Tapahtuman teemana on pk-yrityksen markkinointi ja myynti

Tervetuloa mukaan Tampereelle 15.11.2024 uuteen, inspiroivaan tapahtumaan, joka rikkoo perinteisen seminaariformaatin rajat ja tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen yrittäjille ja ajattelijoille! Unohda tylsät luentosalit ja jäykkä ilmapiiri – meillä jokainen hetki on täynnä vuorovaikutusta, inspiraatiota ja verkostoitumista. 

Bisnebuusti LIVE! on suunnattu ennakkoluulottomille yrittäjille – oli sitten kyseessä yksinyrittäjä tai pienyritys – jotka haluavat nostaa yrityksensä myynnin ja markkinoinnin uusiin korkeuksiin!

Kuvittele itsesi istumassa pyöreän pöydän ääressä, ympärilläsi kollegoita, joilla on intohimoa ja tavoitteita juuri kuten sinulla. Et ole vain kuulija, vaan osallistuja, joka pääsee jakamaan omia näkemyksiään ja oppimaan muiden kokemuksista.

Huippupuhujien alustukset toimivat kimmokkeena keskustelulle, ja jokainen aihe syventyy pyöreiden pöytien keskusteluissa, joissa jokaisella on ääni ja pääset vaihtamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa. Puheenvuoron pitäjä kiertää myös keskustelemassa pöytäryhmien kanssa.

Miksi tulla mukaan?  

1. Verkostoituminen: Kohtaat muita huippuyrittäjiä ja ajattelijoita. Tämä on hieno mahdollisuus uusiin liikekumppanuuksiin, yhteistyömahdollisuuksiin ja kontakteihin. Verkosto voi auttaa myös kasvamaan henkilökohtaisesti ja ammatillisesti sekä tarjota vertaistukea oppimiseen.

2. Aktiivinen osallistuminen: Perinteisen luentomuotoisen seminaarin sijaan pääset osallistumaan aktiivisesti keskusteluihin ja jakamaan omia näkemyksiäsi ja kokemuksia pyöreiden pöytien äärellä. Pöytäkeskustelut käydään heti jokaisen alustuksen jälkeen. 

3. Inspiraatio ja motivaatio: Huippupuhujien alustukset markkinoinnista ja myynnistä tarjoavat inspiraatiota ja uusia näkökulmia, jotka voivat innostaa kehittämään omia liiketoiminta- ja ajattelutapoja sekä löytämään uusia ratkaisuja yrittämisen haasteisiin. 

OHJELMA 15.11.2024

Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

Puheenvuorossa kiinnitetään huomiota erityisesti alitajuisiin prosesseihin, jotka käynnistyvät jokaisessa vuorovaikutustilanteessa. Miten oppia hallitsemaan viestinnän näkymättömiä voimia tietoisella valmistautumisella, hyödyntäen retoriikan ja psykologian lakeja? Miten saada viesti perille aina kuulijan tunteisiin ja asenteisiin asti? 

Puheenvuoron jälkeen pääset vaihtamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa. Puheenvuoron pitäjä kiertää myös keskustelemassa pöytäryhmien kanssa.

Tämä ohjelmaosuus kuuluu vain Visionääri-lipun ostaneille! Osuudessa on kaksi huippupuhujaa ja pyöreän pöydän keskustelut. Lippuja on rajoitettu määrä!

Suomalainen on herkästi ylpeä kättensä työstä – yksi esittelee rakennelmiaan, toinen puutarhaa ja joku muu harrastusvälineitään, ajoneuvoaan, tehdastaan tai sisustustaan. Mutta missä on tinkimättömyys, ammattiylpeys ja pyrkimys absoluuttiseen erinomaisuuteen myyntityössä? Puheenvuorossa käydään tutkimukseen ja kokemus perustuen läpi konkreettisia asioita, jotka suomalaisessa käytännön myyntitoiminnassa erottavat erinomaisen tavanomaisesta ja, usein, menestyjät hengissä pysyjistä.

