Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät 2022, Tampere

TAPAHTUMA

Suomen suurin yrittäjätapahtuma on loppuunmyyty!

Ilmoittautuminen on päättynyt. Yrittäjäpäivät saavutti suuren suosion ja ja tapahtuma on loppuunmyyty. Lisätietoja asiakaspalvelussamme yrittajapaivat@yrittajat.fi

Nokia Arenalla järjestettävien Yrittäjäpäivien teemana on kestävin askelin tulevaisuuteen. Teeman kautta avautuu useita mielenkiintoisia ja innostavia näkökulmia todella tärkeään kilpailutekijään, vastuulliseen liiketoimintaan. Yrittäjälle tämä tarkoittaa taloudellisten, ekologisten ja sosiaalisten tekijöiden huomioimista kestävällä ja liiketoimintaa edistävällä tavalla, jota asiakkaat arvostavat. 

Seminaariohjelmassa myynnin ajankohtaisiin kysymyksiin meidät johdattaa Petri Parvinen. Petri on mukaansa tempaava myynnin professori, joka antaa ajattelemisen aihetta. Kuulet, kuinka parannat myyntivalmiuttasi ja voit löytää omat tehokkaat myyntitapasi.  

Yritysesimerkkinä seminaariohjelmassa kuulemme Raija Polviselta Kiilto Oy:n tarinan. Perheyritys ammentaa toiminnassaan start up-henkeä jo vuodesta 1919. Kiillolle vastuullinen liiketoiminta on aidosti sisään rakennettua. 

Uutta Yrittäjäpäivillä 

Päivien uutuus on business-klinikka. Pääseminaarin ohessa kulkeva tietoiskuohjelma tarjoaa tiiviissä paketissa ajankohtaisia ja käytännönläheisiä vinkkejä verotuksesta, myynnistä ja markkinoinnista, taloudesta kuin yrittäjän sosiaaliturvasta. Kannattaa poiketa kuulolle!  

Manserock on poikaa 

Perjantai huipentuu yhteisiin bileisiin Nokia Arenalla. Nostamme peililasit nokalle, viritämme farkkurotsit ja tuunaamme buutsien kärjet. Mikäpä olisi parempaa kuin manserock ja yli tuhat yrittäjäkollegaa öljytyin lantein parketilla. Tätä ei voi missata. Nääs. 

Yrittäjäpäivät on vastuullinen tapahtuma

Mittaamme kumppaniosastojen hiilijalanjäljen ja osastojen päästöt kompensoidaan. Vältämme tuottamasta tarpeettomia materiaaleja, tämän vuoksi esimerkiksi käsiohjelma korvataan mobiilisovelluksella. Tapahtuma on syrjinnästä ja häirinnästä vapaa​ alue.

Lisäksi Nokia Arenalla on ISO 20121 –sertifikaatti, Arenalla käytetään uusiutuvaa energiaa ja jätteet kierrätetään sataprosenttisesti.

LIPUT JA HINNAT

Tapahtuman lipunmyynti on päättynyt.

OHJELMA PERJANTAI 21.10.

Yrittäjäpäivien ilmoittautumispisteen ja narikan löydät Nokia Arenan 2. kerroksesta. Suoraan ilmoittautumispisteelle vievät portaat ja hissin löydät Nokia Arenan pääaulasta, jossa myös sijaitsee tapahtuman kumppanialue.

Lounas tarjoillaan Nokia Arenan sisääntulokerroksen Taproomissa ja Eventumissa.

Jaakko Loikkanen on toimittaja ja uutisankkuri MTV Uutisissa. Uutistyön ohella hän juontaa omaa ajankohtaisohjelmaansa MTV3-kanavalla. 

Petri Salminen on Suomen Yrittäjien puheenjohtaja.

 

Ilkka Halava on eturivin tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja suomalaisen puhujataivaan kestotähti. Ilkka on monen organisaation luottosparraaja yli 400 organisaation ja 200 johtoryhmän/hallituksen kokemuksella. 

Sanoma ja Lexia tuovat seminaarilavalle kolme casea, ja asiantuntijat ratkovat paikoitellen kinkkisiäkin tilanteita, jotka koskettavat tämän päivän yrittäjää. Tarjoamme tietoa, inspiraatiota ja konkreettista hyötyä vastuullisesta mediasta tietosuojaan, helposti sulateltavassa muodossa.

TkT Raija Polvinen on Kiilto Oy:n tutkimus-, kehitys- ja innovaatiojohtaja sekä johtoryhmän jäsen. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat Kiilto Oy:n tuotekehitys, innovaatiot ja polymerointi.

