YKSINYRITTÄJÄT YHDESSÄ

Sinkkujen päivänä 11.11.2022 tapahtuu!

Uudenmaan Yrittäjät kutsuu yksinyrittäjät ympäri Suomea Järvenpään upouudelle AinoAreenalle. Sinkkujen päivänä 11.11.2022 pärähtää käyntiin ensimmäinen koko maan kattava yksinyrittäjäpäivä! 

Yksinyrittäjät ovat tavanneet Uudellamaalla monen monta vuotta. Tiedämme, että yksinyrittäjien tapahtumisissa puhe ja nauru raikaa, kun yrittäjät ottavat hetkestä, toistensa kohtaamisesta ja toinen toistensa osaamisesta kaiken irti. Niinpä nytkin luomme puitteet tehdä samoin, mutta isommin kuin koskaan aiemmin!

Nyt sinulla on mahdollisuus tavata toisia yksinyrittäjiä, tehdä bisnestä, oppia uutta ja päivän päätteeksi heittää vapaalle. 

PUHUJAT

Sami Sallinen

Sami Sallinen on työskennellyt yli 30 vuotta konfliktien ja haastavien vuorovaikutusten parissa. Hän on entinen huumepoliisi, väkivaltarikostutkija, Suojelupoliisin virkamies ja on työskennellyt kansainvälisissä under cover operaatioissa ja rikostutkintatehtävissä ympäri Eurooppaa. Sami on myös tietokirjailija, puhuja ja valmentaja. Hänen suosituimpia aiheitaan ovat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, se miten äärimmäisistä neuvottelutilanteista opittuja metodeja voidaan hyödyntää missä tahansa neuvottelutilanteessa

Saana Rossi

juontaja

Saana Rossi on yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointiammattilaisista, puhuja, advisor ja kirjailija. Saana tunnetaan valovoimaisena, herättelevänä, innostavana ja suorapuheisena esiintyjänä, jonka vahvuuksiin kuuluu vankka substanssi ja monipuoliset näkökulmat. Saana tuo puheenvuoroihinsa rutkasti konkretiaa ja positiivisuutta. Asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi Saana juontaa ja moderoi työelämätapahtumia sekä toimii asiantuntijana paneelikeskusteluissa.

Arman Alizad

Arman Alizad puhuu omakohtaisten kokemusten kautta elämästä ja jakaa ajatuksia siitä, miten on itse päättänyt elämän kokea ja nähdä. Oman tarinansa myötä hän ottaa esiin monenlaisia käännekohtia, joissa omilla valinnoilla ja asenteella on ollut suuri merkitys tulevaisuuden kehittymiseen. Armania pidetään usein rohkeana, mutta itse hän sanoo, että ei tiedä rohkeudesta mitään, mutta pelosta kaiken. Hänen omat kokemuksensa ovat auttaneet voittamaan pelon ja menemään kohti omia unelmia. Rohkeus ei ole pelon puuttumista, vaan tarkoittaa, että jokin asia on pelkoa tärkeämpi.

Susanna Syld

Susanna Syld on ihmissuhdenarkki, nautinnon tutkimusmatkailija ja loputtoman kiinnostunut siitä, mihin annammekaan lupaa itselle rentouden ja nautinnon kautta.
Susannan työkenttä on terapiamaailmassa niin yksilöiden kuin parienkin kanssa, toinen puoli työstä kostuu erilaisia valmennuksista sekä yrityksien ja yhteisöjen koulutuksista. Ihmistyö on Susannaan tatuoitu rakkaustarina ja hän janoaa loputtomasti mielen ja kehon yhteyden ymmärrystä.

Petra Pulkkinen

Petra Pulkkinen on koulutusalan yrittäjä, jonka päätuote on Yksinyrittäjäakatemia. Petra uskoo, että osaaminen on yrityksen vankka pääoma, jota ei niin vaan kadotetakaan. Yritysten kasvun osaaminen luo pohjaa uusille ideoille ja riskinotolle. Näitä ominaisuuksia tarvitaan myös tulevaisuuden ennakoinnissa.
Valmentajana ja sparraajana Petra työskentelee kuin metsästyskoira: asiantuntemus, isot korvat, utelias mieli ja tehokas nenä. Metsästys on yhteistyötä yhtä lailla kuin yrityksen kasvukin. Oikeita ihmisiä oikeassa paikassa oikeanlaisella osaamisella – siitä loppukädessä tulokset syntyvät!

Tuomas Muurikainen

Accountorin myynti- ja markkinointijohtaja Tuomas Muurikainen on toiminut itse 10 vuotta pienyrittäjänä ennen nykyistä rooliaan. Hän tietää, millaista yrittäjän käytännön arki on. Siksi hän oli oikea henkilö kehittämään pienyrittäjille markkinoiden kätevimmän taloushallintopalvelun: Accountor Go -kirjanpitopalvelun.

