Lämpimästi tervetuloa Suomen suurimpaan yrittäjätapahtumaan!

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät järjestetään Porissa 6.-7.10.2023.

Satakunta on #yrittäjyysmaakunta ja Pori on mitä soivin tapahtumakaupunki. Kaupungista löytyy mm. maailman upeimmaksi tituleerattu hiekkaranta, Yyteri ja vehreydellään mykistävä kaupunkipuisto Kirjurinluoto. Ja kaupungin historiasta löytyy lukuisia merkittäviä tapahtumia kuten Pori Jazzin syntyminen 1960-luvulla. Tiesitkö muuten, että Porin Reposaaresta piti joskus tulla Suomen pääkaupunki? Valtakunnalliset yrittäjäpäivät 2023 virittää nuotit kohti Satakuntaa ja Poria.

”Eläk sääki viäl?”
(Näin porilainen tervehtii ja hänen mielestään on mukavaa nähdä sinua noin nuorekkaana ja hyvinvoivana.)

LIPUT JA HINNAT

Tarkemmat tiedot lipuista löydät Usein kysytyt kysymykset -osiosta.

Lipunmyynti tapahtumaan on päättynyt.

OHJELMA

Oikeudet ohjelman ja esiintyjien muutoksiin pidätetään.

PÄÄLAVA PERJANTAI 6.10.2023

Päälava sijaitsee Isomäki Areenan permannolla.

Ilmoittautumispiste ja info Enersense Areenalla (Isomäen jäähalli) on avoinna seuraavasti:

 • perjantai 6.10.2023 klo 9.00-17.00 ja klo 19.00-22.00
 • lauantai klo 9.00-15.00 ja klo 18.00-19.00

Voit siis noutaa ilmoittautumispisteeltä nimikylttisi yllä olevina aikoina. Vastaamme infossa mielellään myös mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Lounas on tarjolla klo 13.00 asti.

Lounaspisteitä löydät Areenalta sekä 2. että 3. kerroksesta. Kulku lounaalle tapahtuu Kumppanikadun kautta (seuraa opasteita ja henkilökunnan ohjeita).

Pyydämme huomioimaan, että kaikki ruoka on laktoositonta ja gluteenitonta. Muut ennakkoon ilmoitetut erikoisruokavaliot ovat tarjolla 3. kerroksessa (ravintola Patasydän).

Työ muuttuu väistämättä, mutta yrittäjyys säilyy.

Millaisia mahdollisuuksia tekoäly tarjoaa? ChatGPT nosti esiin kielimallit. Niillä voidaan tehostaa työtä merkittävästi.

Mikä on kolikon kääntöpuoli ja millaisia riskejä tekoälyyn liittyy? Kielimallit eivät ole hakukoneita tai totuuksia vaan ainoastaan todennäköisyyksiä. Älä usko väärää profeettaa. Kone vastaa niin kuin se on koodattu.

Miten tästä eteenpäin? Puheenvuorossa kuulet kriittisen lukutaidon ja ennakoinnin merkityksestä ja Ketamo havainnollistaa tekoälyn mahdollisuuksia ja riskejä esimerkkien kautta.

Ai tekoäly vai? Sekö mullistaa? Tavallaan, mutta työkaluna. Ja luovuus keinona. Mutta markkinointi mullistaa, kohottaa meidät seuraavalle kasvutasolle. Sillä kaikenlaista olemme täällä pohjoisessa kokeilleet, mutta emme vielä täysimääräisesti markkinointia. Kun näin teemme ja tämän voiman käyttöömme valjastamme, kaikki muuttuu. Rima korkealle ja bensaa liekkeihin.

Puheenvuoron teille tarjoaa Lumme Energia.

Eumerin yritystarinassa käydään läpi yrittäjän tuntemuksia ja kokemuksia montun pohjalta voittoon, kunnes ollaan taas montunpohjalla. Miten eri tilanteisiin on ajauduttu ja miten niistä on selvitty? Luvassa vauhdikas ja mieleenpainuva puheenvuoro yrityksen eri vaiheista.

Haastattelija toimii radio-toimittaja Jenni Alexandrova. Mutta ketä Jenni haastattelee? Se selviää myöhemmin, mutta luvassa on jotain ainutlaatuista.

Haastattelun teille tarjoavat Finnvera, OmaSp ja Sanoma.

Nyt puhutaan tunteista! Tunteet vaikuttavat keskeisesti yrityksesi toimintaan, etenkin myyntiin, asiakaskokemukseen ja -uskollisuuteen.

Hyvällä tunnekokemuksen johtamisella voikin olla merkittävä vaikutus yrityksesi menestykseen. Millaisia tunteita sinun yrityksesi herättää?

Tule kuulemaan, millainen merkitys tunteilla on ja miten voit vaikuttaa siihen, millainen tunnekokemus juuri sinun yrityksestäsi syntyy.

Puheenvuoron teille tarjoaa Fennia ja Elo.

Suurimmat myynnin esteesi ovat aggressiivinen odottaminen, puuttuvat myynnin prosessit ja myyntihäpeä.

Yritykset myyvät tuurilla. Yksinyrittäjä ei tiedä tarvitsevansa myyntiprosessia, mikro- ja pienyrityksissä ajatellaan, että sellaista ei tarvita. Pk-yritys palkkaa myyjän, antaa ehkä soittolistan ja jää odottamaan tuloksia, koska kyllähän nyt ammattimyyjä osaa hommansa.

Sitten kun myynti ei vedäkään, etsitään pikafiksejä. Nopeita keinoja, joilla voitaisiin hypätä yli ankea, hankala, ja joskus pitkäkin myyntivaihe ja päästäisiin suoraan kauppoihin. Siinä sitten pudotetaan hintaa tai yritetään saada joku ulkopuolinen suosittelemaan – vaikka rahalla.

Yrittäjä käyttää enemmän euroja ja energiaa myyntityön välttelyyn kuin myyntiprosessin ja asiakasluottamuksen rakentamiseen. Oikopolkua onneen ei kuitenkaan ole, eikä myöskään ohituskaistaa menestykseen.

Puheenvuoron jälkeen tiedät, miten rakentaa toimiva myynti olemassa olevilla resurssseilla, oletpa sitten yksinyrittäjä, pienyrityksen vetäjä tai suuremman putiikin iso johtaja.

Tarjolla ei ole taikatemppuja, vaan konkretiaa myynnin rakentamiseen, sillä myynnin pelko on konkurssin alku.

Nuorten yrittäjien etkot on maksuton tapahtuma, jota et halua jättää välistä! Tiedossa on verkostoitumista, ruokaa ja juomaa sekä hauskaa yhdessäoloa. Maksuttomat etkot on tarkoitettu kaikille nuorille ja nuorenmielisille yrittäjille, eli voit osallistua etkoille, vaikka et osallistuisi Yrittäjäpäiville.

