Omistajanvaihdosviikko on Omistajanvaihdosfoorumin toteuttama valtakunnallinen suurtapahtuma, jossa viikon ajan omistajanvaihdosta tarkastellaan eri näkökulmien kautta niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Tänä vuonna kantavana teemana on ostajan vuosi.

Omistajanvaihdosviikon aikana on tarjolla ajankohtaista tietoa sekä erilaisia tapahtumia ostajille, myyjille, sukupolvenvaihtajille, asiantuntijoille ja päättäjille.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tapahtumiin! Huomioithan, että tapahtumat päivittyvät sivustolle ja ohjelma saattaa muuttua.

Haluatko tapahtumasi mukaan omistajanvaihdosviikolle? Lähetä tapahtuman tiedot sähköpostitse Anneli Komille (anneli.komi@yrittajat.fi) tai Marianne Ruusunhelmelle (marianne.ruusunhelmi@yrittajat.fi).

Seuraa myös Omistajanvaihdosfoorumia somessa ja näe uusimmat omistajanvaihdosviikon kuulumiset.

Facebook X Youtube LinkedIn

Ohjelma

MAANANTAI 4.11.2024

TIISTAI 5.11.2024

KESKIVIIKKO 6.11.2024

TORSTAI 7.11.2024

PERJANTAI 8.11.2024


Omistajanvaihdosviikon toteuttaa Omistajanvaihdosfoorumi, joka on 23 organisaation yhteistyöverkosto. Omistajanvaihdosfoorumi toimii Suomessa sen hyväksi, että yrityskauppoja ja perheyritysten sukupolvenvaihdoksia saataisiin helpotettua ja vauhditettua.

Foorumi ajaa omistajanvaihdoksille myönteistä toimintaympäristöä ja asenneilmapiiriä sekä edistää omistajanvaihdoksia myös yrittäjyyskasvatuksen ja jatkajakoulutuksen, tutkimuksen, neuvonnan ja verkostojen keinoin.

Omistajanvaihdosfoorumin organisaatiot

Katso vuoden 2022 omistajanvaihdosviikon ohjelma ja tallenteet Omistajanvaihdosviikko 31.10.2022 – 4.11.2022 – OV-Foorumi


In English

Business Transfer Week is organized by the Business Transfer Forum. The nationwide Business Transfer Forum (Omistajanvaihdosfoorumi) in Finland works to facilitate and accelerate business takeovers and generational changes in family businesses.

The Forum promotes a favourable environment and attitude towards business transfers. It also promotes business transfers through entrepreneurship education and successor training, research, advice, and networks.

Organizations that belong to Business Transfer Forum

Watch the recording of Business Transfer Week 2022: Business transfer week 2022 | Business transfers for microbusinesses – live show recording – YouTube