Juhlitaan yhdessä yrittäjyyttä

Tule juhlimaan saavutuksiasi, löytämään uusia yhteistyökumppaneita ja inspiroitumaan lappilaisista menestystarinoista! Osallistuminen ei vaadi Yrittäjien jäsenyyttä.

Tänä vuonna maljoja kilistellään Kittilän Levillä 30.9.2023. Luvassa on ansioituneiden yrittäjien palkitsemista ja juhlaillallinen. Ilta huipentuu Hullu Poro Areenalla, jossa jatkoja vietetään yhdessä Yrittäjänaispäivien osallistujien kanssa. Tutustu Yrittäjänaispäivien viikonlopun ohjelmaan tästä.

Lapin yrittäjäjuhla kokoaa saman katon alle yrittäjäkollegat ja yrittäjien parissa työskentelevät sidosryhmät ympäri Lappia. Mukaan mahtuvat kaikenlaiset yrittäjät aina vasta-alkajista konkareihin, ystävät ja sukulaiset sekä yrittäjyydestä haaveilevat.

Lämpimästi tervetuloa!


LIPUT JA HINNAT

Yksi lippu sisältää illallisen ja ruokajuomat sekä pääsylipun Hullu Poro Areenalle jatkoille. Lipunmyynti on päättynyt 14.9.2023. Lippuja voi jatkossa tiedustella osoitteessa lappi@yrittajat.fi.

1 lippu

14.9.2023 asti

75 €

(arvonlisäveroton myynti)

2 lippua

14.9.2023 asti

150 €

(arvonlisäveroton myynti)


OHJELMA

19.00
Juhlat alkavat

Juhlapuhe: Jenni Parpala, Suomen Yrittäjien varapj.

Yhteistyökumppaneiden tervehdykset

Palkitsemiset

20.15
Illallisbuffet

22.00–00.00
Siirtyminen jatkoille Hullu Poro Areenalle


ESIINTYJÄT JA PUHUJA

Aleksi Laurila
Liina Leppänen

Sirkustaiteilijat Aleksi Laurila ja Liina Leppänen

Aleksi Laurila on kolmannen polven yrittäjä, Arctic Blaze oy:n toiminnanjohtaja, Sirkus Taika-Ajan vararehtori, tuli- ja sirkustaiteilija ja Suomen Ilotulituksen myyntiedustaja näytös ja tukku puolella. Laurilan sirkustaiteilijan ura alkoi Euroopan kaduilla katuesiintyjänä, asumuksenaan pakettiauto. Myöhemmin tie johti Turun Ammattikorkeakoulun sirkuslinjalle, ja sieltä Rovaniemelle sirkus Taika-Ajalle.

Uransa aikana Laurila on esiintynyt lukuisissa isoissa tapahtumissa tuli- ja sirkustaiteilijana, ja ohjannut useita teoksia niin pienille kuin isoille lavoille. Seuraava isompi Laurilan ohjaama teos ”Frostbite Cabaret” nähdään Rovaniemellä Sirkus Taika-Ajan näyttämöllä 16.12.2023. Esityksessä lavalle nousee kahdeksan sirkustaiteilijaa ja neljä muusikkoa noin tunnin mittaisessa kokonaisuudessa. Musiikit Frostbite Cabaret -esitykseen on säveltänyt Kaisa Ristiluoma.

Yrittäjäjuhlassa Aleksin kanssa esiintyy sirkustaiteilija Liina Leppänen, käsilläseisoja ja hulavannetaiteilija. Lavalle tuodaan valotaidetta LED-hoops ja LED-poin muodossa. Leppänen kuvaa omaa esitystään seuraavin sanoin: ”LED-vanne-esitys on kuin taikaa: se yhdistää taiteen kauneuden ja tekniikan hienoudet luodakseen lumoavan kokemuksen.”

Näytös alkaa, kun pimeys valtaa esiintymisalueen ja yleisö pidättää hengitystään ja odottaa jännityksellä ensimmäisiä hehkuvia värejä. Soolonumeroiden jälkeen Laurila ja Leppänen pääsevät ihastuttamaan yleisöä vielä yhteisteoksella, jossa sirkustaiteilijoiden upea yhteistyö ja taidot kuvata liikkeen kauneutta tekevät tästä esityksestä unohtumattoman kokemuksen kaikille katsojille.

