OP Etelä-Karjala, viralliselta nimeltään Etelä-Karjalan Osuuspankki, on maakunnan johtava pankki. Meillä on konttorit Lappeenrannassa, Imatralla, Parikkalassa ja Simpeleellä. Konttoriverkoston lisäksi voit hoitaa pankki- ja vakuutusasioita monipuolisesti OP-mobiilissa, verkossa ja puhelimitse.

Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme hyötyvät omistaja-asiakaseduista ja kullakin on elämäntilanteeseen sopivimmat palvelut käytössään, joilla arki sujuu ja unelmat voivat toteutua.

Näistä meidät tunnetaan

  • Pankkipalvelut ja Pohjola Vakuutuksen vakuutuspalvelut saman katon alta
  • Parhaat omistaja-asiakasedut
  • Lähellä asiakasta
  • Osuustoimintaperusta
  • Suomalainen
  • Vakavarainen ja luotettava

Meillä on

  • 89 000 asiakasta
  • yli 57 000 omistaja-asiakasta.

Pankin tulos on ollut hyvä ja vakavaraisuus on  moninkertainen lain edellyttämään tasoon nähden. Kannamme vastuuta alueen elinvoimaisuudesta maksamalla veromme Etelä-Karjalaan.  Olemme kohdistaneet paikallisiin vastuullisuustekoihin vuoden 2022  aikana yhteensä 500 000 euroa. Meitä on kaikkiaan 130 ammattilaista palvelemassa sinua.

Olemme aidosti suomalainen pankki ja sellaisena tulemme myös osuuskuntamuotomme myötä pysymään. Osuuskuntamuoto antaa kaikille pankin omistajille mahdollisuuden vaikuttaa pankin toimintaan.

Palkitsemme asiakkaitamme

Merkittävä osa tuloksestamme palautetaan omistaja-asiakkaillemme OP-bonuksina ja muina omistaja-asiakasetuina. Maksoimme Op-bonuksina viime vuonna 4,8 miljoonaa euroa.

Juuret ja palvelut maakunnassa

Olemme toimineet maakunnassa jo 117 vuotta.  Perustehtävämme mukaisesti edistämme omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Siksi haluamme olla mukana kehittämässä maakuntamme elinvoimaisuutta eteläkarjalaisten hyväksi.

Yhteystiedot

OP Etelä-Karjala
www.op.fi
www.op.fi/etela-karjalan-osuuspankki
Pankin asiakaspalvelu 0100 0500
Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151
Pohjola Vakuutus 0303 0303