Yksinyrittäjäpäivä kutsuu sinut Helsinkiin 10.11.2023!

Yksinyrittäjät tapasivat viime vuonna valtakunnallisesti ensimmäistä kertaa Järvenpäässä. Tapahtuma saa jatkoa!  Tänä vuonna kutsumme kaikki yksinyrittäjät ja yksinyrittäjähenkiset Tennispalatsiin Helsingin keskustaan.

Aamu alkaa kahvin lomassa uusien yksinyrittäjäkollegoiden tapaamisella ja iltapäivällä tutustut jälleen uusiin, samanhenkisiin, mahtaviin yrittäjiin.  

Päivän ensimmäistä osuutta tähdittävät digitaalisen toimintaympäristön huippuosaajat. Päivän aikana puhutaan mm. tekoälystä, kyber- ja tietoturvasta ja digitaalisen toimintaympäristön ajankohtaisista muutoksista. Toisessa osuudessa kuulemme koomisia ja vähän traagisiakin yrittäjätarinoita onnistumisista ja epäonnistumisista sekä keskustelemme yksinyrittäjän menestymisen eväistä. Kolmas näytös tuo lavalle vielä yhden alansa kovan osaajan. Kuka onkaan päivän viimeinen puhuja, Masked Speaker? Sen näet vasta puheenvuoron lopuksi! 

Varsinaisen seminaariohjelman jälkeen on aika vaihtaa hetkeksi vapaalle ja tavata ystäviä ja tuttuja sekä viihtyä stand upin parissa. 

Laita siis päivä kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan. Yrittäjien kanssa et ole koskaan yksin! 

ALUSTAVA AIKATAULU JA OHJELMA 10.11.2023

LIPUIT JA HINNAT

Lippu sisältää koko ohjelman sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Blind Bird

129 €

+ alv 24 %

Osta lippu

TAPAHTUMAPAIKKA

Tennispalatsi, Salomonkatu 15, Helsinki

Tennispalatsi, Salomonkatu 15, Helsinki

Helsingin Tennispalatsin elokuvakeskuksen ovet avattiin rakennuksen täydellisen muodonmuutoksen jälkeen yleisölle 26. helmikuuta 1999. Yksinyrittäjäpäivä järjestetään Tennispalatsin ISENSE-salissa ja sen lämpiössä.

USEIN KYSYTTYÄ

Kyllä voit.

Peruutusehdot: Kuluton peruutus on mahdollinen 15.9.2023 asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % rekisteröintimaksusta, jos peruutus tehdään viimeistään 15.10.2023. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai paikalle saapumatta jättämisestä, veloitamme 100 % rekisteröintimaksusta.

Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle. Nimenmuutoksesta ei veloiteta.

OTA YHTEYTTÄ

Autamme mielellämme kaikissa Yksinyrittäjäpäivään liittyvissä asioissa. Tavoitat meidän sähköpostitse osoitteella tapahtumat@yrittajat.fi

ISENSE-salin kuva: Finnkino