Keski-Pohjanmaan Yrittäjät 80vuotta

Superviikonloppu Kalajoella 23.-25.8.2019

Tapahtuma

Superviikonloppu pe-su 23.-25.8.2019

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien 80-vuotis juhlavuosi huipentuu Superviikonloppuun 23.-25.8.2019, Kalajoen Hiekkasärkille. Luvassa monenmoista tekemistä ja tapahtumaa yrittäjille, työporukoille ja koko perheelle. Näiltä sivuilta löydät koko viikonlopun ohjelman, ilmoittautumislinkit, tarjoukset ja lisätiedot.

Perjantain Superviikonlopun avajaisissa Hilmantorilla tarjoamme kota-makkarat sekä samalla yleisö voi ottaa osaa Yrittäjä Areena -keskustelutilaisuuteen.

Lauantaina luvassa reipasta ulkoilua YrittäjäGolfin merkeissä sekä pistäydy Raitin matkailutorilla tutustumassa alueen matkailutarjontaan. Superviikonlopun päätöstapahtuman Kasaribileissä esiintymässä upea Laura Voutilainen. Koko viikonlopun ajan upeita tarjouksia ja tapahtumia koko perheelle.

TERVETULOA! VÄLKOMMEN! WELCOME!

Ohjelma

Superviikonlopun ohjelma 23.-25.8.2019

Katso päiväkohtaiset tapahtumat täältä. Hiekkasärkkien toimijoiden Superviikonlopun tarjoukset voimassa koko viikonlopun!

18.0020.00
Superviikonlopun avajaiset Hilmantorilla

Superviikonlopun avajaisissa Hilmantorilla tarjolla ilmaista kota-makkaraa sekä Yrittäjä Areenassa mielenkiintoista keskustelua ajankohtaisista asioista. Tervetuloa Hilmantorille herkuttelemaan ja tapaamaan tuttuja. Torilla myös lapsille suunnattua toimintaa!

 

Yrittäjä Areena -paneelissa keskustellaan yrittäjyydestä, yrittämisestä sekä muista ajankohtaisista aluetta koskevista asioista.

Panelisteina mm. Suomen Yrittäjien puheenjohtaja/yrittäjä Jyrki Mäkynen, Keski-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja/yrittäjä Kimmo Hanhisalo, Hiekkasärkät Oy:n toimitusjohtaja Janne Anttila, Keskipohjanmaa lehden päätoimittaja Tiina Ojutkangas sekä pitkänlinjan yrittäjä Juha Rahkola, Kuljetus Rahkola Oy.

Tilaisuuden vetäjänä toimii Keijo Särkijärvi. Yleisöllä on myös mahdollisuus osallistua keskusteluun.

8.3015.30
Yrittäjä Golf Open 2019

Yrittäjien Golf Open 2019 tapahtuma järjestetään Superviikonlopun yhteydessä, upeissa Kalajoki Golfin viheriöillä. Tervetuloa mukaan!

Ohjelma:
Kello 7.30-8.30 mahdollisuus nauttia aamiainen klubilla (8€/hlö)
8.30 Kisainfo
9.00 Yhteislähtö
n. klo 15.00 Palkintojen jako sekä saunomismahdollisuus

Pelimuodot: henkilökohtainen tasoituksellinen pistebogey
Sarjat: naiset/miehet
Erikoiskisat: pisin draivi ja lähimmäs lippua, sarjat naiset/miehet.

Kisamaksu: pelioikeudella 15€/aikuinen, 5€/juniori (alle 18v). Ilman pelioikeutta 55€/aikuinen, 20€/juniori (alle 18v)

Ilmoittautuminen: p. 010 505 5510, kalajokigolf@kalajokigolf.fi

10.0015.00
Raitin Matkailutori

Tule tutustumaan alueen matkailutarjontaan ja shoppailemaan, Ostoskylä Raittiin. Matkailutori avoinna kello 10-15. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Matkailutorin ohjelmalavalla kuullaan mielenkiintoisia tietoiskuja kotimaan ja ulkomaan matkailusta sekä Mato Valtosen ja Tom Pöystin viihdyttävä TOMATO -show.

Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä.

 

TOMATO -show: Suomen suosituimmat asenteen, rohkeuden ja positiivisuuden puolestapuhujat, ovat yhdistäneet voimansa tavoitteenaan auttaa suomalaisia yrityksineen, työntekijöineen ja yhdistyksineen katsomaan horisonttiinsa. Nämä kaksi taiteilijaa, palkittua puhujaa ja vaikuttavaa esiintyjää – näyttelijä Tom Pöysti ja muusikko Mato Valtonen muodostavat yhdessä jopa tragikoomisen duon, jotka näkemyksiään törmäyttämällä ovat valmiita kaivamaan kuulijoidensa vahvuudet näkyville. 

