Lämpimästi tervetuloa Suomen suurimpaan yrittäjätapahtumaan!

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät järjestetään Porissa 6.-7.10.2023.

Satakunta on #yrittäjyysmaakunta ja Pori on mitä soivin tapahtumakaupunki. Kaupungista löytyy mm. maailman upeimmaksi tituleerattu hiekkaranta, Yyteri ja vehreydellään mykistävä kaupunkipuisto Kirjurinluoto. Ja kaupungin historiasta löytyy lukuisia merkittäviä tapahtumia kuten Pori Jazzin syntyminen 1960-luvulla. Tiesitkö muuten, että Porin Reposaaresta piti joskus tulla Suomen pääkaupunki? Valtakunnalliset yrittäjäpäivät 2023 virittää nuotit kohti Satakuntaa ja Poria.

”Eläk sääki viäl?”
(Näin porilainen tervehtii ja hänen mielestään on mukavaa nähdä sinua noin nuorekkaana ja hyvinvoivana.)

LIPUT JA HINNAT

Tarkemmat tiedot lipuista löydät Usein kysytyt kysymykset -osiosta.

HUOM! Tällä hetkellä myynnissä olevat lippupaketit eivät sisällä lauantain gaalaa.

Lauantain gaala on tällä hetkellä loppuunmyyty.

Kahden päivän seminaarilippu

Hinta jäsenyrityksille

195 €

+ alv 24 %

Osta lippu

Kahden päivän seminaarilippu ja perjantain bileet

Hinta jäsenyrityksille

295 €

+ alv 24 %

Osta lippu

MITÄ LIPPUNI SISÄLTÄÄ?

VYP 2023 lipputyypit
Myynnissä olevien lipputyyppien sisältö. Lauantain Yrittäjägaalan sisältävät lipputyypit on loppuunvarattu.

OHJELMA

Oikeudet ohjelman ja esiintyjien muutoksiin pidätetään.

PERJANTAI 6.10.2023

Perjantai-illan teemana on jazz. Luvassa on rentoa menoa, musiikkia, ruokaa sekä vanhojen ja uusien tuttujen tapaamisia! Illan juontaa Kaisa Löfgren.

LAUANTAI 7.10.2023

Yrittäjägaalassa palkitaan vuoden yrittäjät, yksinyrittäjät ja nuori yrittäjä. Luvassa on kolmen ruokalajin illallinen. Pukukoodina tumma puku. Gaalan juontaa Kaisa Löfgren.

YRITTÄJÄPÄIVIEN ESIINTYJÄT

Kaisa Löfgren Succee

Kaisa Löfgren

tapahtuman juontaja

Kaisa Löfgren on onnistuneiden tapahtumien priimusmoottori, ammattijuontaja ja tapahtuma-alan sanansaattaja. Kaisalla on parhaillaan käynnissä 15-juhlavuosi yrittäjänä ja olet mahdollisesti tavannut hänet aikaisemmin Kunnallisjohdon seminaareissa juontotehtävissä. Kaisan yritys on Succee Oy.

Joonas Nordman

Joonas Nordman

tapahtuman juontaja

Joonan Nordman on monipuolinen esiintyjä. Näyttelijä, koomikko, ohjaaja, käsikirjoittaja ja sisällöntuottaja. Hänet tunnetaan tv:n puolelta ohjelmista kuten Joonas Nordman Show, Grillikausi, Pelimies, Putous ja Siskonpeti.

Riitta-Maria Lemminki Marketing Finland

Riikka-Maria Lemminki

puhuja

Riikka-Maria Lemminki on Marketing Finlandin toimitusjohtaja, yrittäjä sekä kansainvälisen mainostoimistojen verkoston EACA:n johtoryhmän jäsen. Riikka-Maria on ollut mukana kädet savessa ja intohimoilla rakentamassa useita kotimaisia menestystarinoita ja brändejä. Riikka-Maria on kuunneltu markkinoinnin asiantuntija, joka esimerkkien kautta todistaa markkinoinnin ja myynnin välisen riippuvuussuhteen.

Pasi Rautio

Pasi Rautio

puhuja

Myyntikuiskaaja ja markkinoinnin apumies Pasi Rautio valmentaa, kouluttaa, kiertää puhumassa ja auttaa muita menestymään: opiskelijoita, palkollisia, yrittäjiä, johtajia, myyjiä tai sellaisiksi haluavia. Pasi on nuorena oman vitsansa vääntänyt. Takana on tuhansia kilometrejä, satoja virheitä ja oppimisen polku jatkuu edelleen. Pasi on tuottanut markkinointi- ja myynti-iltamat kiertueet, joka kiersi 86 paikkakunnalla ja koulutti 12 000 yrittäjää sekä kirjoittanut kaksi kirjaa ja yli 6000 minuuttia podcasteja myynnistä, markkinoinnista ja yrittäjyydestä.

Oona Kankkunen Network & Growth Oy

Oona Kankkunen

puhuja

Oona Kankkunen on Network & Growth Oy:n perustaja ja yrittäjä, social selling- ja ajatusjohtajuus -valmentaja, puhuja sekä kirjailija. Oona puhuu intohimoisesti modernin myynnin ja markkinoinnin teemoista ja sekä haluaa muuttaa maailmaa vaikutuksellaan – missionaan sosiaalisempi myynti ja näkemyksellisempi viestintä. Oonan ammattisydän sykkii myynnin kehittämiselle ja myyjien arvostuksen nostamiselle Suomessa sekä myynnin ja markkinoinnin yhteistyön parantamiselle yrityksissä.

Olli Ojamo Eumer Finland Oy

Olli Ojamo

puhuja

Olli Ojamo tituleeraa itseään Suomen iloisimmaksi yrittäjäksi. Olli on toinen Merikarvialla kalastusvälineitä valmistavan ja huikeita elämyspalveluita tarjoavan Eumerin yrittäjäveljeksistä. Nuoresta iästä huolimatta yrittäjän uraa hänellä on takana yli 15 vuotta. Ollin päävastuu Eumerilla on markkinointi ja stressinpoisto eli titteli on taiteellinen johtaja.

Harri Ketamo Headai

Harri Ketamo

puhuja

Harri Ketamo (FT) on kognitiivista tekoälyteknologiaa valmistavan Headai:n perustaja. Headai:n teknologia auttaa yksilöitä ja organisaatioita monimutkaisiin ilmiöihin liittyvässä päätöksenteossa tuottamalla yksityiskohtaisia ja ajantasaisia tilannekuvia, skenaarioita ja suosituksia päätöksenteon tueksi. Hänen edellisistä yrityksistä SikllPixels ja GameMiner toimivat pelialalla, xTask ja Learning Fingerprint tuottivat analytiikkaa oppimisympäristöjen ja massiivikurssien taustalle.

Peter Vesterbacka

Peter Vesterbacka

puhuja

Peter Vesterbacka on yrittäjä, joka on ollut mukana käynnistämässä ja tekemässä menestystarinoita kuten Slush, Angry Birds, Mobile Monday, Startup Sauna ja viimeisimpänä Finest Future. Kaiken ytimessä ovat tekeminen ja brändit.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

TAPAHTUMAKUMPPANIT

TAPAHTUMAPAIKKA

West Areena, Metsämiehenkatu 10, Pori

West Areena, Metsämiehenkatu 10, Pori

Porin West Areena soveltuu jääkiekon lisäksi monien tapahtumien näyttämöksi. Monipuoliset ja muunneltavat tilat toimivat erinomaisesti niin kokousten kuin suurien konserttienkin järjestämispaikkana.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kahden päivän seminaarilippu ja perjantain bileet, sisältää

 • business-seminaarin perjantaina ja lauantaina
 • seminaarilounaan perjantaina ja lauantaina
 • seminaarikahvit perjantaina ja lauantaina
 • kumppanialueen näyttelyn ja alueen ohjelman
 • perjantain iltabileet ja siihen kuluvan ruokailun
 • sekä tuhat päin yrittäjäkollegoja ympäri Suomen!

Huomioithan, että tämä lipputyyppi ei sisällä ohjelmassa mainittua lauantain Yrittäjägaalaa.

Kahden päivän seminaarilippu, sisältää

 • business-seminaarin perjantaina ja lauantaina
 • seminaarilounaan perjantaina ja lauantaina
 • seminaarikahvit perjantaina ja lauantaina
 • kumppanialueen näyttelyn ja alueen ohjelman
 • sekä tuhat päin yrittäjäkollegoja ympäri Suomen!

Huomioithan, että tämä lipputyyppi ei siis sisällä ohjelmassa mainittuja perjantain bileitä tai lauantain Yrittäjägaalaa.

Kahden päivän lippu (tällä hetkellä loppuun varattu) sisältää osallistumisen koko tapahtumaan, eli:

 • business-seminaari perjantaina ja lauantaina
 • seminaarilounas perjantaina ja lauantaina
 • seminaarikahvit perjantaina ja lauantaina
 • kumppanialueen näyttely ja alueen ohjelma
 • perjantain iltabileet ja siihen kuuluva ruokailu
 • Yrittäjägaala lauantaina (illallinen & ohjelma)
 • sekä tuhat päin yrittäjäkollegoja ympäri Suomen!

Kyllä voit.

Peruutusehdot: Täysin kuluton peruutus on mahdollinen 30.6.2023 asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % rekisteröintimaksusta, jos se tehdään 31.8.2023 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai paikalle saapumatta jättämisestä veloitamme 100 % rekisteröitymismaksusta.

Jos luovutat tai myyt lippusi toiselle henkilölle, nimenvaihdos on mahdollinen kuluttomasti 31.8.2023 asti. Tämän jälkeen nimenvaihdoksista veloitetaan 25 € käsittelykuluina.

Kaikki peruutukset ja nimenvaihdokset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla yrittajapaivat@yrittajat.fi.

Saamasi ilmoittautumisvahvistus toimii lippunasi tapahtumaan. Jos ilmoittautumisvahvistus on joutunut hukkaan, voit pyytää sen uudelleen lähetystä sähköpostitse osoitteesta yrittajapaivat@yrittajat.fi.

Osallistujapassisi voit noutaa nimelläsi tapahtuman  aikana ilmoittautumispisteeltä. Passilla pääset liikkumaan tapahtuma-alueella.

Jokaisen tulee ilmoittautua erikseen ja lippu on henkilökohtainen eli samalla lipulla ei voi osallistua useampi kuin yksi henkilö.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa plaseeraustoiveesi. Vaihtoehtoina ovat paikallisyhdistyksen tai aluejärjestön pöytä, toimialajärjestön pöytä, nuorten yrittäjien pöytä (ikärajaton) tai järjestäjä plaseeraa vapaasti.

Lisätietoihin voi kirjoittaa niiden henkilöiden nimet, jotka toivot plaseerattavan samaan pöytään. On hyvä ensin kuitenkin varmistaa, että kyseiset henkilöt ovat ilmoittautuneet tapahtumaan.

Tiedon pöydästäsi löydät osallistujapassistasi. Plaseeraus on pöytäplaseeraus, ei nimiplaseeraus, joten voit istua pöytänumerosi mukaiseen pöytään mille tahansa paikalle.

Tapahtuman osallistujille maksuttomat bussit liikennöivät tapahtumapaikan ja Yrittäjäpäivien majoitustarjonnan kohteiden välillä, joissa osallistujia majoittuu. Tarkempi bussiaikataulu julkaistaan syyskuussa 2023.

Yrittäjäpäivät on rento bisnestapahtuma, pukukoodi päivien aikana on smart casual.

Perjantai-illan bileisiin kannustamme pukeutumaan teeman mukaisesti.

Lauantain Yrittäjägaalan pukukoodi on tumma puku tai smokki sekä Suomen Yrittäjien yrittäjäristit tai järjestöansiomerkit.

Jokainen ilmoittautunut osallistuja saa sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisen yhteydessä. Viestin lähettäjänä on Suomen Yrittäjät sähköpostilla yrittajapaivat@yrittajat.fi (tai tapahtumat@yrittajat.fi). Jos vahvistusviestiä ei löydy ja olet epävarma tilanteesta, voit tiedustella asiaa sähköpostitse osoitteella yrittajapaivat@yrittajat.fi.

YHTEYSTIEDOT

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Yrittäjäpäiviin liittyvissä asioissa.
yrittajapaivat@yrittajat.fi

Verkkosivun pääkuva copyright Visit Pori, kuvaaja Anssi Koskinen.

MAJOITUSTARJONTAA

Ohjelmalippu ei sisällä majoitusta. Jokainen huolehtii itse omista majoitusvarauksistaan. Alta löydät muutamia vaihtoehtoja majoitukselle. Katsohan hotellin tiedoista huolellisesti etäisyydet, kaikki hotellit eivät sijaitse Porin keskustan tuntumassa. Jos alla olevissa tiedoissa on mainittu varauskoodi tai -tunnus, mainitse tämä varausta tehdessäsi.

huone A. Ahlströmin ruukki

A. Ahlströmin ruukki

Laviantie 14, Noormarkku

Hinnat alk. 145 €/2hh/vrk, 119 €/1hh/vrk. Hinta sisältää aamiaisen sekä pääsyn ruukin kuntosalille. Varaukset p. 050 518 3677 tai ruukki@a-ahlstrom.fi. Mainitse koodi Yrittäjät varausta tehdessäsi. Ahlströmin ruukki on noin 16 km päässä Porin keskustasta.

Hotellihuoneet ovat käytettävissänne tulopäivänä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka. Kiintiöstä tehdyt huonevaraukset tulee vahvistaa luottokortilla varauksen yhteydessä.

Etäisyydet:
Rautatieasema 19 km
Lentokenttä 20 km
Isomäki Areena 17 km

Amado Hotel huone

Amado Hotel

Keskusaukio 2, Pori

Hinnat alk. 85 eur/1hh/vrk. Huonevaraukset sähköpostitse sales@amado.fi.

Hotelli Hiittenharju standard huone

Finlandia Hotelli Hiittenharju

Hiittenharjuntie 1, Harjavalta

Hinnat alk. standard 1hh 75 €/yö/huone, standard 2hh 85€/yö/huone, superior 1hh 85€/yö/huone, superior 2hh 95€/yö/huone, saunallinen 1-2hh 120€/yö/huone. Huonevaraukset tehdään hotellin verkkosivujen kautta tai sähköpostitse hotelli@hotellihiittenharju.fi tai puhelimitse 02 5311 600. Hotelli sijaitsee noin 30 km päässä Porin keskustasta.

Varaus maksetaan varaamisen yhteydessä. Pyydämme huomioimaan, että hotellilla ei ole tarjottavanaan aamiaista eikä muitakaan ravintolapalveluita.

Huoneet sijaitsevat rivitalomallisissa rakennuksissa omalla sisäänkäynnillä ja saapuessanne auton voi ajaa suoraa huoneen edessä olevaan autokatokseen. Erillistä vastaanotossa käyntiä ei tarvita, vaan sisäänkirjautuminen hoituu kontaktittomasti majoittujan oman aikataulun mukaan. Huonenumero ja avainkoodi ilmoitetaan tekstiviestitse päivää ennen varauksen alkua, ilmoitettu avainkoodi toimii avaimena.

Hintoihin sisältyy majoitus omalla sisäänkäynnillä, katoksellinen autopaikka suoraa oven edestä, oma kylpyhuone, petivaatteet+pyyhkeet, viileäkaappi, vedenkeitin, kahvia & teetä, yhteiskäytössä olevan keittohuoneen (keittolevy, mikroaaltouuni, kahvinkeitin) käyttö, wifi sekä ALV. Superior-huoneissa ja saunallisissa lisäksi kaikissa oma mikroaaltouuni.

Vastaanotto on tavoitettavissa puhelimitse 24/7 numerossa +358 (0)2 5311 600. Olethan yhteydessä, mikäli varaukseen tulee muutoksia tai muuten ilmenee kysyttävää.

Tervetuloa!

Hotelli Kalliohovi huone

Hotelli Kalliohovi

Kalliokatu 25, Rauma

Hinnat alk. 1hh 105 €/vrk, 2hh 115 €/vrk. Varaukset puhelimitse 02 83881 tai sähköpostitse kalliohovi@kalliohovi.fi. Hotelli sijaitsee noin 50 km päässä Porin keskustasta.

Lyhyen kävelyn päässä Vanhan Rauman puukortteleista, Hotel Kalliohovi toivottaa vieraansa tervetulleeksi pienhotellin kodikkaaseen rauhaan.

Hotelli Raumalinna huone

Hotelli Raumanlinna

Valtakatu 5, Rauma

Hinnat alk. 1hh 100 €/vrk, 2hh 110 €/vrk. Varaukset suoraan hotellista p. 02 83221 tai sähköpostitse raumanlinna@raumanlinna.fi. Hotelli Raumanlinna sijaitsee noin 50 km päässä Porista.