Miten rakennetaan sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti vastuullista liiketoimintaa? Entä voiko huippumuoti olla aidosti vastuullista? Mahtuvatko vastuullisuus, globaali vaateteollisuus ja jatkuvasti vaihtuvat muotitrendit samaan lauseeseen? Kauppalehden ja Elisan paneelikeskustelussa kotimainen vaatealan pk-yritys ja yritysvastuullisuuden asiantuntijat keskustelevat siitä, miksi vastuullisuuden ei pitäisi enää nykymaailmassa olla kilpailuetu vaan itsestäänselvyys.

Päivikki Pietarila

Kauppalehden toimittaja, joka kirjoittaa pk-yrityksistä ja yrittäjyyteen liittyvistä aiheista.

Janne Pöysti

Kauppalehden uutispäällikkö, joka vetää pk-yrittäjyydestä kirjoittavaa Oma Yritys -toimitusta.

Minna Kröger

Minna Kröger työskentelee Elisalla yritysvastuujohtajana, vastaten Elisan vastuullisuuden strategisesta kehittämisestä, raportoinnista ja sidosryhmätyöstä.

Anu Kultalahti

Finnwatchin tutkija, jonka erikoisosaamista on ihmisoikeudet globaaleissa arvoketjuissa.

Anna Rintamäki

Muotibrändi Uhanan myyntijohtaja, joka vastaa Uhanan myyntikanavien johtamisesta ja kehittämisestä sekä uusien markkinoiden avauksista.

 

Miika Nousiainen (s. 1973 Säynätsalo) on työskennellyt MTV3:n uutistoimituksessa uutis- ja ajankohtaistoimittajana. Sen lisäksi hän on käsikirjoittanut muun muassa Putousta, Kingiä sekä Pitääkö olla huolissaan? -ohjelmaa. Nousiaisen romaaneista on tehty lukemattomia dramatisointeja ja hänen teoksiaan on käännetty muun muassa ruotsiksi, saksaksi, hollanniksi, italiaksi ja viroksi. 

Perjantai huipentuu yhteisiin bileisiin Nokia Arenalla. Viihteestä vastaa bilebändi Hauli Bros. Iltaan kuuluu Tampere-henkinen ruokailu. Ilta kestää Nokia Arenalla noin puolille öin.

Halukkaat voivat aloittaa illan Nuorten Yrittäjien järjestämillä ikärajattomille etkoilla Ravintola Sorellassa, aivan Nokia Arenan nurkalla, klo 17.30-19.30! Luvassa kuplivaa tunnelmaa, standupia ja hauskoja hetkiä! Ravintola Sorella, Cellar Club löytyy osoitteesta Vuolteenkatu 20, Tampere.

OHJELMA LAUANTAI 22.10.

Yrittäjäpäivien ilmoittautumispisteen ja narikan löydät Nokia Arenan 2. kerroksesta. Suoraan ilmoittautumispisteelle vievät portaat ja hissin löydät Nokia Arenan pääaulasta, jossa myös sijaitsee tapahtuman kumppanialue.

Mikko Töyssy on kansan rakastama tenori, joka taipuu niin virolaiseksi konsultiksi kuin panelistiksi urheiluvisaan. 

Petteri Orpo on suomalainen poliitikko ja Kansallisen Kokoomuksen puheenjohtaja vuodesta 2016. Hän on toiminut kansanedustajana vuodesta 2007. Orpo toimii tällä hetkellä myös puolustusvaliokunnan puheenjohtajana sekä Eduskunnan pankkivaltuuston jäsenenä. 

Lounas tarjoillaan sisääntulokerroksen Taproomissa ja Eventumissa.

Petri Parvinen on strategisen markkinoinnin ja johtamisen professori Helsingin yliopistossa. Parvinen on tutkinut, kehittänyt ja kouluttanut myyntiä laaja-alaisesti Suomessa ja kansainvälisesti. Noin sadan akateemisen julkaisun ja suosittujen tiedettä popularisoivien kirjojensa lisäksi Parvinen on toiminut aktiivisesti neuvonantajana, sijoittajana ja yrittäjänä erilaisissa kasvuyrityksissä. Petrin isoäidin motto oli: ”Hauskaa pitää olla ja rahaa pitää tulla”.