Tom ja Mato lähestyvät teemoja positiivisen kyseenalaistamisen sekä ikimuistoisten tarinoiden kautta. Tämän parin asiaa pursuava kerronta on mieleenpainuva elämys ja kokemus.

Tomaton tatami sparraa valmentautumiseen, syöttöön ja iskuun. Oletko menossa Olympialaisiin vai piirikunnallisiin katsomon puolelle? Osaatko nauraa itsellesi? ...Ihan oikeasti? Esiintymisen lujat ammattilaiset mättävät oppejaan siihen kuinka haastaa itseään aina pidemmälle, ymmärtäen myös uteliaisuuden ja asenteen merkityksen.
Show:n videokuvaaminen tai äänittäminen on kielletty, valokuvaaminen sallittu.

 

Näytteilleasettajaksi torille  >>

10.0015.00
Lähiruokatori Hilmantorilla

Lähiruokatori -tapahtuma järjestetään lauantaina klo 10-15, Hilmantorin alueella. Lisätietoja lähempänä..

11.0015.00
Golf tutuksi -päivä

Golf tutuksi -päivässä ohjaajat opastavat golfin alkeita kaiken ikäisille harjoitusalueella. Opastus on maksutonta!

Ilmoittaudu mukaan: kalajokigolf@kalajokigolf.fi tai p. 010 505 5510

19.0022.00
Kasaribileet & Laura Voutilainen Show juhlateltassa

Superviikonlopun päätösbileet, Sandy Keltin Pikkutorin juhlateltassa - keskellä Hiekkasärkkien metropolia!

18.30 Juhlateltta aukeaa

19.00 Malja yrittäjyydelle sekä tilaisuuden avaus
Herkutellaan buffetista, tanssahdellaan 80-luvun musiikin tahtiin ja pidetään hauskaa! Nyt ei pönötetä - nyt biletetään!! 

20.30 Upea Laura Voutilainen Show

22.00 Virallinen tilaisuus päättyy

Menu: Lasi kuohuvaa
Vihersalaatti, omenakaalisalaatti, marinoidut tomaatit, possunposkea punaviinikastikkeessa, kermaiset perunat ja juurekset lähitilojen laarista, leipälajitelma ja levite
Jälkimakeaksi Keltin Tyrni pannacotta, kahvi/tee
Ruokajuomana 1 annos: punaviini/valkoviini/olut/siideri/alkoholiton

Osallistujamaksut: jäsenet 40€/hlö, muut 50€/hlö, 13.6.19 saakka. 14.6-7.8. jäsenet 50€/hlö ja muut 60€/hlö.

Varaa paikkasi huipputapahtumaan tästä >>

Parhaat teeman mukaiset pukeutujat palkitaan ruhtinaallisesti! 

13.00
Tractor Pulling -SM kisat

Tractor Pulling SM-kisat järjestetään lauantaina Kalajoella. Lisätietoja taphatumasta lähempänä..

Matkailutori 24.8

Raitin matkailutori 24.8

Tule Ostoskylä Raitin vilinään tutustumaan alueen matkailutarjontaan ja shoppailemaan. Raitti on kohtaamispaikka, täynnä iloa ja positiivista energiaa sekä aivan valtatie 8 vieressä. Tapahtuman ohjelmalavalla kuullaan mielenkiintoisia tietoiskuja kotimaan ja ulkomaan matkailusta sekä Mato Valtosen ja Tom Pöystin vauhdikas Tomato -esitys. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy.

 

Oma esittelypöytä matkailutorille??

Tule esittelemään palvelujasi ja toimintaasi Ostoskylä Raittiin. Varattavia esittelypöytiä on sekä sisällä että ulkona. Varaa esittelypöytä matkailutorille osoitteessa: www.eventilla.com/matkailutori
 

          

Matkailutorin info
Varmista näkyvyytesi matkailutorilla

Mukana matkailutorilla

Taukokangas

Taukokangas on kotimainen hyvinvoinnin palvelukeskus, joka tarjoaa hoiva- ja asumispalveluja, lääkinnällistä ja ammatillista kuntoutusta sekä muita hyvinvointipalveluja kaikenikäisille. Taukokankaan tavoitteena on asiakkaiden terveyden sekä toiminta- ja työkyvyn edistäminen kaikissa elämäntilanteissa. Toimipisteemme sijaitsevat Oulaisissa, Ylivieskassa ja Kalajoella.

www.taukokangas.fi

Hotelli-Ravintola Lokkilinna

Kilometreittäin hiekkarantaa ja silmänkantamattomiin aavaa merta - meillä luonnon oma panoraama avautuu niin ravintolapöydästä kuin hotellihuoneen parvekkeelta. Sen ääreen on aina hyvä tulla nauttimaan, yöpymään ja viihtymään. Lounaalle tai koko lomaksi!