Tiina Starck

Tiina Starck on OP Uusimaan myyntijohtaja. Tiina kertoo Yksinyrittäjäpäivässä OP Uusimaasta yksinyrittäjän kumppanina. Tiina on myös yksi Hurmaavan hissipuhekilpailun tuomareista.

Erkka Holopainen

Pohjantähden tulosryhmäjohtaja, yritysasiakkaat

Juha-Matti Hyttinen

Veritaksen myyntipäällikkö

Vesa Voutilainen

Pohjantähden yritysmyyntipäällikkö, franchising-yrittäjä.

OHJELMA

Ohjema tarkentuu matkan varrella, oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

Minimessut alkavat toisen kerroksen parvella. Kumppanit ovat tavattavissa ja heidän ohjelmansa käynnistyvät kumppaniparvella ja aitioissa. Elisa-salissa on mahdollisuus verkostoitua. OP Uusimaa Loungessa verkostoitumistreffit.

YEL-vakuutus herättää paljon keskustelua ja siihen liittyy paljon myyttejä. Pohjantähti ja Veritas tulevat nyt murtamaan nämä myytit. Lisäksi kuulemme, kuinka vastuullisuus voi näkyä myös vakuutuslaskulla.

Hissipuhevalmennus

Elisan terveiset lavalla välittämässä Oskari Rujala, Ida Vuorinen, Vertti Piisinen ja Niko Kumpulainen

Pohjantähti-lounasta tarjolla porrastetusti klo 14.30 asti. Lounas sisältyy lippusi hintaan.

Kumppanit ovat tavattavissa ja heidän ohjelmansa jatkuvat kumppaniparvella ja aitioissa. Elisa-salissa on mahdollisuus verkostoitua.

Neuvottelutaito on tämän päivän tärkeimpiä työelämän taitoja. Yksinyrittäjälle kyky neuvotella on elinehto. Olemme jatkuvasti vuorovaikutuksessa ympäristömme ja muiden ihmisten kanssa ja neuvottelun keinoin edistämme intressejämme. Mitä paremmin neuvottelet, sitä paremmin saavutat tavoitteesi.

Sisältö tarkentuu.

 • Kuppi kahvia hengitellen vai kiireessä hörppien?
 • Palautumisajattelusta nautintoajatteluun
 • Nautinnon anatomia
 • Nautintotaidot
 • Mikronautinto, nautintoaika ja elämykset

Illan parhaat bileet tarjoilee Olympiastadion-keikankin kesäkuussa vetänyt Haloo Helsinki! DJ vastaa loppuillan musiikista.

Ajankohtaista

Aino Areena

Aino Areena

Syksyllä 2021 avattu Aino Areena on moderni tapahtumakeskus Järvenpäässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Pääradan varrella olevalle Ainolan juna-asemalle on 200 metrin kävelymatka ja pihassa on runsaasti pysäköintitilaa. Sisältä löytyy skandinaavisen tyylikäs ja viihtyisä Areena, ravintolatila sekä Areenaa kehystävät katsomoparvet ja lounge. Kestävän kehityksen periaatteita noudattaen rakennettu yksityisomisteinen Aino Areena isännöi niin yritystapahtumia, urheilutapahtumia kuin eturivin artistien konsertteja. Yksinyrittäjäpäivässä Areenalle rakentuvat Accountor-lava ja seminaarisali sekä verkostoitumisalue. Toisen kerroksen katsomoparvilta ja aitoista löytyvät tapahtuman pääkumppanit ja minimessut sekä niin ikään toisen kerroksen OP Uusimaa Loungesta toinen ohjelmatila.

LIPUT

Lipunmyynti on päättynyt.
Lippujen hintoihin kuuluu päivän ohjelma, lounas, kahvi ja illan konsertti.
Hinnat eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa (AVL 4 §).

Peruslippu

75 €

Osta lippu

YHTEISTYÖKUMPPANIT

OP Uusimaa on Uudellamaalla toimiva osuuspankki, joka kuuluu OP Ryhmään. Toimintaamme ohjaavat arvomme: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Vahvan vakavaraisuutemme avulla haluamme edistää alueemme elinvoimaisuutta ja vastuullisuutta.

Accountor palvelee yritystäsi niin talous-, palkka, HR- kuin laki- ja verohaasteissasi. Olemme myös suunnitelleet erityisesti pienyrittäjien tarpeisiin soveltuvan Accountor Go-kirjanpitopalvelun edullisella ja kiinteällä kuukausimaksulla. Kysy lisää!