Inhimillisen johtamisen merkitys kasvaa tulevaisuudessa voimakkaasti. Moninaiset haasteet vaikuttavat työelämän arkeen ja jatkuvasta muutoksesta on tullut pysyvä olotila. Työvoimapula, työn tehostamisvaatimukset, muuttuvat osaamistarpeet, esihenkilötyön vaativuuden kasvu, toimintaympäristön yleinen epävarmuus sekä kasvavat mielen hyvinvoinnin haasteet ovat esimerkkejä tekijöistä, jotka haastavat johtamista ja työkykyä.

André Noël Chaker​ on positiivisesti ainutlaatuinen puhuja, on kanadalaissyntyinen juristi, entinen Veikkauksen johtaja sekä teknologian ja urheilubisneksen moniottelija. Kahdenkymmenenviiden Suomessa vietetyn vuoden kuluessa hänestä on kuoriutunut esiin myös ”bisnesantropologi”. Puhuja, joka saa yleisönsä innostumaan, nauramaan ja joskus jopa laulamaan! 

Yrittäjägaalan juontaa Mikko Alatalo, juhlapuhujana on Olli Rehn ja tanssimusiikista vastaavat Pasi Vainionperä & Party Rockers. Yrittäjägaalassa jaetaan valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot. Ohjelma alkaa tasan klo 19.00, joten olethan ajoissa paikalla.

 

Business-klinikan tietoiskut perjantaina 21.10.

Business-klinikan tietoiskut lauantaina 22.10.

ESIINTYJÄT

pormestari Anna-Kaisa Ikonen Tampereen kaupunki

Anna-Kaisa Ikonen

Tampereen kaupungin pormestari

Miika Nousiainen

Puhuja

Kuvaaja Outi Järvinen.

Duo Primadonnat

Duo Primadonnat

Viulupianoyhtye

YHTEISTYÖSSÄ

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

logo Tampereen kaupunki
logo fennia
logo elisa
logo Kauppalehti
logo finnvera
logo Elo
logo lumme energia
logo lexia
logo oma sp

TAPAHTUMAYHTEISTYÖKUMPPANIT

logo Yrittäjän talousapu
Nokia Arena, Kansikatu 3, Tampere

Nokia Arena, Kansikatu 3, Tampere

Nokia Arena on 15 000 katsojapaikkaa tarjoava elämysareena Tampereen sydämessä. Areenan yhteydessä toimii myös huippuluokan hotelli, kansainvälinen kasino, monipuoliset kokous- ja tapahtumatilat sekä lukuisia ravintoloita. Nokia Arena tarjoaa uniikin tapahtumakokemuksen, jollaista ei saa mistään muualta.

USEIN KYSYTTYÄ

Kahden päivän lippu (koko paketti)

 • business-seminaari perjantaina ja lauantaina
 • seminaarilounaat perjantaina ja lauantaina
 • seminaarikahvit perjantaina ja lauantaina
 • kumppanialueen näyttely
 • perjantain iltabileet
 • Yrittäjägaala lauantaina

Seminaarilippu perjantai tai lauantai

 • business-seminaari perjantaina tai lauantaina
 • seminaarilounas perjantaina tai lauantaina
 • seminaarikahvit perjantaina tai lauantaina
 • kumppanialueen näyttely

Kahden päivän seminaarilippu

 • business-seminaari perjantaina ja lauantaina
 • seminaarilounaat perjantaina ja lauantaina
 • seminaarikahvit perjantaina ja lauantaina
 • kumppanialueen näyttely

Perjantain iltalippu

 • Perjantain Manserock-iltabileet Nokia Arenalla
 • Lippu sisältää Tampere-henkisen ruokailun

Yrittäjägaalan illalliskortti

 • kolmen ruokalajin illallinen
 • ruokajuomat
 • palkintogaala
 • bändi ja muuta musiikkia

Täysin kuluton peruutus on mahdollinen 31.1.2022 asti. Tämän jälkeen veloitamme peruutuksesta 50 % rekisteröintimaksusta, jos se tehdään 30.6.2022 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 100 % rekisteröitymismaksusta. Nimenvaihdos on mahdollinen kuluttomasti 31.8.2022 asti. Tämän jälkeen nimenvaihdoksista veloitetaan 25 € käsittelykuluina. Peruutukset ja nimenvaihdokset kirjallisesti sähköpostilla tapahtumat@yrittajat.fi.

Yrittäjäpäivät on rento bisnestapahtuma, pukukoodi päivien aikana on smart casual.

Perjantai-illan Manserock-bileisiin kannustamme pukeutumaan teeman mukaisesti.

Lauantain Yrittäjägaalassa tumma puku tai smokki, naisilla pitkä tai lyhyt juhlapuku ja Suomen Yrittäjien yrittäjäristit tai järjestöansiomerkit.