Vehreän keskuspuiston laidalla sijaitseva Hotel Raumanlinna huokuu historiaa. Maailmallakin tunnetun funkkisarkkitehti Erkki Huttusen piirtämä Raumanlinna valmistui vuonna 1933. Valtakadun lehmusten takana nouseva valkoinen julkisivu kätkee sisäänsä monia muistoja ja tarinoita.

Hotelli Verstas Matkaaja-huone

Hotelli Verstas

Villiläntie 1, Nakkila

Hinnat alk. 1hh 90 €/huone ja 2hh 120 €/huone. Hinnat sisältävät kartanoaamiaisen, WIFIn, saunan ja pysäköinnin. Varaukset hotellin verkkosivujen kautta. Hotelli sijaitsee noin 20 min ajomatkan päässä Porin keskustasta.

Hotelli Rantakartano kahden hengen huone

Hotelli Rantakartano

Isojoenrannantie 58, Pori

Hinnat alk. 1hh 59€/vrk, 2hh 80€/vrk, 3hh 96€/vrk, 4hh 120€/vrk. Varaukset puhelimitse 02 639 3900 tai sähköpostitse myynti@rantakartano.net. Mainitse varatessasi koodi Suomen Yrittäjät.

Strandard Room Omena Hotels Pori

Omena Hotelli Pori

Yrjönkatu 19, Pori

Hinnat alk. 1 hh 95 €/huone/yö, 2 hh 105 €/huone/yö, 3 hh 115 €/huone/yö, 4 hh 125 €/huone/yö. Hinnat eivät sisällä aamupalaa. Huoneet varattavissa ajalle 6.-8.10.2023. Varaukset Omena Hotellien verkkosivujen kautta.

Huoneistot Antinkatu

Huoneistot Antinkatu

Antinkatu, Pori

Hinta 330 € / 2 vrk. Varaukset sähköpostitse sales@amado.fi.

Original Sokos Hotels Vaakuna Porissa

Original Sokos Hotel Vaakuna

Gallen-Kallelankatu 7, Pori

Hinnat alk. 140 €/vrk. Huonevaraukset myyntipalvelusta p. 029 004 2002 tai Sokos Hotelsin verkkosivuilta tunnuksella BYrittajat23.

Scandic Pori Twin Standard

Scandic Pori

Itsenäisyydenkatu 41, Pori

Hinnat alk. 1hh 135 €/vrk, 2hh 155 €/vrk. Varaukset Scandic Hotelsin verkkosivuilta varaustunnuksella BVIS061023, p. +358 2 624 900 tai sähköpostitse pori@scandichotels.com.

Scandic Rauma twin standard large huone

Scandic Rauma

Aittakarinkatu 9, Rauma

Hinnat alk. 1hh 130 € / vrk, 2hh 150 € / vrk. Varaukset Scandic Hotelsin verkkosivujen kautta varaustunnuksella BSUO051023

Hinnat ovat voimassa varauksille 5.-8.10.2023. Huoneet ovat varattavissa 5.9.2023 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Torget Double Room

Torget Aparthotel

Antinkatu 11, Pori

Hinnat alk. 112 €/vrk. Huonevaraukset koodilla SAY23 hotellin verkkosivujen kautta.

Hinnat sisältävät aamiaisen Café Antonissa. Varaukset on maksettava varaushetkellä. Yrityksille saatavilla laskutus ja varauspyynnöt sähköpostitse varaukset@torgethotel.fi. 100% hyvitys kun peruutus tehdään 7 vrk ennen saapumista.

Virkistyshotelli Yyteri 2 hengen huone

Virkistyshotelli Yyteri

Sipintie 1, Pori

Hinnat alk. 105 eur/vrk. Huonevaraukset suoraan hotellista koodilla Yrittäjät p. 02 628 5300 tai sähköpostitse info@virkistyshotelli.fi tai myynti@virkistyshotelli.fi. Hotelli sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Porin keskustasta.

kuva Villa Aava

Villa Amado ja Villa Aava

Reposaari

Hinta alkaen 900 eur/vrk/villa + siivous 175 eur + tarvittaessa lakanasetit 20 eur/hlö. Varaukset sähköpostilla sales@amado.fi. Villat sijaitsevat Reposaaressa eli Porin keskustasta sinne on matkaa n. 32 km.