Asiantuntijat apunasi

Mistä tunnistaa supervoimaisen yrittäjän? Siitä, ettei hän epäröi pyytää apua. Ja Yrittäjissä kenenkään ei tarvitse sinnitellä omin avuin, vaan me neuvomme, opastamme ja autamme. Olemme läsnä arjessasi, ja asiantuntijoihimme luottamalla voit keskittyä olennaiseen eli pyörittämään omaa liiketoimintaasi.

On supersankaruutta uskaltaa pyytää apua. Katso lisää ja liity mukaan!

Maksuton lakineuvonta

Ongelmia? Soita 09 229 222, saat avun nopeasti ja Yrittäjien jäsenenä maksutta.
Asiantuntijat neuvovat sinua muun muassa:

  • Työelämän juridiikassa ja TES-asioissa
  • Yrittäjän sosiaaliturvassa
  • Verotuksessa
  • Maksukyvyttömyydessä
  • Yritysjuridiikassa
  • Sopimusoikeudessa
    Jäsenten käytössä on myös aluejärjestöjen neuvontapalvelut.
Rahanarvoiset jäsenedut

Rahanarvoiset jäsenedut

Jäsenenä saat alennusta kumppaneiltamme ja säästät selvää rahaa.

Suomen Yrittäjien jäsenkortilla ja mobiilikortilla saat tuntuvia etuja mm. polttoaineesta, matkoista, majoituksesta, vakuutuksista, työsuhde-eduista, tukkukaupasta, aikakauslehdistä, lakipalveluista ja liittymäpalveluista. Tutustu tarkemmin muun muassa Fennian, Elisan, Nesteen, Teboilin, Metro-tukun, Asiakastiedon, Clarion Hotelsin, Scandicin, Viking Linen, Silja Linen, Jurinetin, Yrityspörssin, Fundun sekä muiden kumppanien tarjoamiin etuihin.
Verkostot ja yhteisö tukenasi

Verkostot ja yhteisö tukenasi

Mahdollisia asiakkaita tai kumppaneita. Tarjoamme verkostomme käyttöösi.

Yrittäjien tapahtumissa tapaat toisia yrittäjiä, potentiaalisia kumppaneita ja asiakkaita sekä liiketoimintasi tai yrityksesi kotipaikkakunnan kannalta tärkeitä päättäjiä. Oli sinulla sitten yksittäinen ongelma, tarve löytää samalla alalla toimivia yrittäjäkollegoita tai halu päästä kuntasi päättäjän kanssa juttusille, autamme löytämään juuri oikean ihmisen. Facebook-ryhmässä keskustelet ja jaat ajatuksia sekä kokemuksia muiden yrittäjien kanssa. Jäsenenä käytössäsi on Yrittäjien maksuton mentoripalvelu, josta löydät sparraajan sinun yritystoimintasi kehittämiseen.
Opastusta yrittäjyyteen

Opastusta yrittäjyyteen

Yrittäjät.fistä varmasti luotettavaa tietoa, vinkkejä ja viimeisimmät muutokset.

Jäsenenä pääset hyödyntämään esimerkiksi: Asiakirjapankkia, jossa on 70 erilaista asiakirjapohjaa yrityksesi käyttöön Laskureita, jotka auttavat mm. alennusten suunnittelussa ja työnantajamaksujen arvioinnissa Oppaita, joista löydät arvokasta tietoa aina verkkokaupan myynnin käynnistämisestä yrityksen kirjanpitoon ja tietosuojaan. Tietopaketteja yritystoiminnan eri osa-alueista esim. verotuksesta, sosiaaliturvasta, kansainvälistymisestä ja taloushallinnosta
Yrittäjille tärkeät uutiset

Yrittäjille tärkeät uutiset

Pidämme sinut ajan tasalla yrittäjille tärkeistä uutisista ja ilmiöistä.

Toimituksemme laatii ja kokoaa yrittäjän näkökulmasta mielenkiintoiset uutiset, tarinat ja tietoiskut verkkosivuille, uutiskirjeeseen sekä jäsenlehteen: Yrittäjät.fi: Kertoo päivän puhuttavimmat uutiset, yrittäjän kokemukset, liiketoimintaasi vaikuttavat lakimuutokset ja arjessa auttavat ohjeet. Uutiskirje: Säästää aikaasi ja kokoaa sinulle, mitä sinun pitää tietää yrittäjyydestä juuri nyt. Saat tärkeimmät muutokset, hyödylliset vinkit ja inspiroivat henkilöt suoraan sähköpostiisi. Yrittäjä-lehti: Vahvistaa liiketoimintaasi, tuo verkostot lähellesi ja vinkkaa parhaat käytännöt ja arkea helpottavat niksit. Jäsenetuna neljästi vuodessa. Yrittäjä plus: Tilaa, niin tunnet ilmiöt, puhuttavimmat yrittäjät, yrittäjyyden tulevaisuuden ja innovaatiot. Pääosassa yrittäjät – ehkä juuri sinä!
Jäsenhintaiset koulutukset

Jäsenhintaiset koulutukset

Kanssamme päivität osaamisesi huippukuntoon jäsenetuhinnoilla.

Järjestämme webinaareja ja seminaareja yritystoiminnan eri osa-alueilta. Kaipaatko esimerkiksi vinkkejä markkinointiin sosiaalisessa mediassa? Mietitkö, miten voit tehostaa myyntiä? Haluatko sparrausta esimiestaitoihin? Onko tuloslaskelman ja taseen erät sekä tunnusluvut hallussa? Tai etsitkö kenties vahvistusta viestisi perille menoon? Näihin ja moniin muihin aiheisiin saat oppeja Suomen Yrittäjien koulutuksista. Webinaareihin osallistujat saavat myös tallenteen itselleen ja voivat näin palata koulutuksen pariin uudemman kerran. Osa koulutuksista on jäsenille maksuttomia ja maksullisista saat jopa 40 prosentin jäsenalennuksen.
Vaikutamme jäsentemme puolesta

Vaikutamme jäsentemme puolesta

Yksin on vaikea saada ääntänsä kuulumaan – Me pidämme puoliasi.

Vaikuttaminen vaatii pitkäjänteisyyttä: kannanottojen laatimista sekä istumista lainvalmistelutyöryhmissä, valiokunnissa ja ministeriöiden kuulemisissa. Teemme tämän, jotta yrittäjänä olisi Suomessa vuosi vuodelta vähän parempi olla. Lue, mitä työtä olemme tehneet pk-yrittäjien tilanteen helpottamiseksi koronariisin aikana: https://www.yrittajat.fi/blogit/yrittajajarjeston-koronavuoden-tilinpaatos-miten-parjasimme. Tutustu myös, miten olemme yli 20 vuoden aikana vaikuttaneet ja parantaneet yrittäjien asemaa sekä yrittämisen olosuhteita.

Ota asiantuntijat avuksesi ja hyödynnä rahanarvoiset edut

Suomen suurimman yrittäjäverkoston ja edunvalvonnan lisäksi Suomen Yrittäjien jäsenenä säästät rahaa joka käänteessä.

Liittyminen on helppoa, täytä alla oleva lomake ja saat Yrittäjien edut käyttöösi. Hyödynnät etuja jäsenkortilla tai puhelimestasi.

Katso Yrittäjien jäsenmaksuhinnasto täältä.
Jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen.

LIITY JÄSENEKSI