Keski-Pohjanmaan Yrittäjät 80vuotta

Superviikonloppu Kalajoella 23.-25.8.2019

Tapahtuma

Superviikonloppu pe-su 23.-25.8.2019

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien 80-vuotis juhlavuosi huipentuu Superviikonloppuun 23.-25.8.2019, Kalajoen Hiekkasärkille. Luvassa monenmoista tekemistä ja tapahtumaa yrittäjille, työporukoille ja koko perheelle. Näiltä sivuilta löydät koko viikonlopun ohjelman, ilmoittautumislinkit, tarjoukset ja lisätiedot.

Perjantain Superviikonlopun avajaisissa Hilmantorilla tarjoamme kota-makkarat sekä samalla yleisö voi ottaa osaa Yrittäjä Areena -keskustelutilaisuuteen.

Lauantaina luvassa reipasta ulkoilua YrittäjäGolfin merkeissä sekä pistäydy Raitin matkailutorilla tutustumassa alueen matkailutarjontaan. Superviikonlopun päätöstapahtuman Kasaribileissä esiintymässä upea Laura Voutilainen. Koko viikonlopun ajan upeita tarjouksia ja tapahtumia koko perheelle.

TERVETULOA! VÄLKOMMEN! WELCOME!

Ohjelma

Superviikonlopun ohjelma 23.-25.8.2019

Katso päiväkohtaiset tapahtumat täältä. Hiekkasärkkien toimijoiden Superviikonlopun tarjoukset voimassa koko viikonlopun!

18.0020.00
Superviikonlopun avajaiset Hilmantorilla

Tervetuloa Hilmantorille herkuttelemaan ja tapaamaan tuttuja! Superviikonlopun avajaisissa Hilmantorilla jaossa 1000 kota-makkaraa sekä mehutarjoilu! Yrittäjä Areenassa mielenkiintoista keskustelua ajankohtaisista asioista. Torilla myös lapsille suunnattua toimintaa sekä torikojuja. Avajaisissa myös upea rumpushow sekä voit osallistua rytmikkääseen Samba esitykseen!

 

Yrittäjä Areena -paneelissa keskustellaan yrittäjyydestä, yrittämisestä sekä muista ajankohtaisista aluetta koskevista asioista.

Panelisteina mm. Suomen Yrittäjien puheenjohtaja/yrittäjä Jyrki Mäkynen, Keski-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja/yrittäjä Kimmo Hanhisalo, Hiekkasärkät Oy:n toimitusjohtaja Janne Anttila, Keskipohjanmaa lehden päätoimittaja Tiina Ojutkangas sekä pitkänlinjan yrittäjä Juha Rahkola, Kuljetus Rahkola Oy.

Tilaisuuden vetäjänä toimii Keijo Särkijärvi, Creamedialta. Yleisöllä on myös mahdollisuus osallistua keskusteluun.

8.3015.30
Yrittäjä Golf Open 2019

Yrittäjien Golf Open 2019 tapahtuma järjestetään Superviikonlopun yhteydessä, upeissa Kalajoki Golfin viheriöillä. Tervetuloa mukaan!

Ohjelma:
Kello 7.30-8.30 Tarjolla herkullinen aamupuuro klubilla
8.30 Kisainfo
9.00 Yhteislähtö
n. klo 15.00 Palkintojen jako sekä saunomismahdollisuus

Pelimuodot: henkilökohtainen tasoituksellinen pistebogey
Sarjat: naiset/miehet
Erikoiskisat: pisin draivi ja lähimmäs lippua, sarjat naiset/miehet.

Kisamaksu: pelioikeudella 15€/aikuinen, 5€/juniori (alle 18v). Ilman pelioikeutta 55€/aikuinen, 20€/juniori (alle 18v)

Ilmoittautuminen: p. 010 505 5510, kalajokigolf@kalajokigolf.fi

Mukana viheriöllä yrittäjien kanssa: Topi-Keittiöt ja Kalajoki Golf

10.0015.00
Raitin Matkailutori

Tule tutustumaan alueen matkailutarjontaan ja shoppailemaan, Ostoskylä Raittiin. Matkailutori avoinna kello 10-15. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Perheen pienimmille piirustusnurkkaus ja ilmapalloja. Kännykkäkaupasta jaossa 200:lle ensimmäiselle Elisan 5G ämpäreitä!

Matkailutorin ohjelmalavalla kuullaan mielenkiintoisia tietoiskuja kotimaan ja ulkomaan matkailusta sekä Mato Valtosen ja Tom Pöystin viihdyttävä TOMATO -show.

Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä.

 

TOMATO -show: Suomen suosituimmat asenteen, rohkeuden ja positiivisuuden puolestapuhujat, ovat yhdistäneet voimansa tavoitteenaan auttaa suomalaisia yrityksineen, työntekijöineen ja yhdistyksineen katsomaan horisonttiinsa. Nämä kaksi taiteilijaa, palkittua puhujaa ja vaikuttavaa esiintyjää – näyttelijä Tom Pöysti ja muusikko Mato Valtonen muodostavat yhdessä jopa tragikoomisen duon, jotka näkemyksiään törmäyttämällä ovat valmiita kaivamaan kuulijoidensa vahvuudet näkyville. 