Ovet aukeavat klo 14.00 ja etkot kestävät puolille öin. Voit saapua paikalle oman aikataulusi mukaan, mutta ohjelma alkaa klo 17.00. Silloin kannattaa olla paikalla!

Mukaan mahtuu 60 nopeinta.

Ilmoittaudu tästä https://www.lyyti.in/nuortenyrittajienetkot

Paikka: Kokous- ja saunatila Färjäämö, Kauppakeskus Puuvilla, Siltapuistonkatu 14, Pori

Perjantai-illan teemana on jazz. Luvassa on rentoa menoa, musiikkia, ruokaa sekä vanhojen ja uusien tuttujen tapaamisia!

Illan juontaa Kaisa Löfgren. Musiikista vastaa ja jazz-tunnelmaan virittää Sami Saari, Jussu Pöyhönen & Soulmiehet! Illan aikana paras jazz-asu palkitaan kahden hengen Pori Jazz 2024 konserttilippupaketilla.

Ruoka on tarjolla klo 20.00 alkaen. Illan ohjelma alkaa noin klo 21.00. Bileet päättyvät klo 00.30.

Ravintola Patasydämen ja kumppanialueen baarit palvelevat myös seminaarin ja iltaohjelman välisenä aikana.

BISNESKLINIKKA PERJANTAI 6.10.2023

Bisnesklinikka sijaitsee Isomäki Areenan 3. kerroksessa.

Löydätkö oikean polun asiakkaasi luo? Jätätkö muistijäljen? Teetkö vaikutuksen? Digimainonnalla pääset ”parempiin piireihin”, me Alma Medialla autamme yritystäsi onnistumaan. Tule kuulemaan, miten helposti se käy.

Miten huolehdit yritystoimintasi jatkuvuudesta? Tule kuulemaan konkreettisia vinkkejä siitä, miten huolehdit itsestäsi ja läheisistäsi sekä yritystoiminnan jatkuvuudesta eri tilanteissa. Kuulet myös tärkeimmät ajankohtaiset asiat YEL-uudistuksesta.

 • Tilastoja ja niiden analyysia suomalaisten yritysten tavoitettavuudesta puheluilla.
 • Minkälainen on uuden sukupolven viestipalvelu?
 • Vinkit yrittäjän tavoitettavuuden kehittämiseksi.

Systemaattinen digimarkkinointi tuo tuloksia – myös pienen yrityksen resurssilla toteutettuna. Tarjoamme kuulijalle 5 vinkkiä, joiden avulla saat myynnin kasvamaan.

PÄÄLAVA LAUANTAI 7.10.2023

Päälava sijaitsee Isomäki Areenan permannolla.

Ilmoittautumispiste ja info Enersense Areenalla (Isomäen jäähalli) on avoinna seuraavasti:

 • perjantai 6.10.2023 klo 9.00-17.00 ja klo 19.00-22.00
 • lauantai klo 9.00-15.00 ja klo 18.00-19.00

Voit siis noutaa ilmoittautumispisteeltä nimikylttisi yllä olevina aikoina. Vastaamme infossa mielellään myös mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Lounas on tarjolla klo 13.00 asti.

Lounaspisteitä löydät Areenalta sekä 2. että 3. kerroksesta. Kulku lounaalle tapahtuu Kumppanikadun kautta (seuraa opasteita ja henkilökunnan ohjeita).

Pyydämme huomioimaan, että kaikki ruoka on laktoositonta ja gluteenitonta. Muut ennakkoon ilmoitetut erikoisruokavaliot ovat tarjolla 3. kerroksessa (ravintola Patasydän).

Tarinankerronta on työkalu, joka auttaa välittämään yrityksesi olemassaolon tarkoituksen asiakkaille ja rakentaa yrityksesi brändiä. Hyvät tarinat herättävät tunteita, kiehtovat ja jättävät pysyvän vaikutuksen. Tässä puheenvuorossa Riikka-Maria Lemminkin kertoo näkemyksiä siitä, miten voimme omaksua tarinankerronnan strategiaksi brändin rakentamisessa. Hän valaisee konkreettisin esimerkein, kuinka tarinat voivat kietoutua merkitykselliseen markkinointiin ja tehokkaaseen viestintään, ja jakaa kanssamme työkaluja yritystarinan muovaamiseen. Puheenvuoro tarjoaa konkreettisia työkaluja yrityksen tarinan ja brändin rakentamiseen.

Suomessa ikäluokat pienevät ja osaajapula on jo nyt suuri ongelma koko maassa. Tilanne pahenee nopeasti kun suuret ikäluokat eläköityvät.

Onneksi Suomessa on maailman paras koulujärjestelmä varhaiskasvatuksesta korkeakouluun.

Ratkaistaan osaajapula kestävällä tavalla, koulutetaan tarvitsemamme osaajat itse suomeksi ja ruotsiksi. Maailma on täynnä motivoituneita, lahjakkaita nuoria, tarjotaan heille maailman paras koulu ja onnellinen elämä Suomessa.

Koulutuksen kautta kasvua ja hyvinvointia!

Yhdistämällä inhimillistä osaamista ja tekoälyn voimaa, avautuu uusia mahdollisuuksia, jotka muuttavat pk-yrittäjien arjen. Tule kuulemaan, miten tämä voi vaikuttaa juuri sinun liiketoimintaasi.

Puheenvuoron teille tarjoavat Elisa ja Kauppalehti.

Sosiaalinen myynti on suhteiden rakentamista ja oman osaamisen brändäämistä osana myyntiprosessia. Puheenvuoron jälkeen tiedät, miten luot social selling -strategian, joka auttaa etsimään, löytämään, tunnistamaan ja voittamaan asiakkaat puolellesi sekä pitämään heistä kiinni. Opit, miten rakentaa luottamusta henkilöbrändiisi ja kasvattaa myynnin mahdollisuuksia verkossa.

Show tunnetaan erityisesti Nordmanin terävästä huumorista ja kyvystä heittäytyä erilaisiin rooleihin. Nyt Joonaksen sohvalle istahtavat Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen ja toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. 

Mitä sanottavaa ehdokkailla on yrittäjille?

Yrittäjien presidenttitentissä kohtaavat ehdokkaat Mika Aaltola, Pekka Haavisto, Jussi Halla-aho, Olli Rehn ja Alexander Stubb ja sen juontaa toimittaja, tietokirjailija Jari Korkki.

Tenttiä voi seurata myös etänä osoitteessa yrittajat.fi/tentti

Yrittäjägaalassa palkitaan vuoden yrittäjät, vuoden yksinyrittäjät ja vuoden nuori yrittäjä. Juhlapuhujana pääministeri Petteri Orpo.

