Nuorten Yrittäjien vuoden tapahtuma täynnä tunnelmaa, seikkailua ja juhlahumua!

Get Together järjestetään 5-6.5.2023 Turussa. Lipunmyynti on nyt AUKI!

Ei kettää Turkuu lähtis?

Get Together on nuorille tai nuorenmielisille yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville suunnattu kaksipäiväinen verkostoitumistapahtuma, joka tunnetaan rennosta ilmapiiristä ja yhteisöllisyydestä. Vuoden 2023 Get Togetherissä tutustutaan laajasti kauniiseen Turkuun, kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, käydään jokilaivarallia, koetaan elämyksiä ympäri Varsinais-Suomea ja juhlistetaan yrittäjyyttä.

Pakkaa mukaasi seikkailumieltä, hyvät kävelykengät, iloista mieltä ja tule Turkuun!

Lipunmyynti päättyy keskiviikkona 19.4.2023.

OHJELMA

Perjantai 5.5.2023

Turku

Nouda nimikylttisi ja muu tapahtuman materiaali Kakolan Salista ennen lounasta. Näe samalla historiallisen Kakolan ympäristöä, nopeimmat ehtivät ajella jopa funikuluurilla (jos se toimii…).

Tervetulosanat ja tiimi tapahtuman takana, Niina Pekkala, Varsinais-Suomen Yrittäjät

Mitä sinusta puhutaan, kun et ole huoneessa? Juhani Koskinen, Louhos Digital Oy

Valitettavasti sinä et ole yksin vastuussa brändistäsi, vaan siitä päättävät lopulta asiakkaasi. Ole aito oma itsesi äläkä esitä mitään, niin on hankala mennä vikaan. Brändi on yhtä kuin se, mitä sinusta ja yrityksestäsi puhutaan, kun ette itse ole paikalla.

Näin tuplaat myyntisi vuonna 2023, Johannes Laine, Dream Plan Do Oy

Ota lava haltuun! Anna Perho

Vaikuttava puhe on myyjän, asiantuntijan, esimiehen ja vaikkapa asiakaspalvelijan tärkein työkalu. Hyvät puhetaidot yhdistettynä asiantuntemukseen ovatkin kombinaatio, jolla saadaan aikaan kauppaa, vaikuttavuutta ja yhteistyötä. Mutta miten puheen saisi soimaan?

Miten vakuuttaa ihmiset lyhyessä ajassa siitä, että sinua kannattaa kuunnella? Miten osaisit ottaa tilan haltuun, kun on sinun vuorosi? Ota Annan vinkit talteen ja loista!

Se ei ole berliininmunkki. Se on piispanmunkki. Kylkeen myös kahvia ja suolaista piirakkaa Hotelli Kakolan tiloissa.

Muistathan varata majoituksesi itse, lisätietoja tältä sivustolta kohdasta Majoitus. Tässä kohdin ohjelmaa on aikaa majoittua ja vaihtaa vaatetta illaksi. Pukukoodi iltaan on kirkkaat värit!

Turku on tunnettu kauniista Aurajoestaan, joka jakaa kaupungin täl puol ja tois puol jokke. Jokilaivarallissa gettolaisista jaetut joukkueet keräävät joukkueelleen eri kohteista pisteitä, paras joukkue tietenkin palkitaan lauantain iltajuhlassa!

Lähtölaukaus matkaan klo 17.30 Teatterisillalta.

Jokilaivarallin jälkeen on aika nauttia makkispekkiksistä Saaristobaarin tiloissa Aurakadulla. Open mic antaa tilaisuuden täsmähakuun gettolaisista, jos sinulta puuttuu yhteistyökumppani tai hakusessa on kadonnut kaveri, kenties haet Turusta liiketiloja tai toista saman alan yrittäjää sparraushetkeen, tartu mikkiin!

Lisäksi karaoke on auki ja illan edetessä villeimmät jäävät bilettämään yökerhon puolelle pitkälle yöhön.

Lauantai 6.5.2023

Turku ja ympäristökunnat

Lähde retkelle!

Gettossa on lauantaille tarjolla osallistujille mielenkiintoisia koko päivän kestäviä retkiä/elämyksiä 5 erilaista. Jokainen Gettoon tulija pääsee valitsemaan itselleen yhden kiinnostavan retkikohteen.

Retkien sisältöjä avataan ilmoittautumisen yhteydessä mutta tarkat suunnitelmat selviävät vasta retkikohteissa! Retkille lähdetään aamupäivällä ja takaisin palataan iltapäivällä. Osa kohteista on kauempana ja niihin on yhteiskuljetukset, lähdöt funikulaarin juurelta Linnankadulta, hotelli Kakolan läheisyydestä aamupäivällä. Turun keskustassa olevat retket mennään apostolin kyydillä.

Teemoja on: hurjapäät, kansainvälistyjät, samoilijat, rentoutujat ja polttarisimulaattori. Tarkemmat kuvaukset retkistä löydät ilmoittautumislomakkeesta.

Hyppää mukaan kokemaan, näkemään ja tekemään!

Getton päättää lauantain iltajuhlat Virastotalolla (os. Itsenäisyydenaukio), pukukoodi on cocktail.

Tarjolla hyvää ruokaa ja juomaa, puheenvuoro tositv-tähteyden ja yrittäjyyden yhdistämisestä, jokilaivarallin voittajan sekä Gettoon eniten kavereita saaneiden palkitseminen, upea osallistava tanssiesitys ja illan tunnelman kattoon nostaa bilebändi Hilmapiiri!

