Olemme Lappeenrannassa toimiva monipuolinen tilitoimisto. Toimitilamme sijaitsevat viihtyisällä Rakuunamäellä, johon on hyvät kulkuyhteydet keskustasta ja helppo tulla autoillenkin hyvien paikoitustilojen johdosta.

Asiakkaamme ovat pääosin Etelä-Karjalasta, mutta hyvät ajantasaiset ohjelmamme mahdollistavat palveluiden tuottamisen yli maakuntarajojen. Meillä asiakas saa aina henkilökohtaista palvelua ja osaamista löytyy laajasti taloushallinnon saralta sekä palkka- ja henkilöstöhallinnosta. Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, jolloin asiakas maksaa vain niistä palveluista, joita tarvitsee. Asiakkaalla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä haluaa hoitaa itse ja mitä jää tilitoimiston vastuulle.

Tilikarelia on auktorisoitu tilitoimisto, mikä tekee meistä luotettavan yhteistyökumppanin. Meillä on yhdeksän kirjanpitäjää, joista kolmella on KLT-tutkinto ja yhdellä PHT tutkinto. Panostamme henkilöstön osaamiseen ja kouluttamiseen. Meille on tärkeää, että voimme omalla osaamisellamme tarjota asiakkaalle ajantasaista tietoa. Hyvät ja ajantasaiset taloushallinnon ohjelmistot varmistavat sen, että asiakkaalla on käytössään reaaliaikaisia lukuja yrityksen taloudesta päätöksenteon tueksi.

Tilikarelia on saanut alkunsa vuonna 1974, jolloin Pekka Multanen perusti Tili- ja Isännöintitoimisto Pekka Multanen & kumpp. -nimisen yrityksen. Yritys tuotti alkuun tilitoimisto sekä isännöintipalveluita aina vuoteen 1977 saakka, jolloin isännöinti ja tilitoimistotoiminta eriytettiin omiksi yhtiöikseen. Tilikarelia Oy nimellä yritys on toiminut vuodesta 1981 alkaen. Tilikareliasta tuli vuonna 2017 osa REIM Group konsernia. REIM Group on yksityisesti omistettu isännöinti- ja tilitoimisto palveluita tarjoava konserni. Koko konsernin palveluksessa on noin 200 työntekijää, 15 eri paikkakunnalla. 

Meillä on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu.

                                                                            

Yhteystiedot

Väinö Valveen katu 2
53900 Lappeenranta
puh. 0207 497 348
s-posti: marika.jurvanen@tilikarelia.fi
www.tilikarelia.fi

facebook.com/Tilikarelia