Yrittäjyys on luovaa seikkailua, jossa timantteja syntyy routaisissa olosuhteissa.

Get Togetheriä vietetään 24.–25.5. Rovaniemellä, Lapin arktisessa pääkaupungissa. Viikonlopun aikana tapahtumassa on luvassa leikkimielistä seikkailua Ounasvaaran upeissa maastoissa, uusia tuttavuuksia, yllätyksiä ja yöttömän yön juhlaa.

Get Together on nuorille tai nuorenmielisille yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville suunnattu kaksipäiväinen verkostoitumistapahtuma, joka tunnetaan rennosta ilmapiiristä ja yhteisöllisyydestä. Nuorten Yrittäjien vuoden päätapahtuma on täynnä tunnelmaa, seikkailua ja juhlahumua! Lisätietoja infossa.

Huom! Järjestämme etkot torstaina 23.5. saapuville ja paikallisille osallistujille. Sunnuntaina 26.5. on luvassa vapaaehtoista tekemistä heille, jotka haluavat jäädä nauttimaan Rovaniemestä vielä yhdeksi päiväksi. ❤️

Osta lippusi ja varaa majoituksesi nyt!

#getto2024 #nuoretyrittäjät #lapinyrittäjät #suomenyrittäjät
Kuva: Arktikum – Daniel Kordan

LIPUT

Kahden päivän lippu

149 €

sis ALV.

Osta lippusi nyt

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi, pyydämme toimittamaan sairaslomatodistuksen seitsemän vuorokauden kuluessa tapahtuman alkamisesta.

Peruutukset ja osallistujien muutokset pyydämme tekemään kirjallisesti osoitteeseen lappi@yrittajat.fi tai ella-noora.kauppinen@yrittajat.fi.

Kahden päivän lippu sisältää osallistumisen Get Togetheriin, etkoihin, Adventure race -työyhteisöseikkailuun, kuljetukset tapahtuman aikana, ruokailut perjantaina ja lauantaina sekä lipun lauantain iltabileisiin.

OHJELMA

Torstai 23.5.2024

Tervetuloa etkoilemaan discopallon alle!

Osoite:

Y_North Tapahtumatila
Aittatie 3, 96320 Rovaniemi

Saapuminen:

Sisäänkäynti löytyy rakennuksen takapihan kautta.

Perjantai 24.5.2024

Perjantaina on luvassa inspiroivaa tekemistä ja cocktail-tilaisuus tiedekeskus Arktikumissa. Ohjelma tarkentuu loppuvuoden aikana.

Arktikum sijaitsee Rovaniemen keskustassa Ounasjoen rannalla. Matka keskustan hotelleista taittuu parhaiten kävellen.

Tutustu tiedekeskukseen tästä.

Katso Arktikumin sijainti tästä.

Tervetuloa cocktail-tilaisuuteen! Pian selviää, keiden kanssa pääset huomenna seikkailemaan ”Oukulle”.

Illan aikana on muun muassa luvassa musiikkia paikallisen artistin, Rosa Costeen esittämänä.

Lauantai 25.5.2024

Yhteiskuljetukset Ounasvaaralle järjestetään klo 11–12 Rovaniemen keskustasta. Tarkka aika ja paikka varmistuvat kevään aikana.

Jos et ehdikään kyytiin, pääset Ounasvaaralle paikallisliikenteen bussilla, taksilla tai reippaimmat kävellen. Matkaa keskustasta kertyy n. 3,4 km.

Osoite on Ounasvaara Chalets, Antinmukka 4, 96600 Rovaniemi.

Lauantai-päivä seikkaillaan Ounasvaaralla. Illalla juhlitaan yötöntä yötä!

Adventure race on vuosittain Rovaniemellä järjestettävä leikkimielinen työhyvinvointiseikkailu, jossa seikkaillaan joukkueissa Ounasvaaran upeissa maastoissa.

Matkan varrella eteen tulevat tehtävärastit hiovat tiimihengen huippuunsa. Luvassa on unohtumaton ulkoiluelämys ja taatusti uusia tuttavuuksia. Jos olet valmis verkostoitumaan yrittäjäkollegoiden kanssa, pärjäät varmasti!

