28.5.2019 Tiedekeskus Heureka Vantaa

Onnistu yrityskaupassa

Tapahtuma

Arvokas yritys - kannattava kauppa

Suomen Yrittäjien omistajavaihdosseminaari kokoaa yhteen yrityksen myymisen ja ostamisen teemoista kiinnostuneet yrittäjät, yritysostoa suunnittelevat ja asiantuntijat.

Seminaarissa käsitellään omistajanvaihdoksen onnistunutta suunnittelua sen eri näkökulmista: yrityksen arvo ja sen kasvattaminen, ostajaprofiilit sekä yrityskaupan verotus, sopimukset ja rahoitus.

Seminaari on tarkoitettu

 • Omistajanvaihdosta suunnitteleville
 • Yrityskauppaa suunnitteleville
 • Omistajanvaihdoksen asiantuntijoille
 • Kaikille aihepiiristä kiinnostuneille

Onnistu yrityskaupassa -seminaarista sanottua

Todella antoisa tapahtuma. Väärät oletukset oikenee ja tilanne kirkastuu niin ostajalla kuin myyjällä. Paljon tuli tietoa ja varmasti moni sai apua puheenvuoroista.

Ohjelma

Aikataulu

Seminaarin alustava ohjelma. Lopullinen ohjelma julkaistaan maaliskuun aikana.

8.30
Ilmoittautuminen ja aamukahvi

Ilmoittautumistiskin löydät auditorion välittömästä läheisyydestä.

Aamukahvi nautitaan Tiederavintolassa, tarjolla kahvia, teetä ja suolaista kahvileipää.

9.00
Seminaarin avaus
Mika Kuismanen

Seminaarin avaa Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen.

9.15
Asiantuntijapuheenvuorot

Aamupäivän puheenvuoroissa keskitytään yrityksen arvoon ja sen kasvattamiseen sekä ostajaprofiileihin.

10.45
Tauko

Jaloittelua, verkostoitumista ja yhteistyökumppaneiden osastoihin tutustumista.

11.15
Asiantuntijapuheenvuoro

Aamupäivän puheenvuoroissa keskitytään yrityksen arvoon ja sen kasvattamiseen sekä ostajaprofiileihin.

12.00
Kysymysklinikka

Session pääteeksi on kysymysklinikka, jossa aamupäivän alustajat vastaavat yleisön kysymyksiin.

12.30
Lounas

Lounas tarjoillaan Tiederavintolassa, lounaaseen kuuluu runsas salaattibuffet, päivän keitto, lämmin ruokabuffet, lähileipomon leipävalikoima sekä kahvi tai tee.

13.30
Asiantuntijapuheenvuoro

Iltapäivän puheenvuorot keskittyvät yrityksen myymiseen ja ostamiseen valmistautumiseen yrityskaupan verotuksen, sopimusten ja rahoituksen näkökulmasta.

14.15
Sopimukset yrityskaupassa
Marjut Viding

asiantuntija Marjut Viding, Suomen Yrittäjät

15.00
Kahvitauko

Tiederavintolassa tarjolla kahvia ja teetä sekä makeaa kahvileipää.

15.30
Yrityskaupan verosuunittelu
Risto Walden

CEO, Senior Tax Advisor Risto Walden, Bilanssi Oy

16.15
Kysymysklinikka

Päivän päätteeksi on kysymysklinikka, jossa iltapäivän teemoja alustaneet asiantuntijat vastaavat yleisön kysymyksiin.

16.45
Seminaarin yhteenveto ja päätös

Seminaarin yhteenveto ja päätössanat projektipäällikkö Mika Haavisto, Valtakunnallinen omistajanvaihdoshanke, Suomen Yrittäjät

Ilmoittautuminen
Hinnat ja ilmoittautuminen
Early Bird
30.4.2019 mennessä
219 €
+ alv 24 %
Regular
25.5.2019 mennessä
269 €
+ alv 24 %
FAQ ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen FAQ

Yleistä ilmoittautumisesta

Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee välittömästi automaattivahvistus sähköpostiisi. Voit ilmoittaa samalla kertaa yhden tai useamman henkilön. Voit maksaa kaikki ilmoittamasi henkilöt kerralla verkkopankissa, luottokortilla tai samalla laskulla.

Peruutusehdot ja nimenmuutokset
Osallistujalla on mahdollisuus siirtää osallistumisoikeutensa edustamansa organisaation toiselle henkilölle veloituksetta 19.5.2019 asti. Muutokset tehdään osallistumisvahvistuksesta löytyvän linkin kautta. Tämän jälkeen tehdyistä muutoksista veloitamme toimistokulut 10 € / muutos.
 
