Meet me here -koko perheen superviikonloppu Kalajoella 23.-25.8.2019

Tapahtuma

pe-su 23.-25.8.2019

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien 80-vuotis juhlauvuosi huipentuu Meet me here -superviikonloppuun 23.-25.8.2019, Kalajoen Hiekkasärkille. Luvassa monenmoista tekemistä ja tapahtumaa yrittäjille, työporukoille ja koko perheelle. Perjantaina luvassa makkaranpaistoa Hilmantorilla sekä Yrittäjä Areena -keskustelutilaisuus. Lauantaina perinteinen YrittäjäGolf, Raitin matkailutori ja Kasaribileissä Laura Voutilainen.

Perjantai

Tähän tulee perjantain ohjelma kellonaikoineen

Majoitus

Majoitusvaihtoehdot Kalajoen Hiekkasärkillä

Kalajoen Heikkasärkiltä löydät runsaasti erilaisia majotiusvaihtoehtoja. Tutustu tarjontaan ja hyödynnä superviikonlopun alennukset!

Matkailutori

Raitin matkailutori 24.8

Tule esittelemään palvelujasi ja toimintaasi matkailualan pienmessuille Ostoskylä Raittiin. Myös kunnat ja kaupungit sekä erilaiset matkailuhankkeet ovat tervetulleita esittelemään asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä palveluitaan. Raitti on kohtaamispaikka, täynnä iloa ja positiivista energiaa sekä aivan VT8 vieressä.

Tapahtuman juontavat hulvattomat Mato Valtonen ja Tom Pöysti. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy.