Lämpimästi tervetuloa Suomen suurimpaan yrittäjätapahtumaan!

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät järjestetään Porissa 6.-7.10.2023.

Satakunta on #yrittäjyysmaakunta ja Pori on mitä soivin tapahtumakaupunki. Kaupungista löytyy mm. maailman upeimmaksi tituleerattu hiekkaranta, Yyteri ja vehreydellään mykistävä kaupunkipuisto Kirjurinluoto. Ja kaupungin historiasta löytyy lukuisia merkittäviä tapahtumia kuten Pori Jazzin syntyminen 1960-luvulla. Tiesitkö muuten, että Porin Reposaaresta piti joskus tulla Suomen pääkaupunki? Valtakunnalliset yrittäjäpäivät 2023 virittää nuotit kohti Satakuntaa ja Poria.

”Eläk sääki viäl?”
(Näin porilainen tervehtii ja hänen mielestään on mukavaa nähdä sinua noin nuorekkaana ja hyvinvoivana.)

LIPUT JA HINNAT

Very Early Bird

255 €

+ alv 24 %

Osta lippu

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tällä hetkellä myynnissä on kahden päivän lippupaketti, joka sisältää osallistumisen koko tapahtumaan, eli:

  • business-seminaari perjantaina ja lauantaina
  • seminaarilounas perjantaina ja lauantaina
  • seminaarikahvi perjantaina ja lauantaina
  • kumppanialueen näyttely ja alueen ohjelma
  • perjantain iltabileet
  • Yrittäjägaala lauantaina
  • sekä tuhat päin yrittäjäkollegoja ympäri Suomen!

Yksittäiset lipputuotteet tulevat myyntiin vuoden 2023 puolella.

Kyllä voit.

Peruutusehdot: Täysin kuluton peruutus on mahdollinen 30.6.2023 asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % rekisteröintimaksusta, jos se tehdään 31.8.2023 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai paikalle saapumatta jättämisestä veloitamme 100 % rekisteröitymismaksusta.

Jos luovutat tai myyt lippusi toiselle henkilölle, nimenvaihdos on mahdollinen kuluttomasti 31.8.2023 asti. Tämän jälkeen nimenvaihdoksista veloitetaan 25 € käsittelykuluina.

Kaikki peruutukset ja nimenvaihdokset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla yrittajapaivat@yrittajat.fi.

Saamasi ilmoittautumisvahvistus toimii lippunasi tapahtumaan. Jos ilmoittautumisvahvistus on joutunut hukkaan, voit pyytää sen uudelleen lähetystä sähköpostitse osoitteesta yrittajapaivat@yrittajat.fi.

Osallistujapassisi voit noutaa nimelläsi tapahtuman  aikana ilmoittautumispisteeltä. Passilla pääset liikkumaan tapahtuma-alueella.

Jokaisen tulee ilmoittautua erikseen ja lippu on henkilökohtainen eli samalla lipulla ei voi osallistua useampi kuin yksi henkilö.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa plaseeraustoiveensi. Vaihtoehtoina ovat paikallisyhdistyksen tai aluejärjestön pöytä, toimialajärjestön pöytä, nuorten yrittäjien pöytä (ikärajaton) tai järjestäjä plaseeraa vapaasti.

Lisätietoihin voi kirjoittaa niiden henkilöiden nimet, jotka toivot plaseerattavan samaan pöytään. On hyvä ensin kuitenkin varmistaa, että kyseiset henkilöt ovat ilmoittautuneet tapahtumaan.

Tiedon pöydästäsi löydät osallistujapassistasi. Plaseeraus on pöytäplaseeraus, ei nimiplaseeraus, joten voit istua pöytänumerosi mukaiseen pöytään mille tahansa paikalle.

Tapahtuman osallistujille maksuttomat nonstop-bussit liikennöivät tapahtumapaikan ja hotellien väliä. Tarkempi aikataulu julkaistaan syyskuussa 2023.

Yrittäjäpäivät on rento bisnestapahtuma, pukukoodi päivien aikana on smart casual.

Perjantai-illan bileisiin kannustamme pukeutumaan teeman mukaisesti.

Lauantain Yrittäjägaalan pukukoodi on tumma puku tai smokki sekä Suomen Yrittäjien yrittäjäristit tai järjestöansiomerkit.

YHTEYSTIEDOT

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Yrittäjäpäiviin liittyvissä asioissa.
yrittajapaivat@yrittajat.fi

Verkkosivun pääkuva copyright Visit Pori, kuvaaja Anssi Koskinen.