Mikäli osallistuminen perutaan viimeistään 13.5.2019, osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 10 € / maksutapahtuma. Tämän jälkeen, kuitenkin viimeistään 23.5.2019 tehdyistä peruutuksista, osallistumismaksusta palautetaan puolet. 23.5.2019 jälkeen tehtyistä peruutuksista ei osallistumismaksua palauteta. Kaikki peruutukset on tehtävä kirjallisesti Suomen Yrittäjille sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.
Ryhmän ilmoittaminen

Voit ilmoittaa kerralla useamman henkilön. Jokaiselta ilmoittautujalta tulee täyttää erikseen henkilö- ja yhteystiedot. Mikäli et ilmoittautumisen yhteydessä tiedä kaikkien osallistujien tietoja, voit ilmoittaa omat tietosi useammalle ilmoittautujalle ja päivittää oikeat tiedot myöhemmin, kuitenkin 19.5.2019 mennessä. Mahdollinen alennuskoodi tulee syöttää jokaisella osallistujalle.

Osallistumisvahvistus ja lippu

Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumisvahvistuksen onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen. Jos et löydä ilmoittautumisvahvistus, tarkasta myös roskapostisi. Tarkistathan vahvistuksesta, että ilmoittamasi tiedot ovat oikein. Osallistumisoikeus tapahtumaan vahvistuu maksun suorittamisen jälkeen.

Ilmoittautumisvahvistuksesta löydät linkin lippuusi. Tulosta lippu paperille tai näytä se tapahtumassa puhelimesi näytöltä ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksutavat
 • Luottokortti: Visa, MasterCard tai American Express
 • Suomalaiset verkkopankit (Danske Bank, OP, Nordea, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, OmaSp, Säästöpankki ja POP pankki)
  • Verkkopankki- ja luottokorttimaksuissa maksun vastaanottajan näkyy Paytrail Oyj. Maksun tilityksen saaja: Eventilla Oy.
 • Lasku: Laskuttajana Suomen Yrittäjien Sypoint Oy. Laskutusmuotona ensisijaisesti verkkolasku.
  • Laskutuslisä 9 € (+alv) lisätään jokaiseen laskuun
Puhujat

Seminaarin puhujat

Puhuja

Risto Walden

CEO, Senior Tax Advisor

Risto Walden toimii yksityisenä tilinpäätös- ja veroasiantuntijana Bilanssi Oy:ssä. Hän on aiemmin työskennellyt Verohallinnossa verotarkastajana, verotuksen oikaisulautakunnan jäsenenä, Helsingin kauppakorkeakoulussa ja Veronmaksajain keskusliiton hallituksen jäsenenä. Walden on pidetty kouluttaja ja arvostettu verotuksen asiantuntija.

Seminaarin avaaja

Mika Kuismanen

pääekonomisti

Suomen Yrittäjien pääekonomisti, tohtori Mika Kuismasen vastuualueisiin kuuluvat talouspolitiikka, verotus, osaaminen ja kansainväliset asiat . Ennen Suomen Yrittäjiä hän työskenteli valtiovarainministeriön suhdanneyksikön päällikkönä. Hän on työskennellyt myös mm. Euroopan keskuspankissa, Suomen Pankissa ja Valtion taloudellisessa tutkimuskeskuksessa.

Puhuja

Marjut Viding

Asiantuntija, Suomen Yrittäjät

Marjut Viding on Suomen Yrittäjien yrityslainsäädännön asiantuntija. Ennen Suomen Yrittäjiä hän on työskennellyt asianajajana ja osallistunut aktiivisesti kansainvälisiin ja kotimaisiin yritysjärjestelyihin. Juristin koulutuksen lisäksi hän on kauppatieteen maisteri erikoistumisalanaan kansainväliset yritysjärjestelyt ja due diligence -prosessi.

Tapahtumapaikka

Tiedekeskus Heureka

Tiedekeskus Heureka Vantaan Tikkurilassa on monipuolinen elämyskokonaisuus, joka tarjoaa vuorovaikutteisia näyttelyitä, planetaarioelokuvia ja tiedeohjelmia ympäri vuoden. Heurekan kokoustilat mahdollistavat niin pienet kuin isot tilaisuudet. Seminaarin kahvitarjoilut ja lounas nautitaan Tiederavintolassa. Suomen ensimmäinen Tiederavintola on ruualla sekä juomalla leikittelyä ja herkullisia makuelämyksiä. Lounaalla on tarjolla useita eri vaihtoehtoja.

Lisätietoja Heurekasta löydät heidän verkkosivuiltaan. Saapumisohjeet löydät täältä.

Yhteistyössä

Seminaarin yhteistyökumppanit

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Autamme mielellämme kaikissa seminaariin liittyvissä asioissa. Voit olla yhteydessä koulutuspäällikkö Heidi Jänttiin sähköpostitse heidi.jantti[at]yrittajat.fi tai puhelimitse 050 512 8909.