Tom ja Mato lähestyvät teemoja positiivisen kyseenalaistamisen sekä ikimuistoisten tarinoiden kautta. Tämän parin asiaa pursuava kerronta on mieleenpainuva elämys ja kokemus.

Tomaton tatami sparraa valmentautumiseen, syöttöön ja iskuun. Oletko menossa Olympialaisiin vai piirikunnallisiin katsomon puolelle? Osaatko nauraa itsellesi? ...Ihan oikeasti? Esiintymisen lujat ammattilaiset mättävät oppejaan siihen kuinka haastaa itseään aina pidemmälle, ymmärtäen myös uteliaisuuden ja asenteen merkityksen.
Show:n videokuvaaminen tai äänittäminen on kielletty, valokuvaaminen sallittu.

10.0015.00
Lähiruokatori Hilmantorilla

Hilman Lähiruokatorilla nautitaan satokauden antimista, ruokatiedosta ja paikallistuotteista!

Hilmantorilla, Kalajoen Hiekkasärkkien ytimessä, järjestetään ensimmäistä kertaa lähellä tuotetulle ruoalle omistettu tapahtuma
Hilman Lähiruokatori lauantaina 24.8. klo 10-15!

Tervetuloa ostoksille, tutustumaan lähialueen tuottajiin sekä herkuttelemaan lähiruoalla! Päivän aikana luvassa on mukavaa ja monipuolista ohjelmaa koko perheelle sekä mielenkiintoisia haastatteluja ja alustuksia lähiruoasta ja ruokamatkailusta. Lähiruokatorin päävieraisiin kuuluvat TV-kokki Akseli Herlevi sekä Ruokatiedon toiminnanjohtaja Anni-Mari Syväniemi.
Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Ohjelmassa on mm.
klo 10
Lähiruokatorin avaussanat ja paikallisen Vuoden Lähiruokateon palkitseminen
klo 10.15-11.30 Keskustelutilaisuus Hilmantorin lavalla, aiheena Lähiruoka ja ruokamatkailu
klo 10-14 Poniajelua lapsille, myös alpakat ovat paikalla!
klo 12 Kalankäsittelynäytös
klo 13 TV-kokki Akseli Herlevin haastattelu
klo 14 Kalankäsittelynäytös

Letkeästä torimusiikista vastaa Arto Nauha ja Pekka Peltola duo. Tapahtuman juontaa Anu-Maija Kärjä.

Keskustelutilaisuuden osallistujina ovat TV-kokki Akseli Herlevi, Ruokatiedon toiminnanjohtaja Anni-Mari Syväniemi sekä Santa’s Sanin hotellinjohtaja Liisa Jäppinen. Keskustelun vetäjänä toimii MTK Keski-Pohjanmaan toiminnanjohtaja Jouni Jyrinki.

Torilla on myynnissä kaikenlaisia herkkuja! Kauden satoa, paikallisia kalaherkkuja, katuruokaa, lettuja, leivonnaisia… Mukana on myös Taito Keski-Pohjanmaan Muotoilubussi, jossa on himmelipaja sekä paikallisia käsitöitä myynnissä.
Myös lapsille on kivaa puuhaa luvassa: poniajelua, alpakoihin tutustumista, tehtävärasteja, askartelua… Lapset viihtyvät myös Hilmantorin uudessa leikkipuistossa!

Lähiruokatapahtuman järjestäjinä toimivat Visit Kalajoki yhteistyössä Kalajoen Kaupungin, Kalajoen Hiekkasärkät Oy:n, Kalajoen Yrittäjät Ry:n, MTK Kalajoen sekä Maa- ja kotitalousnaisten kanssa.

Kun haluat viipyä Kalajoella ruoasta nauttien pidempään, tutustu myös alueen ravintolatarjontaan TÄSTÄ

Lähiruokatorin lisäksi jo perjantaina Kalajoella alkaa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien Superviikonloppu, johon liittyy monenlaista ohjelmaa: Perjantaina Hilmantorilla vietetään kaikille avointa makkaranpaistoiltaa, lauantaina Ostoskylä Raitissa on matkailutori ja lauantai-illan kruunaa Laura Voutilaisen tähdittämät illalliset.
Lisätietoa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien Superviikonlopusta löydät tästä.

Lauantaina Kalajoella kisataan myös Tractor Pullingin SM-finaali ja
vietetään Jyty:n tapahtumapäivää.

 

Hilman Lähiruokatorin yhtenä päävieraana tavataan TV:stä tuttu Akseli Herlevi!

Top Chef -kokkiohjelman voiton myötä kokkolalaislähtöinen Akseli Herlevi (s. 1985) valtasi paikkansa julkisuudessa, sillä sen jälkeen Herlevi on nähty monissa TV-sarjoissa niin kokkikisoissa kuin omilla ruokamatkoillaan Burgerimiehenä. Nykyisin myös ravintoloitsijana ja keittiömestarina työskentelevä Herlevi perusti oman NAUGHTY BRGR -burgeriravintolaketjun pitkällisen taustatyön tuloksena.

