LA 16.11.2019 VESILEPPIS AREENA, LEPPÄVIRTA

MAAKUNNALLINEN YRITTÄJÄJUHLA

OHJELMA

Pohjoissavolaisten yrittäjien vuosi huipentuu jälleen yhteiseen yrittäjäjuhlaan!

Lämpimästi tervetuloa Savon Yrittäjien Maakunnalliseen Yrittäjäjuhlaan la 16.11.2019 Vesileppis Areenalle, Leppävirralle. Juhla alkaa klo 17.30 ja ovet aukeavat klo 16.30. Juhla on tarkoitettu Yrittäjien jäsenille sekä yhteistyökumppaneille aveceineen.Rakkauden Ammattilaiset

Pekka Viljakainen

Timo Ripatti

 

Juhlapuhujana on Joroisista lähtöisin oleva yrittäjä Pekka Viljakainen. Seremoniamestarina toimii tuttuun tapaan Timo Ripatti. Ilta huipentuu maakunnallisen Vuoden Yrittäjän palkitsemiseen. Illallisbuffeessa on tarjolla maukkaita makuja maakunnasta. Juhlaväkeä tanssittaa Rakkauden Ammattilaiset, jonka rock/country beat sekä lavakarisma eivät jätä ketään kylmäksi.

Iltaa vietetään juhlavissa puitteissa Blue Flow -teemalla, joka kuvastaa suomalaista sisua, yrittäjyyden ydintä sekä paikallista tunnelmaa - valoa ja virtaa. Luvassa on iloista yhdessäoloa ja yrittäjyyden juhlintaa - tule mukaan!

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Savon Yrittäjät, Leppävirran Yrittäjät ja Leppävirran kunta.

 

Tule vaikka koko viikonlopuksi!

Vesileppis majoitus- ja ohjelmapalveluineen tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden viettää juhlapaikalla vaikka koko viikonlopun.

Yrittäjäjuhlien etkoja voi viettää jo perjantaina 15.11 Vesileppis Areenalla. Luvassa on Stand Up Show & Dinner: Jaakko Saariluoma & Ilari Johansson, bilebändinä Rakkauden Ammattilaiset. Lue lisää ja varaa lippusi!

ILMOITTAUTUMINEN

OSTA ILLALLISKORTTISI 1.11. MENNESSÄ

Illalliskortin hinta on 54 € (sis. alv). Hintaan sisältyvät tervetulomalja, ohjelma, juhlaillallinen ja ruokajuoma.

Huomioithan, ettei illalliskortteja postiteta erikseen, vaan saat tilausvahvistuksen mukana pääsylippusi, joka tarkistetaan juhlaan saavuttaessa ovella. Voit tulostaa lipun valmiiksi tai näyttää sen puhelimestasi.

Ilmoittautuminen käynnistyy viikolla 38.

MAJOITUS

Spa &Hotel Vesileppis

Hotellihuoneita varauskoodilla ALLYRI151119 yrittäjille edulliseen hintaan. Varaukset: myynti@vesileppis.fi.

Niemilomat

Niemilomat tarjoaa mökkejä ja aamiasmajoitushuoneita noin 37 km päässä juhlapaikalta. Juhlavieraille 5 % alennus normaalihinnasta. Varaukset: anneli.hamalainen@niemilomat.fi, 040-7159568, www.niemilomat.fi

Kumppanit

Yrittäjäjuhlan mahdollistavat

INFO

Pukeutuminen: tummapuku/juhlapuku, yrittäjäristit, ansiomerkit

Yrittäjäjuhlaan pukeudutaan juhlavasti. Pukukoodin mukaan naisen juhla-asu voi olla lyhyt tai pitkä juhla-asu. Miehillä voidaan nähdä tumman puvun rinnalla myös smokkeja. Juhlassa kannetaan Yrittäjäristejä ja ansiomerkkejä.
 

Sijainti ja pysäköinti

Vesileppis Areenan osoite on Vokkolantie 1 C, 79100 Leppävirta. Katso saapumisohjeet ja kartta tästä. Pysäköinti Vesileppis Areenan ja kylpylä-hotellin pysäköintipaikoille.
 

Yhteiskuljetukset

Kysy yhteiskuljetuksista paikallisyhdistyksesi puheenjohtajalta (Kuopion Yrittäjien kuljetuksista voit kysyä toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmaselta). Yhteystiedot löydät täältä.
 

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä:
savo(at)yrittajat.fi tai p. 044 368 0507/Virpi Hakkarainen, Savon Yrittäjät.