Gaalan juontaa Kaisa Löfgren ja juhlakansaa tanssittaa Bilebändi Hit Wheel feat. Heidi Viljanen & Neumann

Luvassa on kolmen ruokalajin illallinen. Pukukoodina tumma puku. Huomioithan, että olemme jäähallissa. Vaikka lämpötila pysyykin usein noin 20 asteen lukemissa, eristelevyin peitetyn jään alta saattaa kuitenkin hohkata kylmää jaloille.

Olethan ajoissa paikalla! Salin ovet sulkeutuvat klo 19.00 ja tämän jälkeen gaalasaliin pääsee vain, kun lavalla ei ole ohjelma käynnissä. Gaalan virallinen ohjelma päättyy n. klo 23.30 ja Arenan ovet sulkeutuvat klo 01.30.

Gaalan pöytäkartan näet täältä. Pöytänumeron löydät nimikyltistäsi.

Ravintola Patasydämen ja kumppanialueen baarit palvelevat myös seminaarin ja gaalan välisenä aikana.

YRITTÄJÄPÄIVIEN ESIINTYJÄT

Kaisa Löfgren Succee

Kaisa Löfgren

tapahtuman juontaja

Kaisa Löfgren on onnistuneiden tapahtumien priimusmoottori, ammattijuontaja ja tapahtuma-alan sanansaattaja. Kaisalla on parhaillaan käynnissä 15-juhlavuosi yrittäjänä ja olet mahdollisesti tavannut hänet aikaisemmin Kunnallisjohdon seminaareissa juontotehtävissä. Kaisan yritys on Succee Oy.

Joonas Nordman

Joonas Nordman

tapahtuman juontaja

Joonan Nordman on monipuolinen esiintyjä. Näyttelijä, koomikko, ohjaaja, käsikirjoittaja ja sisällöntuottaja. Hänet tunnetaan tv:n puolelta ohjelmista kuten Joonas Nordman Show, Grillikausi, Pelimies, Putous ja Siskonpeti.

Riikka-Maria Lemminki Marketing Finland

Riikka-Maria Lemminki

puhuja

Riikka-Maria Lemminki on Marketing Finlandin toimitusjohtaja, yrittäjä sekä kansainvälisen mainostoimistojen verkoston EACA:n johtoryhmän jäsen. Riikka-Maria on ollut mukana kädet savessa ja intohimoilla rakentamassa useita kotimaisia menestystarinoita ja brändejä. Riikka-Maria on kuunneltu markkinoinnin asiantuntija, joka esimerkkien kautta todistaa markkinoinnin ja myynnin välisen riippuvuussuhteen.

Pasi Rautio

Pasi Rautio

puhuja

Myyntikuiskaaja ja myyntikoulun rehtori Pasi Rautio valmentaa, kouluttaa, kiertää puhumassa ja auttaa muita menestymään: opiskelijoita, palkollisia, yrittäjiä, johtajia, myyjiä tai sellaisiksi haluavia. Pasi on nuorena oman vitsansa vääntänyt. Takana on tuhansia kilometrejä, satoja virheitä ja oppimisen polku jatkuu edelleen. Pasi on tuottanut markkinointi- ja myynti-iltamat kiertueet, joka kiersi 86 paikkakunnalla ja koulutti 12 000 yrittäjää sekä kirjoittanut kaksi kirjaa ja yli 6000 minuuttia podcasteja myynnistä, markkinoinnista ja yrittäjyydestä.

Oona Kankkunen Network & Growth Oy

Oona Kankkunen

puhuja

Oona Kankkunen on Suomen tunnetuimpia sosiaalisen myynnin ja ajatusjohtajuuden valmentajia. Hän on modernin myynnin sekä markkinoinnin neuvonantaja, puhuja ja Kasvua Somesta- tietokirjailija. Oonan missiona on sosiaalisempi ja näkemyksellisempi myynti sekä parempi modernin myynnin ja markkinoinnin yhteistyö yrityksissä. Hän luotsaa päävalmentajana ja perustajayrittäjänä asiantuntijayritystä Network & Growth:a, joka on auttanut yli 80 yritystä myynnin, tunnettuuden ja brändin vetovoiman kasvussa social sellingin ja ajatusjohtajuuden keinoin. Oona tunnetaan myös aktiivisena LinkedIn- verkostoitujana, verkostoitumistapahtumien #linkedinafterworkhelsinki perustajana ja virallisena vaikuttajana #myynninlähettiläs roolissaan.

Olli Ojamo Eumer Finland Oy

Olli Ojamo

puhuja

Olli Ojamo tituleeraa itseään Suomen iloisimmaksi yrittäjäksi. Olli on toinen Merikarvialla kalastusvälineitä valmistavan ja huikeita elämyspalveluita tarjoavan Eumerin yrittäjäveljeksistä. Nuoresta iästä huolimatta yrittäjän uraa hänellä on takana yli 15 vuotta. Ollin päävastuu Eumerilla on markkinointi ja stressinpoisto eli titteli on taiteellinen johtaja.

Harri Ketamo Headai

Harri Ketamo

puhuja

Harri Ketamo (FT) on kognitiivista tekoälyteknologiaa valmistavan Headai:n perustaja. Headai:n teknologia auttaa yksilöitä ja organisaatioita monimutkaisiin ilmiöihin liittyvässä päätöksenteossa tuottamalla yksityiskohtaisia ja ajantasaisia tilannekuvia, skenaarioita ja suosituksia päätöksenteon tueksi. Hänen edellisistä yrityksistä SikllPixels ja GameMiner toimivat pelialalla, xTask ja Learning Fingerprint tuottivat analytiikkaa oppimisympäristöjen ja massiivikurssien taustalle.

Peter Vesterbacka

Peter Vesterbacka

puhuja

Peter Vesterbacka on yrittäjä, joka on ollut mukana käynnistämässä ja tekemässä menestystarinoita kuten Slush, Angry Birds, Mobile Monday, Startup Sauna ja viimeisimpänä Finest Future. Kaiken ytimessä ovat tekeminen ja brändit.

Eka Ruola Nitro Group Oy

Eka Ruola

puhuja

Eka Ruola on yksi Suomen tunnetuimmista ja palkituimmista luovista johtajista, brändistrategeista ja markkinoinnin asiantuntijoista – sekä kansallisella että
kansainvälisellä tasolla.

Ruola julkaisi vuonna 2021 kirjan Markkinoinnin Uudet 4P:tä (Alma Talent). Päätyönään Ruola toimii hybriditoimisto Nitro Groupin vastaavana luovana johtajana, ja hän on myös yrityksen pääomistaja sekä hallituksen puheenjohtaja.