Hilman Lähiruokatorilla Herlevi kertoo tarkemmin oman tarinansa, johon liittyy läheisesti ruokamatkailu sekä lähiruoka. Syksyllä Akselin ajatuksia ruoasta kuullaan hieman eri näkökulmasta Suurin pudottaja -sarjassa, jossa Herlevi kisaa muiden julkisuuden henkilöiden rinnalla elämäntaparemontin äärellä.

11.0015.00
Golf tutuksi -päivä

Golf tutuksi -päivässä ohjaajat opastavat golfin alkeita kaiken ikäisille harjoitusalueella. Opastus on maksutonta!

Ilmoittaudu mukaan: kalajokigolf@kalajokigolf.fi tai p. 010 505 5510

19.0022.00
Kasaribileet & Laura Voutilainen Show juhlateltassa

Superviikonlopun päätösbileet, Sandy Keltin Pikkutorin juhlateltassa - keskellä Hiekkasärkkien metropolia!

18.30 Juhlateltta aukeaa - ilmoittautuminen

19.00 Malja yrittäjyydelle sekä tilaisuuden avaus
Herkutellaan buffetista, tanssahdellaan 80-luvun musiikin tahtiin ja pidetään hauskaa! Nyt ei pönötetä - nyt biletetään!! 

20.30 Upea Laura Voutilainen Show

22.00 Virallinen tilaisuus päättyy

Menu: Lasi kuohuvaa
Vihersalaatti, omenakaalisalaatti, marinoidut tomaatit, possunposkea punaviinikastikkeessa, kermaiset perunat ja juurekset lähitilojen laarista, leipälajitelma ja levite
Jälkimakeaksi Keltin Tyrni pannacotta, kahvi/tee
Ruokajuomana 1 annos: punaviini/valkoviini/olut/siideri/alkoholiton

Osallistujamaksut: jäsenet 50€/hlö ja muut 60€/hlö. Ilmoittaudu viimeistään 15.8.

Varaa paikkasi huipputapahtumaan tästä >>

Parhaat teeman mukaiset pukeutujat palkitaan ruhtinaallisesti! 

13.00
Tractor Pulling -SM kisat

Tractor Pulling SM-kisat järjestetään lauantaina Kalajoella.

Matkailutori 24.8

Raitin matkailutori 24.8

Tule Ostoskylä Raitin vilinään tutustumaan alueen matkailutarjontaan ja shoppailemaan. Raitti on kohtaamispaikka, täynnä iloa ja positiivista energiaa sekä aivan valtatie 8 vieressä. Tapahtuman ohjelmalavalla kuullaan mielenkiintoisia tietoiskuja kotimaan ja ulkomaan matkailusta sekä Mato Valtosen ja Tom Pöystin vauhdikas Tomato -esitys. Lapsille piirustusnurkkaus sekä ilmapalloja jaossa. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy!!

Ohjelmalavalla tapahtuu:

10.00 Raitin matkailutorin avaus, toimitusjohtaja Mervi Järkkälä, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ja kaupunginjohtaja Jukka Puoskari, Kalajoen kaupunki

10.30 5G ja mitä se merkitsee matkailuyrittäjälle? aluejohtaja Niklas Granholm, Elisa Oyj, Pohjanmaa

11.00 Fennian tietoisku

11.30-12.30 Hulvaton TOMATO -SHOW feat. Mato Valtonen ja Tom Pöysti

          

Matkailutorin info

Mukana matkailutorilla

Kalajoen kaupunki
Valitse kodiksesi viiden tähden Kalajoki
Asut palvelujen lähellä luonnon rauhassa, meren äärellä. Käyt töissä lähellä, ja olet päivän päätteeksi nopeasti kotona tai harrastamassa. Voit lähteä helposti rentoutumaan vaikka kylpylään tai konserttiin. Talven koittaessa voit käpertyä kotisohvalle, tai suunnata laduille ja jäälakeudelle ulkoilemaan.
Kodikkaalla Kalajoella viihtyvät niin vauvat, vaarit kuin kaikenikäiset siltä väliltä. Pidämme kaikista hyvää huolta – sekin on viihtyisän pikkukaupungin etu.
Siispä hyvän elämän tähden – valitse kodiksesi viiden tähden Kalajoki!
 
Kokkolan kaupunginteatteri

Teatteria Kokkolassa jo yli 100 vuotta!

https://kokkolanteatteri.fi/

Taukokangas

Taukokangas on kotimainen hyvinvoinnin palvelukeskus, joka tarjoaa hoiva- ja asumispalveluja, lääkinnällistä ja ammatillista kuntoutusta sekä muita hyvinvointipalveluja kaikenikäisille. Taukokankaan tavoitteena on asiakkaiden terveyden sekä toiminta- ja työkyvyn edistäminen kaikissa elämäntilanteissa. Toimipisteemme sijaitsevat Oulaisissa, Ylivieskassa ja Kalajoella.

www.taukokangas.fi

Wasaline

WASALINE KULKEE POHJANLAHDEN YLI JOKA PÄIVÄ M/S WASA EXPRESS –LAIVALLA.