Me Elisalla haluamme helpottaa yrittäjien arkea tehokkailla työvälineillä ja yhteyksillä. Suomen Yrittäjien jäsenenä saat alennuksia esimerkiksi Elisan 5G-liittymistä ja IT-tuesta, jotka tukevat sujuvaa työntekoa. Lisäksi autamme sinua viihtymään vapaa-ajallasi paremmin. Tiesitkö, että voit saada yrityksellesi henkilökohtaisen yhteyshenkilön Elisalta? Nähdään Järvenpäässä marraskuussa! yrityksille.elisa.fi/yrittajille

Ihmisen kokoinen vakuutusyhtiö Pohjantähti on turvannut suomalaisten arkea jo yli 125 vuoden ajan. Meillä jokaista yritysasiakasta hemmotellaan omalla vakuutusihmisellä. Tutustu vakuutusalan piristävään poikkeukseen https://www.pohjantahti.fi/yrityksille/.

Keuda toteuttaa Suomen viidenneksi suurimpana ammatillisen koulutuksen järjestäjänä opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja 80 eri tutkinnon avulla. Vuosi 2022 on Keudassa juhlavuosi, sillä Keuda täyttää 60 vuotta.

Järvenpää on 45 000 asukkaan ja yli 3 000 yrityksen merkittävä kaupallinen kasvukaupunki Uudellamaalla. Tehtävänämme on yrittämisen edellytysten turvaaminen sekä yhteistyö yrittäjien kanssa. Lue lisää: jarvenpaa.fi/ ja businessjarvenpaa.fi/

MINIMESSUILLA MUKANA

Tervetuloa minimessuosastollemme:

OKOMI hyvinvointi
Freesi Living
Positiivinen potentiaali
Huippumyynti Oy
LaNina
Akaan verhoomo
Elmo´s Cakery
Bereda Coaching
Osteopaatti Petteri Kytölä
Huovinmaa Oy
Etelä-Pohjanmaan Yksinyrittäjät

USEIN KYSYTTYÄ

Järvenpään uusi Hotelli Sointu sijaitsee aivan Järvenpään juna-aseman vieressä. Hotelli Sointu tarjoaa Yksinyrittäjäpäivän osallistujille majoituksen etuhintaan.

Varaukset verkosta: www.hotellisointu.fi
1 hh: 89€/yö, alennuskoodi yrittajat1
2 hh: 109€/yö, alennuskoodi yrittajat2
Tarjoushintaiset huoneet varattavissa tapahtumaan asti niin kauan kuin tarjoushintaisia huoneita riittää. Hinnat sis. herkullisen aamiaisen.

Hotellin osoite: Asema-aukio, 04400 Järvenpää

Hotelli Sointu & Yksinyrittäjäpäivä

Hotelli Krapi sijatsee Tuusulanjärven kulttuurimaisemassa noin viiden kilometrin päässä AinoAreenasta.

Krapin ja Onnelan alueen huoneet 11.-12.11.2022

 • Standard yhden hengen huone 102,00€/yö
 • Standard kahden hengen huone 122,00€/yö
 • Comfort yhden hengen huone 132,00€/yö
 • Comfort kahden hengen huone 152,00€/yö – kaikki comfort huoneet Onnelan alueella

Varaukset sähköpostitse hotelli@krapi.fi tai p. 09 274841.

Hinnat sisältävät majoittumisen lisäksi aamiaisen ravintola Krapihovissa Krapin alueella klo 8-10.30.

Sisäänkirjautuminen tapahtuu Hotelli Krapin päävastaanotossa Rantatie 2:ssa.

Majoitustarjous on voimassa 1.10.2022 saakka.

Hotelli Krapi

Voit perua osallistumisesi Yksinyrittäjäpäivään 2022 kuluitta 30.9.2022 saakka. Tämän jälkeen veloitamme 100 % lipun hinnasta. Mikäli jätät saapumatta paikalle, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Osallistumisesi voit siirtää kuluitta toiselle henkilölle 27.10. saakka. Tämän jälkeen perimme toimisto- ja käsittelykuluna 25 euroa muutosta kohden.

Teethän peruutukset ja nimenmuutokset kirjallisesti osoitteeseen: sanna.sassi@yrittajat.fi.

Tule myymään tuotteitasi tai palveluasi Yksinyrittäjäpäivän Minimessuille!

 

Minimessut toteutetaan Yksinyrittäjäpäivän aamulla klo 9.30 – 12.00.