Get Togetherin osallistujat ovat mukana seikkailusarjassa. Oma joukkueesi selviää perjantain cocktail-tilaisuudessa. 

HUOM! Järjestämme vaihtoehtoista tekemistä Ounasvaaralla seikkailun ajaksi heille, jotka eivät ole ilmoittautuneet seikkailuun. Yhteiskuljetuksen kyytiin kannattaa siis hypätä, vaikka seikkailu ei olisi sinun juttusi!

Lounas syödään Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsilla.

Osoite on Ounasvaara Chalets, Antinmukka 4, 96600 Rovaniemi.

Lue lisää Adventure racesta tästä.

Yhteiskuljetukset vievät takaisin Rovaniemen keskustaan.

Lauantai-iltaa vietetään vuorostaan Kemijoen rannalla aivan Jätkänkynttilän kupeessa, ravintola Valdemarissa. Tervetuloa nauttimaan lappilaisista bileistä ja juhlimaan yötöntä yötä! 😉

Sunnuntai 26.5.2024

Päivitämme tänne tietoa paikallisista tärpeistä heille, jotka haluavat jäädä nauttimaan Rovaniemestä vielä yhdeksi päiväksi.

ESIINTYJÄT

Rosa Coste

esiintyjä

Suomalaisen R&B- ja soul-musiikin sanansaattaja Rosa Coste erottuu vahvoilla sanoituksillaan ja poikkeuksellisella soundillaan, mikä on raikas lisäys kotimaiseen musiikkikenttään.

Rosa Coste, joka on yksi puhutuimmista artistitulokkaista, julkaisi talvella 2021 esikoissinglensä musta ja herätti välittömästi niin kriitikoiden kuin fanienkin huomion intiimillä kappaleella ja painokkaalla sanomalla. Rosa Coste sijoittui kolmanneksi YleX:n vuoden 2022 Läpimurto -listauksessa. Artisti on saanut tunnustusta myös vuoden 2022 Indie Awardseissa, jossa hänet palkittiin Vuoden tulokkaaksi ’21 ja hänen kappaleensa musta voitti Vuoden kappale -kategorian. Lahjakas artisti julkaisi syksyllä 2021 laaja-alaisesti artistin monipuolista tuotantoa esittelevän ensimmäisen EP:nsä ”ole varovainen”.

Rovaniemeltä kotoisin oleva artisti on toiminut musiikin parissa jo lapsesta saakka, kasvaen keskellä hip hop-, rock ja afrikkalaista rytmimusiikkia. Artisti julkaisi PME Recordsille toukokuussa 2023 debyyttialbuminsa ”olen”, joka sisältää toinen toistaan puhuttelevampia keskeneräisyyttä käsitteleviä kappaleita. Taitava musiikintekijä Rosa Coste tutkii tarkasti elämää runollisen lempein sanankääntein.

Lähde: Team Agency

Antti Autti

puhuja

Antti Autti on ammattilaislumilautailija Rovaniemeltä. Hän on uransa aikana voittanut kaksi maailmanmestaruutta ja menestynyt useissa huipputason kilpailuissa ympäri maailmaa. Autti on ensimmäinen eurooppalainen kultamitalisti Winter X Games superpipe -kilpailun historiassa. Vuonna 2006 hän edusti Suomea Torinon olympialaisissa ja sijoittui viidenneksi.

Tällä hetkellä Autti keskittyy muun muassa kuvausprojekteihin perustamassaan Arctic Lines -yrityksessä.

Lähde: Arctic Lines
Kuva: SIMO VILHUNEN PHOTO

Ville "Viki" Eerikkilä

juontaja

Get Togetherin perjantain seminaarin juontaa Ville ”Viki” Eerikkilä. Eerikkilä on naurattanut ja viihdyttänyt ihmisiä jo yli 10 vuoden ajan. Viki on tullut laajan yleisön tietoisuuteen YleX Aamu -ohjelmasta. Hän juontaa sujuvasti niin videosisällöt, podcastit kuin tapahtumatkin.

