Tervetuloa kuntoutusalan yrittäjille suunnattuun tapahtumaan!

Tule kuulemaan ajankohtaisimmat asiat mm. palveluiden tuotteistamisesta ja hinnoittelusta, hakemaan uutta innostusta myyntiin ja varmistamaan, että tunnet yrityksesi tunnusluvut ja taloudelliset riskit. Luvassa myös virkistävää verkostoitumista.

OHJELMA 24.11.2022

Oikeudet ohjelmanmuutoksiin pidätetään.

Lounas tarjoillaan BioRexin vieressä sijaitsevassa The Tower -ravintolassa. Sisäänkäynti BioRexin kautta. Tapahtuman info- ja rekisteröintipisteen löydät BioRexin aulasta ja sieltä saat itsellesi nimikyltin.

Kysymys joka kannattaa esittää itselleen, vähintään kerran vuodessa. Voinko maksaa itselleni palkkaa riittävästi käytettyyn aikaan nähden. Jos vastauksesi on, ehkä tai en pysty, seuraavat asiat on laitettava kuntoon. Kenelle myyt, hinnoittele itsesi oikein, tuotteista palvelusi helposti ostettavaksi, markkinoi ja myy.

Kyllä luit aivan oikein. Myy. Fysioterapeutti, toimintaterapeutti, psykoterapeutti, musiikkiterapeutti, työnohjaaja, kaikki myyjiä.

Myynti ei välttämättä tunnu omalta, koska eihän sitä hoitoalalla harrasteta. Lopeta siis myynti ja ala auttamaan. Auta asiakkaita kuntoutumaan ja tee se niin hyvin, että he suosittelevat sinua tutuilleen.

Muuttuvassa maailmassa on pakko katsoa omaa liiketoimintaa erilaisten lasien läpi. Koulutuksessa käydään läpi konkreettisten esimerkkien kautta, miten rakennetaan paremmin tuottava polku, jossa sekä kuntoutettava että kuntouttaja voivat molemmat paremmin.

Kahvitauon aikana voit verkostoitua muiden osallistujien kanssa ja tutustua tapahtuman yhteistyökumppaneihin.

Kelan puheenvuorossa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä auditoinnissa käydään läpi
  • Mitkä ovat yleisiä havaintoja
  • Miten palveluntuottaja voi valmistautua auditointiin

OHJELMA 25.11.2022

Oikeudet ohjelmanmuutoksiin pidätetään.

Miten suunnitella palveluita asiakaskeskeisesti ja hyödyntää palvelumuotoilun menetelmiä yritystoiminnan kehittämiseksi? Jokainen asiakas on tunteva, näkevä ja kokeva ihminen, joka tekee päätökset omien tarpeidensa näkökulmasta. Jotta voisit tuntea asiakkaasi tarpeet paremmin, tulee sinun saada näkymä asiakkaasi maailmaan. Luennolla tutustumme palvelumuotoiluajatteluun, joka antaa eväitä asiakaskeskeiseen palvelun kehittämiseen, sekä tarjoaa käytännön työkaluja palveluiden suunnitteluun.

Kahvitauon aikana voit verkostoitua muiden osallistujien kanssa ja tutustua tapahtuman yhteistyökumppaneihin.

Topin puheenvuoron jälkeen ymmärrät yrityksesi keskeisiä taloudellisia tunnuslukuja sekä niiden vahvuuksia ja heikkouksia ja saat tietoa siitä, mitä tunnusluvut kertovat yrityksesi taloudesta.

Lounas tarjoillaan BioRexin vieressä sijaitsevassa The Tower -ravintolassa. Sisäänkäynti BioRexin kautta.

PUHUJAT

myyntikuiskaaja Pasi Rautio

Pasi Rautio

myyntikuiskaaja, markkinoinnin apumies | Oy TuloksenTuplausToimisto Ab

Pasin myyntiura alkoi kahdeksanvuotiaana perheen valokuvausalan yrityksestä. Viisitoistavuotiaana hän muutti jo omilleen ja päätyi töihin valokuvaamoon. Nuoruusaikaan mahtui tarjoilijan ja DJ:n töitä sekä kouluttautuminen laivakokiksi. Myyntityö vei kuitenkin mukanaan. Pasi on myynyt kodin elektroniikkaa, huonekaluja, tupakkaa ja liikelahjoja ennen nykyistä, vuonna 2009 alkanutta yrittäjäuraansa Oy TuloksenTuplausToimisto Ab:ssä. Nyt työnä on kouluttaa myyjiä ja asiakaspalvelijoita sekä auttaa yrittäjiä markkinoinnin kiemuroissa. Ihmisten palveleminen on Etelä-Pohjanmaalla syntyneen miehen sydäntä lähellä ja se on vienyt puhumaan kouluihin, järjestöjen tapahtumiin, messuille ja seminaareihin. Hänet tunnetaan erityisesti energisestä ja mukaansatempaavasta esiintymisestä sekä konkreettisista ohjeista ja vinkeistä.

Toivo "Topi" Koski

KTT, DI | TulosAkatemia

Toivo ”Topi” Koski on yritystalouden rautainen ammattilainen, käytännönläheinen ja innostava kouluttaja, pienyrittäjien sparraaja sekä tietokirjailija.
Satu Grekin

Satu Grekin

toiminnanjohtaja | Suomen Kuntoutusyrittäjät ry

Tapahtuman juontajana toimii Satu Grekin.
Kristiina Laine Haaga-Helia AMK

Kristiina Laine

palveluliiketoiminnan lehtori | Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kristiina Laine on kokenut palvelumuotoilun osaaja ja kouluttaja. Kiinnostus palvelumuotoiluun ja asiakkaan tarpeiden huomiointi osana palveluiden suunnittelua on vienyt hänet yritysmaailmasta kehittämään jatkuvan oppimisen ohjausta muotoilun keinoin.
Sari Pitkämäki

Sari Pitkämäki

laaturyhmän päällikkö | Kela, asiakkuusyksikkö, laaturyhmä

Ville Viisanen

Ville Viisanen

tarkastaja | Kela, asiakkuusyksikkö, laaturyhmä

LIPUT JA HINNAT

Alla näkyviin hintoihin lisätään alv 24 %.

Early Bird

2.10.2022 asti

245 €

Osta lippu

Regular

3.10.-17.11.2022

345 €

Muu kuin jäsenyritys 395 €

YHTEISTYÖKUMPPANIT

TAPAHTUMAPAIKKA

BioRex Tripla, Fredikanterassi 1, Helsinki

BioRex Tripla, Fredikanterassi 1, Helsinki

BioRex Triplassa sijaitsee kauppakeskus Mall of Triplan 5. kerroksessa (Little Manhattan) Pasilassa, Helsingissä. Sijaintinsa puolesta teatteriin on helppoa saapua jalan, julkisilla kuin omalla autollakin. Pysäköintihallin keltaiselta alueelta löytyy hissi suoraan elokuvateatterin aulaan.

USEIN KYSYTTYÄ

Kuluton peruutus mahdollinen 23.10.2022 asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % rekisteröinnin hinnasta, jos peruutus tehdään viimeistään 16.11.2022. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai paikalle saapumatta jättämisestä veloitamme 100 % rekisteröintimaksusta.

Nimenvaihdos on mahdollista tehdä 20.11.2022 asti.

Jos haluat perua ilmoittautumisesi tai tehdä nimenvaihdoksen, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteella koulutus@yrittajat.fi.

YHTEYSTIEDOT

Autamme mielellämme kaikissa Kuntoutusyrittäjän liiketoimintaseminaariin liittyvissä asioissa. Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteella koulutus@yrittajat.fi.