Nuorten Yrittäjien vuoden tapahtuma täynnä tunnelmaa, seikkailua ja juhlahumua!

Pakkaa seikkailijan reppusi. Valmistaudu vaihtamaan farkusta verkkarihousuun ja edelleen juhlakretonkiin. Avarra mielesi uudelle ajattelulle ja ole valmis kohtaamaan erilaisia näkökulmia. Nauti retkien ohjelmasta ja anna pohjoiskarjalaisen tunnelman viedä mennessään. Tervetuloa valloittavaan Pohjois-Karjalaan!

Get Together on nuorille tai nuorenmielisille yrittäjille suunnattu kaksipäiväinen verkostoitumistapahtuma, joka tunnetaan rennosta ilmapiiristä ja siitä, että turha pönötys on unohdettu. Vuoden 2022 Get Togetherissä panostetaan erityisesti kohtaamiseen, innostavaan sisältöön, bisnekseen ja hauskanpitoon – ainutlaatuista tunnelmaa unohtamatta!

Mestoilla jo torstaina? Niin on muitakin! Järjestämme vapaamuotoiset etkot torstai-iltana ”lämmittelyn ja lihasten verryttelyn” merkeissä Joensaimattaressa!

Ohjelmana rennon letkeää illanviettoa, pizzabuffa ja mahdollisuus saunoa. Tervetuloa jo torstaina!

Ravintolalaiva Joensaimatar
Joensuun Matkustajasatama
Rantakatu 2
80100 Joensuu

Etkoilua voimme jatkaa klo 21 jälkeen sopivaksi katsomassamme paikassa.

 

Perjantai 27.5.2022

Sinä stagella pitchaamassa?

Suden pesä -ideakilpailu on Nuorten Yrittäjien Get Together -tapahtuman, Nesteen, Ponssen ja Business Joensuun yhteistyössä järjestämä ideakilpailu, jossa haetaan sisukkaita ideoita, jotka edistävät vastuullisuuden sisään ajamista yrityksiin.

Onko sinulla idea, joka edistää vastuullisuuden jalkauttamista yritysten toimintaan?
Näetkö uudenlaisia mahdollisuuksia siinä, miten vastuullisuus oikeasti viedään liiketoiminnan ytimeen ajavaksi voimaksi?
Haluatko päästä pitchaamaan ideasi tuomaristolle?

Parhaat ideat pitchataan perjantain seminaarissa ja ihan kaikkein parhaat palkitaan!
1. palkinto 5000 €, 2. palkinto 2000 € ja 3. palkinto 1000 €.

Jätä oma ideasi tämän lomakkeen kautta.

Näissä iltabileissä villeimmät verkkarit palkitaan! Ovatko ukkisi elämää nähneet verkkahousut juuri ne, mistä Gösta laulaa? Oletko verryttelymestari? Jumppakeisari? Onko viimein tullut aika näyttää se muullekin maailmalle? Illan villeimmät verkkarit palkitaan! Pukukoodina iltaa varten siis verkkahousut – tyyli on vapaa, mutta sinun näköisesi.

Illan muuta ohjelmaa Kerubin Kellarissa:

 • Kerubin burgeribuffa
 • DJ ja jalalla koreasti

Klo 23 Kellarissa alkaa yökerho ja jatkuu klo 04 saakka.

Lauantai 28.5.2022

Tällä kertaa ei todellakaan istuta vain seminaarisalissa! Valitse ilmoittautumisen yhteydessä itsessäsi resonoiva retki ja suuntaa villin idän valloitukseen:

 1. Tykkään nukkua aamulla pitkään ja aamupalan jälkeen herään mieluiten lempeästi joogalla. Jooga kyllä vasta herättää lihakseni, jotka haluan melko nopeasti tositoimiin. Olen aktiivinen ja vähän kilpailuhenkinenkin eli varokaas vain, kun pääsen vauhtiin! Pienten jumppailujen jälkeen, en malta olla tutustumatta Joensuun kaupunkielämään ja karjalaiseen vieraanvaraisuuteen.

  Kokoonnumme klo 10.30 Hotelli Kimmelin ala-aulassa ja siirtyminen Kimmelin takapihalle.

 2. Olen rohkea ja lähden maailman parhaimman ginin lähteille. Tykkään vaaroista ja nautin lounaasta kauniissa karjalaismaisemassa.

