Tampere 4.-5.6.2020

Onnistu yrityskaupassa

Tapahtuma

Arvokas yritys - kannattava kauppa

Seminaarissa käsitellään omistajanvaihdoksen onnistunutta suunnittelua sen eri näkökulmista.

Oletko harkinnut yrityksesi myymistä? Haluatko tietää, miten pidät yrityksesi myyntikuntoisena ja saat siitä sen hinnan mitä haluat, kun päätä yrityksesi joskus tulevaisuudessa myydä? Aiotko kesties laajentaa yritystoimintaasi yrityskaupan kautta? Haaveiletko yrittäjyydestä ja haluaisit ostaa toimivan yrityksen? Häämöttääkö tulevaisuudessa sukupolvenvaihdos? Jos vastasit kyllä, tämä tapahtuma on tarkoitettu Sinulle!

Seminaari kokoaa yhteen yrityksen myymisen ja ostamisen teemoista kiinnostuneet yrittäjät, sukupolvenvaihdosta suunnittelevat ja asiantuntijat. Seminaarin puheenvuorojen teemoina ovat mm. yrityksen arvo ja yrityksen myyntikunto, ostajan löytäminen, yrityskaupan ja sukupolvenvaihdoksen verotus, sopimukset ja rahoitus sekä henkilöstön sitouttaminen.

Seminaari on tarkoitettu

  • Sukupolvenvaihdosta suunnitteleville
  • Yrityskauppaa suunnitteleville
  • Omistajanvaihdoksen asiantuntijoille
  • Kaikille aihepiiristä kiinnostuneille

Onnistu yrityskaupassa -seminaarista sanottua

Todella antoisa tapahtuma. Väärät oletukset oikenee ja tilanne kirkastuu niin ostajalla kuin myyjällä. Paljon tuli tietoa ja varmasti moni sai apua puheenvuoroista.

Ohjelma

Aikataulu

Ohjelma sisältää yhteisten puheenvuorojen lisäksi myös eriytettyjä puheenvuoroja yrityskauppaa suunnitteleville ja sukupolvenvaihdosta tekeville. Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään. Puhujat ja tarkka ohjelma julkaistaan maaliskuun loppuun mennessä.

11.30
Ilmoittautuminen ja lounas
12.30
Seminaarin avaus
12.45
Asiantuntijapuheenvuorot
15.00
Kahvitauko

 

 

15.30
Track 1: Yrityskaupan asiantuntijapuheenvuoro
15.30
Track 2: Sukupolvenvaihdoksen asiantuntijapuheenvuoro
16.3017.30
Asiantuntijapuheenvuoro
19.00
Verkostoitumisilta

Illan aikana pääset verkostoitumaan seminaarin asiantuntijoiden ja osallistujien kanssa. Tarjolla ruokaa ja juomaa.

8.30
Aamukahvi
9.00
Track 1: Yrityskaupan asiantuntijapuheenvuorot
9.00
Track 2: Sukupolvenvaihdoksen asiantuntijapuheenvuorot
11.15
Asiantuntijapuheenvuoro
12.15
Seminaarin päätössanat
12.30
Lounas
Ilmoittautuminen
Hinnat ja ilmoittautuminen
Blind Bird
31.3.2020 asti
249 €
+ alv 24%
Early Bird
7.5.2020 asti
299 €
+ alv 24%
Regular
31.5.2020 asti
349 €
+ alv 24%
FAQ ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen FAQ

Mitä hintaan kuuluu?

Hinta sisältää asiantuntijapuheenvuorot, ohjelmassa mainitut lounaat ja kahvit sekä verkostoitumisillan.

Yleistä ilmoittautumisesta

Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee välittömästi automaattivahvistus sähköpostiisi. Voit ilmoittaa samalla kertaa yhden tai useamman henkilön. Voit maksaa kaikki ilmoittamasi henkilöt kerralla verkkopankissa, luottokortilla tai samalla laskulla.

Peruutusehdot ja nimenmuutokset
Osallistumisen kuluton peruutus on mahdollista 7.5.2020 mennessä. Tämän jälkeen, kuitenkin viimeistään 28.5.2020 tehdyistä peruutuksista, veloitamme 50% osallistumisen hinnasta. 28.5.2020 jälkeen tehtyistä peruutuksista veloitamme 100% osallistumisen hinnasta. Kaikki peruutukset on tehtävä kirjallisesti Suomen Yrittäjille sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi. Osallistujalla on mahdollisuus siirtää osallistumisoikeutensa edustamansa organisaation toiselle henkilölle veloituksetta. Myös näissä tapauksissa yhteidenotot sähköpostitse osoitteella koulutus@yrittajat.fi
Osallistumisvahvistus ja lippu

Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumisvahvistuksen onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen. Jos et löydä ilmoittautumisvahvistus, tarkasta myös roskapostisi. Tarkistathan vahvistuksesta, että ilmoittamasi tiedot ovat oikein. Osallistumisoikeus tapahtumaan vahvistuu maksun suorittamisen jälkeen. Ilmoittautumisvahvistuksesta löydät linkin lippuusi. Tulosta lippu paperille tai näytä se tapahtumassa puhelimesi näytöltä ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksutavat
  • Yleisimmät luottokortit
  • Suomalaiset verkkopankit
  • Lasku: Laskuttajana Suomen Yrittäjien Sypoint Oy
    • Laskutuslisät nähtävillä ilmoittautumislomakkeella
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Autamme mielellämme kaikissa seminaariin liittyvissä asioissa. Voit olla yhteydessä koulutuspäällikkö Heidi Jänttiin sähköpostitse heidi.jantti[at]yrittajat.fi tai puhelimitse 050 512 8909.