Kuljetamme matkustajia ja rahtia yli merenkurkun. Olemme luotettava, ystävällinen, ja arvostamme korkeaa laatua. Pidämme huolen asiakkaistamme, henkilökunnastamme sekä ympäristöstä. Joustavuus on yksi vahvuuksistamme.

Teemme kovasti töitä kehittääksemme ja kasvattaaksemme merenkurkun liikennettä kohti jotain suurempaa, vaikka usein työ vaatiikin valtavia ponnisteluja. Tavoitteenamme on osoittaa, että työllämme teemme jotain hyvää ja jotain, josta voimme kaikki olla ylpeitä.

Toimintamme on osa suurempaa kokonaisuutta, ja haluamme varustamomme olevan ylpeydenaihe koko alueelle. Toiminnallamme haluamme nostaa aluettamme entistä paremmin kartalle!

Wasaline – pieni varustamo suurella sydämellä.

https://www.wasaline.com/

Hotelli-Ravintola Lokkilinna

Kilometreittäin hiekkarantaa ja silmänkantamattomiin aavaa merta - meillä luonnon oma panoraama avautuu niin ravintolapöydästä kuin hotellihuoneen parvekkeelta. Sen ääreen on aina hyvä tulla nauttimaan, yöpymään ja viihtymään. Lounaalle tai koko lomaksi!

Hotelli-ravintola Lokkilinna kutsuu sinut vieraakseen Hiekkasärkkien parhaalle näköalapaikalle. Kävelyetäisyydeltä löydät kaikki matkailukeskuksen monipuoliset palvelut ja aktiviteetit, ja Kalajoen keskustaan meiltä on noin kuusi kilometriä.
Olipa vierailusi syy työmatka, loma, juhliminen tai kokoustaminen, me autamme sen onnistumisessa. Tarvittaessa saat kauttamme samassa paketissa majoituksen, ruokailut sekä kokous- ja ohjelmapalvelut.

www.lokkilinna.fi

Emmes Retreat

Meidän ideologiamme perusteet:

 • nykyhetkessä eläminen ja läsnäolo kaikessa mitä teemme
 • usko, siihen että meillä on mahdollisuus valita miten käsittelemme erilaisia tilanteita
 • tahdon voimalla voimme ohjata ajatuksiamme
 • elämänkokemus ja läpikäyneet kriisit ovat tukipilareita jotka tekävät meistä vahvempia, viisaampia ja nöyrempiä
 • ilo, huumori ja nauru tekevät hyvää niin keholle kun sielulle

TARJOAMME

 • Retriittejä ja kursseja eri teemoilla
  • Jooga, hiljaiset retriitit, musiikkia, taidetta yms.
 • Luontoelämyksiä, toivomuksienne mukaan

  • ­Melonta, pyöräily, vaellus, metsäjooga, meditatiivinen kävely, jne.

  Räätälöidyt paketit yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille

  • ­Virkistys­ ja tyhy­päiviä
  • Kokous­Paketteja sekä Kehitys­ ja suunnittelupäiviä

  Muut tapahtumat

  • ­Jooga ja meditaatiotilaisuuksia
  • ­Luento­ ja keskustelutilaisuuksia
  • ­Pienempiä musiikki­ ja laulutilaisuuksia
  • ­erillaisia työpajoja
  • ­mm.

  Yöpyminen puumajoissa

  • Emmes Retreat tarjoaa erillaista majoitusta tasokkaissa puumajoissa jykevien mäntyjen välissä keskellä luonnonkaunista järvimaisemaa.
   Yhteenasä 10 petipaikkaa neljässä eri puumajassa.
   Päärakennuksessa  tarjoillaan aamiaista ja siellä voivat vieraamme myös nauttia esimerkiksi iltateen. Alueella on myös rantasauna, suihkut ja grillitupa
   Kajakit, kanootit ja pyörät ovat vieraiden käytössä.

  www.emmesretreat.fi

Visit Pietarsaaren seutu

Matkaile Pietarsaaren seudulle

Pietarsaaren seudulla, länsirannikolla, pääset irti arjesta.

Helpot ja haastavat vaellusreitit, laaja pyörätieverkosto, melontareitit koskessa ja saaristossa, pari golfkenttää, saaristo-, koski- ja järvikalastus ja talvella hyvin hoidetut hiihtoladut ovat osa aktiivilomailijan valikoimasta. Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Pedersöre, Luoto ja Kruunupyy tarjoavat yhdessä kattavan kulttuurielämyksen, johon sisältyy laadukkaita musiikkikonsertteja, kesäteatteriesityksiä, taidenäyttelyitä ja museoiden erikoisnäyttelyitä. Alue tunnetaan sen monista puutarhoista ja puistoista, saaristosta, elävästä maaseudusta ja kaksikielisyydestä. Palvelua saa aina suomeksi, mutta jos haluaa testata omia ruotsinkielentaitojaan, sekin onnistuu. Pietarsaaren seudulle tulet vaivattomasti omalla autolla, junalla, linja-autolla, lentokoneella ja kesällä vaikkapa omalla veneellä. Miniloma, perheloma, rantaloma, aktiiviloma, luontoloma, kesäloma ja talviloma, ne kaikki onnistuvat meillä.

