Tervetuloa Digistä ja datasta kilpailuetua verkkoon ja kansainvälistymiseen -seminaariin Helsinkiin 14.9.2022 klo 10-16!

Luvassa on asiaa mm. markkinoinnin automaatioon ja yksityisyyden suojaan liittyvistä muutoksista, Google Analytics 4:sta ja siitä miten digitaalisuus mahdollistaa yrityksen kasvun ja kansainvälistymisen. Tule inspiroitumaan, hakemaan kilpailuetua ja yhteistyömahdollisuuksia!

Lähipäivä järjestetään yhteistyössä Googlen kanssa Pikku-Finlandiassa (Karamzininranta 4, Helsinki).

Yrittäjät-akatemia ja sen lähipäivän ohjelma ja siihen osallistuminen on maksutonta ja se on avoin kaikille kiinnostuneille, olitpa sitten Yrittäjien jäsen tai et. Voit osallistua Yrittäjät-akatemian lähipäivään, vaikka et olisi ilmoittautunut mukaan itse akatemiaan. Yrittäjät-akatemiasta löydät lisätietoja täältä. Yrittäjät-akatemian mahdollistaa LähiTapiola.

OHJELMA 14.9.2022

Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

Pikku-Finlandiaan voit saapua klo 9 alkaen. Tarjolla on aamukahvia. Rekisteröintipisteeltä saat itsellesi nimikyltin ja kumppanialueella pääset tutustumaan tapahtuman kumppaneihin.

Markkinoinnin digitalisoituminen jatkuu, mutta muun muassa automaatio ja yksityisyyden suojaan liittyvät muutokset asettavat yrityksille haasteita ja avaavat uusia mahdollisuuksia. Google Suomen mainosliiketoiminnan johtaja Jonna Toikka kertoo kehityksen suuntaviivoista puheenvuorossaan.

Emmy Clothing Companyn operatiivinen johtaja ja perustaja Hanna Autio kertoo keynote-puheenvuorossaan kuinka hän rakensi tiiminsä kanssa menestyvän verkkokaupan second hand -vaatteiden ympärille. Aution puheenvuorossa käsitellään digitaalisuuden roolia liiketoiminnassa ja miten se on mahdollistanut yrityksen kasvun sekä kansainvälistymisen. Autio jakaa puheenvuorossaan oivallusten ja onnistumisten lisäksi myös tarinoita yrityksen matkalle osuneista haasteista ja sudenkuopista sekä kertoo, miten näitä voi välttää. Tämä puheenvuoro inspiroi ja opettaa uutta verkkoliiketoiminnan kannattavasta kehittämisestä.

Lounas on omakustanteinen. Pikku-Finlandia sijaitsee Helsingin keskustassa, joten lounaspaikkoja löytyy runsaasti.

Sinulla on mahdollisuus ilmoittaa ilmoittautumislomakkeella alustava kiinnostuksesi syödä lounas Pikku-Finlandiassa hintaan 17 € / hlö. Alla näet menun:

*Ratatouillea ja kylmäsavustettua tofua, parmesanjuustoa ja basilikaa sekä parsakaalia ja kukkakaalia
*Raikas kasvissalaatti kauden kasviksista
*Kahvi/Tee ja ruokajuomana vesi

Pikku-Finlandiassa sijaitsee myös yksi kahvila, Finlandia Cafe & Wine.

Voit valita kahdesta eri koulutuksesta.

Koulutus 1: Verkkokaupan menestystekijät ja kuinka kansainvälistyä?

Mistä koostuu menestyvä verkkokaupan liiketoimintamalli? Mitä pitää huomioida, jos halutaan myös kansainvälistymällä verkkokaupan avulla?
Puhujana Ecosystem Partner Mika Syrenius, Business Finland & Experience Commerce Finland -ohjelma.

Koulutus 2: Miten tietosuojasääntelyn muutos vaikuttaa digimarkkinointiin ja miten tulevaisuuteen tulisi varautua?

Tietosuojaviranomaiset ja tuomioistuimet tiukentavat tulkintojaan. Kolmannen osapuolen evästeet poistuvat vähitellen. Mutta riittääkö tämä lainsäätäjälle ja valvoville vianomaisille? Miten tiukentuvat suostumusvaatimukset vaikuttavat sivustojen ja sovellusten käyttäjälähtöiseen suunnitteluun? Miten sääntelyn ja sen tulkintojen tiukentuminen vaikuttaa datan käyttöön digimarkkinoinnissa? Miten epäselvään tulevaisuuteen tulisi varautua? Puhujana Head of Data and Privacy Otto Lindholm, Dottir Asianajotoimisto Oy.