Eka Ruola on urallaan toiminut useiden kansallisten ja kansainvälisten
luovuuskilpailujen raadin jäsenenä tai puheenjohtajana. Vuonna 2015 Ruola
palkittiin New Yorkissa ensimmäisenä suomalaisena Internationalistin Agency
Innovator -palkinnolla. Vuonna 2022 Ruola palkittiin Grafia r.y.:n Vuoden Huiput –
kilpailussa Platinahuipulla elämäntyöstään luovan markkinointiviestinnän alueella.

Katja Bäckström Elisa Oyj

Katja Bäckström

puhuja

Katja Bäckström on toiminut asioinnin ja asiakaspalvelun kehittämisen parissa jo yli 10 vuoden ajan. Hän on johtanut menestyksekkäitä digitaalisen transformaation hankkeita, joissa asiakaskokemuksen kehittäminen on tuottanut konkreettisia, liiketoimintamittareilla todennettavia hyötyjä. Tällä hetkellä hän johtaa Elisan asioinnin ja asiakaspalveluratkaisuiden liiketoimintaa, jonka tavoitteena on tuottaa tekoälyllä ja automaatiolla hyötyjä yrityksille ja yhteiskunnalle.

Hanna Repo Alma Media

Hanna Repo

puhuja

Hanna Repo on Alma Median sisältömarkkinointijohtaja, Alma Brand Studion perustaja ja vetäjä sekä digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan asiantuntijaorganisaatio IAB:n sisältömarkkinoinnin työryhmän varapuheenjohtaja. Hanna uskoo, että jokaisella yrityksellä on sellaista kerrottavaa, jolla vetää asiakkaat mukaansa. Sisällöillä on uskomaton voima innostaa, sitouttaa ja jättää muistijälki. Kukapa ei haluaisi innostuneita tai sitoutuneita asiakkaita, jotka muistavat yrityksen juuri oikealla hetkellä. Hannaa kiehtoo datan ja luovuuden yhdistäminen sekä tekoälyn pitäminen tiimikaverina.

Heidi Nurminen Fennia

Heidi Nurminen

puhuja

Heidi Nurmisen työuran punaisena lankana ovat aina olleet asiakkaat. Hänellä on vahva 15 vuoden tausta asiakaskokemuksen kehittämisessä ja johtamisessa. Hän on työskennellyt menestyksekkäästi useilla eri toimialoilla teleoperaattorista matkailuun, logistiikkaan ja vakuutusalalle. Hänellä on syvä ymmärrys siitä, mitä vaaditaan onnistuneen ja tuloksellisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Tällä hetkellä hän toimii Fennian asiakaskokemus ja markkinointi johtajana.

Marianna Ahola työeläkeyhtiö Elo

Marianna Ahola

puhuja

Marianna Ahola on toiminut markkinoinnin, asiakaskokemuksen ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen parissa finanssialalla yli 10 vuoden ajan. Mariannan intohimot ovat asiakaskokemuksen johtamisessa ja brändien kehittämisessä sekä näiden kahden sujuvan yhteiselon löytämisessä. Tällä hetkellä hän johtaa Elossa Asiakaskokemus ja Markkinointi -yksikköä.

Jenni Alexandrova kuvaaja Petri Alho

Jenni Alexandrova

juontaja, Tähtihaastattelu

Jenni Alexandrova on radiotoimittaja, juontaja ja tuore ravintola-alan yrittäjä. Häntä on kuultu niin Radio Rockin, Suomipopin, Radio Aallon kuin Aito Iskelmänkin taajuudella. Vuosien varrella Jenni on juontanut myös televisiossa, muun muassa The Voice of Finlandissa. Alexandrova rakastaa työssään monipuolisuutta ja ajankohtaisuutta: ”Jokainen päivä -jopa minuutti- radiostudiossa on erilainen. Ehdotonta parhautta työssäni on inspiroivien ihmisen kohtaaminen ja haastatteleminen.

Jare Tiihonen

Jare Tiihonen

puhuja

Jare Tiihonen oli aikaisemmin tunnettu nimellä Cheek. Cheek muutti suomalaista musiikkihistoriaa mm. Olemalla ensimmäinen kotimainen artisti joka esiintyi kahdelle loppuunmyydylle Olympiastadionille vuonna 2014 esiintyen yli 80 000 ihmiselle. Uransa Cheek päätti vuonna 2018 Lahden mäkimontun loppuunmyytyihin jättikonsertteihin. Jare Tiihonen hioi Cheekin huippuunsa, mutta myös lopetti uransa Cheekin ollessa isoimmillaan. Kuitenkin tärkeintä oli matka, jonka hän teki ja ihmiset ketä tuolla matkalla kohtasi. Mitä oppeja kertyi reppuun historialliselta matkalta ja miten niitä oppeja käytetään itsensä kehittämiseen ja muita auttaakseen.

pääministeri Petteri Orpo

Petteri Orpo

Yrittäjägaalan juhlapuhuja

.Jari Korkki

Jari Korkki

juontaja, Presidenttitentti

Jari Korkki on toimittaja, kirjailija ja viestintäasiantuntija. Yrittäjäpäivillä Korkki toimii lauantain Presidenttitentin juontajana.

Pekka Haavisto

Pekka Haavisto

presidenttiehdokas

Mika Aaltola

Mika Aaltola

presidenttiehdokas

Jussi Halla-aho

Jussi Halla-aho

presidenttiehdokas

Olli Rehn

Olli Rehn

presidenttiehdokas

Alexander Stubb

Alexander Stubb

presidenttiehdokas

Timo Salonen

Timo Salonen

puhuja, Bisnesklinikka

Hanna Karjala

Hanna Karjala

puhuja, Bisnesklinikka

Teija Sirola

Teija Sirola

puhuja, Bisnesklinikka

Jari Hyvönen

Jari Hyvönen

puhuja, Bisnesklinikka

Juha Kavonius

Juha Kavonius

puhuja, Bisnesklinikka

Lotta Montén

Lotta Montén

puhuja, Bisnesklinikka

Lotta haluaa mahdollistaa nykyaikaisen mainonnan tekemisen yrityksille koosta riippumatta.

Johanna Rinteelä

Johanna Rinteelä

puhuja, Bisnesklinikka

Johanna auttaa yrityksiä tekemään digitaalista mainontaa ja kasvattamaan liiketoimintaa.