Puheenvuoron jälkeen pääset vaihtamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa. Puheenvuoron pitäjä kiertää myös keskustelemassa pöytäryhmien kanssa.

Tämä ohjelmaosuus kuuluu vain Visionääri-lipun ostaneille! Osuudessa on kaksi huippupuhujaa ja pyöreän pöydän keskustelut. Lippuja on rajoitettu määrä!

Lounas kuuluu lipun hintaan vain Visionääri-lipun ostaneilla.

Pääohjelma klo 13.00-17.45 ja sen pyöreän pöydän keskustelut (sis. tauon tarjoilut) kuuluvat hintaan Visionääri tai Utelias -lipun ostaneille.

Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

Pääohjelma klo 13.00-17.45 ja sen pyöreän pöydän keskustelut (sis. tauon tarjoilut) kuuluvat hintaan Visionääri tai Utelias -lipun ostaneille.

Verkostoitumisilta kuuluu hintaan Visionääri tai Verkostoituja -lipun ostaneille.

LIPUT JA HINNAT

Visionääri

Yrittäjien jäsen

195 €

+ alv

Osta lippu

Utelias

Yrittäjien jäsen

89 €

+ alv

Osta lippu

Verkostoituja

Yrittäjien jäsen

27 €

+ alv

Osta lippu
 • Mysteerilippu + 30 € (+alv) Visionääri- tai Utelias -lipun hintaan
 • Visionääri muu osallistuja 295 € +alv
 • Utelias muu osallistuja 189 € + alv
 • Verkostoituja muu osallistuja 47 € + alv

Mitä eri lipputyypit sisältävät?

Lippuja on kolme erilaista, joista voit valita sinulle sopivan paketin.

Visionääri sisältää koko yllä olevan ohjelman tarjoiluineen, aamupäivällä on oma osio lipun ostaneille pyöreän pöydän keskusteluineen. Näitä lippuja on tarjolla vain 50 kappaletta. 

Utelias sisältää pääohjelman neljä puheenvuoroa, pyöreän pöydän keskustelut ja iltapäivätarjoilun. Halutessasi voit ostaa tähän lisäksi illan Verkostoituja-lipun.

Mysteerilippu on enemmän kuin vain pääsylippu, se on ovenavaus tuntemattomaan, matka kohti kiehtovia kohtaamisia ja mitä tahansa yllätyksiä päivän aikana. Vain viisi henkilöä pääsee osallistumaan mysteerilipulla päivään, jossa mikään ei ole varmaa, mutta kaikki on mahdollista.  Mysteerilipun voit ostaa lisänä Visionääri-lipun tai Utelias-lipun yhteyteen. 

Visionääri

 • Koko päivän ohjelma klo 10 alkaen
 • Lounas
 • Iltapäiväkahvi ja pientä purtavaa
 • Verkostoitumisilta klo 18 alkaen
 • Tapahtuman parhaat paikat

Utelias

 • Pääohjelma klo 13 alkaen
 • Iltapäiväkahvi ja pientä purtavaa

Verkostoituja

 • Verkostoitumisilta klo 18 alkaen
 • Viiniä ja pientä purtavaa
 • Ohjattua verkostoitumista

ESIINTYJÄT

Sami Sykkö

Sami Sykkö

tapahtuman juontaja ja puhuja

TAPAHTUMAPAIKKA

Scandic Rosendahl sisäänkäynti

Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13, Tampere

Viihtyisä hotelli kauniissa järvimaisemassa lähellä Tampereen keskustaa ja Särkänniemen huvipuistoa. Hotellissa on rento ravintola, saunaosasto uima-altaalla sekä suuri, maksuton pysäköintialue.

