Yrittäjille tärkeät uutiset

Pidämme sinut ajan tasalla yrittäjille tärkeistä uutisista ja ilmiöistä.

Toimituksemme laatii ja kokoaa yrittäjän näkökulmasta mielenkiintoiset uutiset, tarinat ja tietoiskut verkkosivuille, uutiskirjeeseen sekä jäsenlehteen:

Yrittäjät.fi: Kertoo päivän puhuttavimmat uutiset,  yrittäjän kokemukset, liiketoimintaasi vaikuttavat lakimuutokset ja arjessa auttavat ohjeet.

Uutiskirje: Säästää aikaasi ja kokoaa sinulle, mitä sinun pitää tietää yrittäjyydestä juuri nyt. Saat tärkeimmät muutokset, hyödylliset vinkit ja inspiroivat henkilöt suoraan sähköpostiisi.

Yrittäjä-lehti: Vahvistaa liiketoimintaasi, tuo verkostot lähellesi ja vinkkaa parhaat käytännöt ja arkea helpottavat niksit. Jäsenetuna neljästi vuodessa.

Yrittäjä plus: Tilaa, niin tunnet ilmiöt, puhuttavimmat yrittäjät, yrittäjyyden tulevaisuuden ja innovaatiot. Pääosassa yrittäjät – ehkä juuri sinä!