Riku Rantala

Puhuja
Toimittaja & tuottaja

Monipalkittu toimittaja-tuottaja Riku Rantala tunnetaan vaikutusvaltaisena mediapersoonana, joka on tunnettu maailmanlaajuisesta ilmiöstä nimeltä Madventures. Alkujaan reppureissailuun keskittyvä televisio-ohjelma myytiin Suomesta 200 maahan ja laajeni radioon, tietokirjallisuuteen ja sosiaaliseen mediaan.
Nyt Madventures-brändin alla on julkaistu 10 tietokirjaa ja spin-offina mm. Nelosen Mad Cook Show, ruokaan keskittynyt talk show. Sanavalmis aisapari on antanut kasvonsa monelle yhteiskunnallisesti tärkeälle aiheelle ja herättänyt keskustelua suositulla, Yleisradiolle tekemällään Docventures-transmediasarjalla, joka rakentuu dokumenttielokuvien ympärille.

Puheissaan miehet pyrkivät jakamaan ne opit, jotka he ovat miljoonien kilometrien matkallaan omakohtaisesti oppineet: miten unelmien toteuttamisessa, omien rajojen rikkomisessa ja työssä jaksamisessa on paljolti kysymys harjoittelusta yrittäjämäisestä asenteesta, omien pelkojen voittamisesta ja hyvästä yhteistyöstä. He herättelevät kuulijat laittamaan itsensä likoon, kohtaamaan erilaisia kulttuureja ja pohtimaan vallitsevaa yhteiskunnallista ja globaalia tilaa, jossa elämme nyt ja tulevaisuudessa. Puheita säestävät autenttiset videot ja kohtaukset, joihin kaksikko on reissuillaan päätynyt. Heidän matkassaan koetellaan kuulijoiden huumorin ja liikutuksen ääripäitä – asiaa unohtamatta.

Twitterissä @rikurantala