Yksinyrittäjäpäivä kutsuu sinut Helsinkiin 10.11.2023!

Yksinyrittäjät tapasivat viime vuonna valtakunnallisesti ensimmäistä kertaa Järvenpäässä. Tapahtuma saa jatkoa!  Tänä vuonna kutsumme kaikki yksinyrittäjät ja yksinyrittäjähenkiset Tennispalatsiin Helsingin keskustaan.

Aamu alkaa kahvin lomassa uusien yksinyrittäjäkollegoiden tapaamisella ja iltapäivällä tutustut jälleen uusiin, samanhenkisiin, mahtaviin yrittäjiin.  

Päivän ensimmäiseen osuuteen tähtipölyä tuovat digimaailman huippuosaajat. Mitä hyötyä digistä on yksinyrittäjän busineksessa? Mitä jokaisen on tarpeen tietää tekoälystä?

Toisessa osuudessa kuulemme koomisia ja vähän traagisiakin yrittäjätarinoita onnistumisista ja epäonnistumisista sekä keskustelemme yksinyrittäjän menestymisen eväistä.

Kolmannessa näytöksessä kuulet onko tekoäly jokaisen uusi paras kaveri. Ja kuka onkaan päivän viimeinen puhuja, Masked Speaker? Sen näet vasta puheenvuoron lopuksi! 

Varsinaisen seminaariohjelman jälkeen on aika vaihtaa hetkeksi vapaalle ja tavata ystäviä ja tuttuja sekä viihtyä stand upin parissa. 

Laita siis päivä kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan. Yrittäjien kanssa et ole koskaan yksin! 

OHJELMA 10.11.2023

Oikeudet ohjelman ja esiintyjien muutokseen pidätetään.

Aamukahvilla on luvassa ohjattua verkostoitumista kahvikupin ääressä. Nimikyltissäsi on numero, joka ohjaa sinut saman numeroiseen pöytään tapaamaan yrittäjäkollegoita.

Lotta BacklundPuheenvuoro on reippauden kunnianpalautus ja opas siihen, miten elämässä ja yrittäjyydessä mennään eteenpäin pelottomasti ja itsevarmasti. Lotta antaa käytännön neuvoja ja kikkoja itseluottamuksen kasvattamiseen jokaiselle, joka haluaa kohdata pelkonsa ja toteuttaa unelmansa.

Benjamin SärkkäMillainen on tekoälyn historia? Missä mennään nyt? Millaisia haasteita tekoälyn käyttöön liittyy? Näihin kysymyksiin vuoden 2020 valkohattuhakkeri, tietoturva-alan vaikuttaja Benjamin Särkkä hakee vastauksia puheenvuorossaan.

Linda kokee ”vain vähän piirtelevänsä”. Silti hänen yrityksensä Redanredan kukoistaa, ja yrittäjäjärjestön jäsenyyskin poiki Vuoden valtakunnallisen yksinyrittäjäpalkinnon.

Miten tämä itseoppinut kuvittaja on tehnyt livekuvituksesta menestyvän yrityksen? Ja montako kertaa pitää sanoa ”Joo!”, että nahkeissa kokoushuoneissa piirtelystä ja nurkkamörkönä olemisesta tulee bisnes?

Jenni Parpala kertoo oman tarinansa yrittäjäksi kaunistelematta ja suoraan. ”Perheen yrityksen konkurssin jälkeen olin hyvää vauhtia syrjäytymässä, enkä tiennyt yhtään mitä tehdä.” Opiskelun aikana syntyi kuitenkin ajatus yrittäjyydestä ja liikeideasta. Mitä voimme oppia Jennin tarinan kautta yrittäjyydestä ja elämästä?

Suomen Yrittäjien elinkeinopolitiikan johtaja Harri Jaskari tarkastelee yksinyrittäjyyden näkymää vuodelle 2024. Mitä hallitusohjelma tarkoittaa yksinyrittäjyydelle ja yrittäjyydelle ylipäätään? Mitä mahdollisuuksia yhteiskunnan muutostekijät voivat tarjota? Onko työelämän tulevaisuus hybridi perinteistä työtä ja yrittäjyyttä?