Matti Bergström, yhteyspäällikkö työeläkeyhtiö Elo

Matti Bergström

puhuja, Bisnesklinikka

Seppo Aho

Seppo Aho

puhuja, Bisnesklinikka

Heidi Nousiainen

Heidi Nousiainen

puhuja, Bisnesklinikka

Jussi Holopainen

Jussi Holopainen

puhuja, Bisnesklinikka

Soulmiehet

Sami Saari ja Jussu Pöyhönen & Soulmiehet

perjantai-illan esiintyjä

Soulmiehet Sami Saari ja Jussu Pöyhönen, sekä taitavista soittajista muodostettu orkesteri nostavat tunnelman kattoon. Soulmiesten keikka saa yleisön hyvälle mielelle ja menee jalan alle! Ohjelmisto koostuu solistien omista meille kaikille tutuista hiteistä, soulklassikoista ja uudesta tuoreesta materiaalista.

Tommi Viikinkoski

Tommi Viikinkoski

perjantai-illan esiintyjä

Tommi Viikinkoski on porilainen mentalisti, taikuri ja puhuja. Tommi tarjoilee huipputason viihdettä yritysten asiakas- ja henkilöstötapahtumiin yli kymmenen vuoden kokemuksella. Häneltä ilmestyi myös mielenhallintaan ja näkökulman muutokseen keskittyvä Kaikesta huolimatta – mentalistin ohjeita hyvään oloon -kirja huhtikuussa 2023.

Tommi Viikinkoski kuuluu kansainväliseen Psychic Entertainers Association Inc-järjestöön. P.E.A. toimii ehdottomana ammattimentalistien, hypnotistien ja muiden psyykikkoviihdyttäjien kattojärjestönä maailmassa. Vuonna 1978 perustettuun kansainväliseen järjestöön kuuluu noin 250 jäsentä ympäri maailman. Tommi on järjestön neljäs suomalaisjäsen kautta aikain. Hän kuuluu myös Suomen aktiivisimpaan taikayhdistykseen Suomen Taikureihin.

Bilebändi Hit Wheel

Bilebändi Hit Wheel

lauantai-illan esiintyjä

Lauantaina lavalla on pitkän linjan porilaista musiikkiosaamista ja -yrittäjyyttä! Hit Wheel -bändin tarina juontaa jo 2000-luvun alkuun ja Satakunnan Nuorkauppakamarin millenium-bileisiin joita varten bändi perustettiin. Hit Wheel toimi aktiivisesti pääkaupunkiseudulla 2000-luvun alkupuolen esiintyen lukuisissa yritystilaisuuksissa ja mm. Pori Jazz -festivaaleilla useana vuonna.

Bändin johtajien Heidi Viljasen ja Tomi Harrivaaran paluumuutettua Poriin bändi oli hetken telakalla. Tomi Harrivaara perusti yhdessä Teemu Niemelän kanssa Selim P -bändin Porissa 2008, joka jatkoi esiintymisiä lukuisissa tilaisuuksissa ja Porin teatterin esityksissä.

Tänä iltana Hit Wheel ja Selim P. ovat yhdistyneet superkokoonpanoksi edustamaan Porilaista musiikkiosaamista parhaimmillaan. Säestävä bändi taitaa ja tuntee Pori-Rockin salat sillä se on esiintynyt Rakastajat teatterin Alaston Kaupunki -musikaalissa ja on mukana tulevassa Rock, Ränni & Rakkaus -esityksessä. Bändi on säestänyt kaikkia Pori-Rockin legendoja Nipasta Eveen ja Terosta Jussiin. Olli Lindholmia Porin Ässien kultajuhlassa Porin torilla 2013.

Luvassa siis suuria tunteita ja musiikkia laidasta laitaan!!

Kokoonpano
Heidi Viljanen – laulu
Teemu Niemelä – koskettimet ja laulu
Juha Aitakangas – kitara
Tomi Harrivaara – basso
Jaakko Kotiniemi – rummut

Heidi Viljanen

Heidi Viljanen

lauantai-illan esiintyjä

Heidi Viljanen on porilainen pitkän linjan muusikko ja näyttelijä. Heidin monipuolinen laulajanura on käsittänyt jo lähes 30 vuoden ajan kaikenlaista musiikintekemistä aina duoista bilebändeihin ja big bandeihin. Myös musiikkigenreissä löytyy: Heidi hallitsee musiikintekemisen aina laulelmista ja jazzista poppiin, rokkiin ja musikaaleihin. Viimeisimpänä aluevaltauksena Heidi on opiskellut näyttelijäntyötä ja kunnostautunut näyttelijänä mm. Porin teatterin lavalla. Viimeisimpänä teatterityönään Heidi teki ylistävää palautetta saaneen Rozin roolin Turussa Samppalinnan kesäteatterissa 2023 musikaalissa 9 to 5.

"Nipa" Neumann

”Nipa” Neumann

lauantai-illan esiintyjä

Lauantain Yrittäjägaalassa lavalle nousee Pori-Rockin legenda Dingon ”Nipa” Neumann yhdessä Bilebändi Hit Wheelin kanssa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

logo Lumme Energia

TAPAHTUMAKUMPPANIT

logo Skoda

YRITTÄJYYSMAAKUNTA

Satakunta on #yrittäjyysmaakunta

Yrittäjyysmaakunta syntyy yhteistyöllä. Tule tutustumaan yrittäjäpäivillä ensimmäistä kertaa olevaan maakunta-alueeseen, jossa satakuntalaiset kunnat ja yritykset kertovat, miksi Satakunnassa kannattaa yrittää!

Satakunta on #yrittäjyysmaakunta

TAPAHTUMAPAIKKA

Enersense Areena (Isomäki Areena), Metsämiehenkatu, Pori

Enersense Areena (Isomäki Areena), Metsämiehenkatu, Pori

Tämä Porin Ässien kotihalli soveltuu jääkiekon lisäksi monien tapahtumien näyttämöksi. Monipuoliset ja muunneltavat tilat toimivat erinomaisesti niin kokousten kuin suurien konserttienkin järjestämispaikkana.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Ilmoittautumispiste ja info Enersense Areenalla (Isomäen jäähalli) on avoinna seuraavasti:

 • perjantai 6.10.2023 klo 9.00-17.00 ja klo 19.00-22.00
 • lauantai klo 9.00-15.00 ja klo 18.00-19.00

Voit siis noutaa ilmoittautumispisteeltä nimikylttisi yllä olevina aikoina. Vastaamme infossa mielellään myös mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Tapahtuman osallistujille maksuttomat bussit liikennöivät tapahtumapaikan ja Yrittäjäpäivien majoitustarjonnan kohteiden välillä, joissa osallistujia majoittuu. Bussien aikataulun, pysäkit ja reittikartan löydät täältä.

Kahden päivän seminaarilippu ja perjantain bileet, sisältää

 • business-seminaarin perjantaina ja lauantaina
 • seminaarilounaan perjantaina ja lauantaina
 • seminaarikahvit perjantaina ja lauantaina
 • kumppanialueen näyttelyn ja alueen ohjelman
 • perjantain iltabileet ja siihen kuluvan ruokailun
 • sekä tuhat päin yrittäjäkollegoja ympäri Suomen!

