Onnistu yrityskaupassa

Tapahtuma

Arvokas yritys - kannattava kauppa

Oletko harkinnut yrityksesi myymistä? Haluatko tietää, miten pidät yrityksesi myyntikuntoisena ja saat siitä sen hinnan mitä haluat, kun päätä yrityksesi joskus tulevaisuudessa myydä? Aiotko kesties laajentaa yritystoimintaasi yrityskaupan kautta? Haaveiletko yrittäjyydestä ja haluaisit ostaa toimivan yrityksen? Häämöttääkö tulevaisuudessa sukupolvenvaihdos? Jos vastasit kyllä, tämä tapahtuma on tarkoitettu Sinulle!

Seminaari kokoaa yhteen yrityksen myymisen ja sukpolvenvaihdoksen teemoista kiinnostuneet yrittäjät ja jatkajat. Seminaarin puheenvuorojen teemoina ovat mm. yrityksen arvo ja yrityksen myyntikunto, yrityskaupan ja sukupolvenvaihdoksen verotus, henkilöstön sitouttaminen, viestintä omistajanvaihdoksesta, yritystoiminnasta luopuminen sekä mahdoliset yritysjärjestelyt ennen kauppaa.

Seminaari on tarkoitettu

  • Sukupolvenvaihdosta suunnitteleville
  • Yrityskauppaa suunnitteleville
  • Omistajanvaihdoksen asiantuntijoille
  • Kaikille aihepiiristä kiinnostuneille

Covid 19 -tilanteesta johtuen emme järjestä Ajankohtaisveropäivää fyysisenä tapahtumana tänä vuonna. Järjestämme seminaarin teemoista etäkoulutuksia pitkin syksyä, löydät ne koulutuskalenteristamme.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Autamme mielellämme kaikissa seminaariin liittyvissä asioissa. Voit olla yhteydessä koulutuspäällikkö Heidi Jänttiin sähköpostitse heidi.jantti[at]yrittajat.fi tai puhelimitse 050 512 8909.