Kunnallisjohdon seminaari kutsuu sinut Turkuun 14.-15.5.2024!

Suomi, mahdollisuuksien maa

Miksi Suomeen investoidaan ja kuinka rakentaa kannustavaa sekä yritysmyönteistä kuntaa? Lähivuosina on suunnitteilla yli 200 miljardin euron arvosta investointeja mm. vihreään siirtymään. Mihin nämä investoinnit ovat menossa ja miksi? Myös ruuhka-Suomen ulkopuolella sijaitsevat pienemmätkin kunnat voivat nousta uuden teollisuuden vetureiksi.

Ensimmäisen seminaaripäivän päätteeksi julkistetaan Kuntabarometri 2024, jolla kartoitetaan kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa. Tule paikalle ja kuule, mikä on yrittäjän näkemys oman kuntansa elinvoimasta ja missä kunnissa on paras yrittää.

Kunnallisjohdon seminaari kokoaa vuosittain yhteen yli 1000 kuntapäättäjää, asiantuntijaa ja yrittäjää verkostoitumaan sekä keskustelemaan ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

LIPUT JA HINNAT

Ilmoittautuminen päättyy 1.5.2024.

Yrittäjien jäsen

1.5.2024 asti

475 €

+ alv 24 %

Osta lippu

Julkinen sektori

1.5.2024 asti

575 €

+ alv 24 %

Osta lippu

Yksityinen sektori

1.5.2024 asti

595 €

+ alv 24 %

Osta lippu

OHJELMA 14.5.2024

Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

Jo 10 vuotta sitten Holmström, Korkman & Pohjola kirjoittivat, että ”tuottavuuden kasvu on pysähtynyt ennen kokemattomalla tavalla ja ideoista sen vauhdittamiseksi on puutetta – kasvun ”resepti” on hukassa. Uuden kasvun aikaansaaminen edellyttää aikaa ja poikkeuksellisiakin ponnistuksia”.

BKT/capita ei ole Suomessa kasvanut 16 vuoteen. Yksimielisyys vallitsee siitä, että jotain tarttis tehdä. Vuodesta toiseen. Vain toimet puuttuvat. Miten Suomesta saadaan taas houkutteleva maa investoinneille?

Keskustelun vetää Jan Andersson.

Logomon aulassa on tarjolla kahvia. Käythän myös tutustumassa tapahtuman kumppaneihin!

Turun telakan toimitusjohtaja Tim Meyer pohtii puheenvuorossaan millainen investointikohde Suomi on tässä ajassa kansainvälisestä näkökulmasta ja miten eri kuntien tulisi ottaa tämä huomioon investointeja houkutellessa. Puheenvuoro on englanniksi.

Keskustelun vetää Jan Andersson.

Kuntabarometri -kyselyllä kartoitetaan joka toinen vuosi kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti.

Suomen Yrittäjät mittaa kuntien onnistumista yrittäjyyden edistämisessä. Järjestö selvittää yrittäjien mielipiteitä kotikuntansa yrittäjämyönteisyydestä, sen onnistumisista ja kehittämistarpeista.

Kuntajohtajan Yrittäjät-akatemia on valmennus, jonka tavoitteena on antaa syvällistä tietoa yritysten toimintaedellytysten huomioonottamisesta päätöksenteossa ja valmistelussa sekä tarjota työkaluja kunnan yritysmyönteisyyden edistämiselle. Valmennus tarjoaa vertaisverkoston ja luottamuksellisen keskusteluilmapiirin kokemusten vaihtamiseen.

Seuraava valmennuskurssi alkaa syksyllä 2024 / keväällä 2025. Tiedustelut Suomen Yrittäjien kunta- ja elinkeinoasioiden päällikkö Tanja Matikainen, 09 2292 2935 tai tanja.matikainen(a)yrittajat.fi

Isäntänä toimii Turun kaupunki.

Ovet avautuvat ja ruokailu alkaa klo 19.00. Ohjelma alkaa n. klo 20.00. Valomerkki klo 23.30.

OHJELMA 15.5.2024

Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

Mona Moisala puheenvuorossa pohditaan keskittymiskykyä ja sen parantamista tietotyössä ja arjessa.

Teemaseminaari: Enemmän kilpailua, vähemmän inhouseja

 • teemaseminaarin juontaa johtaja Harri Jaskari, Suomen Yrittäjät
 • toimitusjohtaja Jukka Ojala, Feelia
 • perustaja, yrittäjä Juha Kahelin, We Made It Rock Oy
 • kunnanjohtaja Carita Maisila, Mynämäen kunta

Teemaseminaari: Ratkaisut osaajien pula-aikaan

 • toimitusjohtaja Jenni Järvelä, Nuorten yrittäjyys ja talous NYT
 • johtava kehittämisasiantuntija Jannika Saario, KEHA-keskus/Work in Finland
 • hallituksen puheenjohtaja, yrittäjä Teemu Purmonen, Youpret Oy
 • teemaseminaarin juontaa asiantuntija Sonja Antosalo, Suomen Yrittäjät

Jenni Järvelä esittelee nuorten tulevaisuusraporttia, joka tarkastelee nuorten asenteita työelämää, taloustaitoja ja yrittäjyyttä kohtaan. Tule kuulemaan, että mitä nuoret odottavat työelämältä.

Jannika Saario esittelee valtion Work in Finland -toimintoa ja sitä, mitä apua ja palveluita tarjoavat kunnille ja yrityksille. Tule kuulemaan, että miten kunnat voivat pysyä kilpailukykyisenä ja kasvattaa elinvoimaa.

Teemu Purmonen kertoo tulkkauspalveluihin ja kieliteknologiaan erikoistuneen Youpret Oy:n esimerkin siitä, kuinka madalletaan kynnystä nuorten ja maahanmuuttajataustaisen työvoiman palkkaamiseen. Kuinka Youpret onnistui työllistämään tuhat tulkkia?

Teemaseminaari: Kuntatalouden valot ja varjot – Turvaako rahoitusjärjestelmän uudistaminen kuntapalvelujen tulevaisuuden rahoituksen?

 • kuntatalousasioiden johtaja Sanna Lehtonen, Kuntaliitto
 • teemaseminaarin juontaa pääekonomisti Juhana Brotherus, Suomen Yrittäjät

Teemaseminaari: Tekoälyn mahdollisuudet kunnissa

 • kehitysjohtaja Jussi Vira, CGI
 • teemaseminaarin juontaa digi-, innovaatio- ja korkeakoulupolitiikan asiantuntija Maria Nyroos, Suomen Yrittäjät

Kun kiertää Suomea, näkee paikkoja, jotka ovat hiljaisia, uneliaita, jopa lamautuneita. Joissakin paikoissa taas on intomielinen ja ihan omanlainen meininki. Jälkimmäisissä on käytännössä aina joku toimija, yksikin riittää, joka järjestää tapahtumia, pitää taidekahvilaa tai runoklubia. Se muuttaa ihan koko paikkakunnan hengen.

ESIINTYJÄT

Vesa Puttonen Aalto yliopisto

Vesa Puttonen

puhuja

Vesa Puttonen on kauppatieteiden tohtori ja rahoituksen professori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

ministeri Kai Mykkänen

Kai Mykkänen

puhuja

Ympäristö- ja ilmastoministeri Kai Mykkänen johtaa ympäristöministeriötä. Hän vastaa ympäristöön, rakentamiseen ja asumiseen liittyvistä asioista valtioneuvostossa.

Mona Moisala

Mona Moisala

puhuja

Mona Moisala on aivotutkimuksesta väitellyt psykologian tohtori, ja aivojen hyvinvoinnin asiantuntija. Mona on erikoistunut valmentamaan ja kouluttamaan ajatustyöläisiä. Hänen tavoitteenaan on auttaa ihmisiä elämään aivoterveellisempää arkea.

Maija Vilkkumaa

Maija Vilkkumaa

puhuja

Maija Vilkkumaa on suomalainen laulaja-lauluntekijä ja yksi Suomen eniten levyjä myyneistä muusikoista.

Minna Arve

puhuja

Minna Arve on Turun pormestari. Arve toimii kaupunginhallituksen ja konsernijaoston puheenjohtajana sekä johtaa mm. kaupungin hallintoa ja taloudenhoitoa.

Turku on vireä Itämeren alueen kasvukeskus, jossa yhdistyvät laadukkaat kuntapalvelut, monipuolinen elinkeinorakenne sekä korkealuokkainen koulutus- ja kulttuuritarjonta.

Petri Salminen Suomen Yrittäjät

Petri Salminen

puhuja

Petri Salminen on Suomen Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja.

Tim Meyer

Tim Meyer

puhuja

Meyer Turku Oy is owned by the Meyer family. The Turku dockyard was founded as early as 1737 and Tim Meyer has been its CEO since September 2020.

Pauli Heikkilä Finnvera

Pauli Heikkilä

puhuja

Pauli Heikkilä on tekniikan tohtori ja Finnveran toimitusjohtaja.

Jan Andersson

Jan Andersson

juontaja

Toimittaja Jan Andersson on MTV:n uutisankkuri.

Esa Hyvärinen

Esa Hyvärinen

panelisti

Esa Hyvärinen on työskennellyt Fortumilla vuodesta 2006 ja on Head of CEO Office.

Minna Karhunen Kuntaliitto

Minna Karhunen

panelisti

Minna Karhunen on Suomen Kuntaliiton toimitusjohtaja. Hän on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri. Työurallaan hän on toiminut mm. toimittajana, kansanedustajana, kaupunginjohtajana ja aluehallintoviraston ylijohtajana. Kuntaliitto konserniin kuuluu emoliiton lisäksi myös mm. Finnish Consulting Group FCG ja KL-Kustannus Oy, joiden molempien hallituksen puheenjohtaja hän on. Hänen intohimonsa työelämässä on johtamisen kehittäminen. Hän uskoo vahvasti valmentavaan johtamiseen, yhdessä tekemiseen ja myötätunnon mullistavaan voimaan. Vapaa-aikanaan hän harrastaa partiota ja moottoripyöräilyä.

Laura Leppänen Naantalin kaupunki

Laura Leppänen

panelisti

Laura Leppänen on toiminut 2,5 vuotta Naantalin kaupunginjohtajana. Leppänen siirtyi Naantaliin Päijät-Hämeen maakuntajohtajan tehtävästä. Hän on koulutukseltaan filosofian tohtori.

Jari Tuononen Kontiolahden kunta

Jari Tuononen

panelisti

Jari Tuononen on toiminut noin kolme vuotta Kontiolahden kunnanjohtajana ja hänen intohimonaan on erityisesti kuntatalous. Tuononen on aiemmin toiminut mm. Polvijärven ja Tuusniemen kunnanjohtajan tehtävissä sekä talous- ja hallintojohtajan tehtävistä useissa eri kunnissa. Koulutukseltaan Tuononen on yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineena kansantaloustiede ja sivuaineet laskentatoimi ja johtaminen.

Kontiolahti tunnetaan maailmalla kansainvälisistä ampumahiihtokilpailuistaan ja ensilumen ladustaan, mutta siellä on myös Pohjois-Karjalan nuorin, tervein ja koulutetuin väestö sekä loistavin asenne. Kontiolahden kunta on harvoja itäsuomalaisia kuntia, jotka ovat kasvaneet 2000-luvulla. Voidaan siis puhua aidosti elinvoimaisesta ja menestyvästä kunnasta.

Jari Rantapelkonen Sodankylän kunta

Jari Rantapelkonen

panelisti

Jari Rantapelkonen on Sodankylän kunnanjohtaja. Rantapelkonen on koulutukseltaan sotatieteiden tohtori ja valtiotieteiden lisensiaatti.

Olli-Poika Parviainen Hämeenlinnan kaupunki

Olli-Poika Parviainen

panelisti

Olli-Poika Parviainen (MSc) on Hämeenlinnan kaupunginjohtaja sekä Tapahtumateollisuus ry:n puheenjohtaja. Julkisen johtamisen lisäksi hän on perehtynyt mm. digitalisaation yhteiskunnallisiin mahdollisuuksiin ja teknologiapolitiikkaan. Aiemmin Parviainen on toiminut mm. valtiosihteerinä.

Juhana Brotherus Suomen Yrittäjät

Juhana Brotherus

puhuja

Juhana Brotherus on Suomen Yrittäjien pääekonomisti. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat mm. talouspolitiikka, verotus, osaaminen ja kansainväliset asiat.

Harri Jaskari

puhuja

Harri Jaskari toimii johtajana Suomen Yrittäjissä. Hänen vastuulleen kuuluvat mm. elinkeinopolitiikka, toimialajärjestöt, omistajanvaihdoshankkeet ja järjestötoiminta.

Tanja Matikainen Suomen Yrittäjät

Tanja Matikainen

puhuja

Tanja Matikainen toimii Suomen Yrittäjissä kunta- ja elinkeinoasioiden päällikkönä.

Sanna Lehtonen Kuntaliitto

Sanna Lehtonen

teemaseminaarin puhuja

Sanna Lehtonen on kuntatalousasioiden johtaja Kuntaliitossa.

Jannika Saario

Jannika Saario

teemaseminaarin puhuja

Jannika Saario toimii KEHA-keskuksen Work in Finland –tiimin johtavana kehittämisasiantuntijana. Tiimin keskeisenä tehtävänä on luoda sujuvat asiakasprosessit julkisiin palveluihin kansainvälisestä rekrytoinnista kiinnostuneille yrityksille. Saariolla on laaja kokemus julkisten työllisyyspalveluiden kehittämisestä ja johtamisesta.

Business Finlandin sekä KEHA-keskuksen muodostama Work in Finland -toiminto kokoaa yhteen työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalan tuottamat kansainvälisen rekrytoinnin ja osaajien houkuttelun palvelut. Toiminnon tavoitteet pohjautuvat Talent Boost -toimenpideohjelmaan sekä pääministeri Petteri Orpon hallitusohjelmaan. Work in Finland mahdollistaa paitsi työvoimaviranomaisille ja muille julkisille toimijoille myös yksityiselle sektorille tehokkaasti koordinoidun ja lisäarvoa tuottavan kumppanuuden valtionhallinnon kanssa kansainvälisten osaajien houkuttelussa ja rekrytoinnissa.

Jenni Järvelä

Jenni Järvelä

teemaseminaarin puhuja

Jenni Järvelä on Nuorten yrittäjyys ja talous NYTIn toimitusjohtaja.

NYTin tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori oppii yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja. NYT syntyi, kun Talous ja nuoret TAT ja Nuori yrittäjyys ry yhdistivät toimintansa 1.6.2023.

Jussi Vira

Jussi Vira

teemaseminaarin puhuja

Jussi Vira toimii kehitysjohtajana ja johdon neuvonantajana CGI:n julkishallinnon liiketoiminnassa. Hänen osaamisalueitaan ovat erityisesti digitaalisen muutoksen johtaminen ja teknologian hyödyntäminen toiminnan tehostamisessa. Jussilla on myös laaja-alaista kokemusta johtotehtävistä niin kansainvälisissä yrityksissä kuin julkishallinnon organisaatioissakin.

Jukka Ojala Feelia

Jukka Ojala

teemaseminaarin puhuja

Jukka Ojala on työskennellyt Feelialla 12 vuoden ajan, joista 10 vuotta toimitusjohtajana. Aiemmin Ojala on toiminut mm. ravintola-alan yrittäjänä, liiketoimintajohtajana Eurest Oy:llä ja myyntijohtajana Riitan Herkulla.