  Lähtö klo 10.00 Kimmelin etupihalta, josta linja-autokuljetus.

 3. Puhtaan luonnon kutsu houkuttelee minut tälle retkelle, jossa tutustutaan Karelidien lähes 2 miljardia vuotta sitten syntyneisiin jäänteisiin. Nautin kauniista maisemista ja retkieväistä nuotiotulen äärellä. Saatanpa siellä laulaa luikauttaakin. Omaan retkeilijän asennetta ja jalkaani laitan tukevat kengät.

  Lähtö klo 9.30 Kimmelin etupihalta, josta linja-autokuljetus.

 4. Nukkuminen on nynnyjä varten. Herään aikaisin ja adrenaliini virtaa heti ylös noustuani. Vedän verkkarit jalkaan jo heti aamusta ja olen valmis GT Selviytyjiin. Tykkään myös joukkueurheilusta sekä seikkailusta. Selviytyessä tarvitsee myös tuuria, ”älyä”, taitoa, ryhmätyötä, ripauksen rohkeutta ja ennen kaikkea hyvää huumorintajua. P.S. tämä ei ole juoksutapahtuma.

  Lähtö klo 9.30 Kimmelin etupihalta, josta linja-autokuljetus.

Herkullista ruokaa ja hurmaavaa illanviettoa palkitsemisten ja Vuoden nuori yrittäjä 2022 -finalistien julkistamisen kera.

Gaalan lomassa tunnelmaa nostattaa mies ja kitara – Ilja Teppo.

Ilta ja yö huipentuu Kimmelin yökerho Las Palmasissa Osmo’s Cosmos yhtyeen tahtiin. OooooooOOooo Las Palmas ja virsu saa lipsua.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Suden pesä -liikeideakilpailu

Miten saadaan vastuullisuudesta voimaa liiketoimintaan? Onko sinulla idea, joka edistää vastuullisuuden jalkauttamista yritysten toimintaan? Ilmoittaudu kilpailuun 9.5. mennessä. Parhaat pitchaa Get Togetherin lavalla ja ihan parhaat palkitaan: 1. palkinto 5000 €, 2. palkinto 2000 € ja 3. palkinto 1000 €.

Riku Rantala ja Tunna Milonoff

Tämä kaksikko kertoo yrittäjyydestä, asenteesta, rohkeudesta sekä pelkojen ja ennakkoluulojen voittamisesta!

Jussi Venäläinen

Flow-tilan guru tuo näkemystä oman mielen valloittamiseen ja ihanteelliseen tekemisen tilaan. Anna virran viedä!

Milla Törmälä

Tämä neljännen polven naisyrittäjä on luotsannut perheyrityksensä Vatupassin muun muassa Euroopan parhaaksi konevuokraamoksi. Palkitun yrittäjän mielestä parhaat jutut syntyvät 5 sekunnin säännöllä. Miten? Tule kuulemaan!

Osmo's Cosmos

Glamrock-hengessä pääosin 70-, 80- ja 90-luvun ulkomaisia ja kotimaisia hittejä soittava Osmo’s Cosmos villitsee launtail-illassa!

Ilja Teppo

Mies ja kitara siivittää gaala-illan tunnelman nousuun.

Johannes Lasaroff

Seminaarin hymyilevänä juontajana toimii Joensuun Yrittäjien ja Kataja Basketin toiminnanjohtaja.

Tuomas Pippola

Gaalaillan juontaa joensuulainen intohimoinen viestinnän, ilmaisun ja musiikin tutkimusmatkailija.

Lipunmyynti tapahtumaan on päättynyt.

Mikäli innostuit kuitenkin tässä kohtaa mukaan, niin otathan pikimmiten yhteyttä: Joonas Hiltunen, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, p. 050 448 8468, joonas.hiltunen@yrittajat.fi.

