Nollas hetki on käsillä, kun yrityksesi tarjoamia palveluita – ei yritystäsi – etsitään. Me autamme sinua hyödyntämään tämän hetken.

Zero Moment Oy on perustettu auttamaan niin suuria kuin pieniä yrityksiä digitalisaatioon liittyvissä haasteissa. Laadimme esimerkiksi aloitteleville yrityksille digistrategian ja autamme heitä kädestä pitäen liikkeelle käytännön toimenpiteiden kuten verkkosivujen tai -kaupan perustamisessa sekä tuloksellisen verkkomainonnan toteuttamisessa. Digimaailmassa pitempään olleille toteutamme tyypillisesti laajamittaisempia verkkomainonta- ja seurantakampanjoita, asiakasprofilointeja sekä verkkosivu- että hakukoneoptimointiprojekteja. Tästä esimerkkinä ylläpitovastuu Framery Oy:n Yhdysvaltain markkinoille suunnatuista AdWords- ja Analytics-kampanjoista. Toimintamme ja toimenpide-ehdotuksemme perustuvat vankkaan verkkoanalytiikkaosaamiseen ja kokonaisvaltaiseen digiliiketoiminnan mittaamiseen.

Asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea, mutta toimintamme keskus on vankasti Etelä-Karjalassa. Olimmekin ylpeitä saadessamme rakentaa verkkokaupan Sisustus Terva ja Höyhenelle – toiselle Karjalove-yrittäjälle. Haluamme tarjota jokaiselle digiloikkaa suunnitteleville yrityksille matalan kynnyksen palvelun verkkoliiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Tavoitat meidät seuraavista osoitteista. Ollaan yhteydessä.

Yhteystiedot

puh. 040 529 5234
jaani@zeromoment.fi
www.zeromoment.fi
www.facebook.com/zeromomentfinland