Viki on tunnettu kasvo myös television viihde-ohjelmista. Hän on voittanut kolmesti Venla-palkinnon parhaan ohjelman yleisöäänestyksestä. Vapaa-ajalla Vikin löytää keittiöstä kokkailemassa tai lätkätreeneistä – hänet on nähty urheilun parissa myös esimerkiksi Elisan brändilähettiläänä.

– Mellakka Management

Miia Tervo

puhuja

Miia Tervo on Lapista kotoisin oleva kirjailija ja ohjaaja. Hänen lyhytelokuviaan on esitetty ja palkittu ympäri maailmaa. The Little Snow Animal (2010) oli ehdolla Euroopan elokuva-akatemian palkinnon saajaksi, ja Clumsy Little Acts of Tenderness (2015) esitettiin myös ympäri maailmaa Palm Springsistä Oberhauseniin. Hänen esikoispitkänsä Aurora (2019) esitettiin SXSW:ssä ja voitti parhaan elokuvan Jussi-palkinnon sekä kuusi muuta Jussi-palkintoa vuonna 2020. LÄHDE: Suomen elokuvasäätiö

Parhaillaan elokuvateattereissa esitetään Tervon uusinta elokuvaa, Ohjusta.

Kuva: SAMI KUOKKANEN

MAJOITUS

Hotelli Aakenus

1hh 80 EUR / yö
2hh 90 EUR / yö
3hh 126 EUR / yö

Hinnat sis. buffet-aamiaisen, iltasaunan, wi-fi ja autopaikan.

Mainitse varauksen yhteydessä ”Get Together”. Varauksen voi tehdä joko soittamalla +358 16 3422 051  tai sähköpostitse osoitteessa hotelaakenus.rovaniemi@gmail.com. Tarjoushinnat voimassa ajalla 23.-26.5.2024.

Arctic City ja Arctic Light -hotellit

-15% alennusta päivän hinnasta koodilla ”Get Together”. Varaukset hotellin verkkosivujen kautta.

Varaukset ovat mahdollisia hotellien varaustilanteen mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajallisesti. Tarjoushinta voimassa ajalla 23.-26.5.2024.

Santa’s Hotel Santa Claus

Standard-huone

111€ / yö / 1hh
119€ / yö / 2hh

Superior-huone

154€ / yö / 1hh
162€ / yö / 2hh

Deluxe-huone saunalla

183€ / yö / 1hh
190€ / yö / 2hh 

Kuluton peruutus klo 18 saapumista edeltävänä päivänä. Tarjoukset voimassa ajalla 23.-26.5.2024. Käytä varauksen yhteydessä koodia: PROGETOGE. 

INFO

Get Togetheriä vietetään 24.-25.5.2024 Rovaniemellä, Lapin arktisessa pääkaupungissa. Viikonlopun aikana tapahtumassa on luvassa leikkimielistä seikkailua Ounasvaaran upeissa maastoissa, uusia tuttavuuksia, yllätyksiä ja yöttömän yön juhlaa.

Get Together -Whatsapp

Haluatko osaksi nuorten yrittäjien verkostoa ja Get Together -konkareiden porukkaa? Ilmoita halukkuudestasi liittyä osaksi tapahtuman Whatsapp-ryhmää osoitteessa meri.koivumaa@yrittajat.fi.

Valokuva- ja videomateriaalit

Tapahtumassa kuvataan sekä valokuva- että videomateriaalia. Ilmoittautumalla ja saapumalla tapahtumaan hyväksyt, että sinusta otettua materiaalia voidaan käyttää tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Materiaalia ei myydä tai muuten luovuteta eteenpäin.

Muista ainakin nämä:

  • Lauantaina seikkailaan ulkona, joten varaudu säänkestävällä vaatetuksella. Toukokuun loppu tarjoilee Rovaniemellä mielenkiintoisen skaalan säätiloja.
  • Pakkaa mukaan lenkkarit tai tennarit, jotta seikkailu metsäisessä maastossa sujuisi mukavammin.