Hotelli-ravintola Lokkilinna kutsuu sinut vieraakseen Hiekkasärkkien parhaalle näköalapaikalle. Kävelyetäisyydeltä löydät kaikki matkailukeskuksen monipuoliset palvelut ja aktiviteetit, ja Kalajoen keskustaan meiltä on noin kuusi kilometriä.
Olipa vierailusi syy työmatka, loma, juhliminen tai kokoustaminen, me autamme sen onnistumisessa. Tarvittaessa saat kauttamme samassa paketissa majoituksen, ruokailut sekä kokous- ja ohjelmapalvelut.

www.lokkilinna.fi

Visit Pietarsaaren seutu

Matkaile Pietarsaaren seudulle

Pietarsaaren seudulla, länsirannikolla, pääset irti arjesta.

Helpot ja haastavat vaellusreitit, laaja pyörätieverkosto, melontareitit koskessa ja saaristossa, pari golfkenttää, saaristo-, koski- ja järvikalastus ja talvella hyvin hoidetut hiihtoladut ovat osa aktiivilomailijan valikoimasta. Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Pedersöre, Luoto ja Kruunupyy tarjoavat yhdessä kattavan kulttuurielämyksen, johon sisältyy laadukkaita musiikkikonsertteja, kesäteatteriesityksiä, taidenäyttelyitä ja museoiden erikoisnäyttelyitä. Alue tunnetaan sen monista puutarhoista ja puistoista, saaristosta, elävästä maaseudusta ja kaksikielisyydestä. Palvelua saa aina suomeksi, mutta jos haluaa testata omia ruotsinkielentaitojaan, sekin onnistuu. Pietarsaaren seudulle tulet vaivattomasti omalla autolla, junalla, linja-autolla, lentokoneella ja kesällä vaikkapa omalla veneellä. Miniloma, perheloma, rantaloma, aktiiviloma, luontoloma, kesäloma ja talviloma, ne kaikki onnistuvat meillä.

Tervetuloa länsirannikolle lomailemaan!  www.visitpietarsaarenseutu.fi

Pietarsaari | Pedersöre | Luoto | Uusikaarlepyy | Kruunupyy

Kokkolanseudun Kehitys Oy Kosek

Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK on Kokkolan kaupungin ja Perhon kunnan omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö. KOSEKin päätehtävät ovat yritysten elinkeinoneuvonta ja seudun kehittämistoiminta.

www.kosek.fi

YrittäjäGolf 24.8

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien YrittäjäGolf Open 2019

Yrittäjien Golf Open 2019 tapahtuma järjestetään Superviikonlopun yhteydessä, upeissa Kalajoen Golfin viheriöillä. Tervetuloa mukaan kilpailuhenkiseen ulkoilmatapahtumaan!

Aikataulu:
klo 7.30-8.30 mahdollisuus nauttia aamiainen klubilla 8€/hlö
8.30 Kisainfo
9.00 Yhteislähtö
n. klo 15.00 Palkintojen jako sekä saunomis mahdollisuus

Pelimuodot: henkilökohtainen tasoituksellinen pistebogey
Sarjat: naiset/miehet
Erikoiskisat: pisin draivi ja lähimmäs lippua, sarjat naiset/miehet.

Kisamaksu: pelioikeudella 15€/aikuinen, 5€/juniori (alle 18v). Ilman pelioikeutta 55€/aikuinen, 20€/juniori (alle 18v)

Ilmoittautuminen:Kalajoki Golfiin p. 010 505 5510, kalajokigolf@kalajokigolf.fi

Yhteistyössä: Topi-Keittiöt Oy, Kalajoki Golf

Kasaribileet 24.8

Kasaribileet & Laura Voutilainen

Lauantain päätösbileet

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien 80v juhlavuoden huipentuma ja Superviikonlopun päätösbileet - keskellä Hiekkasärkkien metropolia! Tule herkuttelemaan, tanssimaan ja pitämään hauskaa. Nyt ei pönötetä - nyt bailataan! Illan kruunaa Laura Vuotilainen Show!