Huomioithan, että tämä lipputyyppi ei sisällä ohjelmassa mainittua lauantain Yrittäjägaalaa.

Kahden päivän seminaarilippu, sisältää

 • business-seminaarin perjantaina ja lauantaina
 • seminaarilounaan perjantaina ja lauantaina
 • seminaarikahvit perjantaina ja lauantaina
 • kumppanialueen näyttelyn ja alueen ohjelman
 • sekä tuhat päin yrittäjäkollegoja ympäri Suomen!

Huomioithan, että tämä lipputyyppi ei siis sisällä ohjelmassa mainittuja perjantain bileitä tai lauantain Yrittäjägaalaa.

Kahden päivän lippu sisältää osallistumisen koko tapahtumaan, eli:

 • business-seminaari perjantaina ja lauantaina
 • seminaarilounas perjantaina ja lauantaina
 • seminaarikahvit perjantaina ja lauantaina
 • kumppanialueen näyttely ja alueen ohjelma
 • perjantain iltabileet ja siihen kuuluva ruokailu
 • Yrittäjägaala lauantaina (illallinen & ohjelma)
 • sekä tuhat päin yrittäjäkollegoja ympäri Suomen!

Kyllä voit.

Peruutusehdot: Täysin kuluton peruutus on mahdollinen 30.6.2023 asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % rekisteröintimaksusta, jos se tehdään 31.8.2023 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai paikalle saapumatta jättämisestä veloitamme 100 % rekisteröitymismaksusta.

Jos luovutat tai myyt lippusi toiselle henkilölle, nimenvaihdos on mahdollinen kuluttomasti 31.8.2023 asti. Tämän jälkeen nimenvaihdoksista veloitetaan 25 € käsittelykuluina.

Kaikki peruutukset ja nimenvaihdokset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla yrittajapaivat@yrittajat.fi.

Saamasi ilmoittautumisvahvistus toimii lippunasi tapahtumaan. Jos ilmoittautumisvahvistus on joutunut hukkaan, voit pyytää sen uudelleen lähetystä sähköpostitse osoitteesta yrittajapaivat@yrittajat.fi.

Nimikylttisi voit noutaa nimelläsi tapahtuman aikana ilmoittautumispisteeltä. Nimikyltillä pääset liikkumaan tapahtuma-alueella, joten pidäthän sen koko ajan mukanasi.

Etukäteen ennen 25.9. ilmoitetut erityisruokavaliot on huomioitu. Lounaat ja iltaruokailut ovat kaikki gluteenittomia ja laktoosittomia.

Lounailla muut kuin edellä mainitut erityisruokavaliot ovat tarjolla 3.krs ravintolakatsomon buffetissa. Perjantai-iltana erityisruokavaliobuffetin tunnisteena toimii iso sininen ilmapallo. Lauantain Yrittäjägaala on istuva illallinen ja erityisruokavaliot tarjoillaan pöytiin.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa plaseeraustoiveesi. Vaihtoehtoina ovat paikallisyhdistyksen tai aluejärjestön pöytä, toimialajärjestön pöytä, nuorten yrittäjien pöytä (ikärajaton),  järjestäjä plaseeraa vapaasti tai ravintolakatsomopöytä.

Lisätietoihin voit kirjoittaa niiden henkilöiden nimet, jotka toivot plaseerattavan samaan pöytään. On hyvä ensin kuitenkin varmistaa, että kyseiset henkilöt ovat ilmoittautuneet tapahtumaan.

Tiedon pöydästäsi löydät nimikyltistäsi. Voit istua pöytänumerosi mukaiseen pöytään mille tahansa paikalle. Gaalan pöytäkartan näet täältä.

Jos osallistut vain gaalaan, voit noutaa nimikylttisi ilmoittautumispisteeltä lauantaina klo 9-15 ja klo 18-19 välisinä aikoina. Huomioithan, että gaala alkaa klo 19.00.

Yrittäjägaalan ravintolakatsomopaikat sijaitsevat ravintola Patasydämessä Areenan päädyssä varsinaisen katsomon yläpuolella. 

Ravintolakatsomoapaikat sisältää pöytiin tarjoiltavan gaalaillallisen, illalliseen sisältyvät juomat ja plaseeratut paikat neljän hengen pöydissä.

Ravintolakatsomossa on myös oma baari ja WC:t. Näkyvyys ohjelmalavalle on esteetön mutta pidempi.

Kulku ravintolakatsomoon yhteistyökumppanialueen/osastojen päädyssä sijaitsevan Jazz Bar & Cafen kulmalta rappukäytävästä portailla 3. kerrokseen. Kulku ravintolakatsomoon ei ole mahdollinen permannon kautta. 

Lauantain Yrittäjägaalan pukukoodi on tumma puku tai smokki sekä Suomen Yrittäjien yrittäjäristit tai järjestöansiomerkit.

Yrittäjäpäivät on rento bisnestapahtuma, pukukoodi päivien aikana on smart casual.

Perjantai-illan bileisiin kannustamme pukeutumaan teeman mukaisesti.

Lauantain Yrittäjägaalan pukukoodi on tumma puku tai smokki sekä Suomen Yrittäjien yrittäjäristit tai järjestöansiomerkit.

MAJ-kauneusalan pioneeri tuo kampaukset, parturiehostukset ja meikit Poriin Isomäki Areenalle lauantaina 7.10. koko päiväksi. Helpota illan juhlaan valmistautumista ja hemmottelemalla itseäsi päivän aikana varaamalla oma aikasi suoraan linkistä.

Muita partureita, kampaamoja ja kauneudenhoitopalveluja tarjoavia yrityksiä Porissa ja muualla Satakunnan alueella voit hakea esim. Yrittäjien yrityshakemistosta.

Jatkoille voi suunnata pe- ja la-iltoina yökerho PK – Punainen Kukko, puistojen risteys, Itäpuisto 13, Pori. Tapahtuman nimikylttiä näyttämällä saa edun sisäänpääsymaksusta.

Täältä löydät muita vinkkejä ravintoloista ja kahvioista.

Yrittäjäpäivät on vastuullinen tapahtuma. Tämä tarkoittaa, että kaikki tapahtuman osallistujat, puhujat, järjestäjät ja yhteistyökumppanit käyttäytyvät ystävällisesti ja luovat lämpimän sekä turvallisen ilmapiirin. 

Kiellämme syrjinnän sukupuolen, rodun, uskonnon, iän, seksuaalisen suuntautumisen, kansallisuuden, vamman, ulkonäön, kehon koon tai minkä tahansa muun perusteella.  