  • Jos saavut Gettoon kauempaa, kysy yhteiskuljetusta oman alueesi yrittäjäyhdistyksiltä tai yrittäjäkollegoilta!
  • Rovaniemelle pääsee kätevästi niin lentokoneella, junalla kuin linja-autolla tai omalla autolla. Jos matkustat kauempaa, suosittelemme päivä- tai yöjunaa tai lentämistä. Toukokuu on matkailusesongin ulkopuolella, joten hinnat ovat maltillisempia kuin talvella.
  • Tapahtuman aikana liikutaan yhteiskuljetuksilla, jotka lähtevät Rovaniemen keskustasta.
  • Suosittelemme varaamaan majoituksen Rovaniemen keskustan alueelta. Tällä sivustolla esitetyt hotellit sijaitsevat keskustassa. Jos varaat majoituksen kauempaa, varmistathan, että pääset kulkemaan Rovaniemen keskustaan esimerkiksi julkisen liikenteen avulla. Rovaniemellä liikennöi Linkkari.

JUNALLA

Rautatieasema sijaitsee Rovaniemen keskustassa. Kauppakeskuksiin ja keskustan hotelleihin kävelee n. 20 minuutissa.

LINJA-AUTOLLA

Linja-autoasema sijaitsee Rovaniemen keskustassa. Kauppakeskuksiin ja keskustan hotelleihin kävelee n. 15 minuutissa.

LENTOKONEELLA

Lentoasema sijaitsee 9 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Pääset kätevimmin keskustaan taksilla.

OMALLA AUTOLLA

Viikonlopun yhteiskuljetukset lähtevät Rovaniemen keskustasta, joten riittää, että löydät esim. navigaattorin avulla hotelliisi, ja saat autosi hotellin parkkipaikalle lepäämään majoittumisen ajaksi.

KUMPPANIT

Kumppanihaku tapahtumaan on auki. Jos yhteistyökumppanuus kiinnostaa, ota yhteyttä ella-noora.kauppinen@yrittajat.fi tai p. 050 554 2458!

Tapahtuman mahdollistaa yhteistyössä Lapin Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien kanssa:

Jäikö jokin mietityttämään? Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Järjestelyt ja ilmoittautumiset:
Meri Koivumaa, Lapin Yrittäjät, 050 551 1201, meri.koivumaa@yrittajat.fi
Ella-Noora Kauppinen, Lapin Yrittäjät, ella-noora.kauppinen@yrittajat.fi
Kristiina Nyholm, Suomen Yrittäjät, 050 564 1664, kristiina.nyholm@yrittajat.fi

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Kyllä! Järjestämme Get Together -etkot torstaina 23.5. saapuville ja paikallisille osallistujille. Aika ja paikka tarkentuvat myöhemmin.

Toukokuussa eletään lappilaisittain kesän parasta aikaa, koska hyttyset eivät vielä kiusaa ulkoilijaa. Hyttysmyrkkyä ei vielä tarvitse. 🙂

Jos sairastuminen estää osallistumisesi, pyydämme toimittamaan sairaslomatodistuksen seitsemän vuorokauden kuluessa tapahtuman alkamisesta.

Peruutukset ja osallistujien muutokset pyydämme tekemään kirjallisesti osoitteeseen ella-noora.kauppinen@yrittajat.fi.

Jos saavut Rovaniemelle etelästä, helpoimmalla pääset, kun kuljet junalla tai lentokoneella. Pohjoisen osallistujille suosittelemme mahdollisuuksien mukaan linja-autoa.

Adventure race on työhyvinvointiseikkailu, jossa seikkaillaan porukassa. Matkan varrella eteen tulevat tehtävärastit hiovat tiimihengen huippuunsa. Luvassa on unohtumaton ulkoiluelämys ja taatusti uusia tuttavuuksia. Jos olet valmis verkostoitumaan yrittäjäkollegoiden kanssa, pärjäät varmasti!

Adventure racessa on kilpailusarja, mutta Get Togetherin osallistujat ovat mukana seikkailusarjassa.

Lue lisää Adventure racesta tästä.

Sunnuntai 26.5.2024 on varattu kotimatkoille.

Järjestämme kuitenkin vapaaehtoista tekemistä niille, jotka haluavat jäädä nauttimaan kaupungista ja lähiseudusta vielä yhdeksi päiväksi.