Tervetuloa länsirannikolle lomailemaan!  www.visitpietarsaarenseutu.fi

Pietarsaari | Pedersöre | Luoto | Uusikaarlepyy | Kruunupyy

Kokkolanseudun Kehitys Oy Kosek

Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK on Kokkolan kaupungin ja Perhon kunnan omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö. KOSEKin päätehtävät ovat yritysten elinkeinoneuvonta ja seudun kehittämistoiminta.

www.kosek.fi

Kosekin esittelypisteellä mukana:

- Hotel Kokkola

- Vanha Meijeri

- Riistaravintola Pikku Peura

- Visit Kokkola

- Perhon Eräelämykset

- Karkausmäen Kammari

- Wilderness Call

- #ReittienKP -hanke

 

Paulanka
Etsitkö jotain persoonallista, suomalaista tai käsin tehtyä? Paulanka yhdistää kaikki yllämainitut laadukkaissa tuotteissaan. Väri-iloa kaiken kokoisille naisille! 
Paulanka on Lestijärveltä kotoisin oleva yritys, joka on toiminut vuodesta 2006. 
Wesain Oy
Wesain Oy rakentaa ja myy vapaa-ajan asuntoja, koteja sekä liiketiloja Kalajoelle ja lähikuntiin.
Asunto Björndahl / Meidän Maja Ky

Asunto Björndahl -kiinteistönvälitys on järjen ja sydämen asia

Asunto Björndahl Oy LKV on kiinteistönvälittäjä järjellä ja sydämellä. Jos haluat tehdä kauppaa markkinoiden parhaaseen hintaan, kannattaa valita hyvä kiinteistönvälittäjä. Asunto Björndahlille kiinteistönvälitys ei ole ainoastaan työtä, jota teemme suurella sydämellä - se on meille rakas elämäntapa.

Asunto Björndahl on laillistettu kiinteistönvälittäjä. Henkilöstöllämme on alan korkeatasoisinta osaamista YKV:n muodossa. Meiltä löydät siis avuksesi kiinteistönvälittäjät, joilla on intohimo tähän työhön, palava halu onnistua ja ammattiosaaminen, joka tekee sen mahdolliseksi. Asunto Björndahl - kun järki ja sydän puhuvat samaa kieltä.

Asunto Björndahl tekee kiinteistönvälitystä alueella Kokkola, Vaasa, Pietarsaari, Kannus, Nivala ja Kristiinankaupunki sekä tietysti näiden paikkakuntien lähialueilla. Olemme monipuolinen kiinteistövälittäjä. Meiltä onnistuu nopeasti ja markkinoiden parhaaseen hintaan myytävien kohteiden asunnonvälitys, mutta myös luotettava ja ripeä vuokravälitys.

Jos sinua kiinnostaa tehokas, luotettava ja ihmisläheinen kiinteistövälitys, ota yhteyttä! Täältä löydät toimistojemme yhteystiedot Kokkolassa, Vaasassa, Pietarsaaressa, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Kristiinankaupungissa.

Asunto Björndahl - kun järki ja sydän puhuvat samaa kieltä

www.asuntobjorndahl.fi

Hotelli Kivitippu

Hotelli Kivitippu tarjoaa majoitus-, ravintola- ja hoitopalveluja sekä juhla-, kokous- ja yrityspalveluja Euroopan suurimman kraatterijärven rannalla Lappajärvellä.

Monipuolisissa tiloissamme voi järjestää tilaisuuksia pienistä perhejuhlista satojen osallistujien kongresseihin. Myös yritysten tyhy-, virkistys- ja strategiapäivien järjestämiseen meillä on erinomaiset puitteet.

Hoito-osaston valikoimassa on 30 erilaista hoitoa, erityisyytenä aito kaustislainen jäsenkorjaus. Sauna- ja allasosasto sijaitsee hotellin päärakennuksessa ja järven rannalla erillinen, upea Rantasauna Aquarius kokous- ja majoitustiloineen.

Ympäristöstämme löytyy luonnon rauhaa, mutta myös runsaasti aktiviteetteja. Järviseudun Golfseuran luonnonkaunis kenttä on aivan vieressä. Suosittuja ovat myös mm. Lappajärven kesäteatterin näytökset, Halkosaaren lavatanssit, Veannettaren risteilyt ja opastetut kalastusretket.

