DoAudit Oy on erikoistunut uusimpien teknologioiden soveltamiseen käytännössä, kohderyhmänä pienet ja keskisuuret yritykset Etelä-Karjalassa.

Jari tekee samalla riippumatonta ja puolueetonta IT auditointia, erityistoimeksiantoja ja konsultointia erityisesti Microsoft – ympäristöissä. Microsoft Office 365 – pilvipalvelun osalta DoAudit Oy oli pilottina lokakuusta 2010 alkaen kun se tuli maailmanlaajuiseen käyttöön heinäkuussa 2011. Sen jälkeen käytännössä kaikki sähköpostiprojektit ovat olleet MS Office 365 – ympäristöihin siirtymisiä.

Jos sinulla on tarvetta IT-ympäristöjen konsultointiin, tietoliikenneselvityksiin, Windows & Mac – asioihin, tabletteihin ja älypuhelimiin migraatioissa sekä Microsoft 365 – asioihin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskityn edelleen Microsoft teknologioihin – jo vuodesta 1992 alkaen – ja niiden soveltamiseen eri projekteissa ja toimeksiannoissa. Ja Etelä-Karjala on hyvä paikka yritykselle, aikoinaan opiskelemaan tulleena olen asunut suurimman osan elämästäni Lappeenrannassa.

Yhteystiedot

Raatimiehenkatu 20
53100 Lappeenranta
puh. 040 566 8833
jari.harju@doaudit.fi
www.doaudit.fi