USEIN KYSYTTYÄ

Visionääri-lippu sisältää koko tapahtuman eli klo 10 alkavan seminaariohjelman, lounaan, iltapäiväkahvin ja verkostoitumisillan sekä tietysti tapahtuman parhaat paikat.

Utelias-lipulla pääset osallistumaan iltapäivän pääohjelmaan klo 13 alkaen (sis. iltapäiväkahvi).

Verkostoituja-lippu oikeuttaa osallistumaan illan verkostoitumistilaisuuteen klo 18 alkaen.

Visionääri tai Utelias -lippun yhteyteen voit ostaa lisäksi Mysteerilipun, josta löydät tarkemman kuvaksen yllä. Utelias-lippua voi myös täydentää Verkostoituja-lipulla.

Toki voit perua ilmoittautumisesi. Voit myös myydä lippusi eteenpäin toiselle henkilölle.

Täysin kuluton peruutus on mahdollinen 14.8.2024 asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % rekisteröintimaksusta, jos se tehdään 11.10.2024 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai paikalle saapumatta jättämisestä veloitamme 100 % rekisteröitymismaksusta. Nimenvaihdos on kuluton.

Kaikki peruutukset ja nimenvaihdot tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat@yrittajat.fi

Jokainen ilmoittautunut osallistuja saa sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisen yhteydessä. Viestin lähettäjänä on Suomen Yrittäjät sähköpostilla tapahtumat@yrittajat.fi. Jos vahvistusviestiä ei löydy ja olet epävarma tilanteesta, voit tiedustella asiaa sähköpostitse edellä mainitulla osoitteella.

Saamasi ilmoittautumisvahvistus toimii lippunasi tapahtumaan. Jos ilmoittautumisvahvistus on joutunut hukkaan, voit pyytää sen uudelleen lähetystä sähköpostitse osoitteesta tapahtumat@yrittajat.fi.

Nimikylttisi voit noutaa nimelläsi tapahtuman aikana ilmoittautumispisteeltä. Nimikyltillä pääset liikkumaan tapahtuma-alueella, joten pidäthän sen koko ajan mukanasi.

Bisnesbuusti LIVE! on vastuullinen tapahtuma. Tämä tarkoittaa, että kaikki tapahtuman osallistujat, puhujat, järjestäjät ja yhteistyökumppanit käyttäytyvät ystävällisesti ja luovat lämpimän sekä turvallisen ilmapiirin. 

Kiellämme syrjinnän sukupuolen, rodun, uskonnon, iän, seksuaalisen suuntautumisen, kansallisuuden, vamman, ulkonäön, kehon koon tai minkä tahansa muun perusteella.  

Kannustamme sinua keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia. Aina ystävällisesti. Haluamme myös tehdä selväksi, että häirintää, kiusaamista tai epäkunnioittavaa käytöstä ei suvaita missään muodossa Yrittäjäpäivillä. 

Epäkunnioittava käytös voi sisältää: 

 • Loukkaavaa, epäkunnioittavaa kielenkäyttöä 
 • Uhkailua 
 • Tapahtumatoimintojen tahallista häirintää 
 • Ei toivottavaa valo- ja videokuvausta 
 • Sopimatonta fyysisistä kontaktia tai lähestymistä. 

Alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena olevat henkilöt voidaan poistaa tapahtumasta. Käytä alkoholia vain kohtuudella.

Jos uskot, että sinä tai joku tuntemasi tapahtumassa on joutunut syrjivän tai epäkunnioittavan käytöksen kohteeksi, kehotamme sinua ottamaan yhteyttä Suomen Yrittäjien henkilökuntaan tai soittamaan mahdollisimman pian numeroon + 358 50 408 8460. 

Tehdään tapahtumasta ikimuistoinen kokemus ihan jokaiselle! 

OTA YHTEYTTÄ

Autamme mielellämme kaikissa Bisnesbuusti LIVE! -tapahtumaan liittyvissä asioissa. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla tapahtumat@yrittajat.fi