2 päivän lippu (jäsen)

Hinta voimassa 6.5.2022 saakka

195 €

+ alv 24%

2 päivän lippu (ei-jäsen)

Hinta voimassa 6.5.2022 saakka

290 €

+ alv 24%

Perjantain päiväseminaari (jäsen)

Hinta voimassa 6.5.2022 saakka

70 €

+ alv 24%

Perjantain päiväseminaari (ei-jäsen)

Hinta voimassa 6.5.2022 saakka

130 €

+ alv 24%

Lauantain iltagaala (jäsen)

Hinta voimassa 6.5.2022 saakka

120 €

+ alv 24%

Lauantain iltagaala (ei-jäsen)

Hinta voimassa 6.5.2022 saakka

200 €

+ alv 24%

Täysin kuluton peruutus on mahdollinen torstaihin 3.3.2022 asti. Tämän jälkeen veloitamme peruutuksesta 50 % rekisteröintimaksusta, jos se tehdään 25.3.2022 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 100 % rekisteröitymismaksusta. Nimenvaihdos on mahdollinen kuluttomasti 20.5.2022 asti. Peruutukset ja nimenvaihdokset kirjallisesti sähköpostilla joonas.hiltunen@yrittajat.fi.

Tapahtuman lippumaksu laskutetaan. Ilmoita laskutustiedot ilmoittautumislomakkeella.

Kahden päivän lippu sisältää perjantain seminaarin ja perjantain iltabileet sekä lauantain retket ja lauantain iltagaalan. Majoitukset jokainen varaa itse erikseen suoraan hotellista.

Kokoamme tähän tiedossamme olevia kuljetuksia eri puolilta Suomea sekä yhteystiedot/linkit oman kyydin varaamista varten.

Turku – Joensuu – Turku:
klo 4.00 Turku
klo 4.40 Piihovi ramppi (bussipysäkki)
klo 6.00 Hyvinkää linja-autoasema
klo 6.40 Neste K Tuuliharja
Tauko 15 min
klo 6.55 matka jatkuu
klo 7.50 ABC Kuortti
Tauko 30 min
klo 8.20 matka jatkuu
klo 10.05 ABC Varkaus

Hinta Turku-Joensuu-Turku on 50€ (ei alvia hinnassa eikä tule päällekään), muilta paikoilta ennen Varkautta 40€, ABC Varkaus 30€. Lipun ostot ja lisätiedot: niina.pekkala@yrittajat.fi

Original Sokos Hotel Kimmelin vastapäätä on 500 paikan parkkihalli: P-Asemaparkki. Parkkimaksu 12 €/vrk, S-Card liikematkustuskortilla 10 €/vrk. Pysäköintimaksun voi maksaa suoraan parkkihallin automaattiin tai rekisterinumerolla hotellin vastaanottoon. Jokainen majoittuja vastaa itse parkkikuluistaan, ellei toisin ilmoiteta. Lisätietoja ja ajo-ohjeet

Sokos Hotel Kimmel

Sokos Hotel Kimmel

118 €/vrk/1 hh standard 138 €/vrk/ 2 hh standard 133 €/vrk/1 hh superior 153 €/vrk/2 hh superior Hinnat sis. aamiainen ja alv. Lisävuode 25 €/vrk/hlö Jokainen varaa majoituksensa itse varauskoodilla: BGT2022 Tarjoushinta voimassa 6.5.2022 saakka

Lietsu Boutique Aparthotel

Lietsu Boutique Aparthotel

98 e/vrk/1 hengen hotellihuoneisto 118 e/vrk/2 hengen hotellihuoneisto Hinnat sis. aamiainen ja alv Jokainen varaa majoituksensa itse koodilla: GT2022 Tarjoushinta voimassa 17.4.2022 saakka

GreenStar Hotel Joensuu

GreenStar Hotel Joensuu

78 €/vrk/1 hh 87 €/vrk/2 hh 96 €/vrk/2 hh ja lisävuode Hinnat sis. aamiainen ja alv Jokainen varaa majoituksensa itse koodilla: GT2022. Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä.

Tapahtuman mahdollistaa yhteistyössä Pohjois-Karjalan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien kanssa:

Jäikö joku mietityttämään? Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Järjestelyt: Merja Blomberg, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, p. 050 367 5194, merja.blomberg@yrittajat.fi
Ilmoittautumiset: Joonas Hiltunen, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, p. 050 448 8468, joonas.hiltunen@yrittajat.fi
Sari Laitinen, Suomen Yrittäjät, p. 040 538 4602, sari.laitinen@yrittajat.fi

Mediayhteydet:
Janika Tikkala, Suomen Yrittäjät, p. 046 923 4386, janika.tikkala@yrittajat.fi