Pikku-Finlandian sisääntuloaulassa on tarjolla kahvia. Pääset tutustumaan tapahtuman yhteistyökumppaneihin ja osallistumaan Yrittäjän sokkotreffeille.

Yrittäjän sokkotreffit on ammattilaisten ohjaamaa verkostoituminen hauskalla speed dating -tyylillä. Yrittäjien sokkotreffeillä pääset tapaamaan toisia osallistujia vauhdikkaassa ohjelmanumerossa ja keskustelemaan päivän teemoista. Varaudu hyvällä mielellä sekä käyntikorteilla!

Voit valita kahdesta eri koulutuksesta.

Koulutus 1: Google Analytics 4 – haasteet ja mahdollisuudet

Google Analytics uudistuu. Mitä kannattaa ottaa huomioon Google Analytics 4:n käyttöönotossa ja mitä hyötyjä uusi työkalu tuo yrittäjälle ja markkinointipäättäjälle? Puhujana toimitusjohtaja Matti Hirvonen, Mediashake Oy.

Koulutus 2: Verkkokaupasta kasvun ajuri

Miten rakentaa verkkokauppa, mitä tehdä itse ja milloin kääntyä ammattilaisen puoleen? Käytännön vinkkejä siihen mitä suunnittelussa ja rakentamisessa tulee ottaa huomioon. Puhujana toimitusjohtaja Mikko Mantila, Iona Studio.

PRE-VERKOSTOITUMISTILAISUUS 13.9.2022

Järjestämme lähipäivän aattona 13.9.2022 klo 17.30-19.30 verkostoitumistilaisuuden kiinnostuneille Mall of Triplan Tower-ravintolassa. Tilaisuus on paraatipaikka verkostoitua muiden yrittäjien kanssa ja vaihtaa ajatuksia yrittäjyydestä, osaamisen kehittämisestä, tulevaisuudesta tai mistä tahansa aiheesta.

Tilaisuudessa on fasilitoitu osuus, joka on digitalisaation osa-alueesta. Tilaisuus on kahden tunnin napakka kokonaisuus ennen lähipäivää. Toki jokainen voi jäädä juttelemaan lisää toisten kanssa itse tilaisuuden jälkeen. Tilaisuuteen on rajattu määrä paikkoja ja tarjolla on tapasta & skumppaa. Ilmoittautuminen etukäteen samalla ilmoittautumislomakkeella lähipäivän kanssa.

PUHUJINA LÄHIPÄIVÄSSÄ

Hanna Autio Emmy Clothing Comapny Oy

Hanna Autio

perustaja, operatiivinen johtaja | Emmy Clothing Company Oy

Hanna Autio on Emmy Clothing Companyn operatiivinen johtaja ja perustaja. Emmy on second hand vaatteiden jälleenmyyntiin keskittyvä yritys, joka sai alkunsa vuonna 2015. Ajatus Emmyn taustalla lähtee laadukkaiden vaatteiden suuresta käyttöarvosta, ja sen hyödyntämisestä kierrätyksen kautta. Emmy mahdollistaa kuluttajien vaatteiden kierrätyksen nettikaupan kautta, tarjoamalla asiakkaille kokonaisvaltaisen palvelun jossa vaatteet tarkastetaan, kuvataan, hinnoitellaan ja myydään eteenpäin.
juontaja Ida-Liina Huurtela

Ida-Liina Huurtela

tapahtuman juontaja

Ida-Liina Huurtela on pirskahteleva ja energinen juontaja, jonka hyväntuulisuus tarttuu. Ida-Liina on työskennellyt pitkään toimittajana eri mediataloissa ja suorien lähetysten ammattilainen. Tällä hetkellä Ida-Liina työskentelee Me Naiset Radion aamu juontajana. Hänen ääntään voi kuulla myös monissa podcasteissa.