Buffetista:
Kouhuviini
Vihersalaatti, Omenakaalisalaatti, Marinoidut tomaatit
Possuposkea punaviinikastikkeessa, Kermaiset perunat ja juurekset lähitilojen laarista
Leipälajitelma ja levite
Jälkimakeaksi Keltin Tyrni Pannacotta, kahvi/tee
Ruokajuomana 1 annos: punaviini/valkoviini/olut/siideri/alkoholiton

Illan paras Kasari-asu palkitaan!

Ilmoittautuminen: www.eventilla.com/kasaribileet viim. 7.8.19

Osallistujamaksut:
jäsenet 50€/hlö, muut 60€/hlö

Majoitus

Majoitusvaihtoehdot Kalajoen Hiekkasärkillä superviikonloppuna

Santa´s Resort & Spa Hotel Sani

128 €/ 2hh/ vrk
102 €/ 1hh/ vrk
159 €/ perhe 2 aikuista ja 1-2 lasta/ vrk

Hintaan sisältyy majoitus Standard- tai Superior-huoneessa varaustilanteemme mukaisesti, Hyvän Olon aamiainen sekä kylpylän, uimahallin ja hotellin sisäleikkipuiston vapaa käyttö aukioloaikoina.

Majoitus uusissa, upeissa huoneistoissa lisähintaan 20 €/ vrk!

Varaukset p. 08-469 2500 tai kalajoki@santashotels.fi. Varauksen yhteydessä mainittava tunnus ” Yrittäjät 80-vuotta”.

Kalajoki keskusvaraamo

Kalajoki Keskusvaraamo tarjoaa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien juhlaviikonloppuun majoitusta -15% alennuksella ajankohdalle koodilla "YRITTÄJÄT 80-VUOTTA"

Lisäetuna tarjoamme 31.5 mennessä varanneille majoituksen yhteyteen liinavaatteet veloituksetta.

Varaukset ja tiedustelut: Kalajoki Keskusvaraamo, keskusvaraamo@kalajoki.fi, p. 08 4694 449

 

Tarjoukset

Superviikonlopun tarjoukset!

Seikkailupuisto Pakka

Tarjoamme Keski-Pohjanmaan Yrittäjien 80-vuotisjuhlaan osallistuville 2€ alennusta kaikista Seikkailupuisto Pakan aktiviteettien lipuista 22.-24.8.2019 välisenä aikana. Edun saa yrittäjien jäsenkorttia näyttämällä lipunoston yhteydessä.

 https://seikkailupuistopakka.com/hinnasto/

Sanin sisäleikkipuisto & Kylpylä SaniFani

Santa’s Resort & Spa Hotel Sanin sisäleikkipuisto:
2 €/ lapsi, konttausikäiset veloituksetta.

Kylpylälippu Kylpylä SaniFaniin:

12 €/ aikuinen
6 €/ lapsi 4-15-vuotta
Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta

Etuhinnat käytettävissä tunnuksella ” Yrittäjät 80-vuotta”.
 

Kalajoki Golf

Koko perheen golf tutuksi -päivä harjoitusalueella. Päivän aikana ohjaajat opastavat golfin alkeita kaiken ikäisille maksutta.
Aika: la 24.8.2019 klo 11:00 - 15:00

Tarjous yrittäjille:
Touko-kesäkuun ajan Green card -kurssi sis. kokeen:
Aikuiset 100€ (norm. 125€)
Lapset alle 16v. 20€ (norm. 30€)

Ilmoittautua voi suoraan pro Krista Palolalle puh. 044 203 0896 / email krista.palola@icloud.com Kurssien aikataulut löytyvät www.kalajokigolf.fi osiosta OPETUS
*Pyydämme ilmoittautuessa mainitsemaan kyseisestä tarjouksesta.

Superpark Kalajoki

Sisäänpääsymaksu 23.-25.8.19 Kalajoen Superparkiin 14€/hlö (norm. 18€/hlö) Alennuksen saat esittämällä Yrittäjien jäsenkortin lipunoston yhteydessä.

https://superpark.fi/park/kalajoki/

Ota yhteyttä

Yhteystiedot - Kontaktuppgifter

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Superviikonloppuun liittyvissä asioissa.
Tag gärna kontakt! Vi hjälper till med alla ärenden gällande Superveckoslutet.

Yhteistyökumppanuudet / Samarbetsavtal:

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät, toimitusjohtaja, Mervi Järkkälä, 0500 561 145, mervi.jarkkala(at)yrittajat.fi

Järjestelyt / Arrangemang:

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät, järjestöpäällikkö, Heidi Puikko, 050 328 1769, heidi.puikko(at)yrittajat.fi

Matkailutori:

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät, asiakkuus- ja viestintäpäällikkö, Nina Niemi, 050 516 7602, nina.niemi(at)yrittajat.fi