Tule mukaan matkalle, joka saa sydämesi sykkimään ja silmäsi loistamaan – sirkustaiteilijoiden Aleksi Laurilan ja Liina Leppäsen maaginen esitys odottaa sinua!

Jenni Parpala

Juhlapuhuja Jenni Parpala, Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja

Lapin yrittäjäjuhlan vuoden 2023 juhlapuhujana toimii Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Jenni Parpala.

Jenni Parpala on tehnyt liiketoimintauraa siivous- ja puhtaanapitoalan yrittäjänä Rannikko-Pohjanmaalla. Tätä nykyä Parpalan vaasalainen yritys Kiffel Pesula myy pesulapalveluita verkossa ympäri Suomen. Parpala toimi 2020–2022 Suomen Yrittäjien hallituksen jäsenenä.” – Suomen Yrittäjät


INFO

  • Lapin yrittäjäjuhlaa juhlitaan 30.9.2023 klo 19 alkaen Kittilässä Levillä.
  • Juhlaa vietetään Hotelli Hullu Poron 4. kerroksessa, ravintola Taivaassa. Osoite on Rakkavaarantie 3, 99130 Sirkka.
  • Illallisen jälkeen siirrytään jatkoille Hullu Poro Areenalle. Jatkot järjestetään yhteistyössä Yrittäjänaisten kanssa. Pääsylippu sisältyy Lapin yrittäjäjuhlan lippuun. Varaudu kuitenkin maksamaan narikka (3 e).
  • Osallistuminen ei vaadi Yrittäjien jäsenyyttä.

LIPUT

  • Lipunmyynti päättyy 14.9.2023 klo 23.
  • Täysin kuluton peruutus on mahdollinen 14.9.2023 asti, jonka jälkeen maksua ei palauteta. Nimenvaihdokset kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen lappi@yrittajat.fi.
  • Jälki-ilmoittautuminen ja mahdollisten peruutuspaikkojen tiedustelu tapahtuu osoitteessa lappi@yrittajat.fi.

PUKUKOODI

  • Pukukoodi on miehillä tumma puku ja naisilla juhlava asu sekä yrittäjäristit ja ansiomerkit.

VALOKUVA- JA VIDEOMATERIAALI

  • Tapahtumassa kuvataan sekä valokuva- että videomateriaalia. Ilmoittautumalla ja saapumalla tapahtumaan hyväksyt, että sinusta otettua materiaalia voidaan käyttää tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Materiaalia ei myydä tai muuten luovuteta eteenpäin.

MAJOITUSTARJONTA

Ohjelmalippu ei sisällä majoitusta, ja osallistujat vastaavat itse omasta majoituksestaan.

Varaukset ovat mahdollisia hotellien varaustilanteiden mukaan. Olethan suoraan yhteyksissä haluamaasi hotelliin, jos sinulla tulee kysyttävää.

Hotelli Hullu Poro

1 hh/yö – 91,00 e
2 hh/yö – 111,00 e

Tarjous voimassa 30.9.–10.1.2023.

Poro Best -hinnat

1 hh/3 yötä – 214,00 e
2 hh/3 yötä – 264,00 e

Tarjous on voimassa 28.9.–1.10.2023.

Majoituksen hintaan sisältyy aamupala, kyläpyörä, sauna- ja kylpyosasto, sähköautojen latauspistokkeet sekä kuntosali.

Desing hotel Levi

Deluxe Double -huone yhdelle hengelle 150 e/vrk

Deluxe Double -huone kahdelle hengelle 170 e/vrk

Kampanjakoodi LAPINY2023

Hintaan sisältyy buffet-aamiainen. Tarjous on voimassa (29.9.) 30.9.–1.10.2023.

Lapland hotels Sirkantähti

1 hh/vrk – 89 e
2 hh/vrk – 99 e

Varaustunnus ALLYRITTÄJÄT
Tarjous on voimassa 29.9.–1.10.2023. Hintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen.

Levi Hotel Spa

Standard-huone yhdelle hengelle 108 e/vrk
Standard-huone kahdelle hengelle 128 €e/vrk

Kampanjakoodi LAPINY2023

Hintaan sisältyy buffet-aamiainen. Tarjous on voimassa (29.9.) 30.9.–1.10.2023.


OTA YHTEYTTÄ

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Lapin yrittäjäjuhlaan liittyvissä asioissa osoitteessa lappi@yrittajat.fi.

Kuvagalleria

YHTEISTYÖSSÄ