Liity Yrittäjiin!

Liittymisetu: Liput Kasvun työkalut -bisnesseminaariin

Liity joukkoon

 

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi 30.9.2019 mennessä ja saat liittymisetuna seminaarilipun Lahden Yrittäjäpäivien Kasvun työkalut -bisnesseminaariin 18.10.2019! 

Liittymisetusi arvo on 60 € + alv 24 %.
 

ETUKOODI: NETTIVYP2019
Kopioi koodi itsellesi ja lisää se liittymislomakkeen Kampanjakoodi-kenttään.
SIIRRY LIITTYMÄÄN TÄSTÄ!

 

Yrittäjäpäivien perjantain Kasvun työkalut -bisnesseminaari antaa uusia eväitä yrittäjän päivittäisten työvälineiden parempaan hyödyntämiseen sekä vahvistaa yrityksesi otetta globaaleista muutoksista.

Valittavanasi on mm. digitalisaation, sosiaalisen median, johtamisen tai henkilöbrändäyksen asiantuntijoiden puheenvuoroja. Seminaarin teemoista saat halutessasi myös lisäneuvoja henkilökohtaisissa asiantuntijatapaamisissa seminaarin ohessa.

Kasvun työkalut - bisnesseminaari - Ohjelma
Keynote

Yrittäjä, osaamismuotoilija Aku Varamäki (Workday Designers Oy) kuvaa mahdollisuuksia, joita suuret muutostrendit – digitalisaatiosta tekoälyyn ja tunnetaitojen korostumisesta globalisaatioon – avaavat yrittäjän arkeen. Aku tarkastelee erityisesti yrittäjän jatkuvaa oppimista: mitä keinoja siihen on, ja millä ajattelun työvälineillä raivaat oppimisen esteet.

Menesty yrittäjänä - kasva johtajana

Elon ja Suomen Yrittäjien Menesty yrittäjänä 2018 -tutkimuksen mukaan johtamisosaaminen on tärkein menestystä selittävä tekijä pienissäkin yrityksissä. Tule kuulemaan johtamisen kasvutarinoita yrittäjiltä ja ottamaan haltuun parhaat opit Elon, Fennian ja Finnveran tilaisuuteen. Haasta itsesi kohti kasvua nyt!

Nouse uudelle tasolle! Miten yrittäjä voi hyötyä uusista teknologioista?

5G, AI, robotiikka – mitä ne oikeasti ovat ja miten yrittäjä voi hyödyntää uusia teknologioita? Paneelissa mukana mm. Elisan asiantuntijat Eetu Prieur ja Ville Rautio. Paneelin vetäjänä toimii Talouselämän toimittaja Elina Lappalainen.

Yrittäjä somessa: Kuinka saada myyntiä ja mediahuomiota yrittäjän omalla henkilöbrändillä?

Talouselämän toimittaja Elina Lappalainen seuraa työkseen startupeja ja kasvuyhtiöitä, ja on tiiviisti verkostojensa pulssilla myös somessa. Usein kiinnostavat juttuaiheet löytyvät Twitterin ja LinkedInin kautta.

Kotona – Lahti räp-yrittäjän silmin

Brädi eli Kari Olavi Härkönen on kuulunut jo vuosia maamme eturivin rap/hiphop -artisteihin ja nykyään miehen julkaisut napsahtelevat lähes poikkeuksetta jalometallikantaan. Brädi tuo lavalle oman tarinansa lahtelaisena musiikkialan freelance-yrittäjänä. Brädi on myös toiminut vaatealan yrittäjänä sekä vaikuttaa Lahti Basketball -seuran hallituksessa. Miehen motto kuuluu: "Vaikutuksen voit tehä kaukaakin - mut vaikuttaakses on mentävä ihmistä lähelle."

DOOH - Ulkona diginä enemmän kuin ikinä

Ulkomainonnan vahvan kasvun veturina on digitalisaatio, mutta osaammeko hyödyntää digitaalisuuden mahdollisuuksia DOOH-kampanjoiden sisällössä? Miten lisätään ulkomainoksen kiinnostavuutta, kerrotaan tarina ja luodaan WAU? Ja mitä on vielä tulossa? Puhujana toimitusjohtaja Esa Rimpiläinen MEKS Digital / Mediatalo Keskisuomalainen.

Miten saan seminaarilipun ja ilmoittaudun? 

 

Kun olet liittynyt jäseneksi, yhteystietosi toimitetaan automaattisesti eteenpäin tapahtumakumppanillemme Lahti Regionille. Lahti Region on yhteydessä sinuun viikon sisällä osallistumistietojen varmistamiseksi.
Perjantain seminaarilippuun sisältyy osallistuminen Yrittäjäpäivien perjantain 18.10.2019 päiväseminaariin sekä lounas.

Huom. Kampanjasta saatu seminaariosallistuminen on henkilökohtainen eikä sitä hyvitetä rahana.

 

Yrittäjäpäivien perjantain seminaarilippuun ovat oikeutettuja kaikki 30.9. mennessä kampanjakoodilla liittyneet uudet jäsenet, jotka eivät ole olleet Suomen Yrittäjien jäseniä viimeiseen kahteen (2) kuukauteen.

Osallistuja vastaa kaikista matka- ja majoituskuluista sekä muista osallistumisesta syntyvistä kuluista.

Ilmaisen Kasvun työkalut -seminaarin lisäksi osallistujat voivat ostaa muihin Yrittäjäpäivien ohjelmaosioihin pääsylippuja. Lisätietoja ohjelmasta löydät täältä. Pääsylippuja voi ostaa Lahti Regionilta.

 

ETUKOODI: NETTIVYP2019
Kopioi koodi itsellesi ja lisää se liittymislomakkeen Kampanjakoodi-kenttään.
SIIRRY LIITTYMÄÄN TÄSTÄ