels.fi. Varausten tekeminen onnistuu myös nettisivujen kautta www.sokoshotels.fi varauskoodilla BKUJO2023

Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone sijaitsee Lahden pääkadun, Aleksanterinkadun varrella aivan ydinkeskustassa. Hotellihuoneita on päärakennuksessa ja Sokos tavaratalon 3. kerroksessa ns. Loft Housen puolella. Hotellilta on vajaan 10 minuutin ajomatka tapahtumapaikalle. Hotellilla on maksullinen parkkihalli.

OTA YHTEYTTÄ

Autamme mielellämme kaikissa Kunnallisjohdon seminaariin liittyvissä asioissa. Tavoitat meidän sähköpostitse osoitteella kunnallisjohto@yrittajat.fi

Verkkosivun pääkuva Petri Koivisto / Visit Lahti