Juha Kahelin We Make It Rock Oy

Juha Kahelin

teemaseminaarin puhuja

We Make It Rock Oy:n perustaja Juha Kahelin on Kuopiolainen yrittäjä ja liikkeenjohdon konsultti, joka on erikoistunut tuotannollista toimintaa tai tukkukauppaa harjoittavien yritysten ja julkisen sektorin toimijoiden operatiivisen toiminnan kehittämiseen. Juhan erikoisosaamisalueita ovat tuotannon kannattavuus ja ohjaus, hankinta, sekä toimitusketjun hallinta.

Juha on toiminut eri toimialoilla erilaisissa johto- hallitus sekä asiantuntijatehtävissä kahden vuosikymmenen ajan ja toimii nykyään Kuopion Yrittäjien sekä Pielispakari Oy:n hallituksessa.

Teemu Purmonen Youpret Oy

Teemu Purmonen

teemaseminaarin puhuja

Teemu Purmonen on tulkkauspalveluihin ja kieliteknologiaan erikoistuneen Youpret Oy:n perustajajäsen, yrittäjä ja hallituksen puheenjohtaja.

Kuinka Youpret on onnistunut madaltamaan kynnystä työelämään nuorille ja helpottanut maahanmuuttajataustaisen työvoiman palkkaamista? Miten onnistuimme työllistämään itse tuhat tulkkia? Suomi tarvitsee lisää työvoimaa tulevina vuosina, ja Youpretin palveluiden avulla kieli ei ole enää este kansainvälisen työvoiman palkkaamiseen.

YHTEISTYÖSSÄ

TAPAHTUMAPAIKKA

Logomo, Junakatu 9, Turku

Logomo, Junakatu 9, Turku

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii entisessä VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Logomossa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin noin 500 ihmistä 90 yrityksessä.

USEIN KYSYTTYÄ

Kyllä voit.

Osallistuminen Kunnallisjohdon seminaariin 2024 voidaan perua kuluitta 28.2.2024 saakka. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme peruutuksesta 50 % lipun hinnasta. 13.4.2024 jälkeen tehdyistä peruutuksista tai paikalle saapumatta jättämisestä veloitamme 100 % lipun hinnasta.

Osallistumisen voi siirtää kuluitta toiselle henkilölle.

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi, pyydämme toimittamaan sairaslomatodistuksen seitsemän vuorokauden kuluessa tapahtuman alkamisesta.

Peruutukset ja osallistujien muutokset pyydämme tekemään kirjallisesti osoitteeseen kunnallisjohto@yrittajat.fi

Aluetilaisuudet ovat Yrittäjien aluejärjestöjen järjestämiä tapaamisia, joissa kuulet ajankohtaisia asioita omalta alueeltasi ja tapaat alueesi muita osallistujia. Suosittelemme lämpimästi osallistumaan!

Jokainen ilmoittautunut osallistuja saa sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisen yhteydessä. Viestin lähettäjänä on Suomen Yrittäjät sähköpostilla kunnallisjohto@yrittajat.fi. Jos vahvistusviestiä ei löydy ja olet epävarma tilanteesta, voit tiedustella asiaa sähköpostitse osoitteella kunnallisjohto@yrittajat.fi.

Saamasi ilmoittautumisvahvistus toimii lippunasi tapahtumaan. Jos ilmoittautumisvahvistus on joutunut hukkaan, voit pyytää sen uudelleen lähetystä sähköpostitse osoitteesta kunnallisjohto@yrittajat.fi.

Osallistujapassisi voit noutaa nimelläsi tapahtuman  aikana ilmoittautumispisteeltä. Passilla pääset liikkumaan tapahtuma-alueella.

Kunnallisjohdon seminaari on vastuullinen tapahtuma. Tämä tarkoittaa, että kaikki tapahtuman osallistujat, puhujat, järjestäjät ja yhteistyökumppanit käyttäytyvät ystävällisesti ja luovat lämpimän sekä turvallisen ilmapiirin. 

