1.12.2018 TAMPEREEN MESSU- JA URHEILUKESKUS

Pirkanmaan Yrittäjät 80 vuotta

Ohjelma

Pirkanmaan Yrittäjät 80 vuotta

Tervetuloa juhlistamaan yhteistä järjestöämme parhaassa seurassa! Illan aikana saamme nauttia viihdyttävästä ja monipuolisesta ohjelmasta sekä maistuvista tarjoiluista. Tule yksin tai porukalla, viihdyt varmasti. Yksi Pirkanmaan Yrittäjille sen perustamisen yhteydessä vuonna 1938 asetettu tehtävä oli toimia ”alueensa yksityisyrittäjien välisenä yhdyssiteenä”. Aluejärjestön 80-vuotisjuhlat tarjoavatkin upeat puitteet tavata muita pirkanmaalaisia yrittäjiä - olethan mukana?

18.30
Tilaisuuden avaus

 

 

 

Luvassa ainutlaatuinen ilta heti avaussanoista alkaen - millä tavalla, on yllätys myös järjestäjälle.

19.00
Ruokailu

Maittava illallinen pirkanmaalaisessa hengessä tarjoillaan buffet-pöydästä. Ruokajuomavaihtoehtoina valko- ja punaviini, olut tai virvoitusjuoma.

  • Tampereen rievää L ja kirnuvoita L, G
  • Raikasta viherversosalaattia M, G, VEG ja tyrnivinaigrettea M, G, VEG
  • Salaatti kesäkurpitsasta ja luomuspeltistä sekä metsäsienistä M
  • Karpalo-omenasalaattia paahdetuilla kurpitsansiemenillä L, G
  • Jaloviina Kaski –marinoitua loimulohta, tillikurkkuja ja mallasleipärouhetta M
  • Ylikypsää Hereford –häränrintaa tummassa rosmariinikastikkeessa M, G
  • Kuusenkerkällä ryyditettyä juurespaistosta M, G
  • Lakka-kinuskikakkua L
  • Kahvia ja teetä
20.15
Pirkanmaan Yrittäjät 80-vuotta
20.30
DJ - let´s dance

DJ soittaa tanssimusiikkia.

21.00
Jose Ahonen Show
21.30
Miljoonasade

 

Biisibingo - Kuinka monta näistä soi?

Marraskuu/Lapsuuden sankarille/506 ikkunaa/Olkinainen/Tulkoon rakkaus/Voipallo/Tänään rakastan/Köyhät/Sähköinen rouva maa/Lelukaupan häät.

22.15
DJ- Let´s dance again

Nyt viimeistään jalkineet kattoon!

22.45
Miljoonasade

Marraskuu ainakin meni jo, mutta Miljoonasateelta luvassa vielä toinen setti kaikille yrittäjäsankareille. Tuleeko silmitön talvi? Tai Mayday Mayday? Vai kuitenkin Taistelukala ja Meissä on voimaa?

23.30
Valomerkki

Bileet päättyy. Hyvää kotimatkaa. Seuraavaan kertaan!

Hinta

Virallinen ilmoittautuminen on päättynyt. Tiedustele paikkoja Pirkanmaan Yrittäjien toimistolta p. 03 251 6500 tai toimisto@pirkanmaanyrittajat.fi

Miljoonasade

Suomirokin kruununjalokivi

Miljoonasateen esivaiheet alkoivat vuonna 1983 kun Heikki Salo ja Matti Nurro perustivat yhteisen bändin. Nykyinen kokoonpano muotoutui vuonna 1985 ja ensimmäinen single Lapsuuden sankarille julkaistiin 1986.
Sittemmin on sattunut kaikenlaista :)

Jose Ahonen

Jose Ahonen show

Mentalisti Jose Ahonen tarjoaa viihdettä, joka ällistyttää vaativimmankin katsojan ja vie hurjalle matkalle mielikuvituksen sopukoihin. Kokenut esiintyjä ottaa yleisönsä ja jättää jälkeensä ihmetystä, riemua ja halun tulla huijatuksi uudestaan.

“Mun duuni on saada sut unohtamaan sun duuni”

PNY

Nuorten Yrittäjien Pikkujoulut

Pirkanmaan nuoret yrittäjät pikkujouluilevat tänä vuonna Tähtiareenalla. Nuorilla yrittäjillä on Tähtiareenalla oma jouluinen lounge, johon kaikki verkostomme yrittäjät ovat lämpimästi tervetulleita. Toivomme, että jouluteema näkyy myös Nuorten yrittäjien pukeutumisessa: näin löydämme toisemme juhlassa paremmin ja jutunjuurta löytyy ainakin hassun tonttulakin verran. Jouluteemalla pukeutuneet juhlijat saattavat myös löytää pukin lahjasäkistä jonkin pienen juhliin sopivan yllätyslahjan.

Pikkujoulujen sisältöä päivitämme Facebookin puolella. Klikkaa itsesi osallistujaksi myös tästä, niin pysyt kärryillä mitä kaikkea hienoa on tulossa!

Perille

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Juhlapaikkana toimii Tampereen Messu ja Urheilukeskuksen E-halli eli TähtiAreena osoitteessa Ilmailunkatu 20.

Yhteistyökumppanit

Kiitos yhteistyökumppaneillemme, jotka omalla osallistumisellaan mahdollistavat yhteisen juhlamme järjestämisen. Yhteistyökumppaneiden edustajat ovat tavattavissa myös tapahtuman aikana.

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Tulen omalla autolla. Onko tapahtumapaikalla pysäköintitilaa?

Kyllä. Messu- ja Urheilukeskuksella on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Pääsekö tapahtumapaikalle Nyssellä?

Johan toki. Tampereen Joukkoliikenteen linja 14 liikennöi Lentävänniemestä Keskustorin ja Hatanpään Valtatien kautta Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen ja siitä edelleen Pirkkalan Pereeseen. Ja sama toiseen suuntaan.

Mikä on tilaisuuden pukukoodi?

Juhlien virallinen pukukoodi on Smart Casual. Pukukoodina Smart Casual voi aiheuttaa hieman hämmennystä, eikä suotta; se ei kuulu aivan virallisiin pukukoodeihin, joten tarkkoja pukeutumissääntöjä siihen ei ole. Pääsääntönä on, että pukeutuminen on siistiä ja edustavaa työpukeutumista. (Lähde: pukeutumisopas.com) Nuorten Yrittäjien pikkujouluosastolla voit saada yllätyslahjan pukeutumalla jouluteemaan.

Pitääkö juhlissa pönöttää?

Ei todellakaan. Istumapaikkoja on kuitenkin rajallisesti, joten varaudu mukavilla kengillä.

Onko paikalla nuoria yrittäjiä?

Kyllä! Pirkanmaan Nuorten Yrittäjien pikkujoulut pidetään samassa tapahtumassa. Nuoret Yrittäjät löydät omalta loungealueelta. Toki vielä voit liittyä jäseneksemme ja pääset mukaan talven ykkösbileisiin.

Onko tilaisuus avoin kaikille yrittäjille?

Ei. Tilaisuus on jäsenyrittäjille (+avec) ja heidän henkilökunnalleen, Pirkanmaan nuorten yrittäjien verkoston jäsenille sekä Tampereen Seudun Yrittäjänaisten jäsenille.