 

www.kivitippu.fi

Hotelli Kivitippu

Nykäläntie 137

62600 Lappajärvi

Puhelin 06 5615 000, 044 7910 470

Kievarila Kissankello
Kievarila Kissankellon juuret polveutuvat jo 1700- 1800-luvun taitteesta. Persoonallinen Juho Juhonpoika isännöi taloa 1800-luvun lopussa ja paikan nimeksi vakiintui Tuorila. Ensimmäisen kerran kievariralli alkoi Lahdensuussa 1830-luvulla palvellen vuosikymmeniä matkustavaisia. Majatalon pito jatkui välivuosien tahdittamana aina 1910 asti, joten perinteitä asiakkaiden huolehtimisesta ei kiinteistöstä puutu.
Kievaroinnin lisäksi talossa on toiminut mm. lääkärin vastaanotto ja koulu. Tuorilassa on syvät juuret erilaisille kokoontumisille, aina seuroista kyläjuhliin.
Kievarila on aina ollut tapaamispaikka ja tämän perinteen toivotaan jatkuvan eteenpäin Kissankellon muodossa. Nykyään Kievarila on Leena Lehtisen toimesta kunnostettu historiaa kunnioittaen. Pitkään haaveena ollut vanha rakennus elämyksineen on elämäntapa Leenalle ja paikan toimintaa kehitetään jatkuvasti uusilla ideoilla.
 
Fennia

Saat kauttamme tärkeimmät palvelut taloudellisen hyvinvoinnin tueksi. Vakuuta sinulle tärkeimmät ihmiset ja omaisuutesi, laita säästösi kasvamaan tulevaisuutta varten tai vuokraa meiltä, luotettavalta vuokranantajalta, asunto tai toimitila. Hyödynnä myös kumppaneidemme sinulle tarjoamat edut.

Fennia ja Suomen Yrittäjät ovat pitkäaikaisia kumppaneita. Kokemus yritysvakuuttamisesta ja vahva fokus yrittäjyyteen takaavat sen, että saat käyttöösi parhaat yritysvakuuttamisen asiantuntijat ja kokonaisvaltaiset edut. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon.

www.fennia.fi

Rieska -leader ry / Pirityiset ry

RIESKA-LEADER RY on maaseudun kehittämisyhdistys, jonka toiminta-alueena on 7 kuntaa. Kuusi kuntaa on Pohjois-Pohjanmaalla (Ylivieska, Alavieska, Kalajoki, Merijärvi, Sievi ja Oulainen) ja yksi Keski-Pohjanmaalla (Kannus)

www.rieskaleader.fi

Pirityiset ry - toimii paikkakunnan parhaaksi

Pirityiset ry on Leader-ryhmä, joka kannustaa maaseudun asukkaita kehittämään omaa kotiseutuaan, lisäämään sen viihtyisyyttä sekä synnyttämään uusia työpaikkoja ja yrityksiä. Yhdistys toimii Halsualla, Kaustisella, Lestijärvellä, Perhossa, Toholammilla ja Vetelissä sekä Kokkolan kaupungin Kälviällä, Lohtajalla ja Ullavassa.

www.pirityiset.fi

Leader-toiminnan kantavana ajatuksena on paikallisen asiantuntemuksen ja osaamisen hyödyntäminen alueen kehittämistyössä. Sinä ideoit – me autamme!

Tarjoamme neuvontaa ja rahoitusta sekä yhteisöille että yrityksille. Tietoa Leader-rahoituksen hakemisesta löydät täältä.

Matkavekka

Seppo Vekka perusti Matkatoimisto Oy Matka-Vekan Hämeenlinnassa vuonna 1973. Toiminta alkoi järjestämällä bussi-laiva yhdistelmämatkoja Tukholmaan. 1970- luvun puolivälissä Seppo Vekka kehitti yritykselleen oman varausjärjestelmän – aikana, jolloin matkatoimistojen tietotekniset ratkaisut olivat vielä hyvin kehittymättömät. Matkatuotanto laajeni lentäen tehtävien matkojen puolelle. 1980- ja 1990-luvuilla Matka-Vekan matkatoimistoverkosto kasvoi yritysostoin ja omia toimistoja perustaen. 2000-luvun alussa Matka-Vekka oli jo suurin suomalainen matkatoimistoketju noin 60 myymälällään. Omien matkojen tuottamisen ja myymisen lisäksi Matka-Vekka oli myös merkittävä muiden matkanjärjestäjien matkanvälittäjä.

Vuonna 1999 Matka-Vekka myytiin rahoitusyhtiö Capmanille ja vuonna 2002 Matka-Vekka osti Lomamatkat Oy:n. Yritysoston seurauksena Matka-Vekassa alettiin keskittyä oman matkatuotannon,  räätälöityjen ryhmämatkojen sekä Lomamatkojen matkojen myyntiin. Tie yhdeksi Suomen suurimmista matkanjärjestäjistä jatkui vuonna 2006, jolloin pohjoismainen matkailukonserni Primera Travel Group osti Matka-Vekan. 