Kannustamme sinua keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia. Aina ystävällisesti. Haluamme myös tehdä selväksi, että häirintää, kiusaamista tai epäkunnioittavaa käytöstä ei suvaita missään muodossa Yrittäjäpäivillä. 

Epäkunnioittava käytös voi sisältää: 

 • Loukkaavaa, epäkunnioittavaa kielenkäyttöä 
 • Uhkailua 
 • Tapahtumatoimintojen tahallista häirintää 
 • Ei toivottavaa valo- ja videokuvausta 
 • Sopimatonta fyysisistä kontaktia tai lähestymistä. 

Alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena olevat henkilöt voidaan poistaa tapahtumasta. Käytä alkoholia vain kohtuudella Yrittäjäpäivillä. 

Jos uskot, että sinä tai joku tuntemasi tapahtumassa on joutunut syrjivän tai epäkunnioittavan käytöksen kohteeksi, kehotamme sinua ottamaan yhteyttä Suomen Yrittäjien henkilökuntaan tai soittamaan mahdollisimman pian numeroon + 358 50 408 8460. 

Tehdään Yrittäjäpäivistä ikimuistoinen kokemus ihan jokaiselle! 

Retket (päivitetty 22.9.)

Valitettavasti ilmoittautumisia ei määräaikaan 22.9. klo 12 mennessä tullut riittävästi, jotta retkiä voitaisiin toteuttaa.

Mikäli kaipaatte vinkkiä omatoimisiin vierailuihin, voi inspiraatiota hakea osoitteesta www.visitpori.fi ja tapahtumat.pori.fi

Lämpimästi tervetuloa Poriin ja Yrittäjäpäiville!

Jokainen ilmoittautunut osallistuja saa sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisen yhteydessä. Viestin lähettäjänä on Suomen Yrittäjät sähköpostilla yrittajapaivat@yrittajat.fi tai tapahtumat@yrittajat.fi. Jos vahvistusviestiä ei löydy ja olet epävarma tilanteesta, voit tiedustella asiaa sähköpostitse osoitteella yrittajapaivat@yrittajat.fi.

Voit ladata ohjelman pdf-muodossa täältä.

YHTEYSTIEDOT

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Yrittäjäpäiviin liittyvissä asioissa.
yrittajapaivat@yrittajat.fi

Verkkosivun pääkuva copyright Visit Pori, kuvaaja Anssi Koskinen.

MAJOITUSTARJONTAA

Ohjelmalippu ei sisällä majoitusta. Jokainen huolehtii itse omista majoitusvarauksistaan. Alta löydät muutamia vaihtoehtoja majoitukselle. Katsohan hotellin tiedoista huolellisesti etäisyydet, kaikki hotellit eivät sijaitse Porin keskustan tuntumassa. Jos alla olevissa tiedoissa on mainittu varauskoodi tai -tunnus, mainitse tämä varausta tehdessäsi.

huone Hotelli Bepopissa

Pop up Hotel Bepop

Yrjönkatu 24, Pori

Hinnat alk. 140 € / yö. Varaukset alta löytyvät linkin kautta varauskoodilla SUYR

Verkkosivujen kautta tehdyt varaukset ovat ennakkomaksullisia. Päivämäärät avautuvat valittaviksi, kun olet ensin lisännyt varauskoodin ja painanut sovella-painiketta.

Hotellissa ei ole aamiaista tarjolla. Aamiaisen voi varata etukäteen läheisestä hotelli Amadosta (etäisyys 200 m) hintaan 14 eur/hlö. Varaukset 3.10. mennessä numerosta +358 (0)2 631 0113 tai sähköpostilla sales@amado.fi.

Yksi Seilorin taloista

Seilorin lomakylä

Kolhantie 21, Luvia

2 vrk hinta 330,00 €/talo. Varaukset sähköpostilla myynti@laitakarinmessi.fi tai puhelin 050 557 4502.

Lomakylässä on viisi taloa ja jokaiseen voi majoittua max. neljä henkilöä. alot ovat kodikkaita ja varusteltu nykyaikaista asumista varten. Niissä on keittiö, 2 makuuhuonetta, joista toinen on tilavalla parvella sekä sauna ja pesutilat.

Poriin Seilorista on matkaa 21 km.

Keisari 3 -mökki ulkoa

Keisari 3

Yyteri

Kävelymatkan päässä Yyterin hiekkarannasta sijaitseva kaunis hirsimökki. Mökin alakerrassa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja yläkerrassa makuuparvi. Mökkiin voi majoittua enintään 7 henkilöä. Mökissä on kattava varustelu. Liinavaatteet, pyyhkeet ja siivous ostettavissa lisäpalveluna. Mökki sijaitsee noin 15 min ajomatka päässä Porin keskustasta, Tiedustelut Jarno Koskela, jarno@ohjelmamestarit.fi

huone A. Ahlströmin ruukki

A. Ahlströmin ruukki

Laviantie 14, Noormarkku

Hinnat alk. 145 €/2hh/vrk, 119 €/1hh/vrk. Hinta sisältää aamiaisen sekä pääsyn ruukin kuntosalille. Varaukset p. 050 518 3677 tai ruukki@a-ahlstrom.fi. Mainitse koodi Yrittäjät varausta tehdessäsi. Ahlströmin ruukki on noin 16 km päässä Porin keskustasta.

Hotellihuoneet ovat käytettävissänne tulopäivänä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka. Kiintiöstä tehdyt huonevaraukset tulee vahvistaa luottokortilla varauksen yhteydessä.

Etäisyydet:
Rautatieasema 19 km
Lentokenttä 20 km
Isomäki Areena 17 km

Hotelli Hiittenharju standard huone

Finlandia Hotelli Hiittenharju

Hiittenharjuntie 1, Harjavalta

Hinnat alk. standard 1hh 69 €/yö/huone, standard 2hh 79 €/yö/huone, superior 1hh 79 €/yö/huone, superior 2hh 89 €/yö/huone, saunallinen 1-2hh 109 €/yö/huone. Huonevaraukset tehdään hotellin verkkosivujen kautta tai sähköpostitse hotelli@hotellihiittenharju.fi tai puhelimitse 02 5311 600. Hotelli sijaitsee noin 30 km päässä Porin keskustasta.

Varaus maksetaan varaamisen yhteydessä. Pyydämme huomioimaan, että hotellilla ei ole tarjottavanaan aamiaista eikä muitakaan ravintolapalveluita.

Huoneet sijaitsevat rivitalomallisissa rakennuksissa omalla sisäänkäynnillä ja saapuessanne auton voi ajaa suoraa huoneen edessä olevaan autokatokseen. Erillistä vastaanotossa käyntiä ei tarvita, vaan sisäänkirjautuminen hoituu kontaktittomasti majoittujan oman aikataulun mukaan. Huonenumero ja avainkoodi ilmoitetaan tekstiviestitse päivää ennen varauksen alkua, ilmoitettu avainkoodi toimii avaimena.

