Kunnallisjohdon seminaari 14.-15.5.2025 Kuopiossa

Vuoden 2025 Kunnallisjohdon seminaari järjestetään vuonna 1775 perustetussa eli 250 vuotta täyttävässä Kuopiossa. Toivotamme sinut tervetulleeksi hyvän elon, ilon ja olon kaupunkiin! 

Kunnallisjohdon seminaari kokoaa vuosittain yhteen yli 1000 kuntapäättäjää, asiantuntijaa ja yrittäjää verkostoitumaan sekä keskustelemaan ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista. 

LIPUT JA HINNAT

Very Early Bird

30.9.2024 asti

355 €

+ alv

Osta lippu

VUODEN 2024 TAPAHTUMAN OHJELMA

Turussa järjestetyn vuoden 2024 ohjelman löydät pdf-muodossa tästä.

USEIN KYSYTTYÄ

Kyllä voit.

Osallistuminen Kunnallisjohdon seminaariin 2025 voidaan perua kuluitta 28.2.2025 saakka. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % lipun hinnasta. 1.5.2025 tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista tai paikalle saapumatta jättämisestä veloitamme 100 % lipun hinnasta.

Osallistumisen voi siirtää kuluitta toiselle henkilölle.

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi, pyydämme toimittamaan sairaslomatodistuksen seitsemän vuorokauden kuluessa tapahtuman alkamisesta.

Peruutukset ja osallistujien muutokset pyydämme tekemään kirjallisesti osoitteeseen kunnallisjohto@yrittajat.fi

Aluetilaisuudet ovat Yrittäjien aluejärjestöjen järjestämiä tapaamisia, joissa kuulet ajankohtaisia asioita omalta alueeltasi ja tapaat alueesi muita osallistujia. Suosittelemme lämpimästi osallistumaan!

Jokainen ilmoittautunut osallistuja saa sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisen yhteydessä. Viestin lähettäjänä on Suomen Yrittäjät sähköpostilla kunnallisjohto@yrittajat.fi. Jos vahvistusviestiä ei löydy ja olet epävarma tilanteesta, voit tiedustella asiaa sähköpostitse osoitteella kunnallisjohto@yrittajat.fi.

Saamasi ilmoittautumisvahvistus toimii lippunasi tapahtumaan. Jos ilmoittautumisvahvistus on joutunut hukkaan, voit pyytää sen uudelleen lähetystä sähköpostitse osoitteesta kunnallisjohto@yrittajat.fi.

Nimikylttisi voit noutaa nimelläsi tapahtuman  aikana ilmoittautumispisteeltä. Nimikyltillä pääset liikkumaan tapahtuma-alueella.

Kunnallisjohdon seminaari on vastuullinen tapahtuma. Tämä tarkoittaa, että kaikki tapahtuman osallistujat, puhujat, järjestäjät ja yhteistyökumppanit käyttäytyvät ystävällisesti ja luovat lämpimän sekä turvallisen ilmapiirin. 

Kiellämme syrjinnän sukupuolen, rodun, uskonnon, iän, seksuaalisen suuntautumisen, kansallisuuden, vamman, ulkonäön, kehon koon tai minkä tahansa muun perusteella.  

Kannustamme sinua keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia. Aina ystävällisesti. Haluamme myös tehdä selväksi, että häirintää, kiusaamista tai epäkunnioittavaa käytöstä ei suvaita missään muodossa. 

Epäkunnioittava käytös voi sisältää: 

  • Loukkaavaa, epäkunnioittavaa kielenkäyttöä 
  • Uhkailua 
  • Tapahtumatoimintojen tahallista häirintää 
  • Ei toivottavaa valo- ja videokuvausta 
  • Sopimatonta fyysisistä kontaktia tai lähestymistä. 

Alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena olevat henkilöt voidaan poistaa tapahtumasta. Käytäthän alkoholia vain kohtuudella. 

Jos uskot, että sinä tai joku tuntemasi tapahtumassa on joutunut syrjivän tai epäkunnioittavan käytöksen kohteeksi, kehotamme sinua ottamaan yhteyttä Suomen Yrittäjien henkilökuntaan tai soittamaan mahdollisimman pian numeroon + 358 50 408 8460. 

Tehdään Kunnallisjohdon seminaarista ikimuistoinen kokemus ihan jokaiselle! 

Päivä- ja iltatilaisuuden pukukoodi on smart casual.

Tapahtuman aikana liikennöi tapahtuman osallistujille maksuttomia busseja hotellien ja tapahtumapaikan välillä. Aikataulut julkaistaan noin viikkoa ennen tapahtumaa täällä.

OTA YHTEYTTÄ

Autamme mielellämme kaikissa Kunnallisjohdon seminaariin liittyvissä asioissa. Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteella kunnallisjohto@yrittajat.fi

Verkkosivun pääkuva: Visit Finland / kuvaaja Juha Määttä / Vastavalo


MAJOITUSTARJONTA

Ohjelmalippu ei sisällä majoitusta. Jokainen huolehtii itse omista majoitusvarauksistaan. Lisäämme tälle sivulle majoitusvaihtoehtoja 20.5.2024 alkavalla viikolla.