Yritys nimeltä Primera Holidays Oy syntyi tammikuussa 2016, kun Matkatoimisto Oy Matka-Vekka ja Lomamatkat Oy yhdistyivät. Tuotemerkit säilyivät edelleen. Lomamatkat vei matkustajia eri puolilta Suomea suoraan etelän aurinkoon perinteisille rantalomille ja Matkavekan nimen alla järjestettiin kaikki muut matkat ja räätälöitiin ryhmiä.

Keväällä 2017 keskitettiin kaikki Primera Holidays Oy:n matkat Matkavekan tuotemerkin alle ja samalla yhdistettiin Matkavekan ja Lomamatkojen verkkokaupat. Nyt Matkavekan matkoja laivalla Viroon, lentäen Legolandiin, erilaisille kiertomatkoille sekä kotikentiltä etelän lomakohteisiin myyvät omat matkamyyjämme, matkavekka.fi-verkkokauppa sekä valtuutetut jälleenmyyjämme eri puolilla Suomea. Kokeneet ryhmämyyjämme räätälöivät ja järjestävät tilauksesta matkoja kaikkialle maailmaan mitä erilaisimpien ryhmien tarpeisiin.

Kaikkien Matkavekan järjestämien matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on emoyhtiö TravelCo Nordic A/S (aik. Primera Travel A/S), joka on rekisteröitynyt Tanskaan ja asettanut kuluttajavakuuden Rejsegarantifondiin. Matkavekan matkojen myynnistä Suomessa vastaa Primera Holidays Oy. Meitä matkavekkalaisia on Suomessa yhteensä noin 40 henkeä ja kohteissa asiakkaitamme palvelee suomen kielellä lähes saman verran oppaita ja matkanjohtajia. Myyjämme työskentelevät ympäri Suomea ja heidät tavoitat niin puhelimitse kuin verkkokaupan chatissä – vaikka kotisohvaltasi käsin.

Matkavekka on valittu Suomen 2. vastuullisimmaksi matkanjärjestäjäksi Sustainable Brand Index 2019 -tutkimuksessa!

www.matkavekka.fi

Elisa / Kännykkäkauppa

Olemme suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Toimialamme elää jatkuvassa muutoksessa. Digitalisoituminen vaikuttaa ihmisten työn sisältöön, työtapoihin, johtamiseen, työvälineisiin ja työympäristöön.

Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on aina kulkenut mukana yli 136-vuotisella taipaleellamme. Siksi visiomme onkin tulla arvostetuksi kansainväliseksi digitaalisten palveluiden tarjoajaksi ja erinomaisuuden esimerkiksi. Palvelemme jo nyt yli 2,8 miljoonaa asiakastamme Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti. Perusarvomme kaikessa liiketoiminnassamme ovat asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uusiutuminen, tuloksellisuus ja yhteistyö.   www.elisa.fi

Tuplasti nopeutta samalla rahalla

ja muut rahanarvoiset Suomen Yrittäjien jäsenedut

 
Elisa tuntee suomalaisen yrittäjän tarpeet – tarjoamme arjen työn tueksi monipuoliset ja ajan tasalla olevat työvälineet ja ratkaisut. Elisan ja Suomen Yrittäjien välinen yhteistyösopimus takaa tänäkin vuonna kilpailukykyisiä erikoistarjouksia ja kampanjoita yrittäjäjärjestön jäsenille!
YrittäjäGolf 24.8

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien YrittäjäGolf Open 2019

Yrittäjien Golf Open 2019 tapahtuma järjestetään Superviikonlopun yhteydessä, upeissa Kalajoen Golfin viheriöillä. Tervetuloa mukaan kilpailuhenkiseen ulkoilmatapahtumaan!

Aikataulu:
klo 7.30-8.30 Puuro-aamiainen tarjolla klubilla ja yllätspussukoiden jako
8.30 Kisainfo
9.00 Yhteislähtö
n. klo 15.00 Palkintojenjako sekä saunomismahdollisuus. Palkitsemistilaisuudessa mukana mm. toimitusjohtaja Mervi Järkkälä ja juhlatoimikunnan jäsen Jaana Ilmonen K-P:n Yrittäjät, puheenjohtaja Jyrki Mäkynen, Suomen Yrittäjät sekä myynti- ja markkinointipäällikkö Riitta Ojala-Fors, Topi-Keittiöt Oy

Pelimuodot: henkilökohtainen tasoituksellinen pistebogey
Sarjat: naiset/miehet
Erikoiskisat: pisin draivi ja lähimmäs lippua, sarjat naiset/miehet.

Kisamaksu: pelioikeudella 15€/aikuinen, 5€/juniori (alle 18v). Ilman pelioikeutta 55€/aikuinen, 20€/juniori (alle 18v)

Ilmoittautuminen:Kalajoki Golfiin p. 010 505 5510, kalajokigolf@kalajokigolf.fi

Yhteistyössä: Keski-Pohjanmaan Yrittäjät, Topi-Keittiöt Oy, Kalajoki Golf

Kasaribileet 24.8

Kasaribileet & Laura Voutilainen

Lauantain päätösbileet

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien 80v juhlavuoden huipentuma ja Superviikonlopun päätösbileet - keskellä Hiekkasärkkien metropolia! Tule herkuttelemaan, tanssimaan ja pitämään hauskaa. Nyt ei pönötetä - nyt bailataan! Illan kruunaa Laura Vuotilainen Show!

