Vaaterissa Oy on rakennusalan yritys, joka työllistää työntekijöitä eri puolilta Etelä-Karjalaa. Kotipaikkakuntamme on Luumäki, mutta varasto- ja toimistotilat sijaitsevat Lappeenrannassa. Teemme rakennus- ja remontointitöitä pitkin Etelä-Karjalaa, tarvittaessa myös keikkaluonteisesti esimerkiksi Kymenlaaksossa tai pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, jossa autamme asiakasta tarvittaessa niin suunnittelussa, materiaalihankinnoissa kuin muiden ammattilaisten, kuten sähkö- tai putkimiehen tai rakennusvalvojan, palkkaamisessa. Asiakkaan ottaessa yhteytä kartoitamme tarpeet ilmaisella tutustumiskäynnillä, jossa katsotaan yhdessä mitä kohteessa pitäisi tehdä ja minkälaisia ajatuksia asiakkaalla on lopputuloksesta. Pyrimme pitämään tiiviisti yhteyttä asiakkaan kanssa projektin eri vaiheissa ja pysymään sovituissa aikatauluissa.  Työmme lähtökohtana on tyytyväinen asiakas!

Asiakkainamme ovat niin yksityiset henkilöt kuin yrityksetkin. Teemme esimerkiksi tiivistä yhteistyötä Finnos Oy:n kanssa, jossa henkilökuntamme työskentelee tuotannossa sekä asennusprojekteissa ympäri Eurooppaa.

Yrityksemme löytyy myös Zeckit-palvelusta ja olemme Luotettava kumppani!

Yhteystiedot

Emmi Suursalmi
toimitusjohtaja
+358 44 3037130
emmi@vaaterissa.com