Mika Syrenius

Ecosystem Partner | Business Finland & Experience Commerce -ohjelma

Mika Syrenius toimii Northglowssa Ecommerce Activistina ja Business Finlandin Experience Commerce -ohjelman Ecosystem Partnerina. Mikalla on kokemusta mm. nopeasti kasvavan verkkokaupan toimitusjohtajana sekä useiden hallitusten puheenjohtajana ja hän on toteuttanut kansainvälistämisiä, yritysostoja sekä exitejä. Mikan tausta on liikkeenjohdon konsultoinnista, jossa hän on konsultoinut yli 300 pk-yritystä.
Mikko Mantila Iona Studio

Mikko Mantila

toimitusjohtaja | Iona Studio

Mikko Mantila on kokenut liikkeenjohdon konsultti joka on keskittynyt uusien digitaalisten liiketoimintamallien suunnitteluun ja verkkokauppaan. Hänellä on syvä käytännön osaaminen digitaalisesta strategiatyöstä, tuote- ja palvelukehityksestä, verkkokaupasta ja teknologioista. Mikon asiakkaita ovat olleet mm. Nokia, Stockmann, Rapala, Altia, S-Pankki ja Iittala.
Matti Hirvonen Mediashake Oy

Matti Hirvonen

toimitusjohtaja | Mediashake Oy

Matti Hirvonen on kokenut yrittäjä ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Hän toimii toimitusjohtajana 25 hengen digitaaliseen markkinointiin ja analytiikkaan erikoistuneessa Mediashake Oy:ssä.
Otto Lindholm

Otto Lindholm

Counsel, Head of Data and Privacy | Dottir Asianajotoimisto Oy

Otto Lindholm on kokenut teknologia- ja data-aiheiseen juridiikkaan keskittynyt asianajaja. Otto on toiminut niin asianajajana kuin yritysjuristina yli 10 vuoden ajan ja työskennellen tiiviisti digimarkkinoinnin sekä myös laajemmin datan hyödyntämisen ja tietosuojaan liittyvien kysymysten parissa. Yritysjuristi-taustansa ansiosta Otto on työskennellyt tiiviisti digimarkkinoinnin ja alan teknologia-ammattilaisten kanssa. Nykyisessä työssään Dottirilla Otto vastaa toimiston tietosuoja- ja dataregulaatioon keskittyvästä tiimistä ja sen toimeksiannoista.
Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen

Mikael Pentikäinen

toimitusjohtaja | Suomen Yrittäjät

Mikael Pentikäinen tekee Suomen Yrittäjien toimitusjohtajana työtä suomalaisen yrittäjyyden ja yritysten hyväksi sekä yrittäjän arjen parantamiseksi.

TAPAHTUMAPAIKKA

Pikku-Finlandia, Karamzininranta 4, Helsinki

Pikku-Finlandia, Karamzininranta 4, Helsinki

Pikku-Finlandia on moderni ja monikäyttöinen tapahtumapaikka, joka on helposti lähestyttävä ja avoin kaikille. Se tarjoaa aivan uudenlaisen, upean ja laadukkaan paikan kokouksille, seminaareille, juhlille ja kaikenlaisille kohtaamisille suurista tapahtumista intiimeihin yksityistilaisuuksiin.

USEIN KYSYTTYÄ

Yrittäjät-akatemian lähipäivän ohjelmaan osallistuminen on maksuton. Osallistuja vastaa kuitenkin itse mm. matkustuksesta, majoituksesta ja ruokailuista aiheutuvista kustannuksista. Akatemian ohjelma ei sisällä lounasta. Pikku-Finlandia sijaitsee Helsingin keskustassa, joten lounaspaikkoja löytyy runsaasti. Myös Pikku-Finlandiassa sijaitsee yksi kahvila, Finlandia Cafe & Wine.

Toki voit. Löydät tähän ohjeen saamastasi ilmoittautumisvahvistuksesta. Pyydämme, että perut ilmoittautumisesi esteen sattuessa, jotta emme turhaan odota sinua paikalle ja paikkasi vapautuu muille kiinnostuneille.

Yrittäjät-akatemia on yrittäjille räätälöity kokonaisuus koulutuksia, webinaareja ja verkkokursseja. Opiskelu on täysin maksutonta. Akatemian ohjelmassa on myös neljä lähipäivää vuoden 2022 aikana.

Akatemian pääteemat ovat osaamisen tunnistaminen, digitaalisuus ja vastuullisuus. Digitaalisuuden teemasta löydät koulutuksia, joiden avulla ketteröität nykyisiä toimintoja, lisäät myyntiä ja löydät uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Vastuullisuuden teemasta taas löydät koulutuksia, joiden avulla voit parantaa yrityksesi vastuullisuutta sekä löytää uusia kestäviä ideoita liiketoimintaasi.

Lisätietoja Yrittäjät-akatemiasta löydät osoitteesta yrittajat.fi/akatemia. Yrittäjät-akatemian mahdollistaa LähiTapiola.

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysyttävää? Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteella akatemia@yrittajat.fi.

Sivun herokuva copyright City of Helsinki, photographer Jussi Hellsten.