Te pidätte talouden moottorit käynnissä.

Joka päivä.

Suomalaisilla yrittäjillä on takana melkoiset ajat.

Yrittäjät ovat olleet kovilla ja suomalaisia on kannustettu ostamaan läheltä sekä suosimaan paikallisia yrityksiä. Suomen elinvoima kasvaa yrityksissä – ja samalla niissä rakennetaan myös suomalaisten hyvän arjen pohja. Yrittäjät, te pidätte Suomen talouden moottorit käynnissä. Olette kaikki sankareita.

 

Jäsenyrittäjillämme on kerrottavanaan innostavia omia sankaritarinoita kohtaamistaan haasteista ja menestyksen hetkistään.

Lue kuinka vaikeina aikoina Mariia Harjunheimo ja Miia Karhu ideoivat uutta ja kehittivät liiketoimintojaan. Riikka Ojanen puolestaan löysi itselleen yhtiökumppanin Suomen Yrittäjien verkostosta mahdollistamaan yrityksensä kasvuharppauksen. Ja Miikka Kotilainen sai yrityksen kasvuun haasteissa tukea verkostoitumisesta.

Yrittäjätarinat

Riikka Ojanen

ChocoSomnia

Oululainen suklaamestari Riikka Ojanen teki intohimostaan ammatin ja huomasi, että yrittäjäjärjestön verkostot ovat hyödyksi.

Miia Karhu

Studio 123

Järvenpäässä elokuvateatteri Studio 123:a pyörittävä Miia Karhu kuulostelee asiakkaiden toiveita tuntosarvet herkillä.

Mariia Harjunheimo

Kirppis Sakura

Lapualla on lastenvaatteisiin erikoistunut Kirppis Sakura, jonne tullaan varta vasten jopa pääkaupunkiseudulta saakka.

Miikka Kotilainen

Puuartisti

Puuartisti Miikka Kotilainen viimeistelee Helsingin Jätkäsaareen tulevia Supercellin saunoja. – Tavoitteeni on, että puusepänverstaani on maailman paras, Kotilainen sanoo.

Yrittäjä, yksin ja ilman apua ei tarvitse yrittää pärjätä.