Tampere 5.-6.11.2020

Onnistu yrityskaupassa

Tapahtuma

Arvokas yritys - kannattava kauppa

Tapahtuma on siirretty marraskuulle, 5.-6.11.2020

Oletko harkinnut yrityksesi myymistä? Haluatko tietää, miten pidät yrityksesi myyntikuntoisena ja saat siitä sen hinnan mitä haluat, kun päätä yrityksesi joskus tulevaisuudessa myydä? Aiotko kesties laajentaa yritystoimintaasi yrityskaupan kautta? Haaveiletko yrittäjyydestä ja haluaisit ostaa toimivan yrityksen? Häämöttääkö tulevaisuudessa sukupolvenvaihdos? Jos vastasit kyllä, tämä tapahtuma on tarkoitettu Sinulle!

Seminaari kokoaa yhteen yrityksen myymisen ja sukpolvenvaihdoksen teemoista kiinnostuneet yrittäjät ja jatkajat. Seminaarin puheenvuorojen teemoina ovat mm. yrityksen arvo ja yrityksen myyntikunto, yrityskaupan ja sukupolvenvaihdoksen verotus, henkilöstön sitouttaminen, viestintä omistajanvaihdoksesta, yritystoiminnasta luopuminen sekä mahdoliset yritysjärjestelyt ennen kauppaa.

Seminaari on tarkoitettu

  • Sukupolvenvaihdosta suunnitteleville
  • Yrityskauppaa suunnitteleville
  • Omistajanvaihdoksen asiantuntijoille
  • Kaikille aihepiiristä kiinnostuneille

Onnistu yrityskaupassa -seminaarista sanottua

Todella antoisa tapahtuma. Väärät oletukset oikenee ja tilanne kirkastuu niin ostajalla kuin myyjällä. Paljon tuli tietoa ja varmasti moni sai apua puheenvuoroista.

Ilmoittaudu mukaan Blind Bird -hinnalla 249 € + alv 30.8.2020 mennessä!

Ohjelma

Aikataulu

Ohjelma sisältää yhteisten puheenvuorojen lisäksi myös eriytettyjä puheenvuoroja yrityskauppaa suunnitteleville (track 1) ja sukupolvenvaihdosta tekeville (track 2). Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään. Puhujat ja tarkka ohjelma julkaistaan elokuun loppuun mennessä.

11.30
Ilmoittautuminen ja lounas
12.30
Seminaarin avaus
12.45
Asiakkuudet ja henkilöstö omistajanvaihdoksessa

Miten pitää huolta yrityksen asiakkaista ja asiakkuuksien jatkumisesta omistajanvaihdostilanteessa? Mitä on otettava huomioon myyntiä suunnitellessa? Entäs jos kyseessä on sukupolvenvaihdos? Millaisia riskejä omistajanvaihdokseen liittyy asiakkaiden kannalta? Omistajanvaihdos on aina myös yrityksen henkilöstölle suuri muutos. Kuinka huomioida henkilöstö onnistuneesti omistajanvaihdosprosessin aikana?

13.45
Yritys myyntikuntoon ja rahoituskelpoiseksi

 

 

14.15
Yritysjärjestelyt ennen omistajanvaihdosta
15.00
Kahvitauko

Kahvitauon jälkeen ohjelma jatkuu kahdessa erillisessä tilassa.

15.30
Track 1 Yrityskauppa: Johtajuus ja siitä luopuminen
15.30
Track 2 Sukupolvenvaihdos: Johtajuus ja siitä luopuminen sukupolvenvaihdoksessa
16.15
Tauko

Ohjelma jatkuu tauon jälkeen yhteisessä salissa.

16.30
Omistajanvaihdoksesta viestiminen

Kuinka yritys viestii omistajanvaihdoksesta onnistuneesti? Kenelle kaikille oimistajanvaihdoksessa pitää viestiä ja miten? Potentiaalisten ostajaehdokkaiden tavoittaminen on yrityskaupassa yksi ensimmäisiä viestinnän vaiheita ja kaupan onnistumisen kannalta tärkeä vaihe. Myös työntekijät, asiakkaat ja muut sidosryhmät tulee huomioida viestintää suunniteltaessa.