Buffetista:
Kouhuviini
Vihersalaatti, Omenakaalisalaatti, Marinoidut tomaatit
Possuposkea punaviinikastikkeessa, Kermaiset perunat ja juurekset lähitilojen laarista
Leipälajitelma ja levite
Jälkimakeaksi Keltin Tyrni Pannacotta, kahvi/tee
Ruokajuomana 1 annos: punaviini/valkoviini/olut/siideri/alkoholiton

Illan paras Kasari-asu palkitaan!

Ilmoittautuminen: www.eventilla.com/kasaribileet viim. 15.8.19

Osallistujamaksut:
jäsenet 50€/hlö, muut 60€/hlö

Majoitus

Majoitusvaihtoehdot Kalajoen Hiekkasärkillä superviikonloppuna

Santa´s Resort & Spa Hotel Sani

128 €/ 2hh/ vrk
102 €/ 1hh/ vrk
159 €/ perhe 2 aikuista ja 1-2 lasta/ vrk

Hintaan sisältyy majoitus Standard- tai Superior-huoneessa varaustilanteemme mukaisesti, Hyvän Olon aamiainen sekä kylpylän, uimahallin ja hotellin sisäleikkipuiston vapaa käyttö aukioloaikoina.

Majoitus uusissa, upeissa huoneistoissa lisähintaan 20 €/ vrk!

Varaukset p. 08-469 2500 tai kalajoki@santashotels.fi. Varauksen yhteydessä mainittava tunnus ” Yrittäjät 80-vuotta”.

Kalajoki keskusvaraamo

Kalajoki Keskusvaraamo tarjoaa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien juhlaviikonloppuun majoitusta -15% alennuksella ajankohdalle koodilla "YRITTÄJÄT 80-VUOTTA"

Lisäetuna tarjoamme 31.5 mennessä varanneille majoituksen yhteyteen liinavaatteet veloituksetta.

Varaukset ja tiedustelut: Kalajoki Keskusvaraamo, keskusvaraamo@kalajoki.fi, p. 08 4694 449

 

Tarjoukset

Superviikonlopun tarjoukset!

Seikkailupuisto Pakka

Tarjoamme Keski-Pohjanmaan Yrittäjien 80-vuotisjuhlaan osallistuville 2€ alennusta kaikista Seikkailupuisto Pakan aktiviteettien lipuista 22.-24.8.2019 välisenä aikana. Edun saa yrittäjien jäsenkorttia näyttämällä lipunoston yhteydessä.

 https://seikkailupuistopakka.com/hinnasto/

Sanin sisäleikkipuisto & Kylpylä SaniFani

Santa’s Resort & Spa Hotel Sanin sisäleikkipuisto:
2 €/ lapsi, konttausikäiset veloituksetta.

Kylpylälippu Kylpylä SaniFaniin:

12 €/ aikuinen
6 €/ lapsi 4-15-vuotta
Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta

Etuhinnat käytettävissä tunnuksella ” Yrittäjät 80-vuotta”.
 

Kalajoki Golf

Koko perheen golf tutuksi -päivä harjoitusalueella. Päivän aikana ohjaajat opastavat golfin alkeita kaiken ikäisille maksutta.
Aika: la 24.8.2019 klo 11:00 - 15:00

Tarjous yrittäjille:
Touko-kesäkuun ajan Green card -kurssi sis. kokeen:
Aikuiset 100€ (norm. 125€)
Lapset alle 16v. 20€ (norm. 30€)

Ilmoittautua voi suoraan pro Krista Palolalle puh. 044 203 0896 / email krista.palola@icloud.com Kurssien aikataulut löytyvät www.kalajokigolf.fi osiosta OPETUS
*Pyydämme ilmoittautuessa mainitsemaan kyseisestä tarjouksesta.

Superpark Kalajoki

Sisäänpääsymaksu 23.-25.8.19 Kalajoen Superparkiin 14€/hlö (norm. 18€/hlö) Alennuksen saat esittämällä Yrittäjien jäsenkortin lipunoston yhteydessä.

https://superpark.fi/park/kalajoki/

Ota yhteyttä

Yhteystiedot - Kontaktuppgifter

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Superviikonloppuun liittyvissä asioissa.
Tag gärna kontakt! Vi hjälper till med alla ärenden gällande Superveckoslutet.

Yhteistyökumppanuudet / Samarbetsavtal:

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät, toimitusjohtaja, Mervi Järkkälä, 0500 561 145, mervi.jarkkala(at)yrittajat.fi

Järjestelyt / Arrangemang:

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät, järjestöpäällikkö, Heidi Puikko, 050 328 1769, heidi.puikko(at)yrittajat.fi

Matkailutori:

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät, asiakkuus- ja viestintäpäällikkö, Nina Niemi, 050 516 7602, nina.niemi(at)yrittajat.fi