Iltapäiväkahvilla on luvassa vapaamuotoista verkostoitumista. Nappaa siis kuppi kuumaa ja suuntaan lähimpään pöytään juttelemaan muiden yrittäjien kanssa.

Miten tekoäly vaikuttaa liiketoimintaan ja millainen on työn muutos generatiivisen tekoälyn tuomien työkalujen myötä? Miten tekoälytyökalut auttavat ihmisiä tekemään fiksumpaa työtä? Mitä taitoja vaaditaan tekoälytyökaverin kanssa työskentelyyn. Näihin ja moniin muihin arjen kysymyksiin vastaa Antti Merilehto puheenvuorossaan.

Tämä henkilö on vaikka ja mitä. Hän on yrittäjä, hän on hullunrohkea, hän on innostava. Mutta kuka hän on? Sen näet puheenvuoron lopuksi. Poista maski!

Viihdettä miljoonille, ääniefektejä Fiatille ja Amazonille, juttuja Time Magazinessa, Huffington Postissa ja LADBiblessä – äänitaitelija Rudi Rok on todellinen viihteen moniäänilahjakkuus. Jos Rudin kohtaaminen jo polttelee niin tsekkaa Youtubesta yhden miehen bändi.

ESIINTYJÄT

Benjamin Särkkä

Benjamin Särkkä

puhuja

As a seasoned hacker with an insatiable curiosity, Benjamin excels at uncovering the root causes of complex cybersecurity challenges. Passionate about empowering others to succeed, he has dedicated his career to helping organizations build robust security defenses and foster a culture of resilience.

Linda Saukko-Rauta

Linda Saukko-Rauta

puhuja

Linda Saukko-Rauta on livekuvittaja, piirtelijä – ja yksinyrittäjä. Livekuvittamisen lisäksi Linda auttaa yrityksiä visualisoimaan strategioita ja prosesseja piirroskuviksi ja -videoiksi. Entinen ruotsinopettaja Saukko-Rauta tekee myös vimmaisia sarjiksia ja pilakuvia, joihin voi törmätä internetin ihmemaailmassa.

Antti Merilehto

Antti Merilehto

puhuja

Antti Merilehto on pitkän linjan tekojen ammattilainen, joka kouluttaa asiantuntijoita ja johtoryhmiä tekoälyn hyödyntämiseen.

ChatGPT ja sen mahdollistamat työkalut muuttavat arkea erityisesti pienyrittäjille ja yksinyrittäjillä. Heillä on yhtäkkiä työkaveri, joka on lukenut kaiken internetissä olevan materiaalin ja on valmis auttamaan markkinoinnissa sähköposteihin vastaamisessa ja kaikessa viestinnässä.

Lotta Backlund

Lotta Backlund

puhuja

Lotta Backlund on Rovio Entertainmentin viestintäjohtaja sekä tietokirjailija. Hänen reippauskirjansa ”Sano kyllä – miten saada reippaudella suhteetonta etumatkaa työelämässä ja muussakin elämässä” oli viime vuonna yksi kotimaisen self help -kirjallisuuden suosikeista. Uransa aikana Lotta on ehtinyt olla myös kehitys- ja myyntijohtaja tv-tuotantoyhtiössä, poliittinen erityisavustaja, televisio- ja radiojuontaja sekä stand up -koomikko.

musta puhujakoroke

Masked Speaker

puhuja

Tämä henkilö on vaikka ja mitä. Hän on yrittäjä, hän on hullunrohkea, hän on innostava. Poista maski!

Rudi Rok

Rudi Rok

tapahtuman juontaja ja illan esiintyjä

Viihdettä miljoonille, ääniefektejä Fiatille ja Amazonille, juttuja Time Magazinessa, Huffington Postissa ja LADBiblessä – äänitaitelija Rudi Rok on todellinen viihteen moniäänilahjakkuus. Jos Rudin kohtaaminen jo polttelee niin tsekkaa yhden miehen bändi.