20.00
Illanvietto

Illan aikana pääset tapaamaan tapahtuman osallistujia ja asiantuntijoita kanssa. Tarjolla ruokaa ja juomaa.

8.30
Aamukahvi
9.00
Track 1: Yrityskaupan verotus
9.00
Track 2: Sukupolvenvaihdoksen verotus
10.00
Track 1: Yrityksen myyntikuntoisuus ja arvo

Mitä tekijät vaikutavat yrityksen arvoon? Kuinka sitä määritetään? Miten pidetään yritys houkuttelevana ostajille?

10.00
Track 2: Liiketoiminnan kehittäminen sukupolvenvaihdoksessa
11.00
Tauko

Ohjelma jatkuu tauon jälkeen yhteisessä salissa.

11.15
Yritystoiminnasta luopuminen ja tunteet

"Jos et ole tunnetasolla valmis omistajanvaihdokseen, jää myynti tai vaihdos käytännössä tekemättä." Miten valmistautua yritystoiminnasta ja yrittäjyydestä luopumiseen henkisesti? Onko elämää yritystoiminnan jälkeen?

12.15
Seminaarin päätössanat
12.30
Lounas
Ilmoittautuminen
Hinnat ja ilmoittautuminen
Blind Bird
30.8.2020 asti
249 €
+ alv 24%
Early Bird
31.8.2020 alkaen
299 €
+ alv 24%
Regular
5.10.2020 alkaen
349 €
+ alv 24%
Usein kysyttyä
Mitä hintaan kuuluu?

Hinta sisältää asiantuntijapuheenvuorot, luentokirjan, ohjelmassa mainitut lounaat ja kahvit sekä verkostoitumisillan ruokailuineen.

Voinko perua ilmoittautumisen tai voiko joku toinen osallistua puolestani?
Peruutusehto: Osallistumisen kuluton peruutus on mahdollista 30.8.2020 mennessä. Tämän jälkeen, kuitenkin viimeistään 22.10.2020 tehdyistä peruutuksista, veloitamme 50% osallistumisen hinnasta. 22.10.2020 jälkeen tehtyistä peruutuksista veloitamme 100% osallistumisen hinnasta.Kaikki peruutukset on tehtävä kirjallisesti Suomen Yrittäjille sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi. Osallistujalla on mahdollisuus siirtää osallistumisoikeutensa edustamansa organisaation toiselle henkilölle veloituksetta. Myös näissä tapauksissa yhteydenotot sähköpostitse osoitteella koulutus@yrittajat.fi
Mistä löydän vahvistuksen ilmoittautumisesta? Entäs lipun?

Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumisvahvistuksen onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen. Jos et löydä ilmoittautumisvahvistus, tarkasta myös roskapostisi. Tarkistathan vahvistuksesta, että ilmoittamasi tiedot ovat oikein. Osallistumisoikeus tapahtumaan vahvistuu maksun suorittamisen jälkeen. Ilmoittautumisvahvistuksesta löydät linkin lippuusi. Tulosta lippu paperille tai näytä se tapahtumassa puhelimesi näytöltä ilmoittautumisen yhteydessä.

Millä tavoilla voin maksaa ilmoittautumisei?
  • Yleisimmät luottokortit
  • Suomalaiset verkkopankit
  • Lasku: Laskuttajana Suomen Yrittäjien Sypoint Oy
    • Laskutuslisät nähtävillä ilmoittautumislomakkeella
Entäs majoitus?

Semnaarin hinta ei sisällä majoitusta. Jokainen majoituksen tarvitseva voi tehdä haluamansa varaukset itse majoituksen osalta. Suomen Yrittäjien jäseniä suosittelemme tutustumaan valtakunnallisiin jäsenetuihin hotellien osalta.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Autamme mielellämme kaikissa seminaariin liittyvissä asioissa. Voit olla yhteydessä koulutuspäällikkö Heidi Jänttiin sähköpostitse heidi.jantti[at]yrittajat.fi tai puhelimitse 050 512 8909.