12.02.2020, Helsinki

Koulutusjohdon foorumi

Tapahtuma

Foorumi koulutusjohdolle ja yrittäjille

Vuoden 2020 Koulutusjohdon foorumiin ilmoittautuminen aukeaa vuoden 2019 syksyllä!

Koulutusjohdon ja yrittäjien huipputapaaminen on suunnattu koulutuksen johto- ja kehittämistehtävissä toimiville, luottamushenkilöjohdolle, yrittäjyysvastaaville sekä oppilaitosyhteistyöstä kiinnostuneille yrittäjille ja yrittäjyyttä tukeville sidosryhmille.

Lupaamme tarjota sinulle ja organisaatiollesi voimaa ja virikkeitä palvella yrityksiä ja oppijoita entistä laadukkaammin ja tuloksellisemmin nopeasti kasvavassa osaamispalveluiden ekosysteemissä. 

Tule herättelemään uusia ajatuksia, kyseenalaistamaan totuttuja toimintatapoja ja rakentamaan uuden aikakauden osaamisen kasvuympäristöä. Parhaimman hyödyn tapahtumasta saat osallistumalla yhdessä kollegojen kanssa.

Koulutusjohdon foorumi on jatkoa Suomen Yrittäjien Kunnallisjohdon seminaarille, johon osallistuu vuosittain useita satoja vaikuttajia ja yrittäjiä.

Ohjelma

12.2.2020

Vuoden 2020 Koulutusjohdon foorumin ohjelma julkaistaan syksyn 2019 aikana.

Puhujat
Esko Kilpi Company

Esko Kilpi

Toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Esko Kilpi on digitaalisen työn tutkija, opettaja ja liikkeenjohdon neuvonantaja. Hän auttaa yrityksiä uusien älykkäiden teknologioiden mahdollisuuksien ymmärtämisessä ja käyttöönotossa. Uudenlainen yrittäjyys ja oppimiskeskeisten käytänteiden luominen osaksi työn tekemisen prosesseja ovat hänen erikoisalaansa.

Eduskunta

Paula Risikko

Sivistysvaliokunnan puheenjohtaja

Paula Risikko, TtT, on eduskunnan sivistysvaliokunnan puheenjohtaja, moninkertainen ministeri ja seinäjokinen kansanedustaja. Ennen kansanedustajauraansa hän toimi Seinäjoen ammattikorkeakoulun vararehtorina.

Aalto-yliopisto

Lauri Järvilehto

Työelämäprofessori

Lauri Järvilehto, FT, on Aalto-yliopiston työelämäprofessori ja yksi Aalto Ventures Programin johtajista. Hän on sarjayrittäjä, filosofi, tietokirjailija, muusikko ja Sherlock Holmes-fani. Hän on Filosofian Akatemian perustaja ja yksi oppimispelistudio Lightneerin perustajista. Järvilehto toimii Unicefin ja Filosofian Akatemian hallituksissa. Hän on kirjoittanut monia bestseller-teoksia ajattelusta ja oppimisesta ja luennoi säännöllisesti ympäri maailmaa.

Hive Helsinki

Oona Ylänkö

CEO

Oona Ylänkö on vuonna 2019 toimintansa aloittaneeen ohjelmointikoulu Hive Helsingin toimitusjohtaja. Hive on uudenlainen koodareiden opinoahjo, jonka esikuva on  Pariisissa mainetta niittänyt École 42. Koulua ei rahoiteta verovaroin, vaan peliyhtiö Supercell on sitoutunut rahoittamaan koulun toimintaa seuraavat 5 vuotta 8–10 miljoonalla eurolla.

Suomen Yrittäjät

Jyrki Mäkynen

Puheenjohtaja, yrittäjä

Jyrki Mäkynen, KTM, on seinäjokinen Oy HM Profiili Ab:n yrittäjä ja toimitusjohtaja sekä Suomen Yrittäjien puheenjohtaja. Hän on mukana niin ammattikorkeakoulun kuin koulutuskuntayhtymän hallituksissa. 

AEL

Jarkko Paananen

Oppilaitosjohtaja
Turun ammattikorkeakoulu

Rauni Jaskari

Koulutusvastaava
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Autamme mielellämme kaikissa Koulutusjohdon foorumiin liittyvissä asioissa. 

Ilmoittautumiset, maksut, tapahtuman järjestelyt ja yhteistyökumppanuudet:

Kehityspäällikkö, Karri Ruuskanen, 050 409 7752, karri.ruuskanen(a)yrittajat.fi

Tapahtumakoordinaattori, Anne Eronen, 09 2292 2911, anne.eronen(a)yrittajat.fi

Tapahtuman ohjelma:

Digi- ja koulutusasioiden päällikkö, Joonas Mikkilä, 09 2292 2911, joonas.mikkila(a)yrittajat.fi

Mediayhteydet:

Suomen Yrittäjät, Eeva Ketvel, 050 320 4849, eeva.ketvel(a)yrittajat.fi