Jenni Parpala

Jenni Parpala

puhuja

Jenni Parpala on siivousalan yrittäjä, joka on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt jo myydä yhden yrityksensä. Nykyään hän kipparoi Kiffel Oy:tä. Ehtipä Jenni käydä myös mittaamassa itseään Diili-ohjelmassa.

Harri Jaskari

puhuja

Harri Jaskari on yrittäjyyden ja politiikan moniottelija. Suomen Yrittäjissä Harri vetää tiimiä, jonka vastuualueelle kuuluvat mm. elinkeinopolitiikka, järjestöasiat ja omistajanvaihdokset.

LIPUT JA HINNAT

Lippu sisältää koko ohjelman sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Regular

129 €

+ alv 24 %

Osta lippu

YHTEISTYÖSSÄ

logo eTasku
logo Kasvurahoitus

TAPAHTUMAPAIKKA

Tennispalatsi, Salomonkatu 15, Helsinki

Tennispalatsi, Salomonkatu 15, Helsinki

Helsingin Tennispalatsin elokuvakeskuksen ovet avattiin rakennuksen täydellisen muodonmuutoksen jälkeen yleisölle 26. helmikuuta 1999. Yksinyrittäjäpäivä järjestetään Tennispalatsin ISENSE-salissa ja sen lämpiössä, rakennuksen 3. kerroksessa. Sisään pääset parhaiten Salomonkadun puolelta ovesta, jonka tunnistat Yrittäjät-lipuista ja punaisesta matosta.

USEIN KYSYTTYÄ

Kyllä voit.

Peruutusehdot: Kuluton peruutus on mahdollinen 15.9.2023 asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % rekisteröintimaksusta, jos peruutus tehdään viimeistään 15.10.2023. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai paikalle saapumatta jättämisestä, veloitamme 100 % rekisteröintimaksusta.

Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle. Nimenmuutoksesta ei veloiteta.

Tennispalatsi sijaitsee Kampissa, Helsingin keskustassa ja sen läheisyydestä löytyy useita hotelleja. Suosittelemme hyödyntämään Yrittäjien majoitusjäsenetuja hotellihuonetta varatessa!

Yrittäjäpäivät on vastuullinen tapahtuma. Tämä tarkoittaa, että kaikki tapahtuman osallistujat, puhujat, järjestäjät ja yhteistyökumppanit käyttäytyvät ystävällisesti ja luovat lämpimän sekä turvallisen ilmapiirin. 

Kiellämme syrjinnän sukupuolen, rodun, uskonnon, iän, seksuaalisen suuntautumisen, kansallisuuden, vamman, ulkonäön, kehon koon tai minkä tahansa muun perusteella.  

Kannustamme sinua keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia. Aina ystävällisesti. Haluamme myös tehdä selväksi, että häirintää, kiusaamista tai epäkunnioittavaa käytöstä ei suvaita missään muodossa Yrittäjäpäivillä. 

Epäkunnioittava käytös voi sisältää: 

  • Loukkaavaa, epäkunnioittavaa kielenkäyttöä 
  • Uhkailua 
  • Tapahtumatoimintojen tahallista häirintää 
  • Ei toivottavaa valo- ja videokuvausta 
  • Sopimatonta fyysisistä kontaktia tai lähestymistä. 

Alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena olevat henkilöt voidaan poistaa tapahtumasta. Käytä alkoholia vain kohtuudella Yrittäjäpäivillä. 

Jos uskot, että sinä tai joku tuntemasi tapahtumassa on joutunut syrjivän tai epäkunnioittavan käytöksen kohteeksi, kehotamme sinua ottamaan yhteyttä Suomen Yrittäjien henkilökuntaan tai soittamaan mahdollisimman pian numeroon + 358 50 408 8460. 

Tehdään Yrittäjäpäivistä ikimuistoinen kokemus ihan jokaiselle! 

OTA YHTEYTTÄ

Autamme mielellämme kaikissa Yksinyrittäjäpäivään liittyvissä asioissa. Tavoitat meidän sähköpostitse osoitteella tapahtumat@yrittajat.fi

Verkkosivun kuvat: Finnkino