Match! 2023: Vaikeuksien kautta voittoon!

Yrittäminen ei todellakaan ole aina kukkakedolla tanssimista. Talous, stressi, vapaa-ajan tasapaino sekä ympäristön yllättävätkin muutokset haastavat ja yllättävät. Viidennen kerran järjestettävässä seminaarissa uidaan pohjamudissa ja suossa ja noustaan sieltä vahvoina voittajina!

Haasteisiin, niihin valmistautumiseen, sudenkuoppiin sekä niiden ylittämiseen meitä kannustavat ja valmentavat paikallinen yrittäjäkasvo Anne Vänskä (Karelia Mix Oy ja muita), bisnesvalmentaja ja härväämisen sekä focuksen maisteri Johannes Laine (Kohti Unelmia Tilitoimisto) sekä se mahtava kalsariäijä Tommi Lähde (the other danish guy). MATCH! -huippuseminaari on palannut!

MATCH! keskiviikkona 15.11. klo 17.30-20.30 Original Sokos Hotel Kimmelissä, osoitteessa Itäranta 1, 80100 Joensuu

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Ohjelma

Ammattina yrittäjä. Toimin useammalla toimialalla; rakentaminen, elintarvikkeet ja konsultointi. Lisäksi vaikutan useamman pk-yrityksen hallituksessa. Mutta antakaas, kun kerron tarinani oman yrittäjäurani (30v) räiskyvimmistä kolmesta viimeisestä vuodesta!

Johannes Laine kertoo oman tarinansa härväämisestä focukseen. Saat kuulla hänen voittavan strategian luomisesta kohti omaa menestystä ja unelma-arkea. Hän on vaihderikkaan yrittäjyytensä aikana päässyt kokemaan kaikenlaista 25 yrityksen mukana olemisen aikana. Maailmanympärysmatka ja Tony Robbinsin arvokas seminaari muunmuassa isoina käännekohtina omalla matkallaan. Laineen energinen tapa esiintyä innostaa yleisön ja osallistujat saavat hyödyllisiä konkretiaan johtavia työkaluja kotiinviemiseksi.

Mitä tekisit jos et voisi epäonnistua – ja mitä teet sitten kun epäonnistut?

Tommi Lähde on yrittäjä, joka yrittää olla toistamatta samoja virheitä monta kertaa.

Matchin puhujat

Anne Vänskä

Ammattina yrittäjä

Tällaisia CV:itä ei ole kuin yksi: Joensuun Yrittäjien toiminnanjohtaja, Pohjois-Karjalan kauppakamarin toimitusjohtaja, Joensuun kaupunkikeskustan toiminnanjohtaja ja moninkertainen yrittäjä. Kyseessä on tietysti meijän Anne Vänskä. Annelle yrittäjyyden palapelissä erityisen tärkeitä ovat verkostot ja juuri nyt huoli on suuri niiden rakoilemisesta. Annen tarina on enemmän kuin mielenkiintoinen, joten tulepa kuulolle!

Johannes Laine

Intohimoinen sarjainnostuja ja unelmien toteuttaja

Johannes Laine on vaihderikkaan yrittäjyytensä aikana päässyt kokemaan kaikenlaista 25 yrityksen mukana olemisen aikana. Maailmanympärysmatka ja Tony Robbinsin arvokas seminaari muunmuassa isoina käännekohtina omalla matkallaan. Laineen energinen tapa esiintyä innostaa yleisön ja osallistujat saavat hyödyllisiä konkretiaan johtavia työkaluja kotiinviemiseksi.

Tommi Lähde

Kalsariyrittäjä

Syöksykierteen perusopinnot, (2000 op) // Mitä tekisit jos et voisi epäonnistua – ja mitä teet sitten kun epäonnistut?

The other danish guy:n Tommi Lähde on yrittäjä, joka yrittää olla toistamatta samoja virheitä monta kertaa.

Tapahtumapaikka

Original Sokos Hotel Kimmel, Itäranta 1, 80100 Joensuu

Original Sokos Hotel Kimmel, Itäranta 1, 80100 Joensuu

Ilmoittautuminen

Usein kysyttyä / FAQ

Aihetunnisteet vuonna 2023 ovat #match2023 #vaikeuksienkauttavoittoon

Yhteistyökumppanit

OTA YHTEYTTÄ

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Matchiin liittyvissä asioissa. Tavoitat meidän joko puhelimitse p. 050 448 8468 tai sähköpostitse osoitteella joonas.hiltunen@yrittajat.fi