Puustelli Lappeenranta / S&J Joensuu Oy on Lappeenrantalaisen pariskunnan Susanna ja Jussa Joensuun omistama yritys.

Tällä hetkellä työllistämme itsemme mukaan lukien 7 henkilöä, joiden lisäksi käytämme paikallisten sähkö-ja putkiliikkeiden työvoimaa kohteissamme. Lisäksi meillä on tällä hetkellä myös kaksi maalaria ja meiltä saa myös pelkät maalaus työt sekä sisälle, että ulos.

Yrityksemme suunnittelee, toimittaa ja toteuttaa, niin yksityisille, kuin yrityksille huippulaatuisia kotimaisia kiintokalusteita sekä kokonaisvaltaisia remontteja.

Valikoimiimme kuuluu keittiöt, eteisen-, makuuhuoneen-, kodinhoitohuoneen- tai wc:n kalusteet toimitettuina, asennettuina tai avaimet käteen remontteina sähkö-ja putkityöt mukaan lukien.

Erotumme omalla alallamme juurikin palvelun kokonaislaajuudessa. Asiakkaan ei tarvitse osata remontoinnista mitään, vaan me autamme ihan jokaisessa vaiheessa.

Emme tyydy tavanomaiseen, vaan teemme aina kaikkemme, jotta asiakkaamme suosittelisivat meitä edelleen. Asiakastyytyväisyys onkin alan huippuluokkaa 97 %
Olemme kasvaneet koko toimintamme ajan. Kesällä 2016 muutimme uusiin isompiin tiloihin ja lähitulevaisuudessa palkkaamme uuden suunnittelijan ja yhden asentajan.

Yhteystiedot

Toikansuontie 3
53500 Lappeenranta
puh. 010 277 7320
lappeenranta@puustelli.com
www.puustelli.fi