Iloisen Pässin Maalaispuoti on parikkalalainen vuonna 2012 perustettu lähiruokakauppa ja -kahvila-ravintola Kuutostien varrella, melkein Patsaspuiston naapurissa.

Perheyrityksemme toiminnan pääpaino on ruuassa: haluamme tarjota Kuutostien kulkijoille laadukasta ruokaa sekä paikan päällä että mukaan ostettavaksi. Näiden annosten alkuperää ei tarvitse arvailla: pääsääntöisesti kaikki liha tuotetaan täällä Parikkalassa, ja kalat tulevat läheisestä Simpele-järvestä. Myös kaikki muut raaka-aineet hankintaan mahdollisimman läheltä.

Asiakkaidemme suosikki on alusta lähtien ollut biisoniburgeri, joka valmistetaan Parikkalassa kasvaneiden biisonien lihasta kotileipomosämpylään. Ei tällaista taida mistään muualta saada.

Biisonin lihaa, ylämaannautaa, villasikaa, possua ja karitsaa voi ostaa lihakaapeistamme myös mukaan, kuten myös kymmeniä muita lähiruokatuotteita sekä eettisiä lahja- ja käyttötavaroita, kuten ekoshampoita, kotimaisia lastenvaatteita ja lampaantaljoja.

Toimintamme perusta on alusta lähtien ollut paikallisuus. Yhteistyötä tehdään kaikkiaan noin sadan pienyrityksen kanssa. Suuri osa kumppaneista on Parikkalasta ja lähiseudulta. Sijainti maaseudulla on meille mainio etu: täältä saa vaikka mitä! Muutama pienyritys kauempaa Suomesta on mukana erityisten tuotteidensa vuoksi.

Meillä asioidessa kuluttaja tietää, kuka ruuan on tuottanut tai tuotteen valmistanut. Se on #osatarinaa, tai oikeastaan melkeimpä tarina. Ja meille sillä on väliä.

Ps. Pitkälti samalla meiningillä toimii myös perheen toinen yritys Papinniemen leirintäalue Parikkalan Uukuniemellä. Lähiruoka <3

Yhteystiedot

Kuutostie 470
59130 Koitsanlahti
puh. 044 976 9950
maalaispuoti@iloinenpässi.fi
www.iloinenpässi.fi