Myymään pääsevät ensimmäiseksi myyntipaikan varaavat Yksinyrittäjäpäivään lipun ostaneet yksinyrittäjät. Rajoitamme tarvittaessa saman tuotteen tai palvelun myyjien määrää. Myyntipaikka on maksuton, mutta varauksen peruuttamisesta ilmoittautumisen päättymisen 27.10. jälkeen veloitamme 200 euroa – ymmärrät varmaan, että varattu myyntipaikka vie mahdollisuuden joltain toiselta.

Toivomme, että sinulla on myytävänä jotain uniikkia, kenties alkavaan joulusesonkiin sopivia pienikokoisia tavaroita tai palvelu, jonka esittely sopii päivään.

Myyntipaikka:

 • Myyntipaikan koko on noin 2 metriä x 2 metriä lattiatilaa
 • 153 x 75 cm -kokoinen pöytä
 • pyynnöstä sähköpiste (jatkojohto)

Sinä tuot siis kaiken muun! Voit tuoda halutessasi esim. roll-upin, rekin, tuolin, maton, roskiksen, pöytäliinan, pöytästandin. Myyntipaikalla voi toistaa tietokoneelta tai muuten ääntä vain hiljaisella – tilassa on oma äänentoisto, jota minimessujen aikana hyödynnetään.

Myyntipaikat sijaitsevat toisessa kerroksessa parvella, joka avautuu suoraan tapahtumasaliin sekä tapahtumasalissa.

Rakentamaan pääset aamulla klo 8 ja purkaminen tapahtuu heti minimessujen päättymisen jälkeen. Autolla pääset tuomaan tavaroita rakennuksen takaovelta. Näytteilleasettajien merkatut parkkipaikat sijaitsevat takaoven läheisyydessä.

Myyntipaikat jaetaan paikan päällä. Otamme huomioon toiminnalliset tekijät. Jos paikalle tulee hieroja, katsomme rauhallisemman nurkan, tai jos roudattavaa on paljon, minimoimme kantomatkan.

Varaa paikkasi!

Varaa näytteilleasettajapaikkasi sähköpostitse: mari.stahls@yrittajat.fi. Myyntipaikkaa varatessasi kerro yrityksesi nimi, Y-tunnus, mitä aiot myydä, tarvitsetko myyntipaikalla sähköpistettä, aiotko toistaa ääntä ja onko sinulla jotain erityistoiveita paikan suhteen.

Mainosta etukäteen:

Varaa ilmoituspaikka Yksinyrittäjäpäivän verkkosivulle! Lähetä yrityksesi nimi, logo (vaakakuva kokoa 520 * 320 px), verkko-osoite halutulle laskeutumissivulle ja laskutusosoite. Hinta jäsenyrittäjille 250 euroa, ei-jäsenille 371 euroa. Sadan euroon lisähintaan saat logon yhteyteen max. 250 merkin (välilyönteineen) markkinointitekstin. Toimita kaikki materiaali myyntipaikkaa varatessasi. Ilmoitamme www.yksinyrittajapaiva.fi, kun kaikki myyntipaikat on varattu.

Minimessut – näytteilleasettajaohje- PDF

Verkostoidutaan! Yksinyrittäjäpäivän osallistujat pääsevät tapahtuman verkostoitumisalustalla esittelemään itsensä ja kiinnostuksen kohteensa ja tutustumaan muihin tulijoihin ennakkoon.

Verkostoitumissovellus on helppokäyttöinen ja houkutteleva. Se suosittelee parhaita matchejä omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Treffejä päivään voi sopia ohjelmassa etukäteen.

Paikan päällä verkostoitumisaikaa on monessa kohdassa, ja voit jatkaa juttua iltaa kohti ohjatun verkostoitumisen ulkopuolella.

Tapahtumaan ilmoittautuneet saavat sähköpostitse osallistujakirjeen, jossa on tarkemmat ohjeet treffialustan käyttöönottoon ja treffien sopimiseen.

Aino Areena sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella, saavut sitten omalla autolla, junalla tai muulla julkisella liikennevälineellä.
Järvenpää kuuluu HSL-alueeseen. Pääradan varrella olevalle Ainolan juna-asemalle on 200 metrin kävelymatka ja pihassa on runsaasti pysäköintitilaa.

https://ainoareena.fi/info/saapuminen

 

OTA YHTEYTTÄ

Yhteystiedot

Autamme mielellämme kaikissa Yksinyrittäjäpäivään liittyvissä asioissa.
Ilmoittautumiset, ryhmäilmoittautumiset ja maksut
Sanna Sassi, sanna.sassi@yrittajat.fi, 050 911 8049
Yhteistyökumppanuudet ja tapahtuman järjestelyt
Kati Liikanen, kati.liikanen@yrittajat.fi, 050 370 3257

Tapahtumapaikan osoite:
Aino Areena, Maamiehenkatu 14, 04400 Järvenpää