Jatkoille Virastotalolta lähdetään puolilta öin.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

ESIINTYJÄT

Juhani Koskinen

TV:stä tuttu Venla-palkittu Juhani Koskinen tulee kertomaan yrittäjätarinansa ja kouluttamaan brändäyksestä.

Anna Perho

Anna Perho kertoo, miten vakuuttaa ihmiset lyhyessä ajassa siitä, että sinua kannattaa kuunnella. Miten osaisit ottaa tilan haltuun, kun on sinun vuorosi?

Hilmapiiri bilebändi

Hilmapiiri on turkulaislähtöinen, neljästä ammattimuusikosta koostuva nuorekas bilebändi.

Johannes Laine

Energinen sarjainnostuja Johannes Laine kertoo miten tuplaat myyntisi vuonna 2023. Laine on ollut osakkaana 25 firmassa ja kokenut neljä konkurssia. Tällä hetkellä kahdeksan yritystä.

Tanssistudio Flaman latin-show -ryhmä

Tanssistudio Flaman latin-show -ryhmä Flama Crew tuo latin show -esityksellään bileisiin tuulahduksen Karibianmeren huumaavaa iloa ja energiaa

Ville Manner

TosiTV:n ja yrittäjyyden yhdistäminen, hyödyt ja haitat! Ensitreffit alttarilla -televisio-ohjelmassa rakkautta etsinyt yrittäjä Ville Manner kertoo oman tarinansa.

Niina Pekkala

Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattori Niina tuntee Turun Getton kuin omat taskunsa ja juontaa tapahtuman yhteiset osiot. 

LIPUT

Kahden päivän lippu (jäsen)

150 €

sis ALV.

Osta lippusi nyt

Kahden päivän lippu (ei jäsen)

250 €

Osta lippusi nyt

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai voit ottaa maksun sähköposti- tai verkkolaskulle.

Turun Yrittäjien Säätiö tukee nuoria turkulaisia jäsenyrittäjiään, Turun Yrittäjien jäsenenä voit hakea osallistumismaksusta palautusta tästä. Älä välitä vanhentuneista sivuista, haku 2023 vuodelle on jo auki.

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 19.4.2023.

Osallistuminen Gettoon 2023 voidaan perua kuluitta 31.3.2023 saakka. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme peruutuksesta 50 % osallistumismaksusta. 31.3.2023 jälkeen tehdyistä peruutuksista tai paikalle saapumatta jättämisestä veloitamme 100 % lipun hinnasta.

Osallistumisen voi siirtää kuluitta toiselle henkilölle 19.4.2023 saakka. Tämän jälkeen tehdyistä nimenvaihdoksista veloitamme 25 € käsittelykuluina.

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi, pyydämme toimittamaan sairaslomatodistuksen seitsemän vuorokauden kuluessa tapahtuman alkamisesta.

Peruutukset ja osallistujien muutokset pyydämme tekemään kirjallisesti osoitteeseen niina.pekkala@yrittajat.fi

Kahden päivän lippu sisältää perjantain lounaan, ohjelman, iltapäiväkahvit, illan jokilaivarallin ohjelman, ruokailun ja 2 drinkkilippua, lauantain retket ja siellä ruokailun, illan iltajuhlan ohjelman, ruokailun ja 2 drinkkilippua.

Mikäli tulet Gettoon kauempaa, kysy yhteiskuljetusta oman alueesi Yrittäjä-yhdistyksiltä tai yrittäjäkollegoilta!

Getton 2023 tapahtumat ovat ympäri Turkua, perjantain iltapäivän ohjelma Kakolan alueella. Jos yövyt Kakolassa ja tulet omalla autolla, auton parkkeeraus hoituu hotellin pihalla. Ilmaisia parkkipaikkoja Turussa on todella harvassa.

MAJOITUS

Perjantain lounas, puheosuudet sekä iltapäiväkahvit järjestetään Kakolan tiloissa ja retket lähtevät Kakolan ”alapuolelta” Funikulaarin juurelta. Getton tapahtumat ovat kuitenkin ympäri Turkua.

Hotelli Kakola

Hotelli Kakola

Standard kahden hengen huone 150 € / vrk / huone TAI Superior huone kahdelle 190 € / vrk / huone TAI Ullakko-kerroksen Suite 500 € / vrk / huone (huone sis. 2 lippua Kakola Spahan). Tarjoushintaiset huoneet voimassa 5.4.2023 asti.  Varaukset koodilla Getto2023 suoraan hotellin myyntipalvelusta myynti@kakola.fi tai 044-424 4500.

Hotelli Helmi

Hotelli Helmi

Hotelli Helmi, 1hh 79€/huone. Varaukset voi tehdä sähköpostilla ja puhelimitse, alekoodina Getto2023. Kannattaa kysyä myös 2hh tai 3hh majoitusvaihtoehtoja.

KUMPPANIT

Kumppanihaku tapahtumaan on vielä auki, jos yhteistyökumppanuus kiinnostaa, ota yhteyttä niina.pekkala@yrittajat.fi tai p. 040 73 64 205.

Tapahtuman mahdollistaa yhteistyössä Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien kanssa:

Jäikö joku mietityttämään? Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Järjestelyt ja ilmoittautumiset: Niina Pekkala, tapahtumakoordinaattori, Varsinais-Suomen Yrittäjät, 040 736 4205, niina.pekkala@yrittajat.fi
Kristiina Nyholm, Suomen Yrittäjät, 050 564 1664, kristiina.nyholm@yrittajat.fi

Mediayhteydet:
Janika Tikkala, Suomen Yrittäjät, p. 046 923 4386, janika.tikkala@yrittajat.fi