Tutki, mitä Yrittäjien jäsenyys antaa sinulle

Tule mukaan!

Jäsenyyden edut

Me olemme Yrittäjät – pienten ja keskisuurten etuja ajava, kaikkia yrittäjiä palveleva järjestö.
Mietitkö, miksi tähän joukkoon kannattaisi kuulua tai miten me välitämme yrittäjistä ja yrittäjyydestä?

Kokosimme tälle sivulle muutaman syyn muistaa Yrittäjät!

Valmiit verkostot

Verkostoituminen on yrittäjälle tärkeää. Meiltä saat verkostot valmiina. Yrittäjien tapahtumissa tapaat toisia yrittäjiä, potentiaalisia kumppaneita ja asiakkaita sekä liiketoimintasi tai yrityksesi kotipaikkakunnan kannalta tärkeitä päättäjiä. Oli sinulla sitten yksittäinen ongelma, tarve löytää samalla alalla toimivia yrittäjäkollegoita tai halu päästä kuntasi päättäjän kanssa juttusille, autamme löytämään juuri oikean ihmisen.

Maksuton lakineuvonta

Ongelmia? Soita 09 229 222, saat avun nopeasti — maksutta Yrittäjien jäsenille! Reilu sata asiantuntijaa odottaa soittoasi, valmiina kuuntelemaan ja neuvomaan. Neuvontapalvelumme kattaa mm. seuraavat alat: työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sopimusoikeus, sukupolven- ja omistajavaihdokset, verotus ja yrittäjän sosiaaliturva.

Konkreettista hyötytietoa

Yrittajat.fi tarjoaa tietoa, apua ja vinkkejä yritystoimintaan. Jäsenenä pääset esimerkiksi asiakirjapankkiin, jossa on 70 erilaista asiakirjapohjaa yrityksesi käyttöön. Sinulla on pääsy myös jäsenille tarkoitettuihin laskureihin, lomakkeisiin ja oppaisiin.

Olet myös oikeutettu jopa 40 prosentin alennukseen korkea tasoisista koulutuksistamme.

Rahanarvoiset jäsenedut

Jäsenenä saat alennusta polttoaineesta, matkoista, majoituksesta, vakuutuksista, työsuhde-eduista, tukkukaupasta, aikakauslehdistä, lakipalveluista ja liittymäpalveluista. Tutustu tarkemmin kumppanien tarjoamiin etuihin.

Uutiset yrittäjyydestä

Yrittäjät.fi:
Päivän puhuttavimmat uutiset, sukellus yrittäjän arkeen, liiketoimintaasi vaikuttavat lakimuutokset ja arjessa auttavat ohjeet.

Uutiskirje:
Säästämme aikaasi ja kerromme yhdessä paketissa sen, mitä sinun pitää tietää yrittäjyydestä juuri nyt: tärkeimmät muutokset, hyödylliset vinkit ja inspiroivat henkilöt suoraan sähköpostiisi.

Valvomme etuasi

Yrittäjä ei yksin pysty valvomaan etujaan lainsäädännön kehityksessä. Siksi me teemme sen kaikkien yrittäjien puolesta. Vaikuttaminen vaatii pitkäjänteisyyttä: kannanottojen laatimista sekä istumista lainvalmistelutyöryhmissä, valiokunnissa ja ministeriöiden kuulemisissa. Olemme kolmanneksi kuulluin järjestö eduskunnan valiokunnissa. Teemme tämän, jotta yrittäjänä olisi Suomessa vuosi vuodelta vähän parempi olla.

Lue, miten vaikutimme!

Jo yli 20 vuoden ajan Suomen Yrittäjät on auttanut parantamaan yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita. Muun muassa näihin Suomen Yrittäjät on vaikuttanut: