Esiintyy tapahtumahallissa
Perjantai 19.10.2018 
Iltajuhlan esiintyjä

Pete Parkkonen

Esiintyjä
Artisti

Pete Parkkonen on noussut yhdeksi Suomen suositummista miessolisteista. Peten monipuolisuus laulajana ja viihdyttäjänä ei ole jättänyt arvailun varaa, sillä Pete nappasi voittopokaalit suosikkiohjelmissa Tanssi Tähtien Kanssa (2014) ja Tähdet Tähdet (2016).

Pete Parkkosen kaksi ensimmäistä albumia olivat englanninkieliset kultaa myynyt First album (2009) sekä I´m an accident (2010). Vuosien kuluessa laulaminen suomeksi alkoi kiinnostamaan Peteä yhä enemmän. Idea muuttui todeksi, kun albumi Pete Parkkonen julkaistiin 2014. Albumilta nousivat radiosoittoon kappaleet Mitä mä sanoin ja Mun.

Elokuussa 2016 julkaistu single Mitä mä teen feat. JVG nousi suoraan Spotifyn viidenneksi kuunnelluimmaksi. Urbaanin ja vangitsevan biisin suosio oli enemmän kuin Pete uskalsi toivoa. Pete Parkkosta kuultiin myös Bang For The Buckin ensisinglellä Doupein, joka on tälläkin hetkellä yksi keikkojen suosituimmista biiseistä. 

Kohta sataa –single ja sitä seurannut musiikkivideo nostivat Peten uran alkuvuodesta 2017 aivan uudelle tasolle. Viivi Huuskon ohjaama video oli kiistatta vuoden puhutuin musiikkivideo Suomessa. Youtube –kanavalla katsojamäärät on yli 3,2 miljoonaa ja Spotifyssa kappale on striimannut platinaa (yli 4 milj. kuuntelua).

Kesällä 2017 julkaistu koukuttava & kiusoitteleva Ei Nyt on rikkonut kultaan vaadittavan 2 milj. kuuntelun rajapyykin.