Kiellämme syrjinnän sukupuolen, rodun, uskonnon, iän, seksuaalisen suuntautumisen, kansallisuuden, vamman, ulkonäön, kehon koon tai minkä tahansa muun perusteella.  

Kannustamme sinua keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia. Aina ystävällisesti. Haluamme myös tehdä selväksi, että häirintää, kiusaamista tai epäkunnioittavaa käytöstä ei suvaita missään muodossa. 

Epäkunnioittava käytös voi sisältää: 

 • Loukkaavaa, epäkunnioittavaa kielenkäyttöä 
 • Uhkailua 
 • Tapahtumatoimintojen tahallista häirintää 
 • Ei toivottavaa valo- ja videokuvausta 
 • Sopimatonta fyysisistä kontaktia tai lähestymistä. 

Alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena olevat henkilöt voidaan poistaa tapahtumasta. Käytäthän alkoholia vain kohtuudella. 

Jos uskot, että sinä tai joku tuntemasi tapahtumassa on joutunut syrjivän tai epäkunnioittavan käytöksen kohteeksi, kehotamme sinua ottamaan yhteyttä Suomen Yrittäjien henkilökuntaan tai soittamaan mahdollisimman pian numeroon + 358 50 408 8460. 

Tehdään Kunnallisjohdon seminaarista ikimuistoinen kokemus ihan jokaiselle! 

OTA YHTEYTTÄ

Autamme mielellämme kaikissa Kunnallisjohdon seminaariin liittyvissä asioissa. Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteella kunnallisjohto@yrittajat.fi

Verkkosivun pääkuva: Turun kaupunki / kuvaaja Seilo Ristimäki

Logomon kuva: Logomo / kuvaaja Riikka Kyläheiko


MAJOITUSTARJONTA

Ohjelmalippu ei sisällä majoitusta. Jokainen huolehtii itse omista majoitusvarauksistaan. Alta löydät muutamia vaihtoehtoja majoitukselle. Tarvitsemasi varauskoodit ja -ohjeet löydät klikkaamalla plus-merkkiä.

Forenom Aprthotel Turku huone

Forenom Aparthotel Turku

Kristiinankatu 9 (Kauppakeskus Hansa), Turku

Varaukset hotellin verkkosivujen kautta koodilla koodilla KUJO24 (-10 %). Koodi toimii varauksiin 13.-16.5.2024.

Yhteensä huoneita kohteessa on 34 kpl. Kohde on varattavissa riippuen aiemmasta varaustilanteesta 20-90 päivään ennen tapahtumaa.

Hotelli Centro kuva yhden hengen huoneesta

Hotelli Centro

Yliopistonkatu 12a, Turku

Hotelli Centro on tyylikkään moderni ja lämmintunnelmainen perhehotelli Turun ydinkeskustassa.

Hinnat alkaen Standard 1HH 129 € / yö. (sis. aamiaisen, langattoman netin sekä pääsyn yhteistyökuntosalille).

Varauksen voi tehdä puhelimitse +358 (0)2 2118100 tai sähköpostilla centro@centrohotel.com koodilla ”kujo24”

Hotelli Helmi kuva yhden hengen huoneesta

Hotelli Helmi

Tuureporinkatu 11, Turku

Hinnat varauksille 13.-16.5.2023: yhden hengen huone 91 € / yö (sis. aamiainen). Huoneet ovat varattavissa 22.4.2024 saakka.

Varaukset: hotellihelmi@hotellihelmi.fi tai +358 20 786 2770. Varausta tehdessä mainitsethan koodin kujo24 tai kunnallisjohdon seminaari 2024.

Hotelli sijaitsee Turun linja-autoaseman välittämässä läheisyydessä. Kävelymatka Logomoon kävelysillan kautta on noin kilometri.

Scandic Atrium kuva huoneesta

Scandic Atrium

Eerikinkatu 28-30, Turku

Hinnat alk. 130 € yhden hengen huone / vrk ja 150 € kahden hengen huone / vrk (sis. aamiainen).

Varaukset alla olevan linkin kautta tai suoraan hotellista puhelimitse +358 300 308 422 tai sähköpostitse atrium@scandichotels.com koodilla BKUN140524. Sama koodi toimii myös Scandicin verkkosivuilta varatessa.

Scandic Hmaburger Börs kuva huoneesta

Scandic Hamburger Börs

Kauppiaskatu 6, Turku

Hinnat alkaen 190 € yhden hengen huone / vrk, 210 € kahden hengen huone / vrk (sis. aamiainen).

Varaukset alla olevan linkin kautta tai suoraan hotellista puhelimitse +358 300 308 420 tai sähköpostitse hamburgerbors@scandichotels.com koodilla BKUN140524. Sama koodi toimii myös Scandicin verkkosivuilta varatessa.

Scandic Julia kuva huoneesta

Scandic Julia

Eerikinkatu 4, Turku

Hinnat alkaen 160 € yhden hengen huone / vrk, 180 € kahden hengen huone / vrk (sis. aamiainen).

Varaukset alla olevan linkin kautta tai suoraan hotellista puhelimitse +358 300 308 423 tai sähköpostitse julia@scandichotels.com koodilla BKUN140524. Sama koodi toimii myös Scandicin verkkosivuilta varatessa.

Scandic Plaza kuva huoneesta

Scadic Plaza

Hinnat alkaen150 € yhden hengen huone / vrk ja 170 € kahden hengen huone / vrk (sis. aamiainen).

Varaukset alla olevan linkin kautta tai suoraan hotellista puhelimitse +358 300 308 421 tai sähköpostitse plaza.turku@scandichotels.com koodilla BKUN140524. Sama koodi toimii myös Scandicin verkkosivuilta varatessa.

Sokos Hotel Kupittaa kuva huoneesta

Original Sokos Hotel Kupittaa

Joukahaisenkatu 6, Turku

Hinnat alkaen 99 EUR / 1hh Standard ja 119 EUR / 2hh Standard (sis. aamiainen).

Varaukset www.sokoshotels.fi tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta puhelimitse +358 300 870 000 tai sähköpostitse sokos.hotels@sok.fi koodilla BKUJO. Sama koodi toimii, jos teet varauksen hotellin verkkosivujen kautta.

Sokos Hotel Seurahuone kuva huoneesta

Original Sokos Hotel Wiklund

Eerikinkatu 11, Turku

Hinnat alkaen 105 EUR / 1hh Standard ja 125 EUR / 2hh Standard (sis. aamiainen).

Varaukset www.sokoshotels.fi tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta puhelimitse +358 300 870 000 tai sähköpostitse sokos.hotels@sok.fi koodilla BKUJO. Sama koodi toimii, jos teet varauksen hotellin verkkosivujen kautta.

Sokos Hotel Seurahuone kuva huoneesta

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Humalistonkatu 2, Turku

Hinnat alkaen 115 EUR / 1hh ja 135 EUR / 2hh (sis. aamiainen).

Varaukset www.sokoshotels.fi tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta puhelimitse +358 300 870 000 tai sähköpostitse sokos.hotels@sok.fi koodilla BKUJO. Sama koodi toimii, jos teet varauksen hotellin verkkosivujen kautta.

Radisson Blu Marina kuva huoneesta

Radisson Blu Marina Palace Hotel

Linnakatu 32, Turku

Hinnat alkaen 112 EUR / 1hh Standard ja 132 EUR / 2hh Standard (sis. aamiainen).

Varaukset www.radissonblu.com tai Radisson Blu Keskusmyyntipalvelu puhelimitse +358 300 870 010 tai sähköpostitse reservations.finland@radissonblu.com koodilla BKUJO. Sama koodi toimii, jos teet varauksen hotellin verkkosivujen kautta.