Hintoihin sisältyy majoitus omalla sisäänkäynnillä, katoksellinen autopaikka suoraa oven edestä, oma kylpyhuone, petivaatteet+pyyhkeet, viileäkaappi, vedenkeitin, kahvia & teetä, yhteiskäytössä olevan keittohuoneen (keittolevy, mikroaaltouuni, kahvinkeitin) käyttö, wifi sekä ALV. Superior-huoneissa ja saunallisissa lisäksi kaikissa oma mikroaaltouuni.

Vastaanotto on tavoitettavissa puhelimitse 24/7 numerossa +358 (0)2 5311 600. Olethan yhteydessä, mikäli varaukseen tulee muutoksia tai muuten ilmenee kysyttävää.

Tervetuloa!

Amado Hotel huone

TÄYNNÄ Amado Hotel

Keskusaukio 2, Pori

Hinnat alk. 85 eur/1hh/vrk. Huonevaraukset sähköpostitse sales@amado.fi.

kuva Studio Porin Otsosta

Studio Porin Otso ja Porin Jatsi

Satakunnankatu 8, Pori

Keskeisellä sijainnilla Porin keskustassa olevat yksiöt on kattavasti kalustettu ja varusteltu kahdelle henkilölle. Hinnat 130 €/2hlö/vrk. Varaukset p. 0405560578 tai kaisa@plompuuki.fi Mainitse koodi Yrittäjäpäivät varausta tehdessäsi. Etäisyys Isomäki Areenalle 1,8 km. https://www.kodikas-vuokrakodit.fi/

Hotelli Verstas Matkaaja-huone

Hotelli Verstas

Villiläntie 1, Nakkila

Hinnat alk. 1hh 90 €/huone ja 2hh 120 €/huone. Hinnat sisältävät kartanoaamiaisen, WIFIn, saunan ja pysäköinnin. Varaukset hotellin verkkosivujen kautta. Hotelli sijaitsee noin 20 min ajomatkan päässä Porin keskustasta.

Vuojoen kartano kuva huoneesta

Vuojoen Kartano

Kartanontie 28, 27100 Eurajoki

Vuojoen Kartanon vierastalossa on kolme yhden ja kahden hengen huonetta sekä kaksi kolmen hengen huonetta. Hinnat Yrittäjäpäivien ajaksi (sisältävät buffetaamiaisen) 1 HH 110 €, 2 HH 150 € ja 3 HH 180 €

Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone suihkulla, minijääkaappi, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja TV, sekä pöytätuuletin. Kaikki sängyt ovat erillisiä, ja kolmen hengen huoneissa yksi sänky on omassa erillisessä huoneessaan.

Varaukset sähköpostilla vuojoki@vuojoki.fi, mainitse Yrittäjäpäivät, niin saat 15 % alennuksen listahinnoista. Alennus voimassa 6.-9.10.2023.

Etäisyys West Areenalle 35 km.

Virkistyshotelli Yyteri 2 hengen huone

Virkistyshotelli Yyteri

Sipintie 1, Pori

Hinnat alk. 105 eur/vrk. Huonevaraukset suoraan hotellista koodilla Yrittäjät p. 02 628 5300 tai sähköpostitse info@virkistyshotelli.fi tai myynti@virkistyshotelli.fi. Hotelli sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Porin keskustasta.

Torget Double Room

Torget Aparthotel

Antinkatu 11, Pori

Hinnat alk. 112 €/vrk. Huonevaraukset koodilla SAY23 hotellin verkkosivujen kautta.

Hinnat sisältävät aamiaisen Café Antonissa. Varaukset on maksettava varaushetkellä. Yrityksille saatavilla laskutus ja varauspyynnöt sähköpostitse varaukset@torgethotel.fi. 100% hyvitys kun peruutus tehdään 7 vrk ennen saapumista.

kuva Villa Aava

Villa Amado (TÄYNNÄ) ja Villa Aava

Reposaari

Hinta alkaen 900 eur/vrk/villa + siivous 175 eur + tarvittaessa lakanasetit 20 eur/hlö. Varaukset sähköpostilla sales@amado.fi. Villat sijaitsevat Reposaaressa eli Porin keskustasta sinne on matkaa n. 32 km.

Hotelli Rantakartano kahden hengen huone

TÄYNNÄ Hotelli Rantakartano

Isojoenrannantie 58, Pori

Hinnat alk. 1hh 59€/vrk, 2hh 80€/vrk, 3hh 96€/vrk, 4hh 120€/vrk. Varaukset puhelimitse 02 639 3900 tai sähköpostitse myynti@rantakartano.net. Mainitse varatessasi koodi Suomen Yrittäjät.

Strandard Room Omena Hotels Pori

TÄYNNÄ Omena Hotelli Pori

Yrjönkatu 19, Pori

Hinnat alk. 1 hh 95 €/huone/yö, 2 hh 105 €/huone/yö, 3 hh 115 €/huone/yö, 4 hh 125 €/huone/yö. Hinnat eivät sisällä aamupalaa. Huoneet varattavissa ajalle 6.-8.10.2023. Varaukset Omena Hotellien verkkosivujen kautta.

Huoneistot Antinkatu

TÄYNNÄ Huoneistot Antinkatu

Antinkatu, Pori

Hinta 330 € / 2 vrk. Varaukset sähköpostitse sales@amado.fi.

Original Sokos Hotels Vaakuna Porissa

TÄYNNÄ Original Sokos Hotel Vaakuna

Gallen-Kallelankatu 7, Pori

Hinnat alk. 140 €/vrk. Huonevaraukset myyntipalvelusta p. 029 004 2002 tai Sokos Hotelsin verkkosivuilta tunnuksella BYrittajat23.

Scandic Pori Twin Standard

TÄYNNÄ Scandic Pori

Itsenäisyydenkatu 41, Pori

Hinnat alk. 1hh 135 €/vrk, 2hh 155 €/vrk. Varaukset Scandic Hotelsin verkkosivuilta varaustunnuksella BVIS061023, p. +358 2 624 900 tai sähköpostitse pori@scandichotels.com.

Scandic Rauma twin standard large huone

TÄYNNÄ Scandic Rauma

Aittakarinkatu 9, Rauma

Hinnat alk. 1hh 130 € / vrk, 2hh 150 € / vrk. Varaukset Scandic Hotelsin verkkosivujen kautta varaustunnuksella BSUO051023

Hinnat ovat voimassa varauksille 5.-8.10.2023. Huoneet ovat varattavissa 5.9.2023 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.