Suomen Yrittäjien liittokokous järjestetään Tampere-talolla lauantaina 22.10. klo 12 alkaen. Ohjeistus ja linkki lähetetään virallisen liittokokouskutsun yhteydessä.

Jokaisen tulee ilmoittautua erikseen eli samalla lipulla ei voi osallistua useampi kuin yksi henkilö.

Ilmoittautumisen yhteydessä voi osallistuja ilmoittaa plaseeraustoiveensa. Vaihtoehtoina ovat oman aluejärjestön pöytä, oman toimialajärjestön pöytä, nuorten pöytä (ikärajaton) tai järjestäjä plaseeraa vapaasti.

Lisätietoihin voi kirjoittaa niiden henkilöiden nimet, jotka toivoo plaseerattavan samaan pöytään. On hyvä ensin kuitenkin varmistaa, että kyseiset henkilöt ovat ilmoittautuneet tapahtumaan.

Tiedon pöydästäsi löydät nimikyltistäsi. Plaseeraus on pöytäplaseeraus, ei nimiplaseeraus, joten voit istua nimikyltissäsi näkyvässä pöydässä mille tahansa paikalle.

Pöytäkartan näet täällä.

 

Sinulle ei lähetetä erillistä lippua, vaan saat Nokia Arenan ilmoittautumispisteeltä tapahtuma-alueella liikkumiseen tarvittavan osallistujapassin nimelläsi.

Osallistujapassista löydät myös lauantain Yrittäjägaalan pöytänumeron.

Passi tulee olla mukana Nokia Arenalla liikuttaessa, vaikka osallistuisit vain iltaohjelmaan tai gaalaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi saamasi ilmoittautumisvahvistus kannattaa pitää käsillä Nokia Arenalle ensimmäistä kertaa saapuessasi.   

Voit ladata yrittäjäpäivien ohjelman pdf-tiedostona tästä linkistä.

Yrittäjägaalaan lauantaina on tarjolla bussikuljetuksia muutamilta hotelleilta. Aikataulut näet täällä.

OTA YHTEYTTÄ

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Yrittäjäpäiviin liittyvissä asioissa.
yrittajapaivat@yrittajat.fi

MAJOITUSTARJONTA

Ohjelmalippu ei sisällä majoitusta. Jokainen huolehtii itse omista majoitusvarauksistaan. Alta löydät muutamia vaihtoehtoja majoitukselle.

Studio huoneistohotelli Unity

Studio huoneistohotelli Unity

Hinnat alkaen 117 eur/yö. Jokainen varaa majoituksensa itse. Booking code-kohtaan tuleva koodi on: BYRI1022

Lapland Hotel Tampere

Lapland Hotel Tampere

Varaukset: Jokainen varaa majoituksensa itse. Laplands Hotelsien myyntipalvelu tunnuksella Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät 2022 sales.tampere@laplandhotels.com tai 03 – 383 0100 (avoinna ma-pe klo 09-16). Huom. ei linkkivarausmahdollisuutta.

Lapland Hotel Arena TÄYNNÄ

Lapland Hotel Arena TÄYNNÄ

Scandic Tampere City

Scandic Tampere City

Hinnat alkaen 135 eur/yö. Jokainen varaa majoituksensa itse. Huom! Linkin kautta majoitusta varatessa tulee valita paikkakunta tai hotelli ja ajankohta.

Scandic Tampere Hämeenpuisto

Scandic Tampere Hämeenpuisto

Hinnat alkaen 120 eur/yö. Jokainen varaa majoituksensa itse. Linkin kautta majoitusta varatessa tulee valita paikkakunta tai hotelli ja ajankohta.

Scandic Tampere Koskipuisto

Scandic Tampere Koskipuisto

Hinnat alkaen 125 eur/yö. Jokainen varaa majoituksensa itse.

Scandic Tampere Station

Scandic Tampere Station

Hinnat alkaen 140 eur/yö. Jokainen varaa majoituksensa itse. Linkin kautta majoitusta varatessa tulee valita paikkakunta tai hotelli ja ajankohta.

Scandic Rosendahl

Scandic Rosendahl

Hinnat alkaen 125 eur/yö. Jokainen varaa majoituksensa itse. Linkin kautta majoitusta varatessa tulee valita paikkakunta tai hotelli ja ajankohta.

Holiday Inn Tampere -Central Station

Holiday Inn Tampere -Central Station

Hinnat alkaen 130 eur